Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

Προς εμβρυομεταφορα

kate82

Recommended Posts

περιοδος μου ήρθε στον υπερυχο χαχαχχαχα όλα καθαρά διστάσεις και μορφολογία μήτρας φυσιολογικοτατες ενδομητριο μικρο ίσως λόγου το ότι είναι η πρώτη μέρα περιόδου, η αλήθεια είναι ότι το μόνο που είπαμε είναι ότι θέλει να σκεφτεί αν θα με κάνει prp ή όχι, απόφαση δεν πάρθηκε, θα μελετήσει τον φάκελο και θα μ ενημερώσει την άλλη βδομάδα, αν η απόφαση είναι όχι ξεκινάμε τα σικλακιουρ και προχωράμε... εσείς τι γνώμη έχετε για το prp? Το ενέσιμο που βάζει τα βλαστοκυτταρα σε διάφορα σημεία του ενδομητριου όχι απλά να εισχωρήσει μέσα στην μήτρα τα βλαστοκυτταρα 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 9/1/2025 at 5:39 ΜΜ, kate82 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα σ όλες 

@Lila86 εύχομαι να έχεις μια εύκολη εγκυμοσύνη να την χαρείς στο έπακρον. @*Vasoula 2 μηνακια και θα έχεις τα νανάκια σου στην αγκαλίτσα σου .... 

Να σαι καλά κορίτσι μου! Σε ευχαριστώ! Και σε σένα εύχομαι να πάνε όλα όπως τα θες και σύντομα να έχεις το μωράκι σου στη κοιλίτσα!

Εγώ δόξα το Θεό όλα καλά με την αυχενική κορίτσια!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 1

6 ώρες πρίν, kate82 είπε:

περιοδος μου ήρθε στον υπερυχο χαχαχχαχα όλα καθαρά διστάσεις και μορφολογία μήτρας φυσιολογικοτατες ενδομητριο μικρο ίσως λόγου το ότι είναι η πρώτη μέρα περιόδου, η αλήθεια είναι ότι το μόνο που είπαμε είναι ότι θέλει να σκεφτεί αν θα με κάνει prp ή όχι, απόφαση δεν πάρθηκε, θα μελετήσει τον φάκελο και θα μ ενημερώσει την άλλη βδομάδα, αν η απόφαση είναι όχι ξεκινάμε τα σικλακιουρ και προχωράμε... εσείς τι γνώμη έχετε για το prp? Το ενέσιμο που βάζει τα βλαστοκυτταρα σε διάφορα σημεία του ενδομητριου όχι απλά να εισχωρήσει μέσα στην μήτρα τα βλαστοκυτταρα 

Prp για την μήτρα θέλει να σου κάνει???γιατί??έχεις θέμα με το ενδομητριο???

Σκέφτεστε να προχωρήσετε σε αυτό το κύκλο αμέσως???

3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Να σαι καλά κορίτσι μου! Σε ευχαριστώ! Και σε σένα εύχομαι να πάνε όλα όπως τα θες και σύντομα να έχεις το μωράκι σου στη κοιλίτσα!

Εγώ δόξα το Θεό όλα καλά με την αυχενική κορίτσια!

Μπράβο κοριτσακι μου!!!!πολυ χαίρομαι!!!ειδατε και φύλο η δε φαινόταν ακομα???

Εγω όλα καλά κορίτσια μου...σήμερα είχα ραντεβού και τα είδαμε πάλι...όλα καλά πάνε και πάμε για ντοπλερ τώρα τέλος του μήνα.. 🥰

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , *Vasoula είπε:

Prp για την μήτρα θέλει να σου κάνει???γιατί??έχεις θέμα με το ενδομητριο???

Σκέφτεστε να προχωρήσετε σε αυτό το κύκλο αμέσως???

Μπράβο κοριτσακι μου!!!!πολυ χαίρομαι!!!ειδατε και φύλο η δε φαινόταν ακομα???

Εγω όλα καλά κορίτσια μου...σήμερα είχα ραντεβού και τα είδαμε πάλι...όλα καλά πάνε και πάμε για ντοπλερ τώρα τέλος του μήνα.. 🥰

Δυστυχως όχι Βασούλα μου! Εκείνος είδε κάτι φάνηκε όταν τον ρώτησα αλλά μου είπε για σίγουρα να μάθω αργότερα από τον γιατρό!!! Πολύ χαίρομαι κι εγώ που πάνε όλα καλά με τα μικρούλια!!! Με το καλό κορίτσι μου να έρθουν όλα!!! 🩷

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Δυστυχως όχι Βασούλα μου! Εκείνος είδε κάτι φάνηκε όταν τον ρώτησα αλλά μου είπε για σίγουρα να μάθω αργότερα από τον γιατρό!!! Πολύ χαίρομαι κι εγώ που πάνε όλα καλά με τα μικρούλια!!! Με το καλό κορίτσι μου να έρθουν όλα!!! 🩷

Σε ευχαριστώ κοριτσακι μου!!και εσύ με το καλό...να συνεχίσουν να πηγαίνουν όλα καλά!!!!

Αν δεν ήταν σίγουρος καλύτερα που δε σου είπε...σκέψου να έκανε λάθος.. χαχαχαχχαα 

Πότε έχεις ραντεβού με το γιατρό πάλι???

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Σε ευχαριστώ κοριτσακι μου!!και εσύ με το καλό...να συνεχίσουν να πηγαίνουν όλα καλά!!!!

Αν δεν ήταν σίγουρος καλύτερα που δε σου είπε...σκέψου να έκανε λάθος.. χαχαχαχχαα 

Πότε έχεις ραντεβού με το γιατρό πάλι???

Ναι έτσι το σκέφτηκα κι εγώ μετά και λέω άσε γιατί αν μου πει κάτι τώρα θα μου μείνει εμένα οπότε καλύτερα!!!τέλος του μήνα έχω πάλι γιατρό και ανυπομονώ να το δω! ☺️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Ναι έτσι το σκέφτηκα κι εγώ μετά και λέω άσε γιατί αν μου πει κάτι τώρα θα μου μείνει εμένα οπότε καλύτερα!!!τέλος του μήνα έχω πάλι γιατρό και ανυπομονώ να το δω! ☺️

Λογικη η ανυπομονησία...μια χαρά.. τέλος του μηνα θα είστε πιο σίγουροι και πιστεύω θα σου πει!!! ☺️

• Μου αρέσει 1

Just now, *Vasoula είπε:

Λογικη η ανυπομονησία...μια χαρά.. τέλος του μηνα θα είστε πιο σίγουροι και πιστεύω θα σου πει!!! ☺️

Μου πε στη β επιπέδου θα ξέρουμε σίγουρα αλλά κι εγώ πιστεύω τέλος του μήνα κάτι θα δει!!! Ας πηγαίνει καλά Παναγίτσα μου κι ας μάθω στη β επιπέδου δεν πειράζει!! Χαχα 

Συγγνώμη που δεν θυμάμαι αλλά εσύ ξέρεις τι είναι τα μωράκια; Γιατί μου χει μείνει η εντύπωση ότι θα μάθεις στη γέννα!!! 

1 ώρα πρίν, Lila86 είπε:

Μου πε στη β επιπέδου θα ξέρουμε σίγουρα αλλά κι εγώ πιστεύω τέλος του μήνα κάτι θα δει!!! Ας πηγαίνει καλά Παναγίτσα μου κι ας μάθω στη β επιπέδου δεν πειράζει!! Χαχα 

Συγγνώμη που δεν θυμάμαι αλλά εσύ ξέρεις τι είναι τα μωράκια; Γιατί μου χει μείνει η εντύπωση ότι θα μάθεις στη γέννα!!! 

Στην β επιπέδου μάθαμε κ εμείς...δε φαινόταν νωρίτερα....και είναι ένα 🩷 και ένα 💙! 🥰🥰

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα @*Vasoula prp ενδομητριου σκέφτεται να με κάνει για να το ενισχύσουμε το ενέσιμο, το ενδομητριο δεν μεγάλωνε πολύ και ίσως για αυτό δεν μπόρεσε να κρατηθεί το εμβρυακή, ή απλά δεν ήταν καλό το εμβρυακή και έπεσε, ανάμεσα σ αυτά τα δύο ήταν ο γιατρός.  Είπε θα με καλέσει μέσα στην βδομάδα για να μ ενημερώσει αν θα προχωρήσουμε σε prp ή όχι, ο γυναικολόγος μου είναι θετικός στο να γίνει αλλά να σου πω την αλήθεια αυτήν την φορά είπα Θ ακούω μόνο τον εξωματιστη και ότι είναι να γίνει ας γινει

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου ,μόλις μίλησα με τον εξωματιστη 

Στον επόμενο κύκλο 7 με 8 μέρα θα κάνουμε prp ενδομητριου και αν όλα πάνε καλά ξεκινάμε πρώτα ο Θεός. 

Εγώ από μόνη μου ξεκίνησα mollers, bitamin d ,φυλλικο οξύ, και τα υποθετα κολπικά της Eva belle με προβιοτικα που μ ειχατε πει , ξεχνάω κάτι έχετε να συστήσετε κάτι άλλο??? 

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...