Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η katesps ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!


Recommended Posts

18-02-09, 12:18

Κορίτσια, καλημέρα!!!

Θα σας πείραζε να εντάξετε κι εμένα στο club σας; Ήδη, έχω γράψει στο θέμα των μαμάδων που έχουν παιδάκι και θέλουν κι άλλο. Λοιπόν, το δικό μου πρόβλημα σχετίζεται με την προλακτίνη, η οποία προφανώς με εμποδίζει να αποκτήσω το δεύτερο μωράκι μου Οι εξετάσεις έδειξαν τιμή 40,26. Βέβαια η ενδοκρινολόγος μου είπε ότι δεν είναι τόσο φοβερό, έχει δει κι αν έχει δει (είπε), να ηρεμήσω και να ακολουθήσω την αγωγή που μου συνέστησε και στις 15-3 να επαναλάβω την εξέταση και να με ξαναδεί. Θέλω τόσο πολύ να χαρίσω ένα αδερφάκι στο κοριτσάκι και να φέρω άλλο ένα μωράκι στον κόσμο, που ειλικρινά έχω αγχωθεί και φοβάμαι ότι δεν θα τα καταφέρω. Εντάξει, πρόβλημα με το θυροειδή πάντα είχα, αλλά χωρίς πρόβλημα η πρώτη εγκυμοσύνη και τώρα αυτό το θέμα. Δεν ξέρω, ειλικρινά είμαι απελπισμένη.

Τέλος πάντων, δεν θέλω να σας κουράζω. Εδώ είμαστε και θα τα λέμε. Άλλωστε, μου δίνετε τη νότα αισιοδοξίας και σας ευχαριστώ.

Άντε βρε, στο τέλος θα τα καταφέρουμε.

Αυτό είναι το μήνυμα με το οποίο η γλυκιά μου katesps μπήκε στο club της προλακτίνης και την γνώρισα και εγώ.Η ημερομηνία είναι 18-02-09.Πριν λοιπόν 3 χρόνια , αυτό το γλυκό κορίτσι θέλησε να μοιραστεί μαζί μας το πρόβλημά της.Περάσαμε μαζί πολλά.Μοιραστήκαμε εμπειρίες, ιστορίες , αγωνίες.Όμως εκείνες οι εποχές είναι πλέον παρελθόν για το katespsάκι , όπως μου άρεσε να την λέω.

Περίμενα με ανυπομονησία και χαρά να έρθει η στιγμή που θα μπορέσω να ανακοινώσω πως επιτέλους το όνειρό της πραγματοποιήθηκε!!!Περιμένει το δεύτερο μωράκι της!!!!Πριν 2 μέρες άκουσαν μια καρδούλα να χτυπά και να κάνει αισθητή πλέον την παρουσία του.Την παρουσία του νέου μέλους της οικογένειάς τους!Έναν ήχο που στα αυτιά της κάθε μάνας θα ακούγεται ως η ομορφότερη μελωδία του κόσμου.Και το κορίτσι μας την άκουσε επιτέλους με μεγάλη συγκίνηση και χαρά.

Εύχομαι λοιπόν και από εδώ να έχεις μια υπέροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!Να έρθει με το καλό ο μπέμπης(χι χι , στο είπα , πιστεύω πως θα κάνεις τον γιο τώρα!!!!!) και να καμαρώσεις τα παιδάκια σου όπως επιθυμείς!!!!! Είναι μεγάλη η χαρά μου αλλά και η συγκίνηση που μπορώ και γράφω αυτό το μήνυμα για εσένα.Σου αξίζει κάθε ευτυχία κοπέλα μου και εύχομαι ο ερχομός του μωρού σας να έρθει και να συμπληρώσει την ήδη υπέροχη οικογένειά σας!!!!

2915063o2tsbgfc3h.gif


as1cA1F0g410010NTYyNjMzbHN8MjA3bHN8.gif
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

katespes!!!!!!!!!!!!!!Συγχαρητηρια κοπελιάαααα!!!!!!!!!!!!Είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη που ακούω(διαβάζω) αυτά τα νέα!!!!Η γλύκια μου ΣΟΦΗ φρόντισε να με ενημερώσει και πολύ την ευχαριστώ:P:p:pΤ ο ήξερα πως μια μέρα θα μπω και θα διαβάσω ενα τέτοιο νέο όπως περιμένω με αγωνία και της ΣΟΦΗΣ.Σου εύχομια να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη ,όλα να πάνε κατευχην,να είσαι χαρούμενη και υγειής για να καλωσορίστε το νέο μέλος της οικογενείας!!!!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗΗΗΗΗ!!!!!!!!Φιλάκια πολλά!!!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Κορίτσια, το ευχαριστώ είναι λίγο για τις πολύ όμορφες ευχές σας. Ειλικρινά, μέσα από την καρδιά μου, σας εύχομαι ό,τι καλύτερο.

Σύντομα να γίνετε ή να ξαναγίνετε μανούλες.

:P

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...