Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κοριτσάρες καλησπέρα! Σας έχει συμβεί ποτέ την 3η μέρα του κύκλου να έχετε κοντά 200 οιστραδιόλη, 6 προγεστερόνη αλλά να μην φαίνεται κανένα κυστικό στον υπέρηχο? Όπως καταλάβατε αυτός ο κύκλος μου είναι για κλάματα.. Θυμίζω ότι τον προηγούμενο μήνα έκανα υστεροσκόπηση. Μήπως επηρέασε τις ορμόνες? Πρώτη φορά μου συμβαίνει.. Για ακόμα μια φορά όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει...

περιμενε.. εσυ πας για φυσικο , για διεγερση η για ετ ;

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες μας!

Συγχρητιρια Μομεντακι,Δομνινα,Κουκακι και Νασουλα για τα ομορφα νεα απο τα μπεμπακια σας!Ολα τελεια να πανε και γερα να ερθουν ολα στην αγκαλιτσα σας!:D

Εγω εκανα σημερα υπεριχο και εχουμε δυο αυγουλακια ιδια 14.5 χιλ.,ενα δεξια και ενα αριστερα.Το αριστερο αυγουλακι το ειδε πιο καλο ο γιατρος χωρις να αδικουμε πολυ και το δεξι αυγουλακι.Ενδομητριο 9.Δευτερα ξανα υπεριχο και πολυ πιθανον τριτη σπερματεγχυση!

αχ! ωραια ιονελιτακι! ευχομαι κ με διδιμαααααα:tongue::tongue::tongue:

aKZup2.png?QGVNYpCf

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Δέσποινάκι καλή επιτυχία με την μαγνητική και εύχομαι φέτος τα Χρισοτύγεννα να έχεις το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δωράκι μέσα στην κοιλίτσα σου!!!!

φιλιάάάά!

αχ κουκακι μου....σε ευχαριστωωωωω!! μιας κ συ εισαι εγκυουλα μακαρι να βγει αληθινη η ευχουλα σου!!! ξερω οτι θα ερθει το μωρακι μου οχι μονο για μενα..αλλα για ολα τα κοριτσια που δινουν σωμα κ ψυχη μεχρι να φτασει η μερα που θα χει η καθεμια το δικο της μωρακι!!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ!!!!!!!!;)

aKZup2.png?QGVNYpCf

Κοιλίτσα είχα κι από πριν.. οπότε δεν με λες έγκυο ακόμη! Το καλό είναι ότι πήρα μόλις 1 κιλό και νομίζω ότι θα αργήσει να δείξει η κοιλιά μου..:tongue:

μην το λες μερα με τη μερα θα αλλαζεις, γιατι θα μεγαλωνει το μωρακι σου κ η κοιλιτσα σου μαζι!!!:P

aKZup2.png?QGVNYpCf

καλησπερα φιλεναδιτσες μου που τοοοοοσο μου χετε λειψει...θυμαμαι με μια γλυκια μελαγχολια κατι μεσημερια που οργιαζαμε εδω....

θα ξεκινησω με τα ευχαριστα της παρεας μασ...

Καραμελιτσα μου κ οι 2 κουκλες! Πολυ σου παει το νεο μαλλι ομολογουμενως! Να ζησει η νεοφωτιστη να ειναι παντα γερη και καλοτυχη και να αγαπηθει περισσοτερο απο οσο μπορει να αγαπησει!

Νασουλα μου στοιχηματιζω οτι εινια κοριτσακι με τοσους παλμους χεχεχε!!! Επιβαλλεται να εισαι πιο χαλαρη,...! Με τον Αλεξακο και τις εξετασεις του τελικα τι εγινε? το μικροβιο πως το αρπαξατε? στειλε μου βρε αγαπι μου ενα μνμ εχω χασει το κινητο σου...μπας και αξιωθουμε να βρεθουμε!

Δομνινακι κολωνακι που κοντα δουλευεις? εκει γυρω ειμαι κι εγωπλ κανιγγος...

μια χαρα το δομνινακι μας κ εσυ επισης! Ενα ισον κανενα (κιλο)

Δεσποινακι δεν ειναι τπτ το αυριανο...λιγη υπομονη και σκεψου οτι απλα προχωρας πιο κοντα στο στοχο σου! Προλακτινη υψηλη ειχε κ η ξαδελφη μου αλλα μολις εκανε θεραπεια εμεινε αμεσως εγκυος!

Κουκακι παιδαρος ειναι ο κουκακος χεχεχε! Μην επηρεαζεσαι απο τα δυσαρεστα ...οσο μπορεις! Μομεντακι μου κ εσυ το ιδιο!

Ιονελιτακι με το καλο καρδια μου να ειναι τυχερη και αυτη σου η προσπαθεια ! Φιλια στη μικρη μας κουκλιτσα!

Μαρκελακι κ σενα σε χς χασει με την σουπερ ζωη που κανω χεχεχε αν ο αντρας σου εχει παρει πολλα φαρμακα και αντιβιωσεις με το χειροουργειο...μην περιμενεις να στησεις παρτυ απο τα αποτελεσματα του.....ξεσκονισματος σου...ενημερωτικα!!!!

Τινκερ μαρεσει η ιδεα του να καταψυξεις ωαρια,,,ετσι γλιτωνεις φαρμακα και ωοληψιες...Χριστε μου ακομα μου σηκωνεται η τριχα κ μονο που γραφω τη λεξη...

Εμεις εδω...η μικρη σκατουλα ειναι σουπερ κοινωνικη...γελαει συνεχεια κ με ολους...την κραταω και κανει βηματα...ο μικρος σκατουλος ειναι πανεμορφος και γλυκας...πιο σοβαρος (ευτυχως) και περισσοτερο μαμακιας (γιουπι)!

Η μητερα μου συνεχιζει τον αγωνα που δεν ξερω αν εχει κ πολυ νοημα πλεον που τον κανει...και οι γυρω προσπαθουμε να στηριξουμε αυτην κ τους εαυτους μας...καποιοι απο εμας κινδυνεουν να αποχαιρετησουν τον τουτο ματαιο κοσμο νωριτερα απο την πασχουσα ετσι οπως παμε...

Εγω απο οτι μαλλον σας εχω ξαναπει γυρισα στη δουλεια...και μετα το χαος!

Ετοιμαζομαστε κ για τη βαφτιση σιγα σιγα, σας εστειλα το προσκλητηριο απο φατσοβιβλιο, οσες δεν το εχετε παρει πειτε μου...χαρα μου θα ειναι να σας δω!

Φιλια πολλα σε ολες...

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Γλυκά μου κοριτσάκια καλή σας μέρα..

Ελπίζω να είστε όλες καλά και να ακούσουμε μόνο ευχάριστα από εδώ και στο εξής..

Δεσποινάκι καλή επιτυχία με τη μαγνητική σου.. Μακάρι να πάνε όλα τέλεια και να μη βρεθεί τίποτε απολύτως.. Αν καταφέρετε και ελέγξετε την προλακτίνη να είσαι σίγουρη ότι θα μείνεις πολύ σύντομα έγκυος.. Είναι άτιμη ορμόνη και πρέπει να την προσέχετε!

Ντέσκο είσαι στη σκέψη μου σχεδόν καθημερινά. Ξέρω πολύ καλά τι περνάς όταν έχεις να αντιμετωπίσεις το θέμα της μητέρας σου, τη δουλειά και τα δυο ζουζούνια σου.. Είσαι παληκάρι πάντως και είμαι σίγουρη ότι εσύ δίνεις κουράγιο στους υπόλοιπους..

Ναι βρε κορίτσια πότε θα τα πούμε από κοντά; Θέλω πολύ να σας γνωρίσω.. Άντε να το κανονίσουμε!

Ντέσκο εγώ δουλεύω πολύ κοντά στην πλατεία Κολωνακίου.. Είμαστε κοντά.. Με το μετρό 2 στάσεις!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερααα! ηρθα κ γω ζαλισμενη απο τ φαρμακο κ τη μαγνητικη, σαν κοτοπουλο νιωθω...χεχεχεχε..τελικα χαλια εξεταση δεν θελω με τιποτα ξανα να μπω εκει μεσα!!! μπορουμε με μια πρωτη εκτιμηση,οτι δεν βρεθηκε κατι ..καθαρη μου ειπανε αλλα τ αποτελεσματα την τριτη πρωτα ο θεος.... καλα...το τι προσευχη επεσε εκει μεσα που με βαλανε δε λεγετε!!!! κ το αλλο?? καθως περνουσα το εξωτερικο διαδρομο με τον αντρα μου περασαμε απο το μαιευτηριο κ ακουγοντουσαν ..ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ μωρων!!!!!! ανατριχιασα ...δε ξερω.. λεω στον αντρα μου εκεινη την ωρα ακους????????καρδουλες!!! αχ! ετσι θα χτυπαει κ στο δικο μας μωρο.... κ καπως πηρα τα πανω μου μπαινοντας σε εκεινο το πραμα...μπιαχ!!!!!! τελος καλα ολα καλααααααα..... σας ευχαριστω που με σκεφτεστε...... α!!!! καραμελλοοοοο!!!!!!!!! να σας ζησει το νεο ονομααααα!!! γερη κ τυχερη να ναι παντα η μικρουλα σας!!!!!!!!!!!! νικολ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σιδερενιααααα!!!!!!! κ παμε γεραααα ε!!! πωωωω ξεχαστηκα να ευχηθω...με ολα αυτα που μυαλο.... μομεντακι ,κουκακι βλεπω το τικερ κ ποσο χαιρομαι .....ερχεται ο μπεμπης ουαου!!!!!!!!!!!! δομνινακι μου!!!!!!ενα φιλακι στη κοιλιτσα σου που θα φουσκωσει για τα καλα σε λιγο καιρο....τινακι.τικερμπελ,μαρκελακι ,Ντεσκοοοο!! διδιμομανουλιτσαααα!!! πολλα φιλακιααα στα μικρα τα πατουσακια κ μπουτακια να δωσεις στα ζουζουνιαααα... μμμμμ...ποια αλλη ξεχνω ...δε θυμαμαι... σας φιλωωωωωωω ειμαι χαρουμενη!!! σας το πα????????????

aKZup2.png?QGVNYpCf

Καλησπερααα! ηρθα κ γω ζαλισμενη απο τ φαρμακο κ τη μαγνητικη, σαν κοτοπουλο νιωθω...χεχεχεχε..τελικα χαλια εξεταση δεν θελω με τιποτα ξανα να μπω εκει μεσα!!! μπορουμε με μια πρωτη εκτιμηση,οτι δεν βρεθηκε κατι ..καθαρη μου ειπανε αλλα τ αποτελεσματα την τριτη πρωτα ο θεος.... καλα...το τι προσευχη επεσε εκει μεσα που με βαλανε δε λεγετε!!!! κ το αλλο?? καθως περνουσα το εξωτερικο διαδρομο με τον αντρα μου περασαμε απο το μαιευτηριο κ ακουγοντουσαν ..ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ μωρων!!!!!! ανατριχιασα ...δε ξερω.. λεω στον αντρα μου εκεινη την ωρα ακους????????καρδουλες!!! αχ! ετσι θα χτυπαει κ στο δικο μας μωρο.... κ καπως πηρα τα πανω μου μπαινοντας σε εκεινο το πραμα...μπιαχ!!!!!! τελος καλα ολα καλααααααα..... σας ευχαριστω που με σκεφτεστε...... α!!!! καραμελλοοοοο!!!!!!!!! να σας ζησει το νεο ονομααααα!!! γερη κ τυχερη να ναι παντα η μικρουλα σας!!!!!!!!!!!! νικολ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σιδερενιααααα!!!!!!! κ παμε γεραααα ε!!! πωωωω ξεχαστηκα να ευχηθω...με ολα αυτα που μυαλο.... μομεντακι ,κουκακι βλεπω το τικερ κ ποσο χαιρομαι .....ερχεται ο μπεμπης ουαου!!!!!!!!!!!! δομνινακι μου!!!!!!ενα φιλακι στη κοιλιτσα σου που θα φουσκωσει για τα καλα σε λιγο καιρο....τινακι.τικερμπελ,μαρκελακι ,Ντεσκοοοο!! διδιμομανουλιτσαααα!!! πολλα φιλακιααα στα μικρα τα πατουσακια κ μπουτακια να δωσεις στα ζουζουνιαααα... μμμμμ...ποια αλλη ξεχνω ...δε θυμαμαι... σας φιλωωωωωωω ειμαι χαρουμενη!!! σας το πα????????????

πολύ χαίρομαι δεσποινάκι που πήγαν όλα καλα!!

χαίρομαι πολύ πολύ που είσαι χαρούμενη!!!φιλάΚΙα!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

χαίρομαι πολύ πολύ που είσαι χαρούμενη!!!φιλάΚΙα!![/QUOT

κ συ να εχεις καλη επιτυχια κ γρηγορα να μεινεις εγκυουλα!!! πως πανε οι ενεσεις????

aKZup2.png?QGVNYpCf

Να μαι και γω!!!

τί κάνετε κορίτσια???

Δεσποινάκι καλά αποτελέσματα σου εύχομαι!!!Αν και για να υπάρχει μια πρώτη εικόνα έτσι θα είναι!!

Ντεσ μου σε έχω χάσει ναι!!!

όσο για το σπερμοδιάγραμμα θα ξέρουμε τη Δευτέρα το πολύ Τρίτη...λες να χουμε άσχημα νέα???Θα ενημερώσω όπως και να χει!!!

Καραμέλλο μου πολύ ωραίες οι φωτό!!!Πανέμορφες και οι δύο!

Φρεσκοεγκυούλες καλά νέα ακούω και χαίρομαι!!!!

Μπράβο!!!!

Ιονελίτα μου καλή επιτυχία!!!

εμείς το χουμε ρίξει λίγο έξω τελευταία εχει έλθει και παρεϊτσα σπίτι και έχουμε ξεχαστεί λίγο από τον καταιγισμό των εξετάσεων!

Πήγα και σε ενδοκρινολόγο και του έδειξα τις εξετάσεις και έμεινε πολύ ευχαριστημένος. Πάει και αυτό!

Δευτέρα κυστική ίνωση! άντε να δούμε και από κει

φιλάκια πολλά πολλά σε όσες δεν αναφέρθηκα ιδιαιτέρως, αλλά ως γνωστόν ξεχνάω τί διαβάζω και πρέπει να ξαναδιαβάσω...χιχιχιιχ Λες βρε Μομεντάκι να πάω για καμμιά εξέταση αλστχάημερ????

Διαφημίσεις

χαίρομαι πολύ πολύ που είσαι χαρούμενη!!!φιλάΚΙα!![/QUOT

κ συ να εχεις καλη επιτυχια κ γρηγορα να μεινεις εγκυουλα!!! πως πανε οι ενεσεις????

τέλος του μήνα ξεκινάω!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Ήρθαμε!!

Είμαστε μια χαρά!!Μεγαλώσαμε και φτάσαμε 1610Κgr και 43 εκατοστά. Λιγάκι πίσω για την ηλικία του σε βάρος δηλαδή περίπου 7 μέρες πίσω...:|

Όμως κατα τα υπόλοιπα είμαστε καλά και οι μετρήσεις ντομπλερ πολύ καλές.

Η μαμά αν και καλοτρέφεται και έχει πάρει πολλά κιλάκια.....:rolleyes: ο γιος προσέχει την σιλουέτα του φαίνεται. Είναι πολύ υπερκινητικός για ακόμα μία φορά δυσκόλεψε πολύ τον γιατρό γιατί δεν καθόταν λιγάκι ήσυχος να μπορει να τον μετρήσει! Ήθελα να τον δούμε πάλι στην φατσούλα αλλά δεν μας έκανε την χάρη γιατί είχε και χέρια και πόδια μπροστά στο πρόσωπο!Είδαμε μονάχα τα ματάκια του που ανοιγόκλεινε.

Επίσης έχουμε βγάλει μαλλάκια!!Μακάρι να μπορούσαμε να δούμε και το χρώμα :tongue: άραγε είναι ξανθούλης σαν το μπαμπά ή μελαχρινούλης σαν την μαμα? (Ας είναι καλά!! Μόνο αυτό έχει σημασία!!)

Μας είπε πως από τις μετρήσεις που κάναμε σήμερα υπολογίζει πως θα γεννηθεί περίπου 3000 και 3200.

Μάλλον τελικά πως πάμε με καισαρική αφού ακόμα έχει το κεφάλι ψηλά και αν δεν πάρει την τούμπα μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες μάλλον δύσκολο μετά..:|

Εγώ τα πάτησα τα 13 κιλάκια...:oops: και με "επιπληξε" ο γιατρός ολιγον τί!!

Μου είπε ότι επιβάλλεται να κόψω τα γλυκά! Γιατί παραδέκτηκα πως δεν τα προσέχω και έχει δίκιο ο άνθρωπος! Δεν ξέρω τι στο καλό με έχει πιάσει!

Νασούλαααααα βοήθεια!!! Εσύ πως τα είχες καταφέρει τότε που ήσουν έγκυος και είχες τέτοιο αυτοέλεγχο που κατάφερες όχι μόνο να μην πάρεις αλλά να χάσεις κιόλας?? Πες μου το κόλπο πληηηηηζ!!!!:tongue:

Τι άλλο μάθαμε σήμερα...:rolleyes:

Α!! Με το σαχαρό μου είμαστε καλά (σύμφωνα με την καμπύλη που είχα κάνει) και δεν υπάρχει φόβος για διαβήτη κύησης και επίσης μου είπε ότι σύμφωνα με τις μετρήσεις δεν έχω φόβο για προεκλαμψία.

Πώ,πω τι χαζομαμά που είμαι..... σας τρέλανα!!

Συγνώμη!χιχιχι!

Φιλάκια σε όλες!Καληνύχτάάάά!

Υ.Γ. Δομνίνα μου πολύ χάρηκα με τα νέα σας!!! Καλή συνέχειααααα!!!:D

αχ Κουκάκι μου τί όμορφα νεάκια!!!!!!!!!!!

έχει και μαλλάκια ο μικρός????θα τρελαθώ λέμε!!!!!!!!!!!!!!!!

άντε και στην τελική ευθεία!!!όλα καλά!!!!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου και μπεμπέκια εντός και εκτός κοιλίτσας..

Σήμερα άλλαξα ωράριο με μια συνάδελφο διότι έπρεπε να πάει σε μια δουλειά και έτσι έχω έρθει από το πρωί στη δουλειά.. Το καλό είναι φυσικά ότι θα φύγω και νωρίτερα..

Χθες κορίτσια έκατσα στον καναπέ στις 9.30 το βράδυ, σηκώθηκα στις 22:00 για ύπνο και ξύπνησα σήμερα το πρωί στις 7.. Μιλάμε δεν το πίστευα το πρωί.. Αλλά ξεκουράστηκα.

Το μπεμπέ μου καλά είναι διότι δίνει συνέχεια σήμα ότι πεινάει.. πριν λίγο έφαγα ένα σαντουϊτσάκι και ήπια κι ένα χυμό και τώρα γουργουρίζει ικανοποιημένο..

Κουκάκι μου τέλεια τα νέα σας.. Ο μπέμπης της αδερφής μου στη βδομάδα τη δική σου ήταν 1.850 οπότε δεν αποκλίνετε και πολύ από τις μετρήσεις.. Μην ανησυχείς, απλά φροντίζει τη σιλουέτα του από τώρα ο μικρός.. Και 13 κιλά που έχεις πάρει δεν είναι και υπερβολικό νούμερο.. Είμαι σίγουρη πάντως ότι θα δείξεις αυτοσυγκράτηση και θα είσαι μια μαμά μοντέλο..

Νάσυ μου εσύ σε αυτή την εγκυμοσύνη πάλι κάνεις διατροφή για το ζάχαρο; Αυτό δεν το έχω ξεκαθαρίσει ακόμη..

Μεγαλώνει και σας το μπεμπέκι σας.. Άντε με το καλό σε 3 βδομάδες και η δική σας αυχενική..

Μομεντάκι μου σε σκέφτομαι καθημερινά. Θα ήθελα να ήμουν εκεί για να βλέπω την κοιλίτσα σου να μεγαλώνει. Αλήθεια; μέχρι πότε θα μείνεις στο σχολείο; Μέχρι να γεννήσεις;

Ιονελίτα καλή επιτυχία σου εύχομαι και μακάρι να πιαστεί το αδερφάκι της Αδριανής..

Φιλάκια πολλά σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια![/quote

Ευχαριστω Δομνινα,εμεις οτι ειναι στο χερι μας το κανουμε,ο Θεως να δουμε τι θα μας δωσει!:)

Ζιλευω υπνο ,απο τοτε που γεννηθεικε η μικρη το μεγαλυτερο συνεχομενο υπνο την νυχτα ειναι 4 ωρο!:(

Α!!πολύ ωραία!!!αντε με το καλό Ιονελίτα μου!!νομίζω πως μια χαρά προϋποθέσεις υπάρχουν ε?;)

good luck!!:P

Ναι Κουκακι ειναι καλες η προυποθεσεις μεχρη στιγμης.Και την τυχη την χρειαζομαι πολυ;)!

αχ! ωραια ιονελιτακι! ευχομαι κ με διδιμαααααα:tongue::tongue::tongue:

Ευχαριστω Δεσποινακι!Με διδιμα ... δεν με χαλαει!:tongue:

Και τωρα που ξεμπερδεψες και με την μαγνητικη εχετε πλισιασει ακομι πιο κοντα στην στιγμη που θα ακουσετε και την καρδουλα του δοικου σας μωρου!Μ'αρεσει η σταση σου και η αισιοδοξια σου,σου το ειπα?:):):)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...