Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

εμενα βρε κοριτσια δεν μου κανουν υπερηχο μετα την ovitrelle, απλα μου κανουν την σπερματεγχυση μετα απο καποιες ωρες!!!!!!(24ωρο και βαλε).Τι να κανω να το πω στην γιατρο?

ναι ξερεις γιατι? γιατι μας κανουν τις ρυθμιστικές ενέσεις βρε! το βρήκα εγω pregnyl εκανα.. (σε 35 ώρες εγινε η ωορρηξία!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Σε ευχαριστώ virgi μου...είχα ανάγκη να ακούσω κατιτίς σήμερα..είμαι λίγο "σπασμένη" σήμερα...όταν είμαι στα κάτω μου νιώθω "σπασμένη"....Θα κάνω υπομονή...δεν έχω και τίποτε άλλο να κάνω...

Το λοιπόν...εσύ κυρία μου έχεις να πας να ετοιμαστείς να πας να υποδεχτείς τους μαχητές! Τα ραμ τα ραααααααμμμμμμ!!!( αυτό ήταν οι τρομπέτες!!!!!:P) Θα περιμένουμε νέα σου ε!!!!!! Άντε...με χαμόγελο να πας!!!!!

μομεντάρα σ ΄αγαπώωω

και πάντου σ ΄ακολουθώωωω

λοιπόν μη σπάζεσαι....εσύ η μάνα του αλκοολικού λόχου!!!!

όχι δε θα το επιτρέψω!

καλησπερα σας!!!

νατασσα μπραβο, σου ευχομαι να πανε ολα τελεια!!!!!

Μια κ ειδα οτι μιλατε για μικρο κυκλο 22-26 μερες. Ετυχε κ 19.Τοοοσσσοοοοο καλαααα.

Μομεντς για μενα λες ξενιτια???? Καλο απογευμα, παω για δουλιτσα, αργησα κιολας.

Τα λεμε το βραδυ!!!!!!!

Z58Ip2.png

μομεντάρα σ ΄αγαπώωω

και πάντου σ ΄ακολουθώωωω

λοιπόν μη σπάζεσαι....εσύ η μάνα του αλκοολικού λόχου!!!!

όχι δε θα το επιτρέψω!

Χαχαχα!!!!! Η μάνα του αλκοολικού λόγου!!!!!! χαχαχαχα

Να σαι καλάάάάάά!!!!!:)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

καλησπερα σας!!!

νατασσα μπραβο, σου ευχομαι να πανε ολα τελεια!!!!!

Μια κ ειδα οτι μιλατε για μικρο κυκλο 22-26 μερες. Ετυχε κ 19.Τοοοσσσοοοοο καλαααα.

Μομεντς για μενα λες ξενιτια???? Καλο απογευμα, παω για δουλιτσα, αργησα κιολας.

Τα λεμε το βραδυ!!!!!!!

Μαρία μου καλέ συγνώμη...σε έστειλα στην ξενιτιά βρε συ χαχαχαχα. Σε σύγχισα με μια κοπέλα που μπήκε προχτές στο φόρουμ...τη Μαρού. Ουπς!!!!!!!;)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

ναι ξερεις γιατι? γιατι μας κανουν τις ρυθμιστικές ενέσεις βρε! το βρήκα εγω pregnyl εκανα.. (σε 35 ώρες εγινε η ωορρηξία!)

λες? τι να σου πω με εχουν ζωσει τα φιδια και οι αμφιβολιες. Σημερα που ξαναπηγα ηταν μια κοπελα εκει που ετοιμαζεται για εξωσωματκη και μου ελεγε οτι ο γιατρος που ειναι ο τελικος υπευθυνος ειναι πολυ καλος και ξερει τι κανει!!! Αχ και κατι αλλο ρε κοριτσια τι να κανω για να βγουν οι φλεβες στην επιφανεια με εχουν τρελανει να με τρυπανε και να μην βρισκουν φλεβα, ειμαι γεματη μελανιες!!

Χαχαχα!!!!! Η μάνα του αλκοολικού λόγου!!!!!! χαχαχαχα

Να σαι καλάάάάάά!!!!!:)

μομεντακι μου, μιας και εισαι η μανα του αλκοολικου λοχου δεν μου λες αν τα τσουξω πριν παω για σπερματεγχυση λες να κανει διαφορα, ολοι μου λενε να σουρωσω ενα βραδυ να κανω αχαλινωτο...ξερεις....για να μην το σκεφτομαι και θα γινει το θαυμα!!!!!! ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ τι λες? συμβουλεψου παντοφλες, παπουτσια, πατωμα οτι αλλο θες και πεσ μου.

μομεντακι μου, μιας και εισαι η μανα του αλκοολικου λοχου δεν μου λες αν τα τσουξω πριν παω για σπερματεγχυση λες να κανει διαφορα, ολοι μου λενε να σουρωσω ενα βραδυ να κανω αχαλινωτο...ξερεις....για να μην το σκεφτομαι και θα γινει το θαυμα!!!!!! ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ τι λες? συμβουλεψου παντοφλες, παπουτσια, πατωμα οτι αλλο θες και πεσ μου.

Eδώ μάνα του αλκοολικου λόγου όβερ!!!!Εγώ υποστηρίζω το θαύμα και το αχαλίνωτο!!!! Το ίδιο πιστεύουν και οι παντόφλες και τα παπούτσια και το πάτωμα μου!!!! Οπότε κάτι ξέρουν και αυτά!!!!:) Εξάλου paulina μου πρέπει πριν τη σπερματέγχυση να ξεφαντώσετε 2 βράδια πριν για να ανανεωθούν οι μαχητές! Όβερ!!!! Τι έχεις να χάσεις ε??? Απλά πες μου λίγο πιο πριν τι θα κάνεις για να σου στείλω 15 λαμιντζάνες κρασί!!!! χεχεχε

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

virgi και maria σας ευχαριστώ πολύ! να'στε καλά! momentaki μου, άσε, τα νεύρα μου! παίρνω τηλ στις 5 και κάτι, μου λένε πάρτε σε μιση με μια ώρα:|. οκ. παίρνω τηλ στις 6 και κάτι, μου λένε πάρτε σε μισή με μια ώρα:mad:. εεεεε, δεν χεζ......στε λέω εγώ;;;;;;;;;;; ουφ.....θα πάρω κατά τις 7 και κάτι να δω τι θα μου πούνε. αν μου πει πάλι τα ίδια θα πάω απο'κει........:evil::evil::evil:

u1114782.png

dev364pfs__.png

Αν σου πει τα ίδια μπαίνω στο πρώτο αεροπλάνο κι έρχομαι κι εγώ μαζί σου!!!!! Αχ!!!!! Παίζουν με τα νεύρα μας!!!!! Μάζεψε νιπτήρες, πλακάκια, μπανιέρες (ό,τι δεν έφαγες τελοσπάντων) και πάμε να τους κτυπήσουμε όλους!!!! Άντε πλησιάζει 7!!!!! Για να δούμε!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Mε πέταξε έξω το κτήνος!!!!! Μπράβο νατασάκι μου!!!! Διπλασιάστηκε ένα πράμα! Μπράάάάβο!!!! Τι σου είχε πει ο γιατρός;

Πόσο έπρεπε να είναι;

Είμαι χαρούμενηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...