-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 1 λεπτό , Losr είπε:
Το ότι ο προεμφυτςυιτκος δεν σου εξασφαλίζει υγιές παιδί το ξέρω και εγώ. Όμως τι σου εξασφαλίζει ο προεμφυτςυιτκος τελικά? Θέλω να πω αν μια βλαστοκυστη βγει υγιές και την μεταφέρεις και πάρεις θετική Χοριακη υπάρχει πάλι η πιθανότητα να έχεις βιοχημική? Ρωτάω γιατί εγώ αυτό προσπαθώ να αποφύγω. Αν είναι να καταλήξω πάλι στο ίδιο αποτέλεσμα δεν είμαι σίγουρη ότι έχει νόημα.
Σου εξασφαλίζει ότι αν έχεις 6 βλαστοκυστες πχ δεν θα κάνεις 3 εμβρυομεταφορες με έμβρυα με χρωμμοσωμικες ανωμαλίες. Κ επισης θα ξέρεις στις βλαστοκυστες σου τι ποσοστό είναι τουλάχιστον χωρίς χρωμμοσωμικες ανωμαλίες . Βιοχημική με προεμφυτικο συμβαίνει σπανια επίσης . Όμως αυτό δεν σου αποκλειει αργότερα στην κύηση κατι να αναπτυχθεί λάθος πχ συγγενής ανωμαλία .
πρίν από 7 λεπτά , Losr είπε:Το ότι ο προεμφυτςυιτκος δεν σου εξασφαλίζει υγιές παιδί το ξέρω και εγώ. Όμως τι σου εξασφαλίζει ο προεμφυτςυιτκος τελικά? Θέλω να πω αν μια βλαστοκυστη βγει υγιές και την μεταφέρεις και πάρεις θετική Χοριακη υπάρχει πάλι η πιθανότητα να έχεις βιοχημική? Ρωτάω γιατί εγώ αυτό προσπαθώ να αποφύγω. Αν είναι να καταλήξω πάλι στο ίδιο αποτέλεσμα δεν είμαι σίγουρη ότι έχει νόημα.
Κοινώς αντί να κάνεις 10 εμβρυομεταφορες μέσα στα χρόνια θα μπορούσες να έχεις κάνει τις μισές
-
Cafe Μαϊος 2008
-
Θέματα
-
- 13.069 απαντήσεις
- 1.328.869 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 138 απαντήσεις
- 158.166 εμφανίσεις
-
- 11.406 απαντήσεις
- 2.291.582 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 522.269 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 159.803 εμφανίσεις
-
-
-
- 13.069 απαντήσεις
- 1.328.861 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 138 απαντήσεις
- 158.166 εμφανίσεις
-
- 49 απαντήσεις
- 2.573 εμφανίσεις
-
- 76 απαντήσεις
- 3.035 εμφανίσεις
-
- 1.998 απαντήσεις
- 292.544 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 148 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 142 εμφανίσεις
-
- 12 απαντήσεις
- 3.959 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 59 εμφανίσεις
-
- 32 απαντήσεις
- 3.580 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα