Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 43 λεπτά , Angot είπε:

      @Blue Velvet τελικά είναι σάκχαρο αυτό που μ πιάνει! το νιώθω πάλι τώρα και μέτρησα πίεση και εχω 10,1 με 6,3 ! φυσιολογική για τα δεδομένα μ

      Και τι σου είπε ο γιατρός? Πρέπει να αλλάξεις κάτι στη διατροφή σου? Φάε κάτι αλμυρό τώρα πάντως για να σου ανέβει λίγο η πίεση

Καφέ εκκρίσεις


Recommended Posts

Καλημέρα !! Πρώτη φορά γράφω αν και έχω διαβάσει αρκετά από τα θέματα. Θα προσπαθήσω να τα πω όσο πιο σύντομα γίνεται.. Ανήκω στην κατηγορία φτωχών ανταποκριτων και ο άντρας μου με σπέρμα σε πολύ καλά επίπεδα. Έχουμε ήδη 3 αποτυχημένες ωοληψίες, μια αποτυχημένη εμφύτευση 2 ωαρίων και μια όμορφη βλαστοκυστη 4ΑΒ που αποκτήσαμε πρόσφατα μετά από πολύ κόπο. Στον τελευταίο υπέρηχο 2η μέρα του κύκλου ο γιατρός εντόπισε 2 κύστες, αποτέλεσμα της ωοληψιας που προηγήθηκε, και μου είπε ότι αυτός ο κύκλος δεν είναι για προσπάθεια. Είπαμε λοιπόν με τον άντρα μου να χαλαρώσουμε και να κάνουμε την προσπάθεια μας μόνοι μας.. Ξημερωματα 8ης μέρας είχαμε επαφή.. Και επειδή είχα πει ότι θα παρακολουθήσω την ωορρηξια με τεστ όταν ξημέρωσε έκανα και εμφανίστηκε το χαμογελάκι (θετικό). Παλιότερα μου έβγαινε θετικό γύρω στην 11η μέρα επομένως και δεν το περίμενα τόσο νωρίς.. Ακολούθησε επαφή και την ίδια μέρα το βράδυ. Από την 12η μέρα άρχισα να παρακολουθώ την θερμοκρασία μου, η οποία ήταν σταθερή 36,8 τα πρωινά και 37,4 τα βράδια.Τις επόμενες μέρες άρχισα να έχω ψιλοενόχληση χαμηλά, χωρίς διάρκεια.. Από προχθές βράδυ - 16η μέρα-  η θερμοκρασία έπεσε στα 37,2 και έχω λίγο πιο έντονους πόνους χαμηλά, σε σημείο που λέω θα αδιαθετησω. Εχθές το πρωί είδα λίγο καφέ βλεννη στο σκουπισμα και οι πόνοι λίγο πολύ την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία το πρωί ανέβηκε στο 37 και το βράδυ 37.2. Από εχθές έως και σήμερα σε κάθε σκουπίσμα έχω παρα πολύ αχνά καφέ υγρά. Επίσης να πω ότι τις 2 αυτές μέρες ένιωθα σαν χτύπους στην περιοχή της κοιλιάς, σαν να συσπάται ο μυς, κάτι που δεν το έχω ξαναπάθει και δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση με τους πόνους.

Αν υποθέσουμε ότι η ωορρηξια μου έγινε την 8η μέρα τότε η περίοδος θα έρθει περίπου στις 14 μέρες μετά.. Δηλαδή σε 5 μέρες περίπου από τώρα..ομως αυτά τα υγρά με μπέρδεψαν..συνήθως ήμουν σταθερή στον κύκλο μου, στις 26 μέρες.. Έχει κάποια από σας περάσει κάτι αντίστοιχο? Τι λέτε να συμβαίνει?? 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Ποια τεστ χρησιμοποιείς; Γιατί συνήθως η ωορρηξία γίνεται 24-36 ώρες μετά το θετικό τεστακι. Ωστόσο είχες επαφές σε γόνιμες μέρες οπότε υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης. Η θερμοκρασία μετράται μόνο πρωί πριν καν σήκωθεις από το κρεβάτι. Οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας δεν είναι έγκυρη.

  • Μου αρέσει 1

tvXOp2.png

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Ele@n είπε:

Ποια τεστ χρησιμοποιείς; Γιατί συνήθως η ωορρηξία γίνεται 24-36 ώρες μετά το θετικό τεστακι. Ωστόσο είχες επαφές σε γόνιμες μέρες οπότε υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης. Η θερμοκρασία μετράται μόνο πρωί πριν καν σήκωθεις από το κρεβάτι. Οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας δεν είναι έγκυρη.

Καλησπέρα!! Της clearblue χρησιμοποιώ.. Όσο για την θερμοκρασία, αν τα υγρά αυτά που πλέον τα βλέπω σε κάθε σκουπισμα, συνδέονται με περίοδο η θερμοκρασία μου έστω και αυτή που βλέπω όταν ξυπνάω δεν θα έπρεπε να έχει πέσει? 

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...