Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 5 ώρες πρίν, Kiddo είπε:

      Από Θεσσαλονίκη δεν έχω να βοηθήσω η αλήθεια είναι.. μόνο να αποφύγετε το μεγαλογιατρό στα Γιάννενα θα πω και το αφήνω εκεί..! 

      Περίμενες και εσύ κατεύθυνση για το σπέρμα από το γυναικολόγο.. για αυτούς όλα διορθώνονται με την εξωσωματική και το πρόβλημα είναι πάντα στα ωάρια της γυναίκας!! 

      Όχι κάνεις λάθος, υπάρχουν πολλών ειδών συμπληρωματα το καθένα για διαφορετικό σκοπό (για αυτό μιλάω για μεμονωμένες και σε συγκεκριμένες ποσότητες), υπάρχουν διαφορετικές βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που βοηθάνε και στην μορφολογία και στην κίνηση και στον αριθμό αλλά η τερατοσπερμια να ξέρεις προκαλείται και από την κιρσοκήλη σε μεγάλο βαθμό οπότε η αφαίρεση της και μόνο θα σας βοηθήσει θεαματικά.. και η μεγαλύτερη επίπτωση της κιρσοκήλης είναι ότι αυξάνει τον κατακερματισμό στο DNA των σπερματοζωαρίων όπου και μπορεί να είναι η αιτία που δεν προχωράνε τα έμβρυα ή και να προκαλούνται αποβολές σε πολύ αρχόμενη κύηση γιατί πολύ απλά είναι κατεστραμμένο το DNA και δεν έχουμε υγιή έμβρυα.. γενικότερα έχω πολύ μεγάλο υλικό για διάβασμα αν ενδιαφέρεσαι για βελτίωση σπέρματος..

      Τα έχω γράψει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν εδώ στο φόρουμ.. αν κάνεις έναν κόπο με ένα απλό search θα βρεις πολλά να διαβάσεις και να πληροφορηθείς.. θα σου έστελνα με πμ links να διαβάσεις μόνη σου αλλά κάτι έχει αλλάξει στο φόρουμ και χρειάζονται έγκριση αυτά τα μηνύματα τα οποία και αν εγκριθούν για δημοσίευση...! Αλλά αν μου πεις, σου στέλνω ότι έχω..

      Εμείς είχαμε αμφοτερόπλευρη κρυψορχία που χειρουργήθηκε στην ηλικία των 13.. στα 18-19του που πήγε σε ουρολόγο ανακάλυψε την αζωοσπερμια.. ο τότε ουρολόγος του είπε δεν πειράζει όταν θελήσεις να κάνεις παιδί θα κάνεις εξωσωματική..(λες και λύνει όλα τα προβλήματα!) τότε ακόμα αν ο γιατρός είχε ασχοληθεί ίσως να μπορούσαμε σήμερα να κάνουμε παιδί έστω και με βιοψία.. αντίθετα ο άντρας μου εφησυχαστηκε και πόσο μάλλον στην ηλικία αυτή, ασχολήθηκε μετέπειτα με τον αθλητισμό και τα διάφορα "γυμναστηριακα" συμπληρώματα με αποτέλεσμα η κατάσταση του να γίνει μη αναστρέψιμη.. το παλέψαμε 4 χρόνια με φαρμακευτικές θεραπείες ακόμα και με ειδική θεραπεία για την περίπτωση μας που δεν πραγματοποιείται κάν στην Ελλάδα! Ο γιατρός μας (ουρολόγος, να είναι καλά ο άνθρωπος!) μας στήριξε σε όλη την πορεία μήπως και τα καταφέρουμε.. μετά από 15 συνεχούς μήνες θεραπείας με 3 διαφορετικές ενέσεις διέγερσης μέρα παρά μέρα, 23 διαφορετικά χάπια την ημέρα, αλλαγή στο τρόπο ζωής (από κόψιμο τσιγάρου, απώλεια βάρους και πολλά πολλά ακόμα) δεν βρέθηκαν σπερματοζωάρια ούτε με microtese (ειδική χειρουργική με μικροσκόπιο - βιοψία όρχεων).. τουλάχιστον το παλέψαμε και ξέρω ότι κάναμε πραγματικά ότι ήταν δυνατόν για να τα καταφέρουμε.. και το λέω όχι γιατί αφεθηκα στο πρώτο τυχόντα γιατρό.. γιατί έψαξα παααάρα πολύ διάβασα πάρα πολύ πήγαμε σε πολλούς γιατρούς και ο γιατρός που εμπιστευθηκαμε στο τέλος πλέον όχι απλά λάμβανε την άποψη μου υπόψιν του έφτασε να παίρνει τηλέφωνο μπροστά μας συναδέλφους του να συζητάει οτιδήποτε καινούργιο είχα να του προτείνω σε βαθμό μάλιστα να μου προτείνει να τελειώσω μια σχολή παραιατρικων για να με προσλάβει στο team του.. φυσικά πάνε δυο χρόνια τώρα και δεν τα θυμάμαι όλα άσε που δεν με ενδιαφέρει πλέον και προσωπικά να τα θυμηθώ.. όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται ας ψάξει και ας κάτσει να διαβάσει.. απλά όχι στο google!! Μόνο Pubmed & pubmed central όπου είναι δημοσιευμένη η παγκόσμια ιατρική βιβλιογραφία. 

      Ότι άλλο θέλεις, μου λες.. & sorry για το σεντόνι 

      Όχι κοριτσάκι μου μην ανησυχείς, το καφέ είναι παλιό αίμα.. αν κάτι σοβαρό είχε γίνει δεν θα έβλεπες καφέ αλλά κόκκινο.. και γενικότερα όσο δεν βλέπεις βαρύ κόκκινο αίμα σε ποσότητα με πηγματα που να συνοδεύονται και από έντονους πόνους/κράμπες στη μήτρα ή και στην μέση, να μην ανησυχείς! Όλα είναι καλά..! Γενικότερα να στέλνεις πάντα στο γιατρό σου για αυτά για να μην ανησυχείς.. 

      μήπως μπορείς να μου στείλεις μνμ για τον ανδρολόγο; 

Cafe Απρίλιος 2010


CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα μανες...Αχ Ιωαννα μου με τα ωραια λογακια σου!μου ανοιξες το ματι πρωι πρωι μιας κ κοιμαμαι ορθια σημερα!

Δημητρα ΜΠΡΑΒΟ στον Νικολα!!!!κ λενε οτι αργουν πιο πολυ τα αγορια απο τα κοριτσια!

εγω εβαλα την Κλειω καποια στιγμη σε γιο γιο αλλα ουτε να το δει δεν θελει,αν κ οταν κανει κακα ,καποιες φορες μου το λεει.

οσο για τα κιλα που λεγαμε 3 μηνων ηταν 69 εκ κ 7 κιλα περιπου!!!!(μας περασατε)!

κοιταξτε να περασουν οι παλιοαρρωστιες φετος ,μπας κ βρεθουμε Θεσσαλονικιες.μου λειψατε!

ελπιζω να ειστε ολες καλε γενικοτερα.ειμαι γραφειο κ πηζω!!!

αυριο εχουμε κ ενα παρτυ μιας φιλης της Κλειους που γινεται ενος!

Μαρακι θυμηθηκα που ειπες οτι κολλαει η Αθηνα πανω σου οταν γυρνας!κ μενα ετσι κανει που γυρνω 4 η ωρα!χθες μαλιστα ,την επιασε παραπονο κ εκλαιγε κιολας η καημενη κ με αγκαλιαζε σφιχτα.ηθελα να βαλω τα κλαματα που δεν μπορω να ειμαι μαζι της οσο θελω,μιας κ που δουλευω δεν προσφερω κ τιποτα.....σκατουλια...

αυτα φιλεναδες,λεω να στολισω το Σαββατο...εσεις???


pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • angel_

    4142

  • angie!

    3932

  • Annie

    3518

  • dim_angel

    2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • angel_

    angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

  • angie!

    angie! 3.932 δημοσιεύσεις

  • Annie

    Annie 3.518 δημοσιεύσεις

  • dim_angel

    dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα φιλες μάνες! Χρόνια πολλά σε οσες γιορταζαν και περαστικά σε όσες είναι αρρωστες!

Ειρηνη να χαίρεσαι την μικρή! Να είναι γερή κι ευτυχισμένη!

Μπραβο στον Νικόλα μας που τόσο νωρις παει "τουαλέτα". Εγω συμφωνω με την Μαρία και δεν θέλω να τον ξεκινησω εκπαιδευση πριν τα 2, παρ' ότι πλέον όταν κανει κακα μου το λέει (μετά βέβαια...) και συνηθως κάθεται καθιστος και τα κάνει :eek::eek::eek:

Κάθε μέρα κάνει ή λεει κατι καινουργιο. Μη φανταστειτε ότι λέμε πολλα πράγματα, περίπου 15 λεξούλες αλλα επαναλαμβανει πολλες! Τα δόντια μας τα βγαλαμε όλα και χωρίς ιδιαίτερη γκρίνια! Στο σχολείο περνάει υπέροχα, το πρωι μας φερνει το μπουφαν για να φυγουμε και με το που βλέπει το σχολικό κανει σαν τρελος απο την χαρα του! Το μεσημέρι που τον παίρνω πρέπει να περιμένω να αγκαλιασει και να φιλήσει όλες τις δασκαλες και μετα επιτελους να φυγουμε απο τον παιδικο....

Με το που βλέπουμε σκυλακι φωναζει υακι, βαβ βαβ και χαιρεται παρα πολύ αλλά δεν τα πολυ πλησιαζει χαχαχαχα Κραταει αποσταση ασφαλείας!

Στολίσαμε κι εμεις κι ο Δ παιρνει τις μπάλες και κάνει γκοοολ (φυσικα τις κλωτσαει) και την ωρα που στολίζαμε ενω βαζαμε τα στολιδια επανω ο Δ εβαλε την πιπίλα του και το τοστ που έτρωγε :lol::lol::lol: Αυτά είχε να καταθέσει! χαχαχαχα!

Γλυκια μου Αντζυ εγω δεν θα κανω χειροτεχνιες οπότε δεν ξέρω να σε βοηθησω!

Η Βικυ που χαθηκε ρε παιδιά????

Μαρια πες μα ς πως πάει η εγκυμοσύνη σου? Η Γιωργία έχει καταλάβει τίποτα? Η κοιλιά σου φούσκωσε?

Σορυ αν ξεχασα τίποτα!!!!

Σας φιλω γλυκά όλες!!!!!!!


B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα μανούλες,

Χρόνια πολλά στα μωράκια και στις μανούλες που γιόρταζαν, είμαι γαϊδούρα γιατί για αρκετές μέρες δεν προλάβαινα να μπω στο καφέ, και 2-3 τώρα ίσα που το διαβάζω και όλο κάτι γίνεται και δεν προλαβαίνω να γράψω...

Δήμητρα μπράβο στον Νικόλα μας και από εδώ, θεωρώ ότι πράγματι είναι πάρα πολύ σπουδαία κίνηση!! Εμείς απλά τα λέμε μετά το χέθιμο. Και φυσικά παίζουμε και ένα κυνηγητό για να την πιάσω να την αλλάξω, μάλλον θα ντρέπεται πιστεύω...

Εμείς επιτέλους τελειώσαμε το δωμάτιο της Λουσίτσας και την προηγούμενη εβδομάδα μπήκε και κοιμήθηκε κανονικότατα χωρίς κανένα πρόβλημα. Έχει ξετρελαθεί που έχει τον δικό της χώρο, ήταν στριμωγμένο το παιδί ειδικά τον τελευταίο μήνα που κάναμε τις εργασίες και την είχα κουζίνα-σαλόνι μόνο είχε φρικάρει.

Τελειώσαμε και με τις εργασίες του καλοριφέρ και επιτέλους εδώ και 4 μέρες έχουμε αυτόνομη θέρμανση χωρίς προβλήματα. Βέβαια έβαλαν εξωτερικούς σωλήνες και η δε κρεβατοκάμαρά μας είναι σαν τον γάμο του καραγκιόζη αλλά ίσως στο μέλλον να βρούμε κανέναν τρόπο να τους ψιλοκρύψουμε όσο γίνεται.

Τα επαγγελματικά, όπως τα άφησα, δλδ ακόμα απλήρωτοι από τον Αύγουστο. Προχτές κάναμε δικαστήριο προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα και ευτυχώς το κερδίσαμε, οπότε και δεσμεύσαμε ότι απέμεινε να πάρουμε ότι είναι εφόσον κερδίσουμε το ποινικό αργότερα. Επίσης κάναμε όλοι επίσχεση και σήμερα έκανα και την αίτηση στον ΟΑΕΔ για το επίδομα. Κατα τ' άλλα είμαστε καλά, λίγες μύξες, η Λου ήταν 2 βδομαδούλες χωρίς ασθένεια, την Δευτέρα έκανε ένα 38,4 το απόγευμα αλλά τπτ άλλο. Ίσα για να χάσουμε το εμβόλιο της Τρίτης... γρρρ. Νεξτ γουίκ....

Τί άλλο τί άλλο.... α χειροτεχνίες, και εγώ έχω κάψα να ασχοληθώ με κατασκευές, αλλά η ψυχολογία είναι τόσο πολύ στα πατώματα που δεν έχω κουράγια. Αφού πιστεύω πως αν δεν ήταν η Λου δεν θα σηκωνόμουν από το κρεβάτι καθόλου. Γενικώς είμαι της αναβολής. Πιστεύω όμως ότι σιγά σιγά θα φτιάξουν τα πράγματα, πού θα πάει. Χειρότερα δεν γίνονται σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο.

Αυτά τα ολίγα τα δικά μας,

φιλάκια πολλά!!!


GaiGp3.png
Link to comment
Share on other sites

Γεια σας μανουλίτσες μου γλυκές.

Ιωάννα μου όποτε γράφεις μου φτιάχνεις τη διάθεση!!! Φίλη Βίκυ θα φτιάξουν τα πράγματα. Σκέψου ότι ήδη 2 καλά πράγματα έχουν γίνει αυτό το μήνα, το δωματιάκι της Λου και το δικαστήριο-επίσχεση. Μην πέφτεις!!!

Οσο για την "εκπαίδευση" τουαλέτας, δεν κάνουμε τίποτα βιαστικό. Οσο βλέπω ότι ζητάει να τον πάω τουαλέτα τον πάω. Μερικές φορές τον βάζω στη λεκάνη και στην αλλαγή πάνας για έξτρα τσίσα. Ιωάννα δεν του φοράω πια υφασμάτινες. Τις έκοψα γύρω στο χρόνο αν θυμάμαι καλά γιατί δεν ήταν όσο απορροφητικές πλέον χρειαζόταν.

ΜΑράκι δεν έχω αγοράσει το καθισματάκι που πάει πάνω στη λεκάνη αλλά κάποια στιγμή πριν κανα δίμηνο είχε φέρει το λιντλ ένα κάθισμα λεκάνης που είχε και δεύτερο πλαστικό καπάκι για παιδιά. Πάρα πολύ πρακτικό!!!

Με το δέντρο δεν έχουμε πρόβλημα. Δεν έχω βάλει μπάλες αλλά μόνο κουκλάκια. Πέρυσι ανανέωσα όλα μου τα στολίδια με παιδικά προς τιμή του Νικόλα. Εχω βάλει και φωτάκια και του έχω πει πως καίνε κι έτσι δεν τα πλησιάζει.

Κι εμείς κάνουμε χειροτεχνιούλες με τον Νικόλα. Εχουμε ήδη φτιάξει μια μασκούλες, πραγματάκια με κουπάτ και πλαστελίνες και τώρα αρχίσαμε και χριστουγεννιάτικα. Πήραμε υλικά από το Τζάμπο και παίζουμε τα πρωινά μας. Επισυνάπτω τα έργα μας ;)

Και άλλα ήθελα να πω αλλά τα ξέχασα...:( θα επανέλθω μόλις μπορέσω.

post-24032-14825440806481_thumb.jpg


X4pTp3.png

 

Link to comment
Share on other sites

Θυμήθηκα!!!

Μιας και λέγατε για το άλμπουμ της βάφτισης, ημερολόγια και τα σχετικά, κάνει μια προσφορά η Ολίβια με 20% για photobook. Μιας και εγώ δεν είχα αξιωθεί να φτιάξω το άλμπουμ αν και έχω πάρει τις φωτογραφιές αποφάσισα και έφτιαξα ένα με 48 σελίδες, περίπου 90 φωτογραφίες και μου στοιχισε 39ευρώ. Θα φτιάξω άλλο ένα μόνο με φωτογραφίες των παππούδων και των παιδιών και θα τους το κάνω δώρο για τις γιορτές.

Και σκέφτομαι να φτιάξω κι άλλο ένα για το γάμο μου και το ταξίδι του μέλιτος που επίσης δεν έχω φτιάξει... Τι να μου πω....


X4pTp3.png

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Μανουλίνια καλησπέρα! Σήμερα γιόρταζε το Αθηνάκι-Κατερινάκι μου το δεύτερο ονοματάκι της κ είχαμε τον κουμπάρο κ τον αδερφό μου με την κοπέλα του. Όχι τίποτα ιδιαίτερο αλλά έχουμε πει ότι θα την γιορτάζουμε προς τιμήν των προσώπων για τα οποία της δώσαμε το όνομα αυτό. Αφορμή ψάχνουμε όπως καταλαβαίνετε να την γιορτάζουμε όσο πιό πολλές φορές γίνεται!

Απ΄την δουλειά γύρισα 8 παρά τέταρτο σήμερα. Έφτασα μετά από τον καλεσμένο μας. Πολύ πήξιμο! Κ έφυγα χωρίς να τελειώσω δύο σημαντικά πράγματα αλλά δεν πήγαινε άλλο.

Άννυ μου, τι γλυκούλι το Κλειουλινάκι που σ΄αγκαλιάζει κ κλαίει! Ψυχούλες μου! Δεν ξέρω ρε γμτ αλλά ώρες ώρες σκέφτομαι πόσο άδικα είναι αυτά που ζούμε. Οι μαμάδες πρέπει να ΄ναι με τα μωράκια τους συνέχεια μέχρι να πάνε σχολείο. Όχι που αναγκαζόμαστε κ τα παρατάμε από 4 μηνών ή κ μικρότερα. Καμμία πρόνοια δεν υπάρχει!

Δημητρούλα, μου ΄δωσες ιδέα με τα φωτάκια του δέντρου. Αυτό θα της πω κι εγώ όταν αξιωθούμε να στολίσουμε.

Ξέχασα τι άλλα ήθελα να σχολιάσω... Σόρρυ αλλά γράφω απ΄το κιν.

Καληνύχτα μανούλες!


ZYoVp3.png

60gdp3.png

Link to comment
Share on other sites

γειά σας κοριτσάκια!

έχουμε καμιά Κατερινούλα να ευχηθώ?πολύχρονες να είναι όλες!

αύριο είναι του Αγ.Στυλιανού που είναι προστάτης των παιδιών,να είναι πάντα κοντά στα παιδάκια μας!

γιορτάζει ο Στελλάκος της Ειρήνης,να τον χαίρεσαι!!!γερός και χαμογελαστός να είναι σε όλη του τη ζωή!!!

και ο αντρούλης σου Ιωάννα?χρόνια του πολλά,να τον χαίρεσαι και να περάσετε καλά!καλή επιτυχία στο τραπέζι σας!όλα να σου πάνε καλά με τις αποφάσεις που ανέφερες,με το θέμα που σε παιδεύει και να είναι όσο το δυνατον πιο ομαλός ο αποθηλασμός σας αν χρειαστεί να γίνει...

Αντζούλα μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές για το σπίτι..δεν ξέρω να σου πώ σε πόσο καιρό θα μετακομίσουμε....

δεν έχω λόγια να σου πω πόσο έχουμε ζοριστεί τον τελευταίο ενά+ χρόνο,πραγματικά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο...πριν 3 χρόνια που δρομολογήσαμε την ανέγερση ήταν όλα τόσο καλύτερα,τα οικονομικά μας δηλαδή και πατούσαμε στα σίγουρα,μόνοι μας,χωρίς καμιά βοήθεια.άλλαξαν όμως όλα τόσο πολύ,μας έφυγε η ψυχή τον τελευταίο χρόνο που το χτίζουμε γιατί όλα ήταν πολύ πιο ακριβά απ'όσο υπολογίζαμε λόγω φπα κτλ,τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε δυο-τρια βασικά πραγματα που έχουν απομείνει για να τελειώσει και να μπούμε μέσα και όταν μπούμε πρώτα ο Θεός δεν ξέρω πως θα καταφέρνουμε να περνάμε το μήνα λόγω τρελών περικοπών και μεγάλης δόσης δανείου.οπότε όχι μόνο δεν το έχω χαρεί,αλλά μάλλον το έχω μετανιώσει.το μόνο που σκέφτομαι και παίρνω λίγο κουράγιο είναι οτι όσο κι αν ζοριστούμε και μας λειψουν πράγματα-από τα παιδάκια μας δηλαδή,κάποια στιγμή θα τους μείνει ένα σπίτι και ένα οικόπεδο,κάτι που εμείς ούτε στα ονειρά μας δεν είχαμε......

λοιπόν για τις κατασκευές τώρα!υπάρχουν χιλια πράγματα που μπορείς να κάνεις!το πιο απλό και εύκολο-αλλά πολύ όμορφο,είναι η ιδέα της Ιωάννας με τα στολίδια(και όλα Ιωάννα μου άρεσαν κι εμένα)!!θα πάρεις λευκό πηλό,θα τον πλάσεις όσο λεπτο θέλεις με το ρολό από μια μεμβράνη ή αμουνιμόχαρτο(κράτα ένα όταν σου τελειώσει),θα πάρεις το κουπ-πατ της επιλογής σου(θα σου πρότεινα αγγελάκι!),θα κόψεις όσα θέλεις,θα κάνεις μια τρυπούλα με ένα ξύλο από σουβλάκι στο πάνω μέρος,θα τα αφήσεις να στεγνώσουν καλά,θα τα βάψεις με ένα σπρει με χρώμα της επιλογής σου μπρος-πίσω,θα περάσεις μια όμορφη όμορφη κορδελίτσα και έτοιμα!!!!

το διακοσμητικό με το ρεσό έχει περισσότερη δουλειά και θα χρειαστείς ένα πιστόλι θερμής σιλικόνης και στικ-έχει γύρω στα 10 ε,α λ λ ά θέλει πολύ προσοχή στη χρήση γιατί μπορεί να καείς άσχημα,προειδοποιώ!θα φτιάξεις μια βάση στρογγυλή με πηλό,θα τη βάψεις με σπρει ή με πλαστικό χρώμα και θα κολλήσεις πάνω κουκουνάρια ανοιχτα(α!θα πατε και μια εκδρομούλα οικογενειακώς ατη φύση για να μαζέψετε τα υλικά:tongue:) που θα του βάλεις ανάμεσα στα φύλλα μπαλάκια από γιρλάντα αν θες και γκλίτερ σκόνη,κάστανα,αμύγδαλα βαμμένα,φύλλα και μπαλάκια από γκι βαμμένα,αποξηραμένες φέτες λεμόνι ή πορτοκάλι και στη μέση ένα ρεσό και ότι άλλο σχετικό περάσει από το μαυλό σου,γίνεται σούπερ!

τα αναλύω για να ξέρεις τι σε περιμένει και να αποφασίσεις!!

τα ημερολόγιο έχουν αρκετή σουλειά επίσης.ένα σχετικά απλό και που λατρευω να το φτιάχνω είναι μια σκάλα από ξύλα κανέλλας.δεν έχω και φωτο να σου βάλω να το δεις...σκέψου μια ξύλινη σκάλα,ε,θα φτιάξεις αυτό με ξύλα κανέλλας!είναι εύκολο σχετικά,θέλει πιστόλι,θα κρεμάσεις στο κατω μέρος ένα πλακέ ημερολόγιο,μια κορδελίτσα στο πίσω μέρος,αν θέλεις κάπου και το όνομα της κορούλας σου και έτοιμο!!!!

ακούω,πως σου φαίνονται,θα το παλέψεις?

Άννυ μου συγκινήθηκα με τη σκηνή που περιέγραψες...ποιός σου την κρατάει όταν είσαι στη δουλειά?????

Άννη τι καλά που περνάει τόσο καλά στον παιδικό ο Δημητράκης!!!ευχαριστώ που ρωτάς για την εγκυμοσύνη,δε θέλω να σας ζαλίζω συνέχεια με αυτό,δόξα το Θεό πάει καλά,νιώθω πολύ συχνά και έντονα το μωρό και χαζογελάω μόνη μου!!!ανυπομονώ για τη Β επιπέδου,καταλαβαίνετε..η Γ.δεν έχει ψιλιαστεί πιστευω τίποτα,αν και χθες της είπε ο μπαμπάς της''δώσε ένα φιλάκι στη μαμά''και ήρθε,μου σήκωσε τη μπλούζα και με φίλησε στην κοιλιά...

Βίκη καλοριζικο το δωμάτιο!!!!!!!!!!να το χαρεί το Λουσάκι!!!

τι κρίμα να ταλαιπωρείστε έτσι με τα εργασιακά,για να πάρετε κατι που σας ανήκει...τι να σου πώ,καταλαβαίνω το αίσθημα της αδικίας που σε πνίγει...όσο για τη διάθεση,σε νιώθω...όμως,ακου:

ERaetjJRbic&feature=related

γι'αυτό κράτα γερά φιλενάδα...

ερώτηση:όσες έχετε δικό τους δωμάτιο πάιζουν εκεί μέσα ,τους έχετε εκεί τα παιχνίδια τους ή στο καθιστικό??????και τι άλλο έχετε βάλει μέσα στο δωμάτιο εκτος από το κρεβατάκι?είχα τόσα όνειρα για της Γεωργίας,αλλά...έχει καμιά σας τραπεζάκι και καρεκλίτσες από το ΙΚΕΑ ή από αλλού?είναι όλα πανάκριβα...

φιλιά σε όλους,καληνύχτα!


''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Link to comment
Share on other sites

α,Μαράκι χρόνια πολλά στο κοριτσάκι σας!!!!!!!!!!!να είναι πάντα καλά και ευτυχισμένη!!!!!!!!

λοιπόν κι επειδή στη βράση κολλάει το σίδερο,ακολουθεί η συνταγή του μπράουνι που σας έλεγα!!!!!!!!!να'ναι καλά η φίλη μου η Εύη που μου έδωσε τη συνταγή!είναι απλή και εύκολη!

υλικά

400 γρ κουβερτούρα

1 βιταμ

7 αυγά

2-3 βανίλιες

2 πακέτα πτι μπερ

1 1/2 φλ.τσ.ζάχαρη

κονιακ(εγώ βάζω το 1/3 του φλ.περίπου)

εκτέλεση

-λιώνω σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικρ/των την κουβερτούρα και πριν λιώσει τελειως προσθέτω το βιταμ να λιώσει και ανακατευω να γίνει ομοιογενές το μείγμα.

-αλέθω στο μουλτι το ένα πακέτο από τα μπισκότα και τα μπισκότα από το άλλο πακέτο τα σπάω με τα χέρια σε κομμάτια.

-χτυπάω στο μιξερ τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν

-προσθέτω βανίλια και κονιάκ

-ρίχνω τη σοκολάτα-βιταμ

-σταματαω το μιξερ

-προσθέτω τα μπισκότα

-το βαζω σε βουτυρωμένη φορμα ή ταψάκι(εγώ το βάζω στην κλασσική φόρμα του κεικ,με την τρύπα)

-ψήνω στους 180 για 25'

-αφήνω να παγώσει αρκετά πριν ξεφορμάρω

είναι απλά τέλειο,στη μέση μένει υγρό,φάτε το σκέτο ή με παγωτό,πάντως φάτε το!

με αγάπη από μένα!


''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Τι έγινε βρε μανουλίνια? Που εξαφανιστήκατε? Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες των ημερών.

Πάει κι ο Νοέμβρης, τον φάγαμε σχεδόν. Στολίσατε? Εμείς μάλλον το επόμενο ΣΚ. Δεν ξέρω κι η μικρή πώς θα αντιδράσει. Φοβάμαι ότι θα το γκρεμίσει. Η μόνη σωτηρία είναι ότι καίνε τα φωτάκια που είπε και η Δήμητρα αλλά θα πρέπει να τα'χουμε συνέχεια αναμμένα έτσι.

Αυτή την Πέμπτη διοργανώνουμε πάλι συνέδριο εξ'ού και το τρελό πήξιμο των τελευταίων εβδομάδων. Το θετικό όμως είναι ότι το αφεντικό μου θα φύγει για Αμερική για 20 μέρες πριν τις γιορτές οπότε θα ηρεμήσω λίγο. Θα προσπαθήσω να πάρω και άδεια την εβδομάδα των Χριστουγέννων μιας και θα λείπει και μου'χουν περισσέψει κάτι μερούλες.

Ανυπομονώ...

Σας φιλώ μανουλίτσες και μην χάνεστε!


ZYoVp3.png

60gdp3.png

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα κοριτσια

βλέπω γινατε πολυγραφότατες!!!!!!!! Δεν θυμάμαι πολλα

ομολογω μ εκανε εντυπωση που αρχισε να μαθαινει ο Νικολας την τουαλετα!!!!πολυ νωρις αλλα ειναι καλο -να ξεμπερδευεις γρηγορα με τις πανες ..............Μπραβο Δημηρα!!

Μαρακι 2108 αυτο που λες για την αδικια στην επιστροφη της δουλειας μονο όσες απο τον ιδιωτικο τομεα το ζησαμε μπορουμε να το καταλαβουμε!!!!!! Καμια προστασια για την μητροττητα Εδικα αν εισαι ελευθερος επαγγελματιας απλα θυσιαζεισ ή δουλεια ή παιδια δεν υπαρχει επιλογή......

Στην γειτονια μου μια φαρμακοποιος σε 15 μερες αφου γεννησε γυρισε στο φαρμακειο της με ωραριο 9-1κ 5.30-9. ασαραντιστη γυναικα!!!!!!!!!ομως δεν υπηρχε επιλογη!!!!!!!!!!

Μαρια εγκυουλα αυτο για τα δημ νοσοκομεια το ακουσα και εγω. Αλλα μηπως αυτο αφορα μονο τα μεγαλα τυπου Αλεξάνδρας ή Ελενα???? Στην επαρχια μηπως ειναι διαφορετικα???????

Τουλάχιστον στην δικη μου μικρη επαρχια δεν ισχυει κατι τετοι --τουλαχιστον οχι ακομη-- κ οι γιατροι δεν μπορω να πω οτι ζητουν συγκεκριμενα ποσα --οτι θελει ο καθενας. Τι να πω βρε κοριτσακι καταλαβαινω πολυ καλα τη δυσκολια σου ..αν θυμασαι κ τη κουβεντα πουχαμε κάνει για αυτο το ζητημα κ μενα με απασχολει αυτο αν ερθει η ωρα οποτε σε νιωθω............

Link to comment
Share on other sites

Τι έγινε βρε μανουλίνια? Που εξαφανιστήκατε? Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες των ημερών.

Πάει κι ο Νοέμβρης, τον φάγαμε σχεδόν. Στολίσατε? Εμείς μάλλον το επόμενο ΣΚ. Δεν ξέρω κι η μικρή πώς θα αντιδράσει. Φοβάμαι ότι θα το γκρεμίσει. Η μόνη σωτηρία είναι ότι καίνε τα φωτάκια που είπε και η Δήμητρα αλλά θα πρέπει να τα'χουμε συνέχεια αναμμένα έτσι.

Αυτή την Πέμπτη διοργανώνουμε πάλι συνέδριο εξ'ού και το τρελό πήξιμο των τελευταίων εβδομάδων. Το θετικό όμως είναι ότι το αφεντικό μου θα φύγει για Αμερική για 20 μέρες πριν τις γιορτές οπότε θα ηρεμήσω λίγο. Θα προσπαθήσω να πάρω και άδεια την εβδομάδα των Χριστουγέννων μιας και θα λείπει και μου'χουν περισσέψει κάτι μερούλες.

Ανυπομονώ...

Σας φιλώ μανουλίτσες και μην χάνεστε!

Μια απορια βρε Μαρακι μου ισως λιγο ανοητη(συγνωμη κιολας αλλα ειμαι κ ασχετη))

Μας αναφερεις για την πολυ πιεση στη δουλεια το τρεξιμο κ τα συνεδρεια της εταιρειας που δουλευεις. Εκει η οικονομικη κριση δεν εχει αγγιξει τα πράγματα καθόλου???????????? Βεβαια για το δικο σου καλο κ της οικογενειας σου ευχομαι να μην αγγιξει ποτέ -απλα διερωτωμαι γιατι με πολλους που μιλω μ λένε λογω κρισης εχει περιοριστει η δουλεια -αρα και τα καθηκοντα τους και εχουν περισσοτερο χρονο -δυστυχώς.

Link to comment
Share on other sites

τι εγινε βρε κοριτσια..που ειστε??

εγω δουλεια..πηζω...

εμεις στολισαμε δεντρο κ ευτυχως ειναι ακομη στην θεση του.κ εγω παιχνιδια εχω οπως κ η Δημητρα κ τα φωτακια κανουν τζιζζζ!!ετσι δεν τα πειραζει!

θελω κ εγω να κανω χειροτεχνιες αλλα ποτε?το απογευμα ειμαι full time με την κλειω.προσπαθω ποσο καιρο να τελειωσω ενα κασκολ τα βραδυα που κοιμαται η κλειω αλλα νυσταζω κ τα παραταω.

Μαρια την Κλειω την κραταει η γιαγια μου!ειναι 70 χρονων αλλα ειναι πολυ δραστηρια κ δεν φαινεται καθολου η ηλικια της.ολοι την περνανε για μαμα μου.η μικρη περναει πολυ καλα μαζι της κ το ιδιο κ η γιαγια μου....εχει παρει αλλα 10 χρονια ζωης!οσο για το δωματιο εχω κ εκει παιχνιδια κ στο σαλονι,αλλα στο δωματιο της καθεται να παιξει μονο αν ειμαι κ εγω εκει.μια φορα μονο καθησε ξαπλωμενη στο πατωμα πανω σε εναν ελεφαντα κανα τεταρτο.απο τοτε δεν το ξαναεκανε.....

γενικοτερα τα ιδια θκατουλια.προχωραμε κ εμεις σε ασφαλιστικα μετρα κ δεν ξερω αν θα υπαρχει η εταιρια απο το νεο ετος....

αυτα φιλεναδιτσες....σας φιλω....


pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Link to comment
Share on other sites

Μια απορια βρε Μαρακι μου ισως λιγο ανοητη(συγνωμη κιολας αλλα ειμαι κ ασχετη))

Μας αναφερεις για την πολυ πιεση στη δουλεια το τρεξιμο κ τα συνεδρεια της εταιρειας που δουλευεις. Εκει η οικονομικη κριση δεν εχει αγγιξει τα πράγματα καθόλου???????????? Βεβαια για το δικο σου καλο κ της οικογενειας σου ευχομαι να μην αγγιξει ποτέ -απλα διερωτωμαι γιατι με πολλους που μιλω μ λένε λογω κρισης εχει περιοριστει η δουλεια -αρα και τα καθηκοντα τους και εχουν περισσοτερο χρονο -δυστυχώς.

Η εταιρεία που δουλέυω έχει ως πελάτες ναυτιλιακές αλλά και στον βιομηχανικό τομέα (διυλιστήρια κλπ). Παρόλο που είμαστε πολύ μικρή εταιρεία, 10 άτομα όλα κι όλα, ανακατευόμαστε με πάρα πολλά πράγματα με αποτέλεσμα να έχουμε πάρα πολύ δουλειά. Καλό είναι αυτό, δεν το συζητώ, απλώς πολύ κουραστικό.

Άννυ μου, κι η Αθηνά τα ίδια, δεν ξεκολλάει από πάνω μου και ποτέ δεν παίζει μόνη της. Μας θέλει πάντα μαζί της. Δεν μπορώ να πω ότι με χαλάει γιατί θέλω κι εγώ να'μαστε συνέχεια μαζί όταν γυρνάω, αλλά η αλήθεια είναι ότι γίνεται κουραστικό αφού δεν μπορώ ούτε να φάω, ούτε στο μπάνιο να πάω ούτε τίποτα. Το χειρότερο όμως είναι ότι δεν μας αφήνει να μιλήσουμε με τον Κ. Μόλις ξεκινήσουμε να πούμε κάτι αρχίζει κατευθείαν η γκρίνια. Εσείς έχετε τέτοια θέματα? Φυσικά ούτε στο τηλ. μπορώ να μιλήσω.

Χριστουγεννιάτικα θα στολίσουμε το ΣΚ λογικά. Η Αθηνά είναι ήδη ενθουσιασμένη που βλέπει στα μπαλκόνια τα φώτα, και τώρα που της είπαμε ότι θα στολίσουμε κι εμείς μας δείχνει συνέχεια το σημείο που της είπαμε ότι θα μπει το δέντρο και μας λέει" δεντο, μπάλα¨ και γελάει. Έχει καταχαρεί το γλυκό μου πριν ακόμα το βάλουμε. Ελπίζω να αντέξει και να μην το διαλύσει.

Σας φιλώ γλυκές μανούλες. Όνειρα γλυκά...


ZYoVp3.png

60gdp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...