Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eirini2025 είπε:

είμαι 43 με ΑΜΗ 0,33 πλέον. Δε μου εδωσαν πολλες ελπιδες η αληθεια ειναι. μου είπε για το βραχυ κι αν δεν έχω ικανοποιητική ανταπόκριση, να δοκιμάσω ή φυσικούς κύκλους ή με δότρια. δεν έχω ιδέα από αυτά. πάω στα τύφλα.. σου εύχομαι να τα καταφέρεις αυτή τη φορά! 🙏

Λογικά μου ακούγονται όσα σου είπε. 

Γενικά, δύσκολος ο δρόμος της εξωσωματικής! Προσπαθεις και δε ξέρεις κι αν θα τα καταφέρεις και ποτε.

Μανούλες Μαΐου 2016

Ioio

Recommended Posts

Barbie και annap, καλή επιτυχία! Ο υπέρηχος της αυχενικής είναι τέλειος. Το μωράκι φαίνεται τόσο καθαρά. Κουνιεται, δεν χορταίνω να το βλέπω!

Μάρτη μου, υπομονή και ξεκούραση! Τί σου είπε ο γιατρός;

Nymeria, περαστικά σου καρδούλα μου! Ρώτησε το γιατρό σου για το σιρόπι. Μην πίνεις πολλούς χυμούς με πορτοκάλι, γιατί είναι όξινο και ερεθίζει το λαιμό. Ο παθολόγος μου έλεγε χυμό ενός πορτοκαλιού τη μέρα. Μέχρι στιγμής την έχω σκαπουλάρει και δεν έχω αρρωστήσει.

Sasa, καλή βδομάδα! Πώς τα περνάς; όλα καλά;

Διαφημίσεις

τελικα αγχωθηκα.... εχω και πονακια........ και τηλ στον γιατρο μου... θαπαω απο εκει στις δυο το μεσημερι να δει τι ειναι αυτα!!!!!! και να ακουσει τα μωρα!!!!!

Μάρτη μου να επιμείνεις να μάθεις τι είναι αυτά τα πίγματα. Καμιά φορά το άγχος κάνει περισσότερο κακό από αυτό που τελικά μπορεί να έχουμε. Πίεσε και τον γιατρό σου. Μπορεί να συμβαίνει κάτι που να μην είναι καθόλου σοβαρό αλλά να μην φαίνεται με τον υπέρηχο. Τουλάχιστον όσο αναφορά εμένα με καθησυχάζει το να ξέρω ακριβώς τι έχω από το να έχω κάτι και να μου λένε όλοι ότι δεν είναι τίποτα.

Με το καλό, όλα τα κορίτσια να μπείτε στο β΄ τρίμηνο! Φεύγουν και όλα τα συμπτώματα, μόνο η υπνηλία μου έχει μείνει.

Η κοιλίτσα μου προς το παρόν οριακά φαίνεται, ανάλογα και με τα ρούχα. Προς το παρόν φοράω παντελόνια εγκυμοσύνης ή φόρμες, αλλά τις δικές μου μπλούζες, όσες ήταν πιο φαρδιές και δεν φαίνεται η κοιλίτσα μου, σαν να έχω φουσκώσει από το φαγητό περισσότερο. Πήρα μια μπλούζα εγκυμοσύνης, με τη μπλούζα αυτή φαίνεται η κοιλίτσα :)

Ρούχα εγκυμοσύνης, από που έχετε πάρει; από παντελόνια, έχω βολευτεί από τα h&m, αλλά από τις μπλούζες μόνο μία μου άρεσε, τα χρώματα ήταν λίγο μουντά, τα περισσότερα γκρι. Γενικά, ψάχνω χαρούμενα και οικονομικά ρούχα.

Ιοιο μου ωστε εσένα σου έφυγαν τα συμπτώματα? εμένα δεν μπορώ να πω οτι μου έχουν φύγει...ειδικά το πρωί!βέβαια καμία σχέση με την αρχή...

εγω απο κοιλίτσα κορίτσια μου καλά πάω!!:)

ρούχα εγκυμοσύνης δεν έχω πάρει αλλά ουτε θα πάρω, κολλάν μπλούζες ριχτες, αντε και κανενα φορεματάκι....εδω δεν έχουμε και πολλές επιλογές απο μαγαζιά...

καλησπέρα κοριτσακια!

ευχομαι να είστε όλα καλα!εγω εχω κατι μερες κατι πονακια χαμηλα΄αλλα όταν καθομαι είμαι οκ... περιμενω να περασουν οι μερούλες να άω την Τετάρτη να δω το μωρακι μου που εχω 2 εβδομάδες ν ατο δω και να πανε όλα καλα με την αυχενικη

Αnnap αυτο πολυ λες το είχα κι εγω τις τελευταιες μέρες,να πονάω χαμηλά ειδικά οταν ειμαι ορθια...η γιατρο ςμου μου είπε οτι ειναι συσπάσεις της μήτρας και μ εδωσε μαγνήσιο...απ οτι διάβασα παρακάτω σου πέρασε..

να το πεις στο γιατρό σου παρ ολα αυτά

τελικα αγχωθηκα.... εχω και πονακια........ και τηλ στον γιατρο μου... θαπαω απο εκει στις δυο το μεσημερι να δει τι ειναι αυτα!!!!!! και να ακουσει τα μωρα!!!!!

Μαρτη μου τι έγινε πήγες στο γιατρό σου?όλα καλά?

annap κ εμεις στολισαμε εχτες,,,,,μας ειχε φαει η μικρη,,,,!!!!! καταχαρηκε ομως η σκατουλα κ η αληθεια ειναι οτι το χαρηκαμε κ εμεις που τη βλεπαμε ολο χαρα κ χοροπηδητα να στολιζει!!!

Ρε κορίτσια μπράβο που στολίσατε τόσο νωρίς...εγω ακόμα δεν έχω στρώσει να φανταστείτε!!!!:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας κορίτσια! κ εγω ορχιδεα μαζι σου ουτε εγω εχω στρωσει παντα στρωνω μετα τα γενεθλια της κορης μου.

Ωραία δεν είμαι μόνη!! εγω λέω μεσα στη βδομάδα να αρχίζω να καθαρίζω το σπίτι μήπως και στρώσω προς το τέλος...Δεντρο θα στολίσω μέσα στον Δεκέμβρη...

Πότε εχει γένεθλια η κόρη??:P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια!!!!Ευχαριστω πολυ για τα περαστικα:) :) :)

εγω εχω κανει κοιλιτσα αλλα δεν ξερω αν ειναι απο το μωρακι η απο το φαγητο χιχι...πρεπει στο 2ο τριμηνο να μαζευτω, 100 κιλα θα γινω....ρουχα εγκυμοσυνης ακομα δεν εχω παρει, ουτε και σουτιεν...απο σουτιεν βολευομαι με καποια αθλητικα η ανετα απο τα παλια μου (ουτε λογος για αυτα με ενισχυση πλεον χαχα)και απο ρουχα κολαν και φορμες...σε παντελονι εννοειται οτι δεν εχω προσπαθησει να μπω. Προτεινετε μερικα μερη για αγορες ρουχων εγκυμοσυνης, πρεπει να κανω μια εξορμηση...

καλημερα μπαινω να σας πω τα νεα μου!!!! και θα σας διαβασω σε λιγο τοτε!!!

τωρα να σας πω την περιπετειωδη μερα μου!!!!!!! το πρωι επαθα σχεδον σοκ οταν πηγα να ενεργηθω!!!!!..... εβγαλα τοσο μαυρο και μεγαλο...τοσο παχυρεστο.... πιγμα που ασπρισα!!!!! και εχτες ημουν που εκανα μπανιο λουσιμο να στεγνωσα τα μαλλια μου.... ημουνα καλα... ημουνα σαλονι καναπε με ρομαντικη κομεντι και...... γελια με χοντρο λιγνο!!!!!!τοσο χαρουμενη...αγκαλια με την κορη!!!!!

τηλ οπως σας ειχα πει στον γατρο και πηγα.... και απο τις περιγραφες μου... μου ειπε οτι υπηρχε η χειροτερη περιπτωση η μια καρδουλα να εχει σταματησει... εντρομη αλλα προετοιμασμενη εκατσα στην καρεκλα και ευτυχως χτυπαγαν και οι δυο και κουναγαν χερια ποδια πανω κατω..... μολις ηρεμησα να φοβαμαι ηρεμησαν και αυτα!!!!! τελικα η αποκολληση απο 5% εφτασε σε 15% και μου ειπε οτι για τρεις βδομαδες ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΑΣΚΕΛΑ....και οι ενεσεις προγεστερονης μερα παρα μερα εννοειται συν τα 2επι 3φορες την μερα ουτρο απο το στομα!!!! και μου ελαττωσε τα οιστρογονα!!!!!

δεν πηραζει θα τα αντεξουμε ολα!!!!!!

εφυγα νυσταγμενη κουρασμενη με πηγε η μαμα σπιτι.... μου εβαλε η κορη να φαω.... πηγα ναωσας γραψω και κοιμηθηκα εως που ηρθε η ωρα να φυγω για την νεφρολογο!!!!!

εκει μια ωρα κοιταξε αναλυτικα εξετασεις ουρολογικες και νεφρου απο δεκα χρονια πισω... αιματολογικες απο το 2010... υπερηχους... θυρεοειδη... ολα.... μου ειπε

να μην τεντωνομαι

να μην σκυβω ....

να σηκωνομαι και να καθομαι ηρεμα με αργες κινησεις

και μαντεψτε.........

να μην αγχωνομαι....

να μην στεναχωριεμαι.......

και κυριως να μην φωναζω.......

ηρεμια!!!!!!

τουλαχιστον μεχρι να κλεισει η αποκολληση αφου το θελω και το δευτερο μωρακι!!!!!!! και να προσεχω πολυ μεχρι και τον πεμπτο μηνα!!!!

μου εβαλε να κανω ενα κατεβατο εξετασεις σε δυο βδομαδες μολις καθαρισω καλα!!!!! μου εδωσε διατροφη.... δεν διεφερε απο αυτην που τηρουσα παρα πολυ!!!!!!! οχι τηγανητα, οχι σφολιατοειδη και ψωμι μονο μαυρο, οχι ζαχαρη, οχι αλατι, οχι φετα αλλα απαχα μαλακα γλυκα τυρια,

οχι ξηρους καρπους, απλα φτιαξαμε εβδομαδιαιο πρωινο δεκατ-μεσ-απογ-βρ γιατι θελει 4 μερες με σαλατα πρωτεινη κρεας κοτοπ γαλοπ ψαρι και τις υπολοιπες τρεις μερες της εβδοαδας %7να ξεκουραζω το νεφρο με λαδερα με γλυκο τυρι και μακαρονια ασπρα μαυρα. οτι θελω!!!!!! δεν θελει ρυζι ουτε μαυρο!!!!! ολα βραστα-ψητα και πατατες επιτρεπονται!!!!

επισης θελει να μετραω την πιεση πρωι βραδυ καθε μερα και να γραφω τις τιμες !!!!!

θα τ' αντεξω ολα κοριτσια!!!!

δεν ειναι τιποτα δυσκολο!!!!!!

για να μην φωναζω που ειμαι ξαπλωμενη... για να με ακουσουν και να ερθουν κοντα απο το σαλονι κουζινα......βρηκαμε την ενδοεπικοινωνια που ειχα παρει στην κορη μου πριν δεκαεξι χρονια!!!!!

μακαρι να δουλευει!!!!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ!!!!!!!!ΚΑΙ Σ ΟΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΗΤΑΕΙ ΒΟΗΘΟ!!!!!!!!

θα σας διαβασω σε λιγο!!!!

φιλακια σε ολες σας μια-μια!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

κοριτσια μου, σορυ..... γυρισα αργα επρεπε να ερθει για ενεση η κυρια εγω νυσταζα και μολις εφαγα αρχισα να σας γραφω και κοιμηθηκα με το ταμπλετ στο στηθος μου ευτυχως που γλιστρησε να πεσει!!!!!!!!

σορυ αν σας εκανα να περιμενετε!!!!

επιτελους αυχενικη την τριτη 24/11 και ωρα 15,00 θα παρει ωρα!!!!! θα ειναι κι ο αντρουλης και η κορη στον υπερηχο!!!!! τι ωραια!!!!!

καλημερα σε ολη την παρεουλα!!!! τι καντε κοριτσακια μου?????? φουσκωνουν οι ομορφες κοιλιτσες??????

μαρτη μου μην αγνωνεσαι,,,,ο γιατρος τι λεει για τα πηγματα???? εσυ εκεινον θα ακους κ τις συμβουλες του,,,χαλαρα κ προσεκτικα!!! θα περιμενουμε οπωσδηποτε να μας πεις κ τα νεα απο το νεφρολογο οταν γυρισεις κοριτσακι μου,,,ευχομαι ολα να πηγαινουν τελεια!!! καλα εκανες εχτες κ εκανες κ τα μποτε σου,,,χριεαζεται κ αυτο,,,,για να νοιωθουμε κ εμεις οι ιδιες λιγο καλυτερα!! σε νοιωθω πολυ,,,γιατι περιπου οπως τα πειγραφεις,,,με ημουν στην πρωτη μου εγκυμοσυνη....αααααπειρη ταναβοθεραπεια....ειχα διαβασει πανω απο 20 βιβλια....ειχα δει ουτε ξερω ποσες ταινιες,,,ειχα παρακολουθησει παρα πολλα σεμηναρια διαδυκτιακα για θηλασμο,,,για φροντιδα νεογενητου κ πολλα αλλα....μεχρι που ειχα μαθει πλεξιμο,,,βελονακι κ βελλονες....το ι ειχα πλεξει στη μικρη δεν φανταζεσαι,,,,,απο σκουφακια σε ολα τα χρωματα σετ με τα πασουλακια τους....μεχρι κουβερτουλα της ειχα φτιαξει,,,,,,καπως επρεπε να περασει η ωρα,,,,,γιαυτο σου λεω σε νοιωθω,,,,υπομονη κ κουραγιο κουκλιτσα μου κ ολα θα πανε καλα!!!!!!!!

annap με το καλο η αυχενικη σου μεθαυριο...

εγω καλα ειμαι κοριτσακια μου...απλα εχω πολυ αγχος για την παρασκευη που εχω αυχενικη,,,!!!!!! αρχικα φυσικα πρωτα για τους δεικτες κ ολα αυτα που δειχνει η αυχενικη για την σωστη αναπτυξη του αιδιου,,,,αλλα επισης γιατι τωρα θα μαθω αν θα ξαναπαμε για περιδεση,,,,,κ ειναι κατι που με αγχωνει πααααρα πολυ αυτο.....μακαρι ολα να πανε καλα........

μπαρμπι μου σευχαριστω για την συμπαρασταση........

με το καλο την παρασκευη η αυχενικη να ξεαγχωθεις μπαρμπι μου!!! και στην κορη μου εκατσα κατω αλλα οχι τοοοσο αυστηρα.... και η ψυχολογια ηταν καλυτερη επειδη δεν ειχα αποκολληση!!!!! επαθα μετα τον τριτο μηνα ζαχαρο κυησης και ημουν υπο αυστηρη διαιτα μεχρι που γεννησα!!!!!

σου ευχομαι να ειναι μια πιο ξενοιαστη εγκυμοσυνη αποτη πρωτη με μια παααραπολυ καλη αυχενικη!!!!!!!

Καλημερα κοριτσια!Μορτη μην αγχωνεσαι, δεν πιστευω να ειναι κατι που εκανες εσυ, αλλα σιγουρα το αγχος δε βοηθαει...

εγω βηχω πολυ και φοβαμαι μην κανω κακο στο bebe...αλλα νομιζω οτι δεν επιτρεπονται σιροπια κλπ...τα νευρα μου εχουν σπασει

σευχαριστω!!!! περαστικουλια σου!!!! τηλ στον γιατρο σου????

καλημέρα κοριτσακια!ευχομαι ολες να είστε καλα.

Μαρτη μου μην ανυσηχεις μια χαρα θα είναι τα μωράκια!Καλα έκανες και πας όμως για να ηρεμήσεις,,,και εγω έψω ακόμα καποια πονακια αλλα αυτό που με ταράζει είναι το έντερο μου!Περιμενω πως και πως να πάω την Τεταρτη στην αυχενική και να είναι όλα καλΆ Παναγία μου...Με το καλο και η δική σου Barbie!όλα θα πάνε καλά!Εγω στόλισα και το δεντρο εχθες για ν αμου φτιαξει το κέφι!Νυμέρια περαστικα και να βηχεις ελαφρα όσο μπορεις!Sasa μου ευχομαι και και για όσα όλα τελεια!Ιοιο μου πως είσαι ?

αννακι μου....σευχαριστω!!!!! καλη πολυ καλη αυχενικη σου ευχομαι!!!!!!

Μάρτη μου να επιμείνεις να μάθεις τι είναι αυτά τα πίγματα. Καμιά φορά το άγχος κάνει περισσότερο κακό από αυτό που τελικά μπορεί να έχουμε. Πίεσε και τον γιατρό σου. Μπορεί να συμβαίνει κάτι που να μην είναι καθόλου σοβαρό αλλά να μην φαίνεται με τον υπέρηχο. Τουλάχιστον όσο αναφορά εμένα με καθησυχάζει το να ξέρω ακριβώς τι έχω από το να έχω κάτι και να μου λένε όλοι ότι δεν είναι τίποτα.

κι εγω ετσι ειμαι και με εχει καταλαβει ο γιατρος μου......γι αυτο με προετοιμασε και για την χειροτερη εκδοχη!!!!!!! ομως η καρδια χτυπαγε ταμπουρλο ωσπου να ακουσω και τις δυο καρδουλες!!!!!!

μακαρι να εξελιχτουν ολα καλα και να καταφερω να φερω στην αγκαλια μου και στην ζωη μας δυο υγειεστατα μωρα!!!!! το ενα μου ειπε χτες οτι ειναι κοριτσακι!!!!!!

Ιοιο μου ωστε εσένα σου έφυγαν τα συμπτώματα? εμένα δεν μπορώ να πω οτι μου έχουν φύγει...ειδικά το πρωί!βέβαια καμία σχέση με την αρχή...

εγω απο κοιλίτσα κορίτσια μου καλά πάω!!:-)

ρούχα εγκυμοσύνης δεν έχω πάρει αλλά ουτε θα πάρω, κολλάν μπλούζες ριχτες, αντε και κανενα φορεματάκι....εδω δεν έχουμε και πολλές επιλογές απο μαγαζιά...

Αnnap αυτο πολυ λες το είχα κι εγω τις τελευταιες μέρες,να πονάω χαμηλά ειδικά οταν ειμαι ορθια...η γιατρο ςμου μου είπε οτι ειναι συσπάσεις της μήτρας και μ εδωσε μαγνήσιο...απ οτι διάβασα παρακάτω σου πέρασε..

να το πεις στο γιατρό σου παρ ολα αυτά

Μαρτη μου τι έγινε πήγες στο γιατρό σου?όλα καλά?

Ρε κορίτσια μπράβο που στολίσατε τόσο νωρίς...εγω ακόμα δεν έχω στρώσει να φανταστείτε!!!!:lol:

ορχιδεα μου ευχαριστω ...... ωστε κοιλιτσα ε???? χιχι και εγω...... ενω δεν εχω παρει κιλο!!!!

ε θα στρωσεις τι στεναχωριεσαι απο τις 20/11 λεει θα χαλασει ο καιρος!!!!

γεια σας κορίτσια! κ εγω ορχιδεα μαζι σου ουτε εγω εχω στρωσει παντα στρωνω μετα τα γενεθλια της κορης μου.

καλε εσυ!!!!!! πως περασατε στα γενεθλια της κορης?????? τι εφτιαξες???? της αρεσε??? ελα πες μας αντιδρασεις.....

Γεια σας κοριτσακια!!!!Ευχαριστω πολυ για τα περαστικα:-) :smile: :-)

εγω εχω κανει κοιλιτσα αλλα δεν ξερω αν ειναι απο το μωρακι η απο το φαγητο χιχι...πρεπει στο 2ο τριμηνο να μαζευτω, 100 κιλα θα γινω....ρουχα εγκυμοσυνης ακομα δεν εχω παρει, ουτε και σουτιεν...απο σουτιεν βολευομαι με καποια αθλητικα η ανετα απο τα παλια μου (ουτε λογος για αυτα με ενισχυση πλεον χαχα)και απο ρουχα κολαν και φορμες...σε παντελονι εννοειται οτι δεν εχω προσπαθησει να μπω. Προτεινετε μερικα μερη για αγορες ρουχων εγκυμοσυνης, πρεπει να κανω μια εξορμηση...

η bershka εχει τα φτηνοτερα και σειρα mama γα εγκυμοσυνη!!!!!

το mark and spencer εχει τζιν και φορμες εγκυμοσυνης!!!!!

και το h&m εχει!!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Μάρτη μου, υπομονή, ξεκούραση και υπομονή! Που θα πάει θα φύγει η αποκόλληση!

Νεμέρια, είσαι καλύτερα; πώς είναι ο λαιμός σου; μέχρι στιγμής μόνο από h&m έχω πάρει κανάλι δύο πράγματα. Θα δω κι εγώ στα bershka.

Κορίτσια πώς είστε;

Διαφημίσεις

Μάρτη μου, υπομονή, ξεκούραση και υπομονή! Που θα πάει θα φύγει η αποκόλληση!

Νεμέρια, είσαι καλύτερα; πώς είναι ο λαιμός σου; μέχρι στιγμής μόνο από h&m έχω πάρει κανάλι δύο πράγματα. Θα δω κι εγώ στα bershka.

Κορίτσια πώς είστε;

ευχαριστω ιωαννα μου..... με γεια τα ρουχαλακια!!!!! εμενα λογω ξαπλας δεν μου χρειαζονται ακομα.... εχτες στον γιατρουλη πηγαμε μαλακη φορμα.... και στην νεφρολογο με ανοιχτο το φερμουαρ του τζιν και φουτερ απο πανω που καλυπτει τα παντα.... εξαλλου με παει εξω απο την πορτα!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

αντε βρε Μαρτη μου ζωή να χεις..με λιγοψύχησες μεχρι να απαντήσεις!!Δοξα το θεό όλα καλά με τα μπεμπάκια σου και με εσένα..Εγω αύριο το πρωϊ έχω αυχενική και δεν με βλέπω να κοιμάμαι σήμερα!!

Κοριτσάκια εσείς όλα καλά?Ιοιο μου καλα?numeria είσαι καλύτερα?Σασα?Barbie?orhidea??

xuFMp2.png

αντε βρε Μαρτη μου ζωή να χεις..με λιγοψύχησες μεχρι να απαντήσεις!!Δοξα το θεό όλα καλά με τα μπεμπάκια σου και με εσένα..Εγω αύριο το πρωϊ έχω αυχενική και δεν με βλέπω να κοιμάμαι σήμερα!!

Κοριτσάκια εσείς όλα καλά?Ιοιο μου καλα?numeria είσαι καλύτερα?Σασα?Barbie?orhidea??

αννακι μου γλυκο εγω αποφασισα τετοια να ακουω και να με περνει ουπνος!!!!!!!

αυριο το πρωι σου ευχομαι μια τελεια αυχενικη!!!!!!και be cool οσο γινεται!!!!!!! οσο πιο ψυχραιμη μπορειςνα εισαι για α βοηθησεις καιστις μετρησεις ετσι!!!!!

φιλακια και ονειρα γλυκα!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Κορίτσια, καλημέρα!

Annap, καλή επιτυχία με την αυχενική διαφάνεια! Όλες οι μετρήσεις να είναι τέλειες! Το φύλο θέλετε να το μάθετε;

Μάρτη μου, πώς είσαι σήμερα;

Όλα τα άλλα κορίτσια, πώς είστε;

ευχαριστω ιωαννα μου..... με γεια τα ρουχαλακια!!!!! εμενα λογω ξαπλας δεν μου χρειαζονται ακομα.... εχτες στον γιατρουλη πηγαμε μαλακη φορμα.... και στην νεφρολογο με ανοιχτο το φερμουαρ του τζιν και φουτερ απο πανω που καλυπτει τα παντα.... εξαλλου με παει εξω απο την πορτα!!!!!

Μάρτη μου κουράγιο, θα περάσει ο καιρός...σου στέλνουμε θετική ενέργεια:):-P:D:cool:.... Θα με σκάσεις πως φοράς ακόμα τα τζίν;;;εμένα ούτε με σφαίρες δεν μου μπαίνουν!!:mad: Βέβαια θα μου πείς πως να μου κάνουν αφού έχω παρεί ηδη 5 κιλα!!!:shock: εσείς πως τα καφέρνεις με διδυμάκια και ούτε ένα κιλό??? πες μου το κόλπο???:PΠόσο είσαι τώρα Μαρτη μου???

Αννα μου με το καλό εύχομαι, θα πάνε όλα τέλεια!!Περιμένουμε νέα σου:):)

Καλημερούδια σε όλα τα κορίτσια και σε όλες τις κοιλίτσες....:):)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...