Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Μην παιδεύεις τον εαυτό σου κορίτσι μου ,το έχω περάσει 7 φορές ,άκρη δεν θα βγάλεις με το Αν ... Ηρέμησε πάρε τον ταρζανακο σου και παντε βόλτα παίξτε να ξεχαστεις,έχεις μεγάλο ατού που έχεις ήδη ένα θαυματακι δίπλα σου ... Πάνε μιλά μαζί τους και πάρε τις αποφάσεις σου .εμείς εδώ είμαστε για οτιδήποτε .,

Γιαυτο σας δίνω πολλά συγχαρητήρια μπράβο σας .το ξέρω κ μου δίνει πολύ δύναμη ο μικρός  κ είμαι από τις τυχερές που έπιασα με την πρώτη ετ  εκεί ήμουν πολύ τυχερή .

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

αχ κοριτσια σημερα θελω να βγω να παω να ψωνισω για το μωρο....λετε να κανει να οδηγησω ??? η ξεθαρεψα πολυ???

Κοπελιά κάτσε στα αυγά σου σε παρακαλώ!!Ακου να οδηγήσεις??Και στην κινηση της Θεσ/νικης?Πας καλά?? Μην παίρνεις πολύ αερα ρε και γινει χτυπα ξυλο τιποτα!!! Αντε!!!

Α!!! Εμένα μολις ήρθε η παραγγελια απο το az shop και ειναι πολύ ωραια όλα!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ κοριτσια σημερα θελω να βγω να παω να ψωνισω για το μωρο....λετε να κανει να οδηγησω ??? η ξεθαρεψα πολυ???

αχ και εγω σημερα ψηνομαι πολυ για ψωνα! θελω να παρω κανενα ρουχο στην βαπτιστηρα μου και στον αδερφο μου!:rolleyes:

που να πας με το αμαξι, καπου κοντα ας πουμε?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα Αναστασια μου τι κανεις? πηγες τελικα τραπεζα???

οχι δεν πηγα! δεν θα παω τελικα το μετανιωσα! θα παω μες στην εβδομαδα για να δω αν μπηκαν και τα χρηματα απο το ΙΚΑ!

Κοπελιά κάτσε στα αυγά σου σε παρακαλώ!!Ακου να οδηγήσεις??Και στην κινηση της Θεσ/νικης?Πας καλά?? Μην παίρνεις πολύ αερα ρε και γινει χτυπα ξυλο τιποτα!!! Αντε!!!

τι ειχες παραγγειλει τα φορμακια ε?? πως ειναι η ποιοτητα δωρακι μου??

και εγω περιμενω σημερα το θρανιακι που παρηγγειλα για τη βαπτηστηρα μου!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αααα τοσο γρηγορα??θυμησε μου ποτε τα παρηγγειλες???μεγεια μεγεια Δωρακι μου!!!καλοφορετα ολα!!!!λες να κανω καμια αγορα και εγω μεσω ιντερνετ για να μου φυγει???σαν να εχω καρφια στον π@πο νιωθω....

μενουμε ανατολικα και σκεφτομουν να παω σε κανα λητω που ειναι κοντα μας και κανα jubo...αλλα δεν νομιζω να με αφησει και ο αντρας μου...:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

αχ και εγω σημερα ψηνομαι πολυ για ψωνα! θελω να παρω κανενα ρουχο στην βαπτιστηρα μου και στον αδερφο μου!:rolleyes:

που να πας με το αμαξι, καπου κοντα ας πουμε?

ναι ετσι σκεφτομουν να παω καπου κοντα με το αμαξι...αλλα ειμαι τοσο ξεσηκωμενη που πολυ θα θελα να παρω το λεωφορειο και να κατεβω κεντρο....

B4Itp2.png

οχι δεν πηγα! δεν θα παω τελικα το μετανιωσα! θα παω μες στην εβδομαδα για να δω αν μπηκαν και τα χρηματα απο το ΙΚΑ!

αναστασια μου δεν μπορεις να δεις μεσω ιντερνετ αν μπηκαν τα χρηματα στο λογαριασμο σου??εμεις ετσι κανουμε παντα!!!

B4Itp2.png

αααα τοσο γρηγορα??θυμησε μου ποτε τα παρηγγειλες???μεγεια μεγεια Δωρακι μου!!!καλοφορετα ολα!!!!λες να κανω καμια αγορα και εγω μεσω ιντερνετ για να μου φυγει???σαν να εχω καρφια στον π@πο νιωθω....

μενουμε ανατολικα και σκεφτομουν να παω σε κανα λητω που ειναι κοντα μας και κανα jubo...αλλα δεν νομιζω να με αφησει και ο αντρας μου...:rolleyes::rolleyes:

ναι ετσι σκεφτομουν να παω καπου κοντα με το αμαξι...αλλα ειμαι τοσο ξεσηκωμενη που πολυ θα θελα να παρω το λεωφορειο και να κατεβω κεντρο....

ασε το jumbo ξεχνα το!! θα σε φαει η ορθοστασια!!!!

κανε λιγη υπομονη! ποτε ειπαμε οτι εχεις ραντεβου????

εγω παντως οταν ημουν ετσι, ειχα παραγγειλει παρα πολλα απο το ιντερνετ!!! χιχιιχιιχιι και ολα τελεια!!!!!:wink:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΥΛΙΚΑ,

1 κουπα βουτυρο,(οχι βιταμ), 1 κουπα αχνη, 2 κροκαδια, 4 κουταλιες γαλα, 4,5-5 κουπες αλευρι για ολες τις χρησεις (αναλογα ποσο θα τραβηξει), 1/2 κουταλακι κρεμοριο, 1/2 κουταλακι σοδα, 2-3 βανιλιες.

ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ,

6 κουπες αχνη, 1/2 κουπα νερο, 2 κουταλιες γλυκοζη, 1,5 κουταλακι εσανς πικραμυγδαλου η βανιλια.

1.Ανακατεψτε τα στερεα υλικα.Χτυπηστε το βουτυρο με τη ζαχαρη να αφρατεψει.Συνεχιζοντας το χτυπημα ριξτε τα κροκαδια και το γαλα.Ριξτε σε 3 δοσεις το αλευρι και συνεχιστε το χτυπημα ωσπου να επιτυχετε μια ζυμη μαλακια, αφρατη, που να μην κολλαει στα χερια.(Μην το ριξετε ολο το αλευρι απο την αρχη, μονο αν χρειαστει στην πορεια).

2.Κοψτε απο τη ζυμη κομματια και ανοιξτε τα ενα ενα τη φορα επανω σε αλευρ. επιφανεια σε κυκλο με παχος 3 χιλ.Χρησιμοποιηστε μεγαλα κουπ πατ χριστουγεννιατικα, και κοψτε μπισκοτα.

Με μια αλευρωμενη σπατουλα παρτε τα μπισκοτα και βαλτε τα σε ταψι ελαφρα βουτυρωμενο, ψηστε τα στο κεντρο του φουρνου 15' στους 190 βαθμους, να ροδισουν καλα.Βγαλτε τα με μια σπατουλα και αφηστε τα να κρυωσουν καλα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ναι ηταν αυτα που σας εβαλα στην φωτο... Η ποιοτητα κοριτσια ειναι σουπερ!!!Δεν το περιμενα κι εγω... Καιπολυ γλυκα!!

Ε ναι ρε που να πας τωρα? Εδω δεν με αφηνει εμενα να οδηγησω που δεν εχω κανενα προβλημα κ δεν καθομαι ξαπλα!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμενα!!!

Ευχαριστω για τις ευχες κοριτσια!

Εφη,Νίκο τον λενε τον αντρα μου απλα καναμε την γιορτη μαζι με τα γενεθλια του μικρου!!:)

Αχ μπραβο Αντωνια που εμαθες για την Αννιτα!!!Ας ελπίσουμε ολα να ειναι καλα με τον μπέμπη!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

αναστασια μου δεν μπορεις να δεις μεσω ιντερνετ αν μπηκαν τα χρηματα στο λογαριασμο σου??εμεις ετσι κανουμε παντα!!!

δεν ξερω αν μπορω, δεν το εχω προσπαθησει ποτε! αλλα ειναι ουτος η αλλως για τις 15! και θα ρωτησω και στην τραπεζα πως μπορω να τα βλεπω απο το ιντερνετ!:wink: σωστα!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλοριζικα Δωρακι!!

Θα βαλεις γλασο χρωματιστο στα μπισκοτα, η ασπρο για να γραψω την εκτελεση?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

ασε το jumbo ξεχνα το!! θα σε φαει η ορθοστασια!!!!

κανε λιγη υπομονη! ποτε ειπαμε οτι εχεις ραντεβου????

εγω παντως οταν ημουν ετσι, ειχα παραγγειλει παρα πολλα απο το ιντερνετ!!! χιχιιχιιχιι και ολα τελεια!!!!!:wink:

την πεμπτη εχω ραντεβου στις 6 το απογευμα!!!αλλα νιωθω περδικι!!!λες να ξετιναξω το ιντερνετ εεε???ναι αλλα εγω τα θελω να τα εχω σημερα στα χερια μου...αχ πολλα ζηταω η κακουργα...τι επαθα Δευτεριατικα??θελω shopping therapy τωραααααααααααααααααα

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...