Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Souri είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, 

@Pepi88 τέλεια νέα! Πολύ καλή ανταπόκριση μπράβο! με το καλό τα εμβρυάκια, γράψε μας νέα :) 

@Kate82 ήθελα κι εγώ να κάνω το ίδιο, να κάνω προσπάθεια μετά το καλοκαίρι. Σε κατλαβαίνω απόλυτα!! Κι εμένα δε με παίρνει όμως. Θα πάω τώρα για διέγερση κι αν προκύψει γερό εμβρυάκι θα το σκεφτώ κι εγώ από Σεπτέμβριο. Έχω ανάγκη να χαλαρώσω καλοκαίρι, και περιμένω τις διακοπές του Αυγουστου αμάν και πως!! Ήταν ζόρικη χρονιά :( 

Εγώ αδιαθέτησα 3 μέρες νωρίτερα, στις 25 μέρες.. αρχίζουν και μικραίνουν οι κύκλοι μου! Μπορεί να φταίνε και οι ορμόνες του τελευταίου έτους που έχω κάνει 2 διεγέρσεις (πάω για τρίτη) και 2 εμβρυομεταφορές και ίσως δεν έχει στρώσει. Τι να πω! Πάω αύριο για υπέρηχο να πάρω το πράσινο φως να ξεκινήσω Meri*fert. Αν όλα πάνε όπως τη προηγούμενη φορά την άλλη Παρασκευή πάμε για ωοληψία. 

Κορίτσια ακόμα ψάχνω Meri**fert, μου λείπουν 900 μονάδες, ένα κουτί. Αν κάποια κοπέλα έχει και δε τις χρειάζεται θα της είμαι ευγνώμων!! 

Καλησπέρα, 

Κι εγώ έχω κάνει σαλπιγγεκτομή πριν αρκετά χρόνια. Έκανα εξωσωματική, γέννησα τα δίδυμα μου και τώρα πάω για το τρίτο. Σου εύχομαι η επόμενη να είναι και η τυχερή σου κορίτσι! 

Δεν έχω προσωπική άποψη για τον Σφακ. αλλά δύο φίλες μου που κάνουν σε αυτόν προσπάθεια είναι πολύ ευχαριστημένες. 

Τώρα να σου πω είναι και λίγο πως θα σου κάτσει πιστεύω.

Εγώ όταν αποφάσισα να αλλάξω ιατρό, έκλεισα με 2. Πήγα στον πρώτο και τελικά με κέρδισε αμέσως. Δε χρειάστηκε να πάω στον 2ο.  

Σ ευχαριστώ για πολύ μακάρι όλες να έχουμε κάποια στιγμή γεμάτες τα αγγελίες μας!!! Εσύ ποιον γιατρό εχεις( αν θέλεις να μου πεις) από τα 4 προσπάθειες η μια ήταν βιοχημική 2 αποτυχία και άλλη 1 που ακούσαμε καρδούλα… αλλά ήταν για πολύ λίγο.. δυστυχώς 

On 16/5/2026 at 3:33 ΜΜ, Pepi88 είπε:

Αφού αυτό νιώθεις αυτό να κάνεις !!!Το βασικότερο είναι η ψυχολογία!!Και εγώ αποφάσισα αν δεν πάει καλά αυτός ο κύκλος να αρχίσω από Σεπτέμβρη πάλι ..

Εγώ καλά είμαι όσο μπορώ τουλάχιστον από τις ορμόνες !Την Δευτέρα θα προχωρήσουμε σε ωοληψια έκανα σήμερα υπέρηχο ωρίμασαν αρκετά ωοθηλακια και τελικα  αντί για ovitrelle θα κάνω arvecap …μου έδωσαν και λίγο κορτιζόνη για να αποφύγουμε υπερδιέγερση…

Γεια σου !Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά από τα λίγα που έχω ακούσει για τον συγκεκριμένο διχάζονται  οι γνώμες αρκετά!

Μμ! Κατάλαβα δεν έχω καθόλου άποψη γι αυτό ρωτάω ούτε κάποια γνωστή μου που να έχει πάει! Και έχω κάποιες επιφυλάξεις!

πιθανοτητα εγκυμοσυνης

Recommended Posts

Γεια σας ειμαι καινουργια εδω και θα ηθελα τη γνωμη σας.. Ειμαι 21 χρονων κ εχω ελευθερες επαφες με τ αγορι μ χωρις να τελειωνει μεσα. Εχω πολυκιστικες οποτε πηρα για 2 χρονια αντισυλιπτικα ωστε να σταθεροποιηθει ο κυκλος μ. εδω και 7-8 μηνες που τα σταματησα ο κυκλος μ ηταν σταθερος 28-30. τον προηγουμενο μηνα ομως ειχα 13 μερες καθυστερηση με πονους αλλα μου ηρθε. Αυτον τον μηνα εχω καθυστερηση 18 μερες με αρκετους πονους απο την 1η μερα και εδω και 3-4 μερες εχω καφε υγρα.. Πιστευετε υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης? Δεν εκανα ακομα τεστ γιατι πιστευω οτι γινεται το ιδιο με τον προηγουμενο μηνα...

Διαφημίσεις

Γεια σας ειμαι καινουργια εδω και θα ηθελα τη γνωμη σας.. Ειμαι 21 χρονων κ εχω ελευθερες επαφες με τ αγορι μ χωρις να τελειωνει μεσα. Εχω πολυκιστικες οποτε πηρα για 2 χρονια αντισυλιπτικα ωστε να σταθεροποιηθει ο κυκλος μ. εδω και 7-8 μηνες που τα σταματησα ο κυκλος μ ηταν σταθερος 28-30. τον προηγουμενο μηνα ομως ειχα 13 μερες καθυστερηση με πονους αλλα μου ηρθε. Αυτον τον μηνα εχω καθυστερηση 18 μερες με αρκετους πονους απο την 1η μερα και εδω και 3-4 μερες εχω καφε υγρα.. Πιστευετε υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης? Δεν εκανα ακομα τεστ γιατι πιστευω οτι γινεται το ιδιο με τον προηγουμενο μηνα...

Καλημέρα!

Δεδομένου ότι έχεις πολυκυστικές, σταμάτησες τα χάπια πριν 7 μήνες και σου έχει ξανασυμβεί, πιθανολογώ ότι είναι ορμονικό το πρόβλημα σου και σου συνιστώ να επισκευθείς άμεσα το γυναικολόγο σου να δείτε μήπως έχει δημιουργηθεί κάποια κυστούλα.

Τώρα όσον αφορά το άλλο θέμα, της διακεκομμένης επαφής, να ξέρεις ότι δεν είναι μέθοδος αντισύλληψης και δε σε προστατεύει από μεταδιδόμενες νόσους. Φυσικά και θα το ξέρεις έτσι; Ή ξεκίνα πάλι τα χάπια αφού κάνετε εξετάσεις για ΣΜΝ ή χρησιμοποιείστε προφυλακτικό παιδιά!

Αυτά από μένα!

pregnant-1422856800z6z1426136400z0.png

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...