Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 5 λεπτά , Marlina είπε:

      Το έχω κ εγώ αυτό το βάρος εδώ και πολύ καιρό.. και εγώ αυτό νιώθω ότι θα φύγουν 😄 Εχω την εντύπωση πως επιδεινώνεται με το πολύ ξαπλα. Επίσης και εγω το νιώθω πολύ πιο έντονα όταν θέλω τουαλέτα. Προσπαθώ να πηγαίνω αρκετά συχνά τουαλέτα γιατί πέρα από το βάρος μου δημιουργούν και συσπάσεις!

      Επίσης με το μπάνιο και εγώ το ίδιο προτιμώ το πρωί που είμαι καλύτερα!!! 

      ωραία περναμε όλες !αχαχαχχαχα 🤣 μωρέ ας πάνε όλα καλα και θα κάνω 5 φορε σ μπάνιο μετά !

Β χοριακη


Recommended Posts

Καλησπερα κορίτσια... θεμα β χοριακη... εχω άστατο κυκλο με Τ.Ε.Ρ. 23/12... εχω ελεύθερες επαφές με τον άντρα μου... στις 24/1 αρνητικό τεστ και β χοριακη 0,1 αρνητικη και αυτή... ημουν σίγουρη οτι ειμαι εγκυος το ένιωθα... εχθές 7/2 επαναλαμβάνω το τεστ και βγαινει θετικό... κανω β χοριακη και ειναι 191 μονάδες... βαση την Τ.Ε.Ρ. ειμαι 6&6 αλλα η μικροβιολογος μου ειπε οτι αντιστοιχεί 3-4 εβδομαδων... ο γυναικολόγος μου ειπε να ξεκινησω fillicine και να επαναλαβω την χοριακη την Τετάρτη... ειναι η τριτη μου εγκυμοσύνη εχω αλλα δυο πανέμορφα αγγελούδια... αλλα αυτο δεν μου εχει ξανασυμβεί... λετε να εγινε τοσο αργα η σύλληψη; η κατι δεν παει καλα; δεν αντεχω την αναμονή... ειχε καποια αλλη μανούλα αντίστοιχη περίπτωση που να εξελίχθηκε καλα...; 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλημέρα!! συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου. Όλα θα πάνε καλά κ σε λίγο καιρό θα έχεις τρία αγγελούδια. χωρίς να ξέρω φυσικά πιστεύω πως έγινε πολύ καθυστερημένα η σύλληψη εφόσον έχεις κ άστατο κύκλο. Μην αγχώνεσαι.να είσαι αισιόδοξη!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
Just now, linaa είπε:

ναι συμβαινει συχνα στην αρχη της εγκυμοσυνης κ πολλες φορες δεν ειναι τιποτα σημαντικο ισως ελλιεψη προγεστερονης ισως ο πλακουντας δημιουργητε σε σημειο χαμηλα μεσα στη μητρα κ αιμοραγει. ξεκουρασου κ ακολουθα οδηγιες της γιατρου ενημερωνε την οτι συνεχιζει το αιμα καθημερινα για να σε κατατοπιζει ισως χρειαστεις προγεστερονη. η χοριακη σου ειναι πολυ καλη οποτε ολα καλαθα πανε!

 

Σ ευχαριστώ πολύ γ την απάντηση 

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...