-
Από την διαχείριση / Admin News
-
On 4/12/2024 at 2:14 ΜΜ, alex280108 είπε:
Τελικα ποιο ήταν το αποτέλεσμα σου;εμένα αρνητικό και θα ξεκινήσω τη διαδικασία εξωσωματικής
Αρνητική και η δική μου δυστυχώς. Θα προχωρήσω και εγώ με εξωσωματική, αναμένω το ραντεβού μου με τον ΕΟΠΥΥ.... Απο το νέο έτος θα γίνει η προσπάθεια. Μου κακοφάνηκε που έχω αυτο το κενό αλλά ίσως το χρειαζόμουν ένα break απο τις προσπάθειες. Σου εύχομαι καλή αρχή και γρήγορα θετικά αποτελέσματα!
-
-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 14 λεπτά , Sonne είπε:
@Makelen γεια σου κοπελα μου. Παρακολουθώ μέρες την εξέλιξη του ενδομητρίου σου και αγωνιώ μαζί σου. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!!!
Εγώ θέλω να σου πω την δική μου περίπτωση. (Προγραμματισμένη έμβρυομεταφορά την 19η μέρα που ξεκίνησα τα cyclacur). 14η μέρα cyclacur το ενδομήτριο ήταν 9 και ξεκίνησα την ίδια μέρα κολπικά προγεστερόνη. 18η μέρα το ενδομήτριο είχε πέσει στο 8 η 7.8 δεν θυμάμαι ακριβώς. Πανικοβλήθηκα εγώ εκεί. Ο γιατρός μου όμως με ηρέμησε και μου εξήγησε πως η προγεστερόνη κάνει διορθώσεις στο ενδομήτριο. Οταν ήταν 9 δεν ήταν τριζωνικο. Στο 7.8 ήταν όμως τριζωνικο και πραγματικά καμία σχέση το σχήμα την 14ημερα με την 18η . Προχωρήσαμε σε έμβρυομεταφορά την επόμενη μέρα χωρίς άγχος μιας και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο γιατρό και ήξερα ότι δεν θα προχωρούσαμε αν κάτι δεν του άρεσε. Την 9η μέρα είχα θετική χοριακη.
Σου εύχομαι να σου πάνε όλα όπως θέλεις.
Σε ευχαριστω παρα πολυ κοριτσι μου που μοιραστηκες την ιστορια σου αλλα κ που εδειξες ενδιαφερον στην δικη μου περιπτωση. Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω αυριο και θα εχω πολυ λιγο χρονο να το επεξεργαστω. Μετα το ραντεβου για τον υπερηχο, θα πρεπει να παρω τον εξωσωματιστη τηλεφωνο να του πω τα νεα κ να δουμε πως προχωραμε. Η συμφωνια ηταν να ακυρωσουμε αν εχω κατω απο 8. Καποιες κοπελες εδω στο φορουμ, μου ειπαν πως με παιρνει να του δωσω ακομα τρεις μερες αν αυριο δεν εχει πιασει καλα το 8αρι (αν ειναι κατω απο 7.5 δεν το συζηταμε). Απο την αλλη δεν ξερω αν μπορω να πιασω 9 ή 10 σε αλλον κυκλο για να ειμαι πιο σιγουρη. Κι εχω μπερδευτει. Ελπιζω να εχω ή ενα πολυ καλο ενδομητριο αυριο ή ενα πολυ μικρο, ωστε να μην μπαινω σε διλημματα κ σκεψεις. Τα οικονομικα μου ειναι πολυ μετρημενα και τα 50ευρα στους υπερηχους με φερνουν κι αλλο εκτος προυπολογισμου. Ολα μαζι.. μου φερνουν πονοκεφαλο!
-
Μανούλες Νοεμβρίου 2024
-
Θέματα
-
- 6.584 απαντήσεις
- 848.435 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 119.095 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.138.328 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 35.127 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 207.153 εμφανίσεις
-
-
-
- 6.584 απαντήσεις
- 848.435 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 209 εμφανίσεις
-
- 579 απαντήσεις
- 167.426 εμφανίσεις
-
- 11 απαντήσεις
- 1.130 εμφανίσεις
-
Το καφέ της ηρεμίας! 1 2 3 4 7
Από CoffeeMaker, in Διάφορα Ενημερωτικά Καφέ
- 91 απαντήσεις
- 119.095 εμφανίσεις
-
- 156 απαντήσεις
- 10.310 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 57
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 841 απαντήσεις
- 38.580 εμφανίσεις
-
- 920 απαντήσεις
- 86.883 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 134 εμφανίσεις
-
- 28.245 απαντήσεις
- 3.487.525 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα