Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Οχι ακόμα αγάπη, μάλλον στον επόμενο κύκλο, μαζεύω χαρτιά για να πάρω τα φάρμακα. Έκανε ο σύζυγος και ένα σπερμοδιάγραμμα πάλι να δούμε που βρισκόμαστε και περιμένουμε κ αυτό. 

Συγγνώμη αλλά επειδή κ εμένα ο μηνας του μέλιτος ήταν στην Ασία, το μόνο που έχω να πω είναι ΝΑ ΠΑΣ!!! Αξίζει πραγματικά! 

Ναι, ε? Θα το σκεφτώ!

Κορίτσια σας διαβάζω ανά κάποιες ημέρες, δεν πολυσυμμετεχω γιατί έχω ξεκινήσει αντισυλληπτικά για να κάνω μακρύ πρωτόκολλο αυτή τη φορά, οπότε τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσω Ar...ap είπα να πάρω μια απόσταση να ηρεμήσω λίγο από την εξωσωματική.. Έχουμε ήδη πολλά προβλήματα, οπότε ένα λιγότερο αυτό το μήνα! Σας εύχομαι σε όλες να τα καταφέρετε να έχετε υγιή μωράκια στο τέλος 🥰

πρίν από 3 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια! Ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σας για τον προεμφυτευτικό! Εχω μπερδευτει.. δυο γιατροι μου εχουν πει οχι και αλλοι δυο μου εχουν πει πως ειναι απαραιτητο μετα απο τις αποτυχιες αφου το δικαιουμαι..κ στο λενε κιολας λες κ το δικαιουσαι κ είναι τσαμπα..μαλιστα μια γιατρος π πηγα χθες μ πρότεινε να το κανω στα 2 μετρια κατεψυγμενα που εχω λέγοντας μου πως βαση ποιότητας&αποψυξης -καταψυξης- αποψυξης μειώνεται η δυναμική τους για εμφυτευση και θα μ κοστισει καπου 1.200..κ δε ξερω εχω μπερδευτει..γτ 2 γιατρους ειδα τωρα και ο ενας λεει ετσι κ ο αλλος αλλιως (οι αλλοι 2 π αναφερω ειναι οι παλιοι μου)..

Μια συνοψη: εγω 38,5 και ο σύζυγος 41,5 με dfi τελευταια φορα π ελεγχθηκε στο 26%..πριν 1 χρονο καναμε ωοληψια με 6 βλαστοκυστες και μας εχουν μεινει 2 μέτριες αρα δεν δικαιουμαι κ φαρμακα αν θελω να κανω νεα διεγερση..

Κορίτσι μου αν κι εγώ δεν έχω φτάσει εκεί, θα σου πω τη γνώμη του δικού μου γιατρού όταν τον ρώτησα. Μου είπε πως δε σου εξασφαλίζει απαραίτητα υγιή έμβρυα, καθώς το δείγμα κυττάρων που λαμβάνουν μπορεί να δώσει ως αποτέλεσμα ότι δεν υπάρχει κάποια ανωμαλία, αλλά το παιδί να γεννηθεί με κάποια ανωμαλία/αναπηρία. Επιπλέον, ότι με τον προεμφυτευτικο "ταλαιπωρείς" τα έμβρυα. Μου ανέφερε μάλιστα και μελέτες που έχουν δείξει ότι έμβρυα στα οποία έγινε προεμφυτευτικος έλεγχος έδωσαν παιδί με κάποια γενετική ανωμαλία, ενώ άλλα στα οποία βρέθηκε κάποιο θέμα υγιέστατα παιδάκια. Κοινώς, μου είπε να κρατήσω τα χρήματα αυτά για περισσότερες εμβρυομεταφορες αν χρειαστούν. Προσωπικά νομίζω θα έκανα μόνο αν ο ενας από τους δύο είχε κάποιο κληρονομουμενο νόσημα.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

στην χιο απο οπου ειναι ο αγγελος κανουν μελομακαρονα αλλα αμελοτα κ τα λενε φυνικια αν δεν κανω λαθος ...........για ψαχτε το ! τα κανει η πεθερα μου συχνα !

μαγειρευω κ εχω τον γιωργο να ρωταει .....τι ειναι ατο? τι ειναι ατο? στην ιδια φαση ειναι κ τα δικα σας θαυματακια ?

σημερα εχει γενεθλια η μελινα της 3xmama ? .........eετσι νομιζω,θα το επιβεβαιωσω σε λιγο .

εχτες ολα καλα με τον γιατρο ......... μεγαλωνει το μικρο κ κοντα στις 11 του μηνα θα κλεισω ραντεβου επιτελους για την β επιπεδου ....

ειστε ολες καλα????????

καλημερουδια δεν ειπα !

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ριτάκι αγαπημένο,

Πως πας με την εγκυμοσύνη σου; τι έγινε με τις εξετάσεις σου χθες;

Γράψε μου σε παρακαλώ τη σε συμβούλεψε η ειδικός για το πώς πρέπει να προετοιμάσεις το Γιωργή σου για τη απουσία του παππού.

Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΦΕΥΓΕΙ την Τρίτη ή την Τετάρτη και δεν έχω ιδέα για το τι πρέπει να πω στον Πανορμίτη, ούτε πότε πρέπει να αρχίζω να τον προετοιμάζω (φοβάμαι μην αρχίσω να του μιλάω πολύ νωρίς και τον αγχώσω).

SOS!!!

Φυσικά είμαι σε αναμονή για τις γνώμες όλων σας!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοριτσια βαστατε γερα!!!! χαιρομαι που στα παιδακια σας λειπει ο μπαμπας τους....ακομα κ αν περνατε δυσκολα ζωντας μακρια να χαιρεστε που τον εχουν αναγκη....

σας φιλω!!!

εγω που λετε κοριτσια το Σαββατο εχω παρτυ!!!! ναι ναι!!! κανω παρτυ καθε χρονο για τον τελικο της Eurovision k ερχοντε οι φιλοι μας κ μασαπουκωνουμε....κ φετος αφου πεφτει τοσο αργα λεω να γιορτασω κ τα γενεθλια μου μαζι που ειναι την Δευτερα

θα εχω κ special guest κ χαιρομαι πολυ πολυ!!! σιγουρα θα ακολουθησουν φωτογραφιες στο φεις χεχεχεχε

Διαφημίσεις

kala eimai na skaso!

molis milisa me ton andra mou gia tin eforia pou tha mas erthei. 1700euro! na pliroso!

me andra anergo olo to 2011 xoris epidotisi xoris tpt!

ta 700 mono einai alilegui! ti allilegui re paidia? emena pois tha me voithisei.

1700 gia ena xrono pou eperna kathe mina leuta apo ti foukariara ti mana mou!

einai na trelenesai!

epeidi exo spiti k autokinito. ta opoia ta xrostao akoma! pou na min esona na ta paro!

kala tha me trelanoun?

mi do/matho kamia sas psifise Pasok/ND tha sas kopso tin kalimera! (asteievomai )

uDLqp1.png

sophia μου καλη κ παλι χιλια ευχαριστω για τον κοπο σου

τελικα ο παιδικος που εχουμε καταληξει δεν ειναι σε προγραμμα. αλλα 400? για 2 παιδια με σχολικο κ 3 γευματα ειναι πολυ καλα, συγκριτικα με αλλους, κι επιπλεον εχω ακουσει πολυ καλα λογια. ασε που πηγαινα κι εγω εκει πριν απο 31:shock: χρονια :D

ειναι μικρες ακομα κι εκει θα τις προσεχουν αφου κ τα τμηματα ειναι μεχρι 15 παιδακια. απο του χρονου, κι αν στριμωχτουμε πολυ οικονομικα, θα εχουν παρει το κολάι κ θα δουμε αν θα μεινουν εκει ή θα τα παμε σε δημοσιο.

αλλα κ μονο που μας προτειναν να τα παμε δοκιμαστικα τον Ιουλιο 10-15 μερες χωρις καμια επιβαρυνση, ειναι καλο δειγμα κ πολυ καλη ιδεα :P

αντε να μπουν σε προγραμμα, να βλεπουν τα αλλα παιδακια κ να εξελιχθουν στο φαγητο κ στην τουαλετα. ελπιζω βεβαια μεχρι το Σεπτεμβρη να εχουμε ξεπερασει αυτα τα θεματα, αλλα κ να μην τα καταφερουμε δεν εχουν προβλημα εκει, θα τους αλεθουν τα φρουτα, θα τις αλλαζουν με δικες μας πανες....

MCYlp3.png

Διαφημίσεις

kala eimai na skaso!

molis milisa me ton andra mou gia tin eforia pou tha mas erthei. 1700euro! na pliroso!

me andra anergo olo to 2011 xoris epidotisi xoris tpt!

ta 700 mono einai alilegui! ti allilegui re paidia? emena pois tha me voithisei.

1700 gia ena xrono pou eperna kathe mina leuta apo ti foukariara ti mana mou!

einai na trelenesai!

epeidi exo spiti k autokinito. ta opoia ta xrostao akoma! pou na min esona na ta paro!

kala tha me trelanoun?

mi do/matho kamia sas psifise Pasok/ND tha sas kopso tin kalimera! (asteievomai )

νατασα μου κι εμεις με την εφορια παθαμε πλακα. θα πληρωσουμε υπερδιπλασια απο περσι με λιγοτερα εσοδα :shock:

2 μηνιατικα δεν ειναι κ λιγα

MCYlp3.png

καλημερα κοριτσια....ειχα παει για κουρεμα κ το εκοψα κοντουλι...πολυ μου αρεσει, ξαλαφρωσε το κεφαλι μου

εχω παθει σοκ με το τι πληρωνετε εφορια :(

σας σκεφτομαι να το ξερετε....ειναι κ για εμας δυσκολα να ξερουμε ποσο δυσκολα περνατε ... οι γονεις μου ειναι ενα πολυ μεγαλο αχγος για εμενα

πολλα φιλια

:shock::shock::shock::shock: αχ νατασσα μου τι ηταν αυτο!!!! πολλα βρε παιδι μου!!!!μηπωσ να παρεισ αγγλικη υπηκοοτητα!!!!!ελεοσ δηλαδη να τα περνουν ολα ,θα μασ πιουν κ το αιμα:evil::evil::evil:

ροζακι εμενα τον ιασονα μου τον ειχαν παρει απο το προγραμμα του ΕΣΠΑ πισω απο την ακαδημια το δημοτικο εχει βρεφηκο ιδιωτικο πολυ καλοσ φυσικα δωρεαν κ φετοσ οταν κ αμα βγουν παλι θα τον γραψω ισωσ σε αλλον που εχει κ λεοφοριακι για να μην τρεχω(ειναι καπου κοντα στην Κατσικα ομωσ):|

fairy θα το πω .... εμενα μου αρεσεσ με τα πιο μακρια πιο πολυ:oops::oops:τωρα εισαι πιο αυστηρη!:oops::oops: αλλα αφου αρεσουν σε σενα εμασ μασ περισευει:tongue:

τι διαβασα ? θα εχεισ παρεα τη νατασσα? αντε βρε καλα να περασετε κ καλα αποτελεσματα να εχουμε αν κ εμενα μου αρεσει πιο πολυ τησ κυπρου η Ηβη:D

ριτακι μου ριταρα μου :tongue::tongue::tongue::tongue: το σπορακι σου καλα κ η κοιλια φανταζομαι φουσκωνει ε?!:rolleyes:

υπομονη με το γιωργη ,που θα παει μεγαλωνοντασ θα καταλαβει κ θα συνηθισει ιδικα οταν θα εχει παρεα την μπουμπου;)

εμενα ο ιασονασ αρχισε εναν χαζο βηχα ασταματιτο ομωσ κ τον πηγε ο αηδονησ σημερα το μεσημερι στο ικα ...ή ιωση ή αλλεργικο του ειπε...με κορτιζονη σταγονεσ δεν σταματαει κ μονο με σταγονεσ ζιρτεκ(αντισταμινικο)ετσι ησυχαζει για λιγο :|:neutral:

αντε να δουμε πωσ θα κοιμηθουμε παλι!!!!!!!!

αυτα τα λιγα φιλια σε ολεσ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

θενακι μου φουσκωνεις τα μυαλα οτι ειναι κορη (αλλο που δεν θελω!) κ θα μας βγει καμια τσου τσου στο τελος!

κοιλιτσα φαινεται αλλα οχι σαν να ειμαι 5μηνων , δεν εχω παρει κιλα (59 ξεκινησα κ ημουν 60 την τεταρτη που ζυγστηκα στον γιατρο) εκλεισα για β επιπεδου στις 11 του μηνα ......... ευχομαι ολα να πανε καλα μεχρι τοτε .

εγω αυριο μονη μου με τον ταρζαν θα δω την γιουροβιζιον ...... :| σας ζηλευω τρελα , ψοφαω για τετοια !

νατασσακι τι να πω για το κ@λοκρατος .δηλαδη εγω που περσυ ημουν επιδοτουμενη ανεργη τι να περιμενω ??? α εμεις δεν εχουμε αμαξι στο ονομα μας κ εμαστε στο νοικι .........δεν ειμαστε πλουσιοι σας κ εσας:lol::lol::lol::lol::lol::lol: αστειακι μηπως πανε τα φαρμακια κατω

αταξια γιωργου σημερα ...........

ελουζα τον σκυλο κ τον ειχα διπλα μου ... καποια στιγμη χτυπαει λιγακι το κεφαλι του κ τον βλεπω που φευγει απο διπλα μου. δεν εδωσα πολυ σημασια κ συνεχισα να λουζω τον σκυλο. σε 5 ερχεται ο γιωργης κ μου λεει μαμα κοιτα βαβα , κεμα (=κρεμα) γυρισω το κεφαλι μου κ τι να δω :confused:

ο γιωργης ειχε φυγει απο μενα , πηρε το σκαμπο ανοιξε το ψυγειο κ ανι για βουτυρο(που συνηθως του βαζω οατν χτυπαει στο κεφαλι) ειχα παρει την ΤΥΡΟΣΑΛΑΤΑ κ ειχε βαλει στα μαλλια κ στην μουρη του :shock::shock::shock::shock:

δεν ηξερα να κλαψω η γελασω η μανα !

88M1p3.pngycQap3.png

fairy καλοριζικο το κουρεματακι ! ελπιζω να σε κανει να νιωσεις ομορφα .αληθεια, τα ψιλοπροβληματακια που υπηρχαν ? τα διωξατε μακρυα? πως εισαι ??????

οταν βρεις χρονο θα με βοηθησεις να φτιαξω εναν ωραιο συνδιασμο χρωματων σε σλινγκ ?:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...