Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γεννησε το ντεμακι μας.


panan2

Recommended Posts

πριν απο λιγες ωρες ηρθε κοντα μας το πρωτο μωρακι της παρεας μας.

η γλυκια μανουλα,εχει τωρα την κορουλα της κοντα της.ημπουμπου μας γεννηθηκε 2750.ειναι ενα γλυκο μελανουρι, ιδια η μαμα της.

ντεμακι,κοριτσακι μου να σας ζησει,να ειναι καλοτυχη και παντα να ζειτε τετοιες στιγμες ευτυχιας μαζι της.:tongue:


image.php?type=sigpic&userid=26745&dateline=1423736516
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ΑΧ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΑΦΕ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!ΝΤΕΜΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!


yVXqp2.png

dExOp2.png

Link to comment
Share on other sites

Τα ρα τα τααααααααααααααμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!! Το πρώτο μωράκι του καφέ μας είναι εδώ!!!! Καλωσόρισες μπουμπού!!!! Μπαίνεις επισήμως σήμερα σε μια μεγάάάλη παρέα που ήδη σε αγαπά μικρούλα μου!!!! Από μικρό σποράκι σε ξέρουμε και από μικρό σποράκι μας ακούς!!!! :D

Να ζήσεις μπουμπού μας! Και να σαι πάντα καλά!!!! Α δεν σου πα: έχεις δυο υπέροχους γονείς που σε αγαπάνε!!!!(ονόματα δεν λέμε):P:p:p


Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Link to comment
Share on other sites

25/09/10 ήρθε στον κόσμο το πρώτο μωρό της παρέας μας!!!!!!!

Ντεμάκι μου γλυκό, που κάναμε παρεούλα όλο αυτό τον καιρό, μοιράζοντας χαρές και λύπες.Ηρθε η ώρα να γίνεις επίσημα μανούλα!!Να σου ζήσει η μπουμπού, να είναι γερή και τυχερή στη ζωή της και να σας κάνει πάντα πολύ ευτυχισμένους!Να σας αξιώσει ο Θεούλης να τη δείτε όπως πραγματικά επιθυμείτε!!!Είμαι πολύ συγκινημένη!!!!!!!!!!!


uOsmp3.png
Link to comment
Share on other sites

Το πρώτο μωρακι της παρεαουλας μας έσκασε μύτη!!!!! Το ντεμομωρο μας!!!! Να σας ζήσει ντεμακι μου η πριγκίπισσα σας!!! Να είστε πάντα ευτυχισμένη οικογένεια όπως σήμερα κ να καμαρωσεται την κουκλιτσα σας όπως επιθυμείτε!!!


eNortjKzUjI0tTAxN1CyBlwwFZ4C1g,,66.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

agapimeno Demaki mas na sou zisei i prigkipessa sou na einai ygeiis kalotuxi k panta eutixismeni......euxomai se sena k ton antrouli sou na eiste panta eutixismenoi k na tin kamarosete opos epithimite.........euxaristoume Demaki to kalutero podariko mas ekanes me tin mpoumpou.....s agapameeeeeee.....

Link to comment
Share on other sites

καλωσόρησες μπουμπού!!!!!!! να σαι γερό και ολοφώτιστο μωράκι!!!!! και η μανούλα να είναι πάντα πολύ υπερήφανη για την μικρή της πριγκιπισσα!! ντεμάκι μου να χαιρεσαι την κοράκλα σου και να τη δεις ακριβώς όπως επιθυμείς!! να σας ζήσει!


kmMQp2.png

c4yvp2.png

Link to comment
Share on other sites

ντεμακι μου γλυκο να σου ζησει η κορακλα,να ειναι πανεμορφη και τρισευτιχισμενη σε ολη της την ζωη οπως και η μανουλα της και μακαρι να φερετε τυχη και στα υπολοιπα κοριτσακια που ανυπομονουμε και εμεις να ακουσουμε αυτο το πρωτο κλαμα,,,,,και παλι να σου ζησει ντεμακι και να ζησεις πολλες τετοιες στιγμες χαρας απο εδω και περα και μονο τετοιες.....


gWfop2.png

Link to comment
Share on other sites

Να σου ζήσει κοριτσάρα μου!!!!!!!!! Να είναι πάντα γερή, καλότυχη και πάντα ευτυχισμένη!!!! Εύχομαι να σας δώσει ότι χαρά στερηθήκατε μέχρι σήμερα!! Φιλάκια στη μαμά και στη μπέμπα!!

Link to comment
Share on other sites

Demaki μου, γλυκο μου κοριτσι, να σας ζησει το κοριτσακι σας!!!!!!!! Απο σημερα και για μια ζωη σας ευχομαι να ειστε γεροι και ευτυχισμενοι!!!!!!!!!!! Η συγκινηση μου ειναι απεριγραπτη! Το πρωτο μωρο του καφε μας ειναι πλεον γεγονος. Και παλι να σας ζησει!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Δεν υπάρχει άπιαστο..Ντεμάκι το όνειρο είναι χειροπιαστό και το έχεις αγκαλιά σου! Εύχομαι κάθε ευτυχία στην οικογένεια που ολοκληρώθηκε σήμερα και στη μπεμπούλα σου να μη γνωρίσει πόνο, αγωνία ή θλίψη παρά μόνο αμέτρητες κι ατελείωτες χαρές!!


[sIGPIC][/sIGPIC] Ανοίγει ένας παράδεισος η κόλαση όταν κλείνει, αυτόματη είναι αυτή η στιγμή σε πιάνει και σ' αφήνει...

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες μωράκι!

Καλώς ήρθες σε μια παρέα που σε αγάπησε από την πρώτη στιγμή και που θα σε αγαπάει για πάντα..

Με την έλευσή σου έδωσες μεγάλη χαρά στους γονείς σου που σε λατρεύουν ήδη απεριόριστα και απίστευτη ελπίδα σε όλα τα κοριτσάκια που προσπαθούν να αποκτήσουν ένα ροδαλό μωράκι σαν και σένα!

Να είσαι πάντα καλά, γερό κι ευτυχισμένο και να γίνεις καλός άνθρωπος..

Ντεμάκι μου να σας ζήσει!


L2qIp2.png

Link to comment
Share on other sites

Να σας ζησει το μωρακι σας !!!!!!!!!!!! να ειναι παντα γερο κ καλοτυχο στη ζωη του ! Δεν το πιστευω ακομα οτι ηρθε το πρωτο μωρακι του καφε μας στον κοσμο ! Οπως καταλαβαινεις ειμαστε ολες συγκινημενες !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σου ευχομαι τα καλυτερα και απο δω και περα να απολαμβανεις την καθε στιγμη απο αυτο το ταξιδι στη μητροτητα !

Link to comment
Share on other sites

ΝΤΕΜΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΠΡΙΓΚΙΠΟΠΟΥΛΑ ΣΑΣ!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΧΑΡΕΣ ΟΣΟ ΗΤΑΝ Η ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΚΛΑΜΑ!!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΥΧΕΡΟ ΠΑΙΔΙ!!!!


images?q=tbn:ANd9GcQ_DY41doEHgUZdPQb_l-a9C7vobbpiNuMjxx9gRNvWULab1Lj8kA Σας περιμένουμε!!!
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...