Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Andreas81 είπε:

Ευχαριστώ πολύ. Το θέμα είναι οτι νιώσαμε ότι ούτε σημασία ανάλογη μας δώσαν ξέροντας πόσο βασανιστήκαμε. Το κέντρο που πήγαμε ήταν σαν ένα εργοστάσιο. Και ο μεγαλογιατρός που εμπιστευτήκαμε άθλιος.  Ξανακούσατε να ξεκινάτε κύκλο διέγερσης και η μόνη αιματολογική εξέταση που μας ζ̌ήτησε να είναι  η ε2 την δεύτερη μέρα? 

Προσωπικά στην δικη σας περίπτωση θα έψαχνα ήδη για άλλο γιατρό που αν δεν μου έκανε το «κλικ» πριν ξεκινήσουμε την διαδικασία δεν θα ξεκινούσα. Και ο δικός μου γιατρός δεν λέει πολλά πολλά, αλλά ότι κ αν εγώ ρωτήσω απαντάει ξεκάθαρα κ μας κάνει να νιώθουμε σιγουριά. 
      Εγώ βρίσκομαι στην πρώτη διέγερση όποτε δεν έχω πολύ μεγάλη εμπειρία, εμείς κάναμε πρωτόκολλο με ανταγωνιστές που διαρκεί 10 ημέρες. Από την δεύτερη μέρα περιόδου κάναμε ε2 & προγεστερονη. Αντίστοιχα την 6η,8η,10η μαζί με υπέρηχο κ 13η τώρα την Δευτέρα θα κάνουμε ωοληψια. Άλλες κοπέλες κάνουν κ lh, όποτε θεωρώ είναι κ κάπως ανάλογα με τον γιατρό. 
      Όλοι εδώ καταλαβαίνουμε την δυσκολία της απογοήτευσης άσχετα αν δεν έχουμε βρεθεί ΑΚΡΙΒΩΣ στην ίδια θέση έχουμε φάει όλοι τα χαστούκια μας. 
      Ανασυγκροτηθείτε παρτε ανάσα κ ραντεβού σε καποιον άλλο γιατρό που θα σας «κερδίσει» κ θα νιώθετε ασφαλεια !!!

Χρονια Πολλά στον Τίμο μας (vatraxaki)

Recommended Posts

Βατραχακι μου να χαιρεσαι το βλασταρι σου!!!!

Να ειναι πάντα γερος και ευτυχισμενος και να τον καμαρωσεις μεγαλο άντρα και κουκλο σαν τη μαμα του!!!

Με το καλό να υποδεχτειτε και το νεο μελος της ομορφης οικογενεια σας και γιατι οχι και μια μπουμπου ..στο μέλλον!!!

661731zrju7otjtn.gif

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

χρονια σου πολλα τιμακο να εισαι γερος.

βατραχακι μου να τον χαιρεσαι τον ζουζουνο σου,με το καλο και το νεο σας μπεμπε.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Βατραχάκι μου να τον χαίρεστε!!!

Τιμούλη να είσαι πολύχρονος αγοράκι μου γλυκό, πάντα χαρούμενος, γερός και χαμογελαστος!!!

Με το καλό να υποδεχτείς και το αδερφάκι σου! :-)

1333168yrvuwfrhii.gif

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...