Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , ek3001 είπε:

είχε πάρει και ο συζηγος από ότι θυμάμαι εμπειρικά προσ αποφυγη επαναμόλυνσης..πήγα σε μικροβιολογο και έκανε καλλιέργιεα αλλά πήρε πολλά διαφορετικά swabs ( δείγματων

) από κόλπο και τράχηλο. Δεν ήταν δηλ σα μια απλή καλλέιργια που παίρνει ενα swab (δείγματος) μόνο. επίσης τον επανέλεγχο τον έκανα μετά από αρκετές μέρες που είχα τελειώσει την αγωγή. 

Ναι αυτό με είπε και μένα στον άλλον κύκλο να πάω ,εγώ θα ξεκινήσω τώρα μετά την περίοδο να περιμένω πάλι περίοδο κ μετά ,στο σύζυγο έδωσαν την cioroxin ,aντιβιωση 

Μαμάδες to be Ιουνίου- Ιουλίου 2026

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , LioPh79 είπε:

εντωμεταξύ ...

ωραίο τίτλο διάλεξες, μου άρεσε πάρα πολύ !!!

@MK2012

Δε μπορούσα να γράψω «μανούλες , μανουλιτσες κλπ» 🤣 Δε μου πήγανε η καρδιά 😝

πρίν από 1 λεπτό , iamalia είπε:

Γεια σας κοριτσια!! Τι καλα, μακάρι να μαζευτούμε να τα λέμε! Εγώ έχω ΠΗΤ 21/7. Κάναμε και εμείς πριν δύο εβδομάδες αυχενικη και νιπτ, ολα καλα. Περιμένουμε και εμείς αγοράκι!! Παρολα αυτά συνεχίζω να αγχώνομαι και κάθε μέρα είμαι πεπεισμένη ότι κάτι πάει λάθος. Μια σκέτη τρέλα γενικά!

Καλά όλες έτσι νομίζω είμαστε. Και εγώ επειδή έκανα τελευταίο υπέρηχο 15/1 και έχει περάσει μια βδομάδα σκέφτομαι πως θα περάσει άλλη μια μέχρι να πάω και αναρωτιέμαι αν είναι όλα καλά 😝 Κυρίως επειδή δεν νιώθω κ τίποτα σε συμπτώματα πέρα από κάποια τραβήγματα χαμηλά κ πόνο στη μέση κάποιες μέρες.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

34 minutes ago, MK2012 said:

Δε μπορούσα να γράψω «μανούλες , μανουλιτσες κλπ» 🤣 Δε μου πήγανε η καρδιά 😝

Καλά όλες έτσι νομίζω είμαστε. Και εγώ επειδή έκανα τελευταίο υπέρηχο 15/1 και έχει περάσει μια βδομάδα σκέφτομαι πως θα περάσει άλλη μια μέχρι να πάω και αναρωτιέμαι αν είναι όλα καλά 😝 Κυρίως επειδή δεν νιώθω κ τίποτα σε συμπτώματα πέρα από κάποια τραβήγματα χαμηλά κ πόνο στη μέση κάποιες μέρες.

Άσε, εγώ υπέρηχο έχω 9 Φλεβάρη! Πάντως και εγώ από συμπτώματα πλέον δεν έχω σχεδόν τίποτα, πέρα από μια κάποια ευαισθησία στο στήθος. Και νιώθω ένα βάρος ανα διαστήματα κάτω χαμηλά αλλά έκανα γενική και καλλιέργεια ούρων και βγήκαν καθαρές. Σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι εντερικό γιατί χθες με έπιασε ένας απίστευτος πόνος, δεν μπορούσα να περπατήσω, αλλά μόλις πήγα τουαλέτα ηρέμησα. Θα του πω να μου κάνει και μια κολπική καλλιέργεια, να αποκλείσουμε και από εκεί μην υπάρχει κάποιο μικροβιο.

Κορίτσια, εσείς έχετε ή είχατε κατι τέτοιο; 

πρίν από 5 λεπτά , iamalia είπε:

Άσε, εγώ υπέρηχο έχω 9 Φλεβάρη! Πάντως και εγώ από συμπτώματα πλέον δεν έχω σχεδόν τίποτα, πέρα από μια κάποια ευαισθησία στο στήθος. Και νιώθω ένα βάρος ανα διαστήματα κάτω χαμηλά αλλά έκανα γενική και καλλιέργεια ούρων και βγήκαν καθαρές. Σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι εντερικό γιατί χθες με έπιασε ένας απίστευτος πόνος, δεν μπορούσα να περπατήσω, αλλά μόλις πήγα τουαλέτα ηρέμησα. Θα του πω να μου κάνει και μια κολπική καλλιέργεια, να αποκλείσουμε και από εκεί μην υπάρχει κάποιο μικροβιο.

ειναι ακριβώς έτσι τα συμπτώματα ( να'χαμε να λέγαμε δηλαδή).

μόνο μία ευαισθησία στήθους, ανα διαστήματα πόνος χαμηλά και τίποτα άλλο. επίσης και εγώ ηρεμώ όταν πάω τουαλέτα. αυτά και μόνο αυτά. το μόνο δυσάρεστο σε εμένα είναι όλες μα όλες οι μυρωδιές. θέλω να μυρίζω μόνο παγωμένο, φρέσκο ,χιονισμένο αεράκι .

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , iamalia είπε:

Βάρος χαμηλά νιώθω συνέχεια.🤣 Καλό είναι να κάνεις κ μια καλλιέργεια και να τα αποκλείσεις όλα αλλά δε νομίζω να έχεις κάτι. Αν ήταν κάτι κολπικό ή κάποια ουρολοίμωξη θα το καταλάβαινες. Θα είχες κ άλλα συμπτώματα ή εκκρίσεις κλπ

Εγώ επίσης τραβήγματα, βάρος κλπ κλπ. Μπερδεύω τα σημάδια της τουαλέτας με την μήτρα. Μια ομορφιά σας λέω 🥲 Ήρωας ο άντρας μου, πραγματικά, τον έχω ζαλίσει. 

@LioPh79 ναιιιι είμαστε μαζί!!

• Μου αρέσει 2

Just now, Chrisma είπε:

Εγώ επίσης τραβήγματα, βάρος κλπ κλπ. Μπερδεύω τα σημάδια της τουαλέτας με την μήτρα. Μια ομορφιά σας λέω 🥲 Ήρωας ο άντρας μου, πραγματικά, τον έχω ζαλίσει. 

@LioPh79 ναιιιι είμαστε μαζί!!

Εγώ ευτυχώς όχι γιατί μέχρι στιγμής με την τουαλέτα τα πάμε καλά παραδόξως. Δεν έχω καμία τρελή δυσκοιλιότητα αλλά τώρα περιμένω τα αποτελέσματα της γενικής αίματος να δω τι θα κάνω με το σίδηρο και έχω ακούσει πως άπαξ κ το ξεκινήσεις προκαλεί δυσκοιλιότητα.

@MK2012 κοίταξε εγώ ξεκίνησα γιατί είχα αιματοκρίτη 34 🥲. Ειχα δυσκοιλιοτητα τον πρωτο καιρο λόγω μεγάλης δόσης προγεστερονης. Με το που την μείωσα επανήλθα. Αλλά αν μια μέρα δεν πάω καλά, έχω βάρος και πραγματικά δεν μπορώ να το ξεχωρίσω. Νομίζω έχει να κάνει με το σκεύασμα. Μην ανησυχείς.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Chrisma είπε:

@MK2012 κοίταξε εγώ ξεκίνησα γιατί είχα αιματοκρίτη 34 🥲. Ειχα δυσκοιλιοτητα τον πρωτο καιρο λόγω μεγάλης δόσης προγεστερονης. Με το που την μείωσα επανήλθα. Αλλά αν μια μέρα δεν πάω καλά, έχω βάρος και πραγματικά δεν μπορώ να το ξεχωρίσω. Νομίζω έχει να κάνει με το σκεύασμα. Μην ανησυχείς.

Όντως Πολύ χαμηλος αιματοκρίτης!Προγεστερόνη έπαιρνα κ εγώ αρκετη η αλήθεια είναι. Το βάρος εγώ το νιώθω χαμηλά στην πύελο λίγο πιο πάω. Το γαστρεντερικό είναι πιο πάνω αλλά λογικό να μπερδεύονται όλα κ να ενοχλούν όσο μεγαλώνει το μωρό. Θύμισε μου σε παρακαλώ , πρώτο σου παιδάκι ; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@MK2012 @iamalia ναι κορίτσια πρώτο 🤞 Εσας;; 

Αστα @MK2012 και είχα 42 πρώτο τρίμηνο. Δεν ξερω πώς έπεσε τόσο πολύ! Ελπίζω ο σίδηρος να βοηθήσει.

Ναι κι εγώ εκεί στην πυελο το νιωθω. 

πρίν από 12 λεπτά , Chrisma είπε:

@MK2012 @iamalia ναι κορίτσια πρώτο 🤞 Εσας;; 

Αστα @MK2012 και είχα 42 πρώτο τρίμηνο. Δεν ξερω πώς έπεσε τόσο πολύ! Ελπίζω ο σίδηρος να βοηθήσει.

Ναι κι εγώ εκεί στην πυελο το νιωθω. 

Πρωτο κ εμένα ναι. Μετά από αρκετή ταλαιπωρία…! 

Ε εκεί η πίεση κ το βάρος είναι φυσιολογικά γιατί από την αρχή τα ένιωθα κ εξακολουθώ. Μεγαλώνει η μήτρα γι’αυτό. 

• Μου αρέσει 1

@MK2012 τότε νομίζω τα άγχη μας είναι απολύτως φυσιολογικά. Θες να μοιραστείς την ταλαιπωρία σου; Εγώ είχα μια παλίνδρομη και μια βιοχημική. Προσπαθούσαμε περίπου δύο χρόνια.

1 hour ago, Chrisma είπε:

@MK2012 τότε νομίζω τα άγχη μας είναι απολύτως φυσιολογικά. Θες να μοιραστείς την ταλαιπωρία σου; Εγώ είχα μια παλίνδρομη και μια βιοχημική. Προσπαθούσαμε περίπου δύο χρόνια.

Εγώ προσπαθούσα 1 χρόνο φυσικά, από τα 31 ως τα 32 μου. Η ΑΜΗ μου έπεσε κατακόρυφα σε ένα χρόνο (ήταν ήδη πολύ χαμηλή για την ηλικία μου από πριν).  Ως εκ τούτου η εξωσωματική ήταν μονοδρομος. Εκανα 20 ωοληψιες με διέγερση, φυσικό και ημιφυσικό κύκλο προκειμένου να μπορέσω να μαζέψω κάποιες βλαστοκύστες. Λόγω της ανύπαρκτης ΑΜΗ ο οργανισμός δεν υπάκουε στη διέγερση, οπότε έπρεπε να συνεχίσω με back to back ωοληψιες για 2 χρόνια, κάθε μήνα. 

• Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...