Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Losr είπε:

Την πρώτη φορά έκανα την κλασσική με το σκιαγραφικό. Ρώτησα τότε τον γυναικολόγο και μου είπε ότι να κάνω κανονικά. Έχω ακούσει και κοπέλες που έμειναν έγγυος σε εκείνο το κύκλο χωρίς θέμα. Τις άλλες δύο έκανα την νέα την ανώδυνη καθαρά για τον ΕΟΠΥΥ γιατί εγώ εξ αρχής είχα ανοιχτές σάλπιγγες.

@MK2012 Έχουνε νέα με το έμβρυο?

Καλημέρα! Είμαι σε επαγγελματικό ταξίδι από την Παρασκευή, αμέσως μετά την ωοληψια έφυγα και τρέχω πανικόβλητη οπότε δε προλαβαίνω να μπαίνω και δεν είδα πως μου έγραψες χθες. Αύριο θα ξέρουμε …

• Ευχή 2

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Παραθέτω κι αυτό παρακάτω...για όποιον ενδιαφέρεται!

H ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΥΒΕΛΗ

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

10.00-10.30 Προσέλευση

10.30-11.00 Χαιρετισμός της Προέδρου του Σωματείου Υποστήριξης Γονιμότητας ΚΥΒΕΛΗ

Δήμητρας Δρακοπούλου

Χαιρετισμοί επισήμων

Συντονιστής Τρ. Λαϊνάς, Δρ Μαιευτήρας-Γυναικολόγος,

Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής «ΕΥΓΟΝΙΑ – ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ»

11.00-11.15 Παρένθετη μητρότητα

Μ. Μαστρομηνάς, Μαιευτήρας-Γυναικολόγος

Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής «ΕΜΒΡΥΟΓΕΝΕΣΙΣ»

11.15-11.30 Εργαστηριακή ωρίμανση ωαρίων (IVM)

Κ. Οικονόμου, Εμβρυολόγος

Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής «ΕΜΒΡΥΟΓΕΝΕΣΙΣ»

11.30-11.45 Δωρεά ωαρίων και εμβρύων

Θ. Παράσχος, Μαιευτήρας-Γυναικολόγος

Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής «emΒΙΟ MEDICAL CENTER»

11.45-12.00 Καρκίνος και εξωσωματική

Ηλ. Γάτος, ΔρΜαιευτήρας-Γυναικολόγος,

Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής «emΒΙΟ MEDICAL CENTER»

12.00-12.30 Συζήτηση

12.30-13.00 Διάλειμμα - Καφές

13.00-13.15 Αιτίες υπογονιμότητας, ανδρική και γυναικεία στειρότητα

Ε. Τρακάκης, Δρ Μαιευτήρας-Γυναικολόγος,

Γ΄ Γ/Μ Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών «ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ»

13.15-13.30 Υπογονιμότητα και ψυχική προσαρμογή

Δ. Κακατσάκη, Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπεύτρια,

συνεργάτης Ιατρείου Ψυχικής Υγείας Γυναικών Νοσοκομείου «ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ»

13.30-13.45 Ανοιχτές ομαδικές συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης στο ΚΥΒΕΛΗ

Θ. Καραγιάννη, MSc ψυχολόγος,

συνεργάτης του Σωματείου Υποστήριξης Γονιμότητας ΚΥΒΕΛΗ

13.45-14.15 Συζήτηση - Συμπεράσματα

14.30 Γεύμα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

καλημέρα κι από μένα! κατ'αρχήν να σας ευχαριστήσω όλες που μου δίνετε κουράγιο και αγωνιάτε μαζί μου, όπως κι εγώ με σας! σήμερα είναι η μέρα μου, η μέρα του τεστ. επειδή όμως είμαι και λίγο ανυπόμονη και επειδή είχα και 2 τεστάκια στο σπίτι που με φώναζαν, εχθές κατά τις 11 το βράδυ έκανα το πρώτο. αρνητικό. ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα μέχρι να το ξανακοιτάξω και να δω οτι υπάρχει μια αχνή γραμμούλα. πάω στον άντρα μου, του το δείχνω και την είδε κι αυτός. άρα, οκ, δεν κάνουν πουλάκια τα μάτια μου. ε, λέω, έχω πιει πολλά νερά, έχω πάει πολλές φορές τουαλέτα και γι'αυτό έδειξε αχνή γραμμή και λογικά το πρωί θα είναι πιο έντονη. εντάξει, κανένας ενθουσιασμός, πολύ χαλαροί και οι δυο μας. περιμένουμε την αυριανή μέρα (δηλαδή την σημερινή). σηκώνομαι το πρωί, κάνω και το δεύτερο τεστ και....πάλι τα ίδια! μια αχνή γραμμούλα είναι εκεί και με κοιτάει. ούτε χαίρομαι αλλά ούτε και λυπάμαι. δεν είμαι σίγουρη άρα δεν αφήνω κανένα συναίσθημα να με κυριεύσει. φεύγω για τη δουλειά και περνάω από τον μικροβιολόγο για μια χοριακή για να σιγουρευτώ. και ενώ ξέρω οτι τα αποτελέσματα βγαίνουν σε 1-2 ώρες, αυτός μου είπε κατα τις 7 το απόγευμα. τι να πω; απλά θα περιμένουμε! και, αλήθεια σας λέω, δεν έχω καθόλου άγχος, δεν ξέρω γιατί. ίσως επειδή πιστεύω οτι θα είναι αρνητικό και το έχω πάρει απόφαση από την αρχή. τι να πω; θα μάθουμε σε μερικές ώρες!

u1114782.png

dev364pfs__.png

αχ ρε συ νατασα...διαβάζω τόση ώρα με κομμένη ανάσα...για να μου σκάσεις αυτό το 7 το απόγευμα!!!

ω θεοί του Ολύμπου! αυτή η αχνή γραμμούλα...είναι η ελπίδα μας!!!!!!!ναι ναι ναι!

αχ φτιάξε μου τη μέρα...(γιατι μια αρνητίλα την έχω πάρει από το πρωί!)

μακάρι παναγιά μου....δε μπορεί ρε συ θα σαι το 1 στα 7!!!!!

αφού και το Τζελενάκι τίποτα....είσαι η τελευταία ελπίδα!

καλή τύχη κοριτσάκι μου!

αχ ρε συ νατασα...διαβάζω τόση ώρα με κομμένη ανάσα...για να μου σκάσεις αυτό το 7 το απόγευμα!!!

ω θεοί του Ολύμπου! αυτή η αχνή γραμμούλα...είναι η ελπίδα μας!!!!!!!ναι ναι ναι!

αχ φτιάξε μου τη μέρα...(γιατι μια αρνητίλα την έχω πάρει από το πρωί!)

μακάρι παναγιά μου....δε μπορεί ρε συ θα σαι το 1 στα 7!!!!!

αφού και το Τζελενάκι τίποτα....είσαι η τελευταία ελπίδα!

καλή τύχη κοριτσάκι μου!

chryssaki μου πόσο με συγκινείς! να 'σαι καλά κοπέλα μου! και όσες κοπέλες δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά, δεν πειράζει. κι εγώ έτσι λέω για μένα. δεν ξέρω βρε παιδάκι μου αλλά είμαι σίγουρη οτι θα είναι αρνητικό και πως μέχρι το απόγευμα θα έχω αδιαθετήσει κιόλας! έχω μια άρνηση! ίσως επειδή από την αρχή έτσι ένιωθα και περίμενα πως και πως να πάω για εξωσωματική! αλλά είπαμε.....στις 7!

u1114782.png

dev364pfs__.png

Ειρηνάκι μου,

Δεν έκανα το βραχύ, έκανα το μακρύ πρωτόκολλο και μάλιστα επειδή καθυστέρησα να αδιαθετήσω για 8 μέρες, έκανα ενέσεις καταστολής (1/3 Άβερκαπ 8 μέρες περισσότερο). Μετά την 4η μέρα της περιόδου μου ξεκίνησα με τις ενέσεις διέγερσης (Μενοπούρ 225 μονάδες για 8 μέρες) και μετά έγινε η ωοληψία.

Βέβαια και ο γιατρός και εγώ ξαφνιαστήκαμε με την τόσο άμεση ανταπόκριση του οργανισμού μου και από τα 8 ωάρια που είχα τελικά χρησιμοποιήσαμε μόνο τα 6 από τα οποία γονιμοποιήθηκαν τα τρία..

Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα να ταξιδέψεις με αεροπλάνο.. Καλή σου επιτυχία κοριτσάκι!

Δομνινα μου ευχαριστω για τις πληροφοριες.... Ευχομαι τα καλυτερα κοπελα μου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια κ νατασα απο μενα συγχαρητηρια δεν χρειαζεται να παει 7 για να καταλαβεις οτι εισαι ΕΓΚΥΟΣ!!!!κ μενα αχνα εδιχναν τα τεστ κ στις δυο εγκυμοσυνες κ ειχα θετικες χοριακες.χρυσακι μου τι εγινε αδιαθετησες η οχι?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Νατάσα μου έχω λίγο κενό στο σχολείο και μπήκα ειδικά για σένα να μάθω αν έχουμε νέα!!!! Πρώτο να σου πω πως εσύ δικαιολογημένα θέλεις να είσαι συγκρατημένη αλλά εγώ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ!!!! Ο γιατρός μου λέει και η αχνή γραμμούλα είναι ΘΕΤΙΚΌ!!!!! Αχχχχχχχχ!!!!! Δεν μπορείς να φανταστείς πώς νιώθω μόνο και στην ιδέα πως θα έχεις μια θετική χοριακή! Ίσως σου ακούγεται παράξενο αφού δεν γνωριζόμαστε καν, αλλά νιώθω τόσο κοντά σας που χαίρομαι με καθετί που σας αφορά! Θα κάνουμε δηλαδή μέχρι τις 7!!!!! Για να δούμε!!!! Αν και εγώ δεν συγκρατιέμαι πλέον από τη χαρά!!!! Μακάρι μακάρι μακάρι Θεέ μου!!!!! Ένα από τα κεράκια που άναψα για σας τουλάχιστον να έχει απάντηση!!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

καλημέρα κι από μένα! κατ'αρχήν να σας ευχαριστήσω όλες που μου δίνετε κουράγιο και αγωνιάτε μαζί μου, όπως κι εγώ με σας! σήμερα είναι η μέρα μου, η μέρα του τεστ. επειδή όμως είμαι και λίγο ανυπόμονη και επειδή είχα και 2 τεστάκια στο σπίτι που με φώναζαν, εχθές κατά τις 11 το βράδυ έκανα το πρώτο. αρνητικό. ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα μέχρι να το ξανακοιτάξω και να δω οτι υπάρχει μια αχνή γραμμούλα. πάω στον άντρα μου, του το δείχνω και την είδε κι αυτός. άρα, οκ, δεν κάνουν πουλάκια τα μάτια μου. ε, λέω, έχω πιει πολλά νερά, έχω πάει πολλές φορές τουαλέτα και γι'αυτό έδειξε αχνή γραμμή και λογικά το πρωί θα είναι πιο έντονη. εντάξει, κανένας ενθουσιασμός, πολύ χαλαροί και οι δυο μας. περιμένουμε την αυριανή μέρα (δηλαδή την σημερινή). σηκώνομαι το πρωί, κάνω και το δεύτερο τεστ και....πάλι τα ίδια! μια αχνή γραμμούλα είναι εκεί και με κοιτάει. ούτε χαίρομαι αλλά ούτε και λυπάμαι. δεν είμαι σίγουρη άρα δεν αφήνω κανένα συναίσθημα να με κυριεύσει. φεύγω για τη δουλειά και περνάω από τον μικροβιολόγο για μια χοριακή για να σιγουρευτώ. και ενώ ξέρω οτι τα αποτελέσματα βγαίνουν σε 1-2 ώρες, αυτός μου είπε κατα τις 7 το απόγευμα. τι να πω; απλά θα περιμένουμε! και, αλήθεια σας λέω, δεν έχω καθόλου άγχος, δεν ξέρω γιατί. ίσως επειδή πιστεύω οτι θα είναι αρνητικό και το έχω πάρει απόφαση από την αρχή. τι να πω; θα μάθουμε σε μερικές ώρες!

Νατασακι μου πολυ καλη επιτυχια!!! Ειμαι αισιοδοξη για σενα. Ναμας ενημερωσεις...

[sIGPIC][/sIGPIC]

chryssaki μου πόσο με συγκινείς! να 'σαι καλά κοπέλα μου! και όσες κοπέλες δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά, δεν πειράζει. κι εγώ έτσι λέω για μένα. δεν ξέρω βρε παιδάκι μου αλλά είμαι σίγουρη οτι θα είναι αρνητικό και πως μέχρι το απόγευμα θα έχω αδιαθετήσει κιόλας! έχω μια άρνηση! ίσως επειδή από την αρχή έτσι ένιωθα και περίμενα πως και πως να πάω για εξωσωματική! αλλά είπαμε.....στις 7!

Καλημέρα κοριτσάκιααα!!!

Νατάσα μου γιατι δεν κάνεις το clearblue που βγάζει + και -. Είναι πιο εύκολο. Εμένα στο γιο μου μου έβγαζε το πρεντικτορ πολύ αχνή γραμμή,σε σημείο που είπα στον άντρα μου οτι είναι χαλασμένο κ μετά βγήκε καραμπινάτο + το κλιαρμπλου...

LPOPp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου, η ακατανόμαστη όχι...από 16 και μετα περιμένω!

νατασα γερά με τσαμπουκά!

το clear blu μιλάει κίολας! εμένα μου είπε "όχι έγκυος" και λεει ο ανδρας μου "ρε γαμώτο αυτό το όχι μπροστά δε γίνεται να μην ήταν"...και μου το εκρυβε το όχι......γελασα πολύ!

Εντομεταξύ chryssaki μου καλό σου ήρθε η ακατανόμαστη ή να περιμένουμε και από σένα χοριακή!!!!!??????

αχ εσενα...τι θα σε κάνω εσένα...καθε φορά που μου μιλάς μου ερχεται ενα κύμα αγαπης!!!

όπως και με όλα τα κοριτσάκια εδω!

χαχαχαααα ποιά χοριακή βρεεεε????

θα μιλήσω σε λίγο με το ντόκτορ μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...