Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , kate82 είπε:

Ναι ναι 21 μαϊου υπερυχο για να δούμε τι αναθεματισμενο ενδομήτριο χαχαχαχχα ..... Με το καλό κορίτσι μου να είσαι ήρεμη γιατί αυτές οι μέρες είναι οι χειρότερες θεωρώ 

Έχω κ τον μπόμπιρα εδώ κ αυτή τη φορά πιστεύω θα είναι διαφορετικά από την πρώτη .

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Σ'έναν χρόνο θα δεις αλλαγή στην ανηψιά σου αν και δεν είναι απόλυτο. Η Μαρία έχει κάποιες συμμαθήτριες που είναι "μωρά" ακόμα.

Δε θυμάσαι που έψαχνα τι τούρτα θα της κάνω; (Παρεπιπτόντως χρωστάω ανάρτηση για το τρίτο πάρτυ που έκανα). Έψαχνα στο ιντερνετ να βρω κάτι να της αρέσει. Τελικά τυπώσαμε μια εικόνα από μια κοπελίτσα "Jolinne" και δώσαμε την εικόνα στο ζαχαροπλαστείο να μας το βάλουν πάνω στην τούρτα.

Δε ξέρω αν φαίνεται : http://www.jolinne.com/products/Sweet-Innocence-%252d-Art-Print.html. Κάτι τέτοιο αλλά σε ροζ αποχρώσεις. Θα ανεβάσω σίγουρα φωτογραφία.

Έγινε πανέμορφη και το καλό είναι ότι έχει υπέροχα σχέδια και σε διάφορα χρώματα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάρες. Πως είστε;

Εδώ χιονίζει και σήμερα! Μέχρι και ο καιρός παίζει πλέον με την υπομονή μας. Το κρύο καλά κρατεί.

Νομίζω ότι είμαι σε καλό δρόμο με τη σύνθεση. Έκοψα, έραψα, τα έστησα όλα και μου μένει να τα κολλήσω. Μένει να ετοιμάσω και τον τίτλο. Αλλά όσο την κοιτάω τόσο και κάτι αλλάζω, τόσο και κάτι δεν μ'αρέσει, τόσο και κάτι άλλο σκέφτομαι να βάλω. Φοβάμαι όμως λίγο να δοκιμάσω κάτι που δεν γνωρίζω καλά. Μάλλον θα την αφήσω ως έχει και στην επόμενη βλέπουμε. Πρέπει να γίνω περισσότερο τολμηρή.

Καλημέρα κοριτσάρες. Πως είστε;

Εδώ χιονίζει και σήμερα! Μέχρι και ο καιρός παίζει πλέον με την υπομονή μας. Το κρύο καλά κρατεί.

Νομίζω ότι είμαι σε καλό δρόμο με τη σύνθεση. Έκοψα, έραψα, τα έστησα όλα και μου μένει να τα κολλήσω. Μένει να ετοιμάσω και τον τίτλο. Αλλά όσο την κοιτάω τόσο και κάτι αλλάζω, τόσο και κάτι δεν μ'αρέσει, τόσο και κάτι άλλο σκέφτομαι να βάλω. Φοβάμαι όμως λίγο να δοκιμάσω κάτι που δεν γνωρίζω καλά. Μάλλον θα την αφήσω ως έχει και στην επόμενη βλέπουμε. Πρέπει να γίνω περισσότερο τολμηρή.

Αν σου αρέσει έτσι, άφησέ την. Αν κάτι σε χαλάει, κάνε δοκιμές. Τόλμησε κάτι και αν είναι κάτι έξτρα και δεν πετύχει καθόλου, μην το βάλεις. Εκτός αν είναι κάτι που θα κάνεις στη βασική σελίδα.

Αυτό είναι που εγώ φοβάμαι με τα mists. Δεν έχω πάρει, αλλά θέλω να πάρω κάποια στιγμή. Μας είπε η Βίκυ πώς χρησιμοποιούνται, είδα και στο internet. Aλλά πάλι φοβάμαι μήπως μου χαλάσει όλο το αποτέλεσμα. Έχω δει συνθέσεις με mists με τέλειο αποτέλεσμα και συνθέσεις με mists που χαλάνε την εικόνα. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι πάω για τη δύτερη κατηγορία! :lol::lol: Αλλά πρέπει να το προσπαθήσω κάποια στιγμή, για να μάθω και ας κάνω και λάθος, για να μάθω το σωστό τρόπο. Αυτό να κάνεις κι εσύ, προσπάθησε και ας κάνεις λάθος, θα μάθεις από αυτό!;)

Καλημέρα!!!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Σάντυ μου έχεις απόλυτο δίκιο.

Mists δεν έχω πάρει ούτε κι εγώ και δεν το σκέφτομαι προς το παρόν. Και πραγματικά βλέπω κι εγώ συνθέσεις που τα έχουν χρησιμοποιήσει και το αποτέλεσμα είναι φοβερό. Αλλά δεν το τολμάω. Εγώ ακόμη φοβάμαι και να σφραγίσω κάτι πάνω στο βασικό χαρτί μου. Δε ξέρω, ίσως δεν είμαι ακόμη έτοιμη και θέλω να ακολουθήσω τα γνώριμα μονοπάτια. Ακόμη και να σκίσω τη βασική μου σελίδα φοβάμαι. Κάποια στιγμή πρέπει να τολμήσω να κάνω καινούρια πράγματα για να προχωρήσω ένα βήμα παρακάτω. Αλλά ίσως χρειάζομαι λίγο χρόνο παραπάνω.

Καλέ μη φοβάστε! Διασκεδάστε το!!!! Αυτή είναι η χαρά της δημιουργίας! Να τολμάμε, να δοκιμάζουμε, να παίζουμε ...get your hands dirty!!!!!! σκίστε, κολλήστε, τσαλακώστε!!!

Αυτό είναι ενα απο απο τα μαθήματα που θέλω να περάσω! Και στη τελική, αν κάτι δε πάει καλά, καλύψτε το...ή πετάξτε το!!!

Όσο για τα mist, πρωτα θα κάνετε δοκιμές σε ένα άχρηστο χαρτί για να δείτε πως λειτουργεί και τι αποτέλεσμα δίνει και μετα θα το βάλετε στη σύνθεση!

Φιλάκιααα!!!!

Βικάκι, έχεις απόλυτο δίκιο.

Κάτι θα κάνουμε. Εσύ συνέχισε να μας ενθαρρύνεις κι εμείς κάποια στιγμή θα το τολμήσουμε.

Σίγουρα αυτή είναι η χαρά της δημιουργίας.

Καλέ μη φοβάστε! Διασκεδάστε το!!!! Αυτή είναι η χαρά της δημιουργίας! Να τολμάμε, να δοκιμάζουμε, να παίζουμε ...get your hands dirty!!!!!! σκίστε, κολλήστε, τσαλακώστε!!!

Αυτό είναι ενα απο απο τα μαθήματα που θέλω να περάσω! Και στη τελική, αν κάτι δε πάει καλά, καλύψτε το...ή πετάξτε το!!!

Όσο για τα mist, πρωτα θα κάνετε δοκιμές σε ένα άχρηστο χαρτί για να δείτε πως λειτουργεί και τι αποτέλεσμα δίνει και μετα θα το βάλετε στη σύνθεση!

Φιλάκιααα!!!!

Σίγουρα θα δοκιμάσω σε πολλά άχρηστα χαρτιά!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Πότε πρόλαβες βρε θηρίο;

Πολύ όμορφη σύνθεση και να χαίρεσαι τους άντρες της ζωής σου. Φυσικά, να σε χαίρονται και αυτοί!

Εγώ ακόμη δε βρήκα χρόνο να τελειώσω τη δική μου.

Πότε πρόλαβες βρε θηρίο;

Πολύ όμορφη σύνθεση και να χαίρεσαι τους άντρες της ζωής σου. Φυσικά, να σε χαίρονται και αυτοί!

Εγώ ακόμη δε βρήκα χρόνο να τελειώσω τη δική μου.

Ευχαριστώ! Περιμένω με αγωνία να δω και τη δική σου!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...