Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κοριτσιαααα καμία δεν γνωρίζει για τον βελονισμό?

Αν έχεις βρει κέντρο για να κάνεις βελονισμό ίσως να σε βοηθούσε λίγο με την αιμάτωση και άρα και την ανάπτυξη του ενδομητρίου, αλλά θα πρέπει να κάνεις συγκεκριμένες ημέρες και συνεδρίες πριν την ετ. Πόσες και ποιες δεν ξέρω ακόμα γιατί δεν έφτασα εκεί αλλά που το συζήτησα με την γιατρό που θα κάνω εγώ βελονισμό τώρα στην διέγερση, μου είπε πως ιδανικά θα ήταν να κάνεις από τον προηγούμενο κύκλο της ετ και σίγουρα με το που καθαρίσεις από περίοδο ξεκινάς. Επίσης μου είπε πως επειδή σε κάποιες έχει αποτέλεσμα δεν σημαίνει πως θα έχει και σε εμένα (δεν σου φουσκώνει τα μυαλά η συγκεκριμένη κ αυτό μου άρεσε μαζί της). Γενικά είναι λίγο 50-50 αν θα σε βοηθήσει ή όχι. Εγώ αν δω πως με βοηθάει στην διέγερση θα κάνω και στην ετ. Άλλωστε θα φανεί η ανάπτυξη του ενδομητρίου μου γιατί μου το μετράει και στην διέγερση πάντα. 

Μανούλες Μαρτίου 2016!!!

Recommended Posts

καλημέρα και απο εμενα μανουλες!

χτες ειχα το ραντεβού με τον γιατρο και όντως μου ειπε οτι το σίδηρο μέχρι το 32 ειναι οκ

αρκεί να το παίρνουμε μέχρι να γεννήσουμε με το καλο και για λιγο αργότερα...δεν κανει να το σταματάμε απότομα!

η μπουκιτσα μου μεγαλώνει και εχει φτάσει 300γρ παρακαλώ !!! πόσο χάρηκα που τη είδα ...και μου είπε οτι σύμφωνα με την εικόνα που είχαμε χτες στον υπέρηχο μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα την νιώσω σίγουρα!! ΑΝΥΠΟΜΟΝΏ..........

OJHCp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατί με φρικάρετε έτσι, βρε, με τους αριθμούς :tongue:;

Ξεκίνησα με αιματοκρίτη 32 :rolleyes: και δε θέλω να σκέφτομαι πού θα έχει καταβαραθρωθεί τώρα!

Επίσης, είμαι 35. Είμαι η μεγαλύτερη δλδ; :mrgreen:

Κι εγώ με πρόσθιο πλακούντα και φυσικά καμία κίνηση. Είμαι και λίγο πιο πίσω σε βδομάδες... Υπομονή!

Dudu, από μόνοι τους στο είπανε το φύλο. Γιατί εγώ δεν ρώτησα, το βλήμα!

ΧΑ και εγω 35 ειμαι :D

κικι μου ο γιατρος μου ειπε χτες οτι εχει να κανει με πολλούς παράγοντες το πότε θα νιώσουμε το μπεμπε μας... εχω ειμαι 18+3 και μου ειπε στην επόμενη εβδομάδα δηλ θα ειμαι 19+:confused:

για τον αιματοκρίτη σου είσαι οκ αρκεί να παίρνεις ανελλιπώς το σίδηρο και να δεις την φεριτινη που δείχνει εάν αποθηκεύεται!!

OJHCp3.png

Γεια σας κορίτσια !!! Κ εγω αιματοκρίτη 34,5 κ ξεκίνησα σίδηρο fysiofol ενα την ημέρα κ βλέπουμε . Εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη μπήκα να γεννήσω με σίδηρο 40 παρακαλώ !! Αντε να δούμε ποτε θα τα νιώσουμε τα μωράκια μας !!

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Μωρέ, συμπλήρωμα παίρνω (το gyno-tardyferon) αλλά και στην προηγούμενη έπαιρνα και γέννησα με 28, αν θυμάμαι καλά :?.

Με 37 νομίζω είσαι σούπερ και σε κατάσταση μη εγκυμοσύνης, πόσο μάλλον... ;)

Το guno-tardyferon το επερνα στην κορη μου αλλα μου προκαλουσε τρομερη δυσκοιλιοτητα. Τωρα μολις αρχισα προσπαθιες για μωρο ξεκινησα σιδηρο και φολικο της solgar που ειναι φυτικα καο τωρα στο 4ο μηνα ειδα την διαφορα. Αυτο ευτυχως δεν με πειραζει!!!

Γεια σας κορίτσια !!! Κ εγω αιματοκρίτη 34,5 κ ξεκίνησα σίδηρο fysiofol ενα την ημέρα κ βλέπουμε . Εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη μπήκα να γεννήσω με σίδηρο 40 παρακαλώ !! Αντε να δούμε ποτε θα τα νιώσουμε τα μωράκια μας !!

Μια χαρα εισαι!!! Ως το τελος με το σιδηρο παλι με 40 θα γεννησεις!!! Εγω γεννησα με 37 και ελεγα πως ειναι πολυ γιατι παντα εχω 29-31. Αλλα μονο με σιδηρο ανεβενει!!!

Διαφημίσεις

καλημερα και καλη εβδομαδα!

τι κανετε πως περασατε το σκ?

Εγω ειμαι αυπνη αλλη μια μερα στη δουλεια, καθως ο μικρος μου δεν κοιμηθηκε καλα το βραδυ με αποτελεσμα να ειναι δευτερα και να νιωθω ηδη πολυ κουρασμενη...πως βγαινει ρε κοπελες η τριλογια νηπιο-εγκυμοσυνη-δουλεια?

Το μπεμπακι ενω ημουν σιγουρη οτι πεμπτη παρασκευη κατι ενιωθα, ολο το σκ δεν ενιωσα τιποτα ξεκαθαρο! Αντε να δουμε γιατι με βλεπω να τρεχω για υπερηχο!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Εγω ειμαι αυπνη αλλη μια μερα στη δουλεια, καθως ο μικρος μου δεν κοιμηθηκε καλα το βραδυ με αποτελεσμα να ειναι δευτερα και να νιωθω ηδη πολυ κουρασμενη...πως βγαινει ρε κοπελες η τριλογια νηπιο-εγκυμοσυνη-δουλεια?

Το μπεμπακι ενω ημουν σιγουρη οτι πεμπτη παρασκευη κατι ενιωθα, ολο το σκ δεν ενιωσα τιποτα ξεκαθαρο! Αντε να δουμε γιατι με βλεπω να τρεχω για υπερηχο!

Καλημέρα και καλή μας εβδομαδα! 19 εβδομάδων σήμερα κοντεύω στα μισά κορίτσια κάτι είναι και αυτό.. Ζαχαρούλα και εμείς μια απ τα ίδια, γκρίνια γκρίνια και αϋπνίες.. Να ναι δόντια?? Εγώ την δουλειά την έχω καταργήσει αλλά και πάλι σπίτι νήπιο και εγκυμοσύνη δύσκολα τα πράγματα.. Υπομονή.. Εγώ κάτι αρχισα να ακούω αυτές τις μέρες.. Την πέμπτη θα πάω στο γιατρο..

Καλημέρα και καλή μας εβδομαδα! 19 εβδομάδων σήμερα κοντεύω στα μισά κορίτσια κάτι είναι και αυτό.. Ζαχαρούλα και εμείς μια απ τα ίδια, γκρίνια γκρίνια και αϋπνίες.. Να ναι δόντια?? Εγώ την δουλειά την έχω καταργήσει αλλά και πάλι σπίτι νήπιο και εγκυμοσύνη δύσκολα τα πράγματα.. Υπομονή.. Εγώ κάτι αρχισα να ακούω αυτές τις μέρες.. Την πέμπτη θα πάω στο γιατρο..

Εγω κανονικα εχω ακομη για το ραντεβου με το γιατρο, τελη του μηνα μου ειπε, οποτε μαλλον θα πρεπει να κανω υπομονη! αλλα εαν δεν αντεξω θα παω χεχε

βασουλα δουλευεις αλλα εχεις αδεια η δεν δουλευεις απο τοτε που εκανες παιδια? εγω πολυ θα ηθελα να μεινω σπιτι με τον αντωνακη μου, χανω τοσα πολλα που δεν γυρνουν πισω!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Καλημέρα! Καλή μας βδομάδα!

Πέρασε το σκ με βόλτες πολλές, δουλειές πολλές, ένα σπίτι ημι-γιαπί :? κι ένα αφημένο στη μοίρα του. Είμαστε σε διαδικασία μετακόμισης, που θα ολοκληρωθεί αρχές νοέμβρη. Μέχρι τότε υπομονή για ν' αντέξουμε το χάος. Αλλά έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δε θα μιζεριάσω, θα το φχαριστηθώ, τέλος!

Έκλεισα και β επιπέδου για 12/11 :D.

πως βγαινει ρε κοπελες η τριλογια νηπιο-εγκυμοσυνη-δουλεια?

Κι εγώ, Ζαχαρούλα, την ίδια απορία έχω, πώς το αποφασίζετε και πώς τόσες από σας τα καταφέρνετε με τόσο μικρά παιδιά. Για μένα είστε αξιοθαύμαστες πραγματικά. Γιατί δεν είναι το ίδιο το νήπιο των 2 με το νήπιο των 6. Εγώ που δεν θέλω να παίρνω βοήθεια, δεν το αποφάσιζα με τίποτα νωρίτερα :oops:.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Ζαχαρούλα δουλεύω αλλά έχω πάρει όση άδεια από το έτος μου έχει μείνει. Θα πάω στη δουλειά περίπου ενα μήνα πριν βγω στην άδεια τοκετου πρώτα ο θεός.. Πόσο είναι το παιδάκι σου? Πάει παιδικό? Είναι όντως μικρά. Και ακόμα δεν μπορούν να κάνουν πολλα πράγματα μόνα τους. Από το τάισμα μέχρι το μπανιο..κοκ. Έρχεται το μεσημέρι και είμαι κομμάτια..

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Καλή μας βδομάδα!

Πέρασε το σκ με βόλτες πολλές, δουλειές πολλές, ένα σπίτι ημι-γιαπί :? κι ένα αφημένο στη μοίρα του. Είμαστε σε διαδικασία μετακόμισης, που θα ολοκληρωθεί αρχές νοέμβρη. Μέχρι τότε υπομονή για ν' αντέξουμε το χάος. Αλλά έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δε θα μιζεριάσω, θα το φχαριστηθώ, τέλος!

Έκλεισα και β επιπέδου για 12/11 :D.

Κι εγώ, Ζαχαρούλα, την ίδια απορία έχω, πώς το αποφασίζετε και πώς τόσες από σας τα καταφέρνετε με τόσο μικρά παιδιά. Για μένα είστε αξιοθαύμαστες πραγματικά. Γιατί δεν είναι το ίδιο το νήπιο των 2 με το νήπιο των 6. Εγώ που δεν θέλω να παίρνω βοήθεια, δεν το αποφάσιζα με τίποτα νωρίτερα :oops:.

Ηταν αποφαση που βασιστηκε σε διαφορους παραγοντες...πρωτον η ηλικια μου, πιστευω οτι εαν το αφηνα περισσοτερο, θα ειχα λιγοτερες αντοχες! επισης, μου αρεσει να εχουν τα παιδακια μικρη διαφορα, να μεγαλωνουν μαζι! ηταν και το θεμα του εαν το αφησεις πολυ, σε αφηνει....δεν μπαινεις ευκολα μετα παλι σε διαδικασια εγκυμοσυνη - νεογεννητο κτλ. Και τελος, θα ηθελα πολυ ενα τριτο παιδακι αργοτερα!

Απο βοηθεια, και εγω δεν θελω να παιρνω βοηθεια, αλλα δυστυχως δεν αντεχα. Με βοηθαει η μαμα μου πολυ στο μαγειρεμα, πλησιμο και γενικα ο,τι χρειαζοαμαι.Απο τη πεθερα μου δεν θελω να παιρνω βοηθεια, γενικα το εχω καταφερει, τωρα με δευτερο παιδι δεν ξερω. Δεν θελω μετα να ειμαι υποχρεωμενη απεναντι της γιατι δεν εχουμε και τις καλυτερες σχεσεις.

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Ζαχαρούλα δουλεύω αλλά έχω πάρει όση άδεια από το έτος μου έχει μείνει. Θα πάω στη δουλειά περίπου ενα μήνα πριν βγω στην άδεια τοκετου πρώτα ο θεός.. Πόσο είναι το παιδάκι σου? Πάει παιδικό? Είναι όντως μικρά. Και ακόμα δεν μπορούν να κάνουν πολλα πράγματα μόνα τους. Από το τάισμα μέχρι το μπανιο..κοκ. Έρχεται το μεσημέρι και είμαι κομμάτια..

Το παιδακι μου στις 17 του μηνα γινεται 2 χρονων. Στη δουλεια ειχα γυρισει πολυ νωρις, ουτε 3 μηνων δεν ηταν. Ειχα νταντα τοτε, και μεχρι να γινει ενος ετους. Μετα εφυγε γιατι διοριστικε ( ηταν βρεφονηπιοκομος) και δνε βρηκα αλλη κοπελα να εμπιστευομαι οποτε και τον εστειλα παιδικο. Τελειωνει στις 2 και δευτερα τριτη τεταρτη τον εχει η μαμα μου μεχρι τις 6.30 που θα γυρισω απο τη δουλεια και πεμπτη παρσακευη η πεθερα μου.

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Το παιδακι μου στις 17 του μηνα γινεται 2 χρονων. Στη δουλεια ειχα γυρισει πολυ νωρις, ουτε 3 μηνων δεν ηταν. Ειχα νταντα τοτε, και μεχρι να γινει ενος ετους. Μετα εφυγε γιατι διοριστικε ( ηταν βρεφονηπιοκομος) και δνε βρηκα αλλη κοπελα να εμπιστευομαι οποτε και τον εστειλα παιδικο. Τελειωνει στις 2 και δευτερα τριτη τεταρτη τον εχει η μαμα μου μεχρι τις 6.30 που θα γυρισω απο τη δουλεια και πεμπτη παρσακευη η πεθερα μου.

Και εμένα θα γίνει δύο τον Νοέμβρη. Εγώ γύρισα αργά στη δουλειά ήταν 13 μηνων οταν γύρισα. Ειμαι διορισμένη στο δημόσιο. Μετά την προσεχε η γιαγιά μου και έπειτα την πήγα παιδικό. Και εγώ τα ίδια σκέφτομαι με σενα, ήθελα να μεγαλώσουν μαζί αλλά και ενδόμυχα θα ήθελα ενα τρίτο παιδάκι. Ειμαι 31. Ας γεννηθούν με το καλό τα δευτερα να δούμε αν θα μπορέσουμε να ανταπεξελθουμε. Εμένα η πεθερά μου είναι μεγάλη σε ηλικία δεν μπορεί να βοηθήσει και η μητέρα μου είναι νέα ακόμη δουλεύει!

Ηταν αποφαση που βασιστηκε σε διαφορους παραγοντες...πρωτον η ηλικια μου, πιστευω οτι εαν το αφηνα περισσοτερο, θα ειχα λιγοτερες αντοχες! επισης, μου αρεσει να εχουν τα παιδακια μικρη διαφορα, να μεγαλωνουν μαζι! ηταν και το θεμα του εαν το αφησεις πολυ, σε αφηνει....δεν μπαινεις ευκολα μετα παλι σε διαδικασια εγκυμοσυνη - νεογεννητο κτλ. Και τελος, θα ηθελα πολυ ενα τριτο παιδακι αργοτερα!

Απο βοηθεια, και εγω δεν θελω να παιρνω βοηθεια, αλλα δυστυχως δεν αντεχα. Με βοηθαει η μαμα μου πολυ στο μαγειρεμα, πλησιμο και γενικα ο,τι χρειαζοαμαι.Απο τη πεθερα μου δεν θελω να παιρνω βοηθεια, γενικα το εχω καταφερει, τωρα με δευτερο παιδι δεν ξερω. Δεν θελω μετα να ειμαι υποχρεωμενη απεναντι της γιατι δεν εχουμε και τις καλυτερες σχεσεις.

Καλά, το ότι είναι σαφώς καλύτερο για τα παιδιά να είναι κοντά ηλικιακά, νομίζω είναι αδιαμφισβήτητο. Και να σου πω, βλέποντας στον περίγυρο, νομίζω ότι τραβάς ένα "καλό" ζόρι μέχρι να ξεπεταχτεί και το δεύτερο αλλά μετά είσαι πιο ήσυχος γιατί τα παιδιά απασχολούνται μεταξύ τους. Άντε να πρέπει να διαιτητεύεις πότε πότε αλλά κατά τα άλλα... εμένα που πλέον δεν με χρειάζεται τόσο ούτε για τα πρακτικά αλλά ούτε και για να απασχοληθεί, φτου κι απ' την αρχή :rolleyes:. Απλά, προσωπικά, νωρίτερα θα έκανα πιο πολύ ένα αδερφάκι για τη δ. ενώ τώρα νιώθω ότι κάνω ένα ακόμα παιδάκι για μένα, τώρα το θέλησα. Επίσης, όπως λες κι εσύ, ξέρω ότι νωρίτερα δεν θα την απέφευγα τη βοήθεια, ενώ τώρα ξέρω ότι μπορώ.

Καλά να 'ναι τα παιδάκια μας και θα τη βρούμε την άκρη :D!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλημερα!!! Οσο αφορα τη δουλεια υπομονη!!! Και γω δεν το νιωθω καθε μερα αλλα ειναι μικρα μωρε ακομα... Το σκ το ενιωσα αρκετα!!! Σημερα πηγα για υπερηχο, εκανε ενα σορο τουμπες και τεντωματα και δεν ενιωσα τιποτα. Συνηθως το καταλαβενω εαν ειμαι καθιστη. Ξαπλωμενη καθολου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...