Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Μην παιδεύεις τον εαυτό σου κορίτσι μου ,το έχω περάσει 7 φορές ,άκρη δεν θα βγάλεις με το Αν ... Ηρέμησε πάρε τον ταρζανακο σου και παντε βόλτα παίξτε να ξεχαστεις,έχεις μεγάλο ατού που έχεις ήδη ένα θαυματακι δίπλα σου ... Πάνε μιλά μαζί τους και πάρε τις αποφάσεις σου .εμείς εδώ είμαστε για οτιδήποτε .,

Γιαυτο σας δίνω πολλά συγχαρητήρια μπράβο σας .το ξέρω κ μου δίνει πολύ δύναμη ο μικρός  κ είμαι από τις τυχερές που έπιασα με την πρώτη ετ  εκεί ήμουν πολύ τυχερή .

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

αναστασια μου δεν μπορεις να δεις μεσω ιντερνετ αν μπηκαν τα χρηματα στο λογαριασμο σου??εμεις ετσι κανουμε παντα!!!

Πρέπει να εχει κανει αιτηση για web banking και να εχει κωδικους για να μπαινει στους λογ/σμους της...

Κι εμείς ολα μεσω ιντερνετ τα κανουμε!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννα ευχαριστω για την συνταγη!!! Δεν εχω ομως αρωμα πικραμυγδαλο ή βανιλιας... Θα βαλω την βανιλια σε σκονη 2 τεμ ε??

Ναι, στο γλασο βαζεις πικραμυγδαλο αν θες, αλλιως βαλε 2 βανιλιες.

Θα το κανεις ασπρο?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

την πεμπτη εχω ραντεβου στις 6 το απογευμα!!!αλλα νιωθω περδικι!!!λες να ξετιναξω το ιντερνετ εεε???ναι αλλα εγω τα θελω να τα εχω σημερα στα χερια μου...αχ πολλα ζηταω η κακουργα...τι επαθα Δευτεριατικα??θελω shopping therapy τωραααααααααααααααααα

Αν παρεις απο το αζ που πηρα κι εγω και κανεις παραγγελια μεχρι τις 2 στα φερνουν την επομενη μερα στο σπιτι!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αχ ελπίζω να είναι καλά το μωράκι της Αννίτας... Ελπίζω απλά να μπήκε μόνο θερμοκιτιδα και αυτο να εννοοουσε η κοπελα η φιλη της...

Αντωνία μου πως και δεν ζητησες να σε συνδεσουν με το δωματιο της να μιλησετε??

Κοριτσια δεν θελω να κανω κατι τετοιο..δεν την ξερω προσωπικα την κοπελλα και δεν ξερω σε τι κατασταση βρίσκεται και αν θα ενοχλησω... καλυτερα να μπει μονη της να μας πει τα νεα της. φτανει που μαθαμε οτι γεννησε και ειναι καλα!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ναι, στο γλασο βαζεις πικραμυγδαλο αν θες, αλλιως βαλε 2 βανιλιες.

Θα το κανεις ασπρο?

Ετσι λεω ρε συ,γιατι αλλιώς θελει χρωμα ζαχαροπλαστικης και λεω να μην βαλω...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια δεν θελω να κανω κατι τετοιο..δεν την ξερω προσωπικα την κοπελλα και δεν ξερω σε τι κατασταση βρίσκεται και αν θα ενοχλησω... καλυτερα να μπει μονη της να μας πει τα νεα της. φτανει που μαθαμε οτι γεννησε και ειναι καλα!

Ναι Αντωνία μου οκ!! Ας ελπίσουμε ολες οτι το μωρο ειναι καλά!!! Θα μπει πιστευω να μας γραψει καποια στιγμη...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

δεν ξερω αν μπορω, δεν το εχω προσπαθησει ποτε! αλλα ειναι ουτος η αλλως για τις 15! και θα ρωτησω και στην τραπεζα πως μπορω να τα βλεπω απο το ιντερνετ!:wink: σωστα!!!

θα ζητησεις να σου δωσει ενα κωδικο για να μπαινεις απο το ιντερνετ στον λογαριασμο σου και να βλεπεις τις κινησεις!!!

Ναι ηταν αυτα που σας εβαλα στην φωτο... Η ποιοτητα κοριτσια ειναι σουπερ!!!Δεν το περιμενα κι εγω... Καιπολυ γλυκα!!

Ε ναι ρε που να πας τωρα? Εδω δεν με αφηνει εμενα να οδηγησω που δεν εχω κανενα προβλημα κ δεν καθομαι ξαπλα!

Ε θα κατσω στα αυγα μου λοιπον...με πεισατε...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Αχ σας ειπα τι παθαμε σημερα??? Δεν σας ειπα!!!

Ο γειτονας απο πανω,αυτος που ηταν και αφεντικο μου καποτε...αυτος!!! Βάζει κάθε πρωί ενα ξυπνητηρι στις 6 και αυτο χτυπάε μεχρι τις 6:15 και το βοδι δεν λεει να ξυπνησει!! Εντωμεταξύ ακούγεται λες και ειναι μεσα στην κρεβατοκαμαρα μας το ατιμο! Ρε κοριτσια δεν παλευεται αυτο καθε μερα!!!!!!!! Αφου ο αντρας μου που γενικως δεν κανει παρατηρηση έβαλε την ρομπα του και με τις παντοφλιτσες του ανεβηκε να του κανει παρατηρηση.... χτυπουσε το κουδουνι του σαν μανιακος και το ζωον απο μεσα δεν καταλαβαινε τιποτα!!! Οκ ξερω ανθρωπους που δεν ξυπνουν ευκολα,αλλά αυτο παραπάει!!!! Κάθε μερα το ιδιο πραγμα,να ξυπνάμε ολοι εκτος απο αυτον που το εχει κ διπλα στο αυτι του!!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ο γειτονας απο πανω,αυτος που ηταν και αφεντικο μου καποτε...αυτος!!! Βάζει κάθε πρωί ενα ξυπνητηρι στις 6 και αυτο χτυπάε μεχρι τις 6:15 και το βοδι δεν λεει να ξυπνησει!! Εντωμεταξύ ακούγεται λες και ειναι μεσα στην κρεβατοκαμαρα μας το ατιμο! Ρε κοριτσια δεν παλευεται αυτο καθε μερα!!!!!!!! Αφου ο αντρας μου που γενικως δεν κανει παρατηρηση έβαλε την ρομπα του και με τις παντοφλιτσες του ανεβηκε να του κανει παρατηρηση.... χτυπουσε το κουδουνι του σαν μανιακος και το ζωον απο μεσα δεν καταλαβαινε τιποτα!!! Οκ ξερω ανθρωπους που δεν ξυπνουν ευκολα,αλλά αυτο παραπάει!!!! Κάθε μερα το ιδιο πραγμα,να ξυπνάμε ολοι εκτος απο αυτον που το εχει κ διπλα στο αυτι του!!!!!

χα χα χα χα χα ελεος....καλα τι σοι ξυπνητηρι ειναι αυτο???να ακουγεται εναν οροφο κατω και αυτος να μην το ακουει???τι βοδι ????να τον πιασετε μια μερα και να του τα ψαλλετε..δεν παλευεται να ξυπνατε εσεις εξαιτιας του ...πωπω εγω δεν θα αντεχα....

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Α, το βοδι, σας ξυπνησε απο τα χαραματα!

Λοιπον για το γλασο,

κοσκινιστε την αχνη μεσα σε μια κατσαρολιτσα.Προσθεστε το νερο και τη γλυκοζη.Ανακατεψτε τα καλα επανω σε πολυ χαμηλη φωτια, ωσπου να γινει γλασο λειο και γυαλιστερο.Μην το αφησετε να καψει πολυ.Κατεβαστε το απο τη φωτια, προσθεστε το αρωμα.

Με ενα κουταλι αδειαστε το γλασο πανω απο τα μπισκοτα, αφου πρωτα τα βαλετε πανω σε μια σχαρα μεσα στο ταψι.Ριξτε το γλασο στο κεντρο του μπισκοτου αφηνοντας το να τρεχει προς τις ακρες.Τα αφηνουμε να στεγνωσουν ως την επομενη μερα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...