Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Πόσο είχες δηλαδή και σε δώσανε ινσουλίνη ??? Η γλυκοζιωμενη σου ήταν φυσιολογική?

Η γκυκοζιωμενη μου ήταν φυσιολογική 5,1 κάπου εκεί.Εκανα την πρώτη μου καμπύλη πέρυσι τον Απρίλιο σάκχαρο νηστείας 101 μετά από μια ώρα 220 και μετά από δύο 117.Την εμβρυομεταφορά την έκανα τον Φεβρουάριο.Τον Δεκέμβριο ο ενδοκρινολόγος μου έδωσε μηχανάκι να μετράω στο σπίτι μόνη μου το σάκχαρο πρωί και μια ώρα μετά τα γεύματα.Ηταν τσιμπημένα και μου είχε πει ότι θα χρειαστεί να κάνουμε μικρή δόση ινσουλίνης για να σταθεροποιηθεί στα επίπεδα που το θέλουμε,εννοείται σε συνδιασμο με διατροφή.Ξεκινησα ινσουλίνη τον Γενάρη και τον Φεβρουάριο έκανα την ετ.Οταν ξεκίνησα τα οιστρογόνα και την προγεστερόνη τα επίπεδα του σακχάρου μου ανέβηκαν,κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό μου είπε ο γιατροσ Μου γιατί όλα αυτά το ανεβάζουν,έτσι αυξήσαμε λίγο τη δόση για να ρυθμιστεί ξανά.Καταλήξαμε στο συμπέρασμα μαζί με τον γυναικολο μου,ότι για μένα το πρόβλημα της υπογονιμότητας ήταν το αρρύθμιστο σάκχαρο που είχα.Η κάθε περίπτωση είναι μοναδική και δε σημαίνει πως όλοι έχουμε το ίδιο θέμα.Εγω αυτό που λέω πάντα ότι μαζί με τον γυναικολόγο πρέπει να έχουμε και έναν καλό ενδοκρινολόγο.

Προσπάθεια σύλληψης 2025

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , katekatekate είπε:

Τετάρτη - Πέμπτη. Μάλλον Πέμπτη. Τώρα με τα τεστακια θα το παρακολουθώ.. 

Ίσως να είναι και λίγο νωρίτερα για να δείχνει από σήμερα θετικό. Επανέλαβέ το και αύριο και βλέπεις. Απ΄ότι ξέρω πρέπει να γίνονται πάνω κάτω την ίδια ώρα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 88
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 41 λεπτά , SOPHIA_99 είπε:

Ίσως να είναι και λίγο νωρίτερα για να δείχνει από σήμερα θετικό. Επανέλαβέ το και αύριο και βλέπεις. Απ΄ότι ξέρω πρέπει να γίνονται πάνω κάτω την ίδια ώρα.

Βέβαια δεν ξέρω ακριβώς πώς λειτουργεί.. "πρέπει" να υπάρχει επαφή με το που βγει θετικό; Δεν ξέρω.. θα το επαναλάβω και αύριο!! 

πρίν από 3 λεπτά , katekatekate είπε:

Βέβαια δεν ξέρω ακριβώς πώς λειτουργεί.. "πρέπει" να υπάρχει επαφή με το που βγει θετικό; Δεν ξέρω.. θα το επαναλάβω και αύριο!! 

Απο αυτά που έχω δει κλπ. προτείνεται επαφή την ημέρα του θετικού και την επόμενη. Νομίζω θετικό σημαίνει ωορρηξία στις επόμενες 24-48 ώρες, οπότε βγάζει νόημα κάτι τέτοιο.

Γεια σας κορίτσια! Πετάγομαι στη συζήτηση σας επειδή είδα ότι μιλάτε για τα τεστ ωορρηξίας. Από την εμπειρία μου ξέρω ότι για να θεωρηθεί θετικό πρέπει να είναι ή το ίδιο σκούρο ή πιο σκούρο από τη γραμμή ελέγχου. Το αχνό υποδηλώνει ότι απλά η lh έχει αρχίσει να ανεβαινει αλλά δεν έχει φτάσει στο peak της. Από τη στιγμή που θα είναι σκούρο σκούρο ξεκινατε επαφές καθώς η ωορρηξία γινεται τις επόμενες 24-48 ώρες. Καλό είναι στις γόνιμες μέρες να  γίνεται δύο φορές την ημέρα το τεστακι για να είναι πιο σίγουρο ότι θα "πιάσετε" το peak. Και επίσης καλό είναι τα τεστ να γίνονται μετα τις 11-12, καθώς (αν τα θυμάμαι καλά) τότε η συγκεκριμένη ορμόνη αρχίζει να έχει μεγαλύτερη συγκέντρωση στον οργανισμό. Ελπίζω να βοήθησα λίγο. Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας, εύχομαι να έχετε σύντομα μωράκι στην κοιλίτσα σας!! 

πρίν από 11 λεπτά , SOPHIA_99 είπε:

Απο αυτά που έχω δει κλπ. προτείνεται επαφή την ημέρα του θετικού και την επόμενη. Νομίζω θετικό σημαίνει ωορρηξία στις επόμενες 24-48 ώρες, οπότε βγάζει νόημα κάτι τέτοιο.

Θεωρητικά το σπέρμα "ζει" κάποιες ημέρες οπότε από την στιγμή που είδα ένα δείγμα θετικού θα αρχίσουμε τις προσπάθειες και ότι γίνει! 🤷

πρίν από 1 λεπτό , alma. είπε:

Γεια σας κορίτσια! Πετάγομαι στη συζήτηση σας επειδή είδα ότι μιλάτε για τα τεστ ωορρηξίας. Από την εμπειρία μου ξέρω ότι για να θεωρηθεί θετικό πρέπει να είναι ή το ίδιο σκούρο ή πιο σκούρο από τη γραμμή ελέγχου. Το αχνό υποδηλώνει ότι απλά η lh έχει αρχίσει να ανεβαινει αλλά δεν έχει φτάσει στο peak της. Από τη στιγμή που θα είναι σκούρο σκούρο ξεκινατε επαφές καθώς η ωορρηξία γινεται τις επόμενες 24-48 ώρες. Καλό είναι στις γόνιμες μέρες να  γίνεται δύο φορές την ημέρα το τεστακι για να είναι πιο σίγουρο ότι θα "πιάσετε" το peak. Και επίσης καλό είναι τα τεστ να γίνονται μετα τις 11-12, καθώς (αν τα θυμάμαι καλά) τότε η συγκεκριμένη ορμόνη αρχίζει να έχει μεγαλύτερη συγκέντρωση στον οργανισμό. Ελπίζω να βοήθησα λίγο. Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας, εύχομαι να έχετε σύντομα μωράκι στην κοιλίτσα σας!! 

Ευχαριστούμε πολύ κορίτσι μου! Ελπίζω και εσύ να έχεις η να αποκτήσεις μωράκι εάν το θέλεις! Προσωπικά για εμένα η προσμονή είναι στο κόκκινο! Μου χτύπησε το μητρικό καμπανάκι που λένε! 🤣

Εγώ είμαι στην 11η μέρα τώρα.. και είδα αχνό θετικό.. θα το επαναλαμβάνω καθημερινά για να το παρακολουθώ. Ευχαριστώ που μοιράστηκες μαζί μας την εμπειρία σου είναι πολύ βοηθητική! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , katekatekate είπε:

Θεωρητικά το σπέρμα "ζει" κάποιες ημέρες οπότε από την στιγμή που είδα ένα δείγμα θετικού θα αρχίσουμε τις προσπάθειες και ότι γίνει! 🤷

Εφόσον υπάρχει μερικώς θετικό σήμερα, πιθανόν το αυριανό να είναι φουλ, οπότε με 2-3 επαφές τις επόμενες ημέρες θα είναι ok.

πρίν από 1 λεπτό , SOPHIA_99 είπε:

Εφόσον υπάρχει μερικώς θετικό σήμερα, πιθανόν το αυριανό να είναι φουλ, οπότε με 2-3 επαφές τις επόμενες ημέρες θα είναι ok.

Βέβαια εγώ καταλαβαίνω την ωορρηξία μου. Έχω το "τσίμπημα" απλά ήθελα να επιβεβαιώσω με τα τεστακια πως όντως όταν έχω υποψία πως κάνω ωορρηξία αν την κάνω όντως! 

πρίν από 3 λεπτά , katekatekate είπε:

Βέβαια εγώ καταλαβαίνω την ωορρηξία μου. Έχω το "τσίμπημα" απλά ήθελα να επιβεβαιώσω με τα τεστακια πως όντως όταν έχω υποψία πως κάνω ωορρηξία αν την κάνω όντως! 

Καλά κι εγώ την ψιλοκαταλαβαίνω με αυτά τα τσιμπήματα, τα υγρά κλπ. αλλά τα τεστ είναι μια πιο βάσιμη επιβεβαίωση.

πρίν από 1 λεπτό , SOPHIA_99 είπε:

Καλά κι εγώ την ψιλοκαταλαβαίνω με αυτά τα τσιμπήματα, τα υγρά κλπ. αλλά τα τεστ είναι μια πιο βάσιμη επιβεβαίωση.

Για να δούμε!!! Σε 20 μέρες θα ξέρω! 🤣 

Εσύ νωρίτερα!! 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Eirini98 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια ! 
Κι εγώ στις προσπάθειες για μωράκι !έφυγε η πρώτη , τώρα πάμε για τη δεύτερη προσπάθεια! 
Με το καλό να μας έρθει σύντομα εύχομαι!!! 

Μακάρι! Καλή επιτυχία! 💗

Ποτέ περιμένεις περίοδο; 

Καλησπέρα κορίτσια! Χριστός Ανέστη! 

Είμαστε και μεις στην προσπάθεια για 2ο μωράκι με δύο επαφές τις γόνιμες μέρες και βασικά τις δύο ημέρες που το τεστ ωορρηξίας έδειξε θετικό. 

(Δεν) Περιμένω περίοδο σε μια βδομάδα περίπου, αλλά δεν κρατιέται και ξέρω ότι αυτό δεν βοηθάει 🥲 

Βλέπω συμπτώματα, αλλά δεν ξέρω αν είναι επειδή έρχεται περίοδος ή αν έχει γίνει σύλληψη...

1 ώρα πρίν, katekatekate είπε:

Μακάρι! Καλή επιτυχία! 💗

Ποτέ περιμένεις περίοδο; 

Περιμένω αύριο.. αλλά από σήμερα έκανε την εμφάνιση της με λίγο ροζ καφέ 🙄 οπότε αύριο θα έχω την κανονική ροή 🤷🏼‍♀️ 

εγώ κορίτσια καταλαβαίνω τη μερα ωορρηξίας γιατί πονάω,  αλλά δεν ξέρω μήπως να χρησιμοποιήσω και εγώ τεστ ωορρηξίας ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...