Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • Κορίτσια καλησπέρα! Μετα την παλινδρομη που ειχα βγηκε το αποτελεσμα του καρυοτυπου του εμβρυου και δειχνει οτι χρωμόσωμικα δεν ειχε καποια ανωμαλια, ηταν υγιες και αγορι.. επειδη στειλαμε μονο εμβρυικα στοιχεια ο γιατρός μου υποστηριζει οτι μπορει να ειχε καποιο προβλημα αλλα να μην κατάφεραν να το δουν απο το δείγμα που στειλαμε.. δεν ειχα φυσικη αποβολη, ο σακος μου μεγαλωνε απλως δεν υπηρχε εμβρυακι απο ενα σημειο και μετα,πραγμα που εμενα με ανακουφιζε οτι οντως υπηρχε θεμα με το εμβρυο .. περα απο το βασικο πακετο εξετασεων για θρομβοφιλια που βγηκε καθαρο, τωρα πρεπει να κανω το πακετο "12 παραγοντων" μου ειπε και να μιλησω με αιματολογο που μου συστησε. Στεναχωρηθηκα πολυ.. υπαρχει περίπτωση να ηταν υγιες και απλως να ηταν τυχαιο γεγονος; Φοβαμαι ότι ξεκιναει νεα αγνωστη μαχη πριν τη δεύτερη εξωσωματικη! Και αν βρεθει κατι σε αυτές τις εξετασεις εχω ελπιδες να κρατησω μωρακι; Θα παιρνω απλως αντιπηκτικες;; Ή Είναι πιο περίπλοκο,; Συνεβη σε καμία, αλλα να τα καταφερε τελικα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

      • Δύναμη! 3

ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ...μέρη μακρινά!!!


Recommended Posts

Ανοίγω αυτό το θεματάκι για μέρη που θα θέλαμε να πάμε...κάποια στιγμή!!

μπορείτε να βάλετε φωτογραφίες,ίσως και λίγα λόγια.

Να μάθουμε λίγο καλύτερα τον κόσμο,έστω κι από εδώ μέσα!!

κι εύχομαι να πάμε όπου έχουμε ονειρευτεί!!!:-D

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

http://img9.imageshack.us/i/maldivesbeaches1.jpg/

http://img39.imageshack.us/i/maldives10.jpg/

θα ξεκινήσω με μαλδίβες!!(συγνώμη μόνο έτσι ξέρω να βάζω φωτογραφίες)

Είναι από τα αγαπημένα μου μέρη...ελπίζω κάποια στιγμή να πάω...

Αποτελείται από 1190 τροπικών νησιών jutting από τα γαλαζοπράσινα νερά του Ινδικού Ωκεανού, οι Μαλδίβες είναι πραγματικά παράδεισος επί Γης. Υποδιαιρείται σε 26 ατόλες, curving γύρω από το κοραλλιογενείς υφάλους και λιμνοθάλασσες τεράστια, λίγο πάνω από το 10% από τα νησιά κατοικούνται. Ένα άλλο 87 σπίτια αποκλειστικά θέρετρα, όπου σε κοντινή απόσταση με έρημες παραλίες και απομονωμένος πλήρη υποχώρηση ότι Robinson Crusoe αισθάνονται. Αυτή η εικόνα τέλεια νησιά εντυπωσιάσει με περισσότερες από εκθαμβωτικά τοπία και μόνο, και ένα συναρπαστικό υποβρύχιο κόσμο των κοραλλιογενών υφάλων και πολύχρωμο ψάρι που αναμένεται snorkelers και δύτες. Ζεστά, κρυστάλλινα νερά των Μαλδίβων επίσης το τέλειο μέρος για τους τουρίστες να συμμετάσχει σε άλλα θαλάσσια σπορ, από το σύνολο κανό να ιστιοσανίδα. Οπότε αν θέλετε να συμμετέχουν ενεργά στον Ινδικό Ωκεανό, ή απλά να χαλαρώσουν κατά τη διάρκεια ορισμένων από τα πιο όμορφα τοπία στη συνέχεια, οι Μαλδίβες είναι για σας.

Ποιος θα πάει εκεί;

Με θερμοκρασίες που κυμαίνονται μεταξύ 26-32 βαθμούς C στις Μαλδίβες σκέψεις και προσελκύει επισκέπτες καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Ο αποκλειστικός χαρακτήρας του θέρετρου σημαίνει ότι ποτέ δεν υπερπλήρη και ανάλογα με ό, τι οι συνάδελφοί σας θα μπορούσαν να κάνουν διακοπές νιόπαντρα ζευγάρια, οικογένειες ή ακόμα και διασημότητες. Οι Μαλδίβες προσελκύσει ένα ευρύ φάσμα εθνικοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των αυστριακών, Βρετανοί, κινεζικά, γαλλικά και γερμανικά.

Πού στον κόσμο;

Οι Μαλδίβες βρίσκεται νοτιοδυτικά της Σρι Λάνκα κοντά στον ισημερινό. Το διεθνές αεροδρόμιο βρίσκεται στην πρωτεύουσα Μαλέ, ένα νησί με 75.000 κατοίκους.

Το 1190 κοραλλιογενών νησιών αποτελούν αρχιπέλαγος της 26ης ατόλες. Κάθε μία από τις ατόλες και λιμνοθάλασσες με θέα τον Ινδικό Ωκεανό.

Παραλία

Οι Μαλδίβες νησιά έχουν συνδυασμένο ακτογραμμή 644 χιλιομέτρων ότι μέτρων (430 μίλια), η πλειοψηφία των οποίων (άνδρας είναι η αξιοσημείωτη εξαίρεση) είναι επενδεδυμένα με ολοκαίνουριο παραλίες λευκής άμμου. Το αν οι τουρίστες θέλουν απλά να απολαύσουν την ηλιακή ακτινοβολία από τους θέρετρο παραλία πλευρά, η καλώντας float για τα ύδατα του Ινδικού Ωκεανού, οι κοραλλιογενείς ύφαλοι να διερευνήσει, υψώνω ή ένα windsurfing sail, είναι άκυρα για την επιλογή.

Κοντά στην παραλία

Πρωτεύουσα Μαλέ των Μαλδίβων είναι τα νησιά »μόνο πραγματικό πόλο έλξης ως τέτοια. Αρχική σελίδα στο ένα τρίτο του πληθυσμού των αρρένων είναι μια χώρα της Ασίας, το πιο πυκνοκατοικημένες πόλεις. Ως το μοναδικό νησί στις Μαλδίβες με την κυκλοφορία, ένα εμπορικό κέντρο και φυσικά δεν παραλίες, τα αρσενικά είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα ανωμαλία σε αυτό το μέρος του κόσμου. Μια επισήμανση για τους τουρίστες είναι η Ulu Τζαμί, ενώ οι αγορές της πόλης με τοπικό χρώμα υπερχείλισης.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

90444e73.jpg

Μαϊάμι, η πιο «καυτή πόλη» των Ηνωμένων Πολιτειών

Γυάλινοι ουρανοξύστες που σου κόβουν την ανάσα, ατέλειωτες οδογέφυρες και εντυπωσιακές βίλες με πελώριες πισίνες. Πολυτελή γιοτ, μοντέλα και στάρλετ στην πιο διάσημη παραλία και μαύροι ράπερ με ανοιχτά πολύχρωμα αυτοκίνητα.

Αυτό είναι το αληθινό Μαϊάμι, μια πόλη επηρεασμένη από τις νέες ιδέες των μεταναστών από την Αμερική και την Καραϊβική. Το σίγουρο είναι πως οι ετερόκλητες εικόνες της δεν θυμίζουν μία συνηθισμένη αμερικανική πόλη, αλλά χαρακτηρίζεται ως η πιο «καυτή πόλη» των Ηνωμένων Πολιτειών.

11 λόγοι που ευχαρίστως θα ξεκινούσα αυτό το ταξίδι

Για να κάνω το γύρο του λιμανιού με πλοίο και να δω όλα τα πολυτελή γιοτ, τις επαύλεις των διασήμων και τα ακριβά εστιατόρια.

Για να περιπλανηθώ στη περιοχή ArtDeco, στο κοσμοπολίτικο κέντρο της πόλης με έντονη νυχτερινή ζωή, κτίρια σε παστέλ χρώματα και να επισκεφθώ το Μνημείο του Ολοκαυτώματος.

Για να δω από κοντά το σπίτι – παλάτι του Versace, που στο κατώφλι του δολοφονήθηκε το 1997 ο μεγάλος μόδιστρος.

Για να κάνω βόλτα στον παραμυθένιο κήπο του Vizcaya.

Για να μη χορταίνει το μάτι να βλέπει στη Promenade μοντέλα που κοσμούν εξώφυλλα περιοδικών μόδας και στο Bass Museum έργα μεγάλων ζωγράφων, όπως ο Λοτρέκ και ο Ρούμπενς.

Για να επισκεφθώ το Μουσείο Επιστήμης και το Πλανητάριο.

Για να βαδίσω στην EspanolaWay, ανάμεσα σε μικρές γκαλερί και καφέ.

Για να περπατήσω ηλιοβασίλεμα στην παραλία GlitterBeach, χωρίς να γεμίσω άμμο.

Για να δροσιστώ με guarapo στη Μικρή Αβάνα.

Για να κάνω ψώνια που θα ζηλεύουν οι γνωστοί.

Για να πάω εκδρομή στο Κι Γουέστ, το τελευταίο από τα νησιά Κι της Φλόριντα.

Επεξεργάστηκαν by Olympia99

rFQep1.pngcS9Bp1.png
Link to comment
Share on other sites

ΠΡΑΓΑ

Μια πόλη που διαφυλάσσει την ταυτότητα και τον συναισθηματισμό της. Μεσαιωνική γοητεία, αρχιτεκτονικά ρεύματα με δόσεις από γοτθικό, μπαρόκ, αναγεννησιακό και αρ νουβό, 350 θέατρα, όπερα, 25 μουσεία, 100 πινακοθήκες και αμέτρητα τζαζ κλαμπ. Από το 1992, το ιστορικό κέντρο της Πράγας ανήκει στον κατάλογο παγκόσμιας κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ. Είναι χωρίς αμφιβολία από τις πόλεις με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην Ευρώπη.

old-town-square-prague.jpg


an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Link to comment
Share on other sites

TO ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!!! (που όνειρο θα μείνει...)

DSCF4624.JPG

«…..Όμως το σημείο με τη μεγαλύτερη αρχαιολογική και τουριστική σημασία ανάμεσα σε όλα τα άλλα της περιοχής είναι το Μάτσου Πίτσου. Στη γλώσσα των ιθαγενών σημαίνει «γέρικο βουνό», ονομασία που δεν πρέπει να συγχέεται με τα χωριό που κρατούσε στα σωθικά του τους τελευταίους εκπροσώπους ενός ελεύθερου λαού. Σύμφωνα με τον Μπίγκαμ, τον Αμερικάνο αρχαιολόγο που ανακάλυψε τα ερείπια, τούτο το μέρος ήταν κάτι παραπάνω από ένα καταφύγιο εναντίον των εισβολέων , ήταν το κέντρο όπου κατοικούσε η κυρίαρχη φυλή των Κέτσουα και ο ιερός τόπος της. Αργότερα, την εποχή της ισπανικής κατοχής, μετατράπηκε σε καταφύγιο των ηττημένων φυλών…..»


z4cd7f85f5526b.gif

Evolve or Dissolve!z4e958adf86ce7.gif

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Fysalida να σου ζήσει η hen hen σου και με το καλό το καινούργιο bebe...Πραγματικά εύχομαι να με αξιώσει κάποια στιγμή να πάω... ας είναι και σαν συνταξιούχα!! χαχαχα


z4cd7f85f5526b.gif

Evolve or Dissolve!z4e958adf86ce7.gif

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω νικολεκακι , και εσενα να σου ζησουν τα παιδακια σου....

να σκεφτεσαι οτι θα πας μια μερα....οταν βαζουμε κατι στοχο ...τα καταφερνουμε....εστω και μετα απο χρονια....αντε και μπορει να συναντηθουμε εκει τωρα που εχουμε και κοινο ονειρο....:D:D:D:D:D


an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...