Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Οχι ακόμα αγάπη, μάλλον στον επόμενο κύκλο, μαζεύω χαρτιά για να πάρω τα φάρμακα. Έκανε ο σύζυγος και ένα σπερμοδιάγραμμα πάλι να δούμε που βρισκόμαστε και περιμένουμε κ αυτό. 

Συγγνώμη αλλά επειδή κ εμένα ο μηνας του μέλιτος ήταν στην Ασία, το μόνο που έχω να πω είναι ΝΑ ΠΑΣ!!! Αξίζει πραγματικά! 

Ναι, ε? Θα το σκεφτώ!

Κορίτσια σας διαβάζω ανά κάποιες ημέρες, δεν πολυσυμμετεχω γιατί έχω ξεκινήσει αντισυλληπτικά για να κάνω μακρύ πρωτόκολλο αυτή τη φορά, οπότε τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσω Ar...ap είπα να πάρω μια απόσταση να ηρεμήσω λίγο από την εξωσωματική.. Έχουμε ήδη πολλά προβλήματα, οπότε ένα λιγότερο αυτό το μήνα! Σας εύχομαι σε όλες να τα καταφέρετε να έχετε υγιή μωράκια στο τέλος 🥰

πρίν από 3 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια! Ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σας για τον προεμφυτευτικό! Εχω μπερδευτει.. δυο γιατροι μου εχουν πει οχι και αλλοι δυο μου εχουν πει πως ειναι απαραιτητο μετα απο τις αποτυχιες αφου το δικαιουμαι..κ στο λενε κιολας λες κ το δικαιουσαι κ είναι τσαμπα..μαλιστα μια γιατρος π πηγα χθες μ πρότεινε να το κανω στα 2 μετρια κατεψυγμενα που εχω λέγοντας μου πως βαση ποιότητας&αποψυξης -καταψυξης- αποψυξης μειώνεται η δυναμική τους για εμφυτευση και θα μ κοστισει καπου 1.200..κ δε ξερω εχω μπερδευτει..γτ 2 γιατρους ειδα τωρα και ο ενας λεει ετσι κ ο αλλος αλλιως (οι αλλοι 2 π αναφερω ειναι οι παλιοι μου)..

Μια συνοψη: εγω 38,5 και ο σύζυγος 41,5 με dfi τελευταια φορα π ελεγχθηκε στο 26%..πριν 1 χρονο καναμε ωοληψια με 6 βλαστοκυστες και μας εχουν μεινει 2 μέτριες αρα δεν δικαιουμαι κ φαρμακα αν θελω να κανω νεα διεγερση..

Κορίτσι μου αν κι εγώ δεν έχω φτάσει εκεί, θα σου πω τη γνώμη του δικού μου γιατρού όταν τον ρώτησα. Μου είπε πως δε σου εξασφαλίζει απαραίτητα υγιή έμβρυα, καθώς το δείγμα κυττάρων που λαμβάνουν μπορεί να δώσει ως αποτέλεσμα ότι δεν υπάρχει κάποια ανωμαλία, αλλά το παιδί να γεννηθεί με κάποια ανωμαλία/αναπηρία. Επιπλέον, ότι με τον προεμφυτευτικο "ταλαιπωρείς" τα έμβρυα. Μου ανέφερε μάλιστα και μελέτες που έχουν δείξει ότι έμβρυα στα οποία έγινε προεμφυτευτικος έλεγχος έδωσαν παιδί με κάποια γενετική ανωμαλία, ενώ άλλα στα οποία βρέθηκε κάποιο θέμα υγιέστατα παιδάκια. Κοινώς, μου είπε να κρατήσω τα χρήματα αυτά για περισσότερες εμβρυομεταφορες αν χρειαστούν. Προσωπικά νομίζω θα έκανα μόνο αν ο ενας από τους δύο είχε κάποιο κληρονομουμενο νόσημα.

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ναι ειναι και αυτό χεχεχε.... στις 31 αλλάζει ο χρόνος αλλα το ίδιο κανει.... εγω αλλάζω στις 2....

αυτό ειναι το καλο θα τα πάρουμε και θάλασσα..... αυριο εχω γιατρό και ελπιζω να εχει παρει θέση ο μικρος

Αν άρχισες να νιώθεις πιο πάνω χτυπήματα σίγουρα θα έχει πάρει θέση... Εμένα ρε συ που η καημενουλα πηρε θεση τι να το κάνω?:(:( Δεν πειράζει...

Εσένα κάνει απότομα τραντάγματα στα καλά καθούμενα?? Ωρες ωρες με τρομάζει έτσι πως κάνει η κοιλιά μου...:)

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αν άρχισες να νιώθεις πιο πάνω χτυπήματα σίγουρα θα έχει πάρει θέση... Εμένα ρε συ που η καημενουλα πηρε θεση τι να το κάνω?:(:( Δεν πειράζει...

Εσένα κάνει απότομα τραντάγματα στα καλά καθούμενα?? Ωρες ωρες με τρομάζει έτσι πως κάνει η κοιλιά μου...:)

κοιταξε νιωθω χτυπηματα σχεδον παντου :P βασικα νιωθω χτυπηματα στο υψος του οφαλού και λίγο πιο πανω και στα πλευρά....

αποτομα τρανταγματα να θες, αρκετες φορες Δωρα μου, κανει κυματακια η κοιλιά μου ειλικρινα, και κατι εξωγκοματα ουφ αρκετα...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

κοιταξε νιωθω χτυπηματα σχεδον παντου :P βασικα νιωθω χτυπηματα στο υψος του οφαλού και λίγο πιο πανω και στα πλευρά....

αποτομα τρανταγματα να θες, αρκετες φορες Δωρα μου, κανει κυματακια η κοιλιά μου ειλικρινα, και κατι εξωγκοματα ουφ αρκετα...

Κι εμένα έτσι μαζευει κωλαράκι και ποδαράκια απο μια μερια!!! Σήμερα έπιασα ενα σημειο νομιζα θα βγει εξω απο την κοιλιά!!!:tongue:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κι εμένα έτσι μαζευει κωλαράκι και ποδαράκια απο μια μερια!!! Σήμερα έπιασα ενα σημειο νομιζα θα βγει εξω απο την κοιλιά!!!:tongue:

χεχεχε τι ομορφα θα γεννησουμε και θα μας λείψει ολη αυτη η κινηση στη κοιλια μας....

λες να εχει γυρισει με αυτα που νιωθω;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

χεχεχε τι ομορφα θα γεννησουμε και θα μας λείψει ολη αυτη η κινηση στη κοιλια μας....

λες να εχει γυρισει με αυτα που νιωθω;;;

E ναι αν δεν νιώθεις πλέον χαμηλά χτυπήματα και νιώθεις μόνο ψηλά θα έχει γυρίσει..Θα μάθεις αύριο κοριτσάκι μου!!Αν δεν γυρισε θα σου πει ο γιατρός τι θα κανεις,μπορει να σου πει να αρχισεις πολυ περπάτημα...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

E ναι αν δεν νιώθεις πλέον χαμηλά χτυπήματα και νιώθεις μόνο ψηλά θα έχει γυρίσει..Θα μάθεις αύριο κοριτσάκι μου!!Αν δεν γυρισε θα σου πει ο γιατρός τι θα κανεις,μπορει να σου πει να αρχισεις πολυ περπάτημα...

ναι και τωρα δηλαδη περπατουσα οσο μπορουσα αλλα ρε εσυ κουραζομαι αρκετα..... προχθες εφτιαχνα ενα χιονανθρωπο με χαρτονι και ειλικρινα κουραστικα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Δωρα μου οταν κανει εκεινα τα εξωγκοματα εκει κοντα στον αφαλο νιωθω αρκετη πίεση δεξια χαμηλα στα πλαγια ομως.....

Μπορει να ειναι το κεφαλι απο εκεινη την μεριά... Ολα καλά θα πάνε μην αγχωνεσαι...Αυριο θα μαθεις... Γιορτάζεις αυριο?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μπορει να ειναι το κεφαλι απο εκεινη την μεριά... Ολα καλά θα πάνε μην αγχωνεσαι...Αυριο θα μαθεις... Γιορτάζεις αυριο?

ναι Δωρα μου γιορταζω αυριο ααα βασικα σημερα εχουν περασει η 12....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

ναι Δωρα μου γιορταζω αυριο ααα βασικα σημερα εχουν περασει η 12....

Χρόνια πολλά Νίκη μου!!!! Εύχομαι υγεία και με το καλό να γινεις μανούλα!!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά Νίκη μου!!!! Εύχομαι υγεία και με το καλό να γινεις μανούλα!!!!!

σε ευχαριστω Δώρα μου!!!! και σε σενα υγεια και με το καλο.....

βρε ευτυχως που σας εχω και εσας για παρεα και ανταλλάσουμε και ιδεες.. :P..

yiORT7o.jpgwYStp3.png

σε ευχαριστω Δώρα μου!!!! και σε σενα υγεια και με το καλο.....

βρε ευτυχως που σας εχω και εσας για παρεα και ανταλλάσουμε και ιδεες.. :P..

Ασε το φορουμ μας λύνει πολλές φορές τα χέρια...και επίσης περνάει η ώρα μας!!! Και είπαμε πιο πολύ φίλες ειμαστε εμεις μεταξυ μας παρα με τις φιλες της η καθε μια!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ασε το φορουμ μας λύνει πολλές φορές τα χέρια...και επίσης περνάει η ώρα μας!!! Και είπαμε πιο πολύ φίλες ειμαστε εμεις μεταξυ μας παρα με τις φιλες της η καθε μια!!!

ναι Δωρα μου ειλικρινα ετσι ειναι... εντομεταξυ θυμασαι που ελεγα οτι δεν με εχουν παρει καν ενα τηλεφωνο οι φιλες μου κτλ, μετα απο 2 μερες περιπου με πήρε η μια να κανονισουμε να βρεθουμε.... ας ειναι και αυτό εεε.... αλλα σιγουρα μαζι της δεν μπορω να μιλησω οπως με εσας....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

ναι Δωρα μου ειλικρινα ετσι ειναι... εντομεταξυ θυμασαι που ελεγα οτι δεν με εχουν παρει καν ενα τηλεφωνο οι φιλες μου κτλ, μετα απο 2 μερες περιπου με πήρε η μια να κανονισουμε να βρεθουμε.... ας ειναι και αυτό εεε.... αλλα σιγουρα μαζι της δεν μπορω να μιλησω οπως με εσας....

Ναι θυμάμαι που έλεγες... Κι εγώ εσας νιώθω πιο κοντα μου... Εμένα οι φιλες μου ειναι σε άλλη φαση δεν τους νοιάζουν τα μωρα... μονο μια φιλη που εχει την μπεμπα που σας ελεγα εχω κ αυτη δεν ειναι απο τις κοπέλες που μπορείς να πεις οτι δεν βαριέσαι κιόλας...:rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ναι θυμάμαι που έλεγες... Κι εγώ εσας νιώθω πιο κοντα μου... Εμένα οι φιλες μου ειναι σε άλλη φαση δεν τους νοιάζουν τα μωρα... μονο μια φιλη που εχει την μπεμπα που σας ελεγα εχω κ αυτη δεν ειναι απο τις κοπέλες που μπορείς να πεις οτι δεν βαριέσαι κιόλας...:rolleyes:

ααα τοσο καλα(οπως λεμε και στη κυπρο) ε σκεψου εμενα κι αν ειναι σε αλλή φαση οι φιλες μου.... οκ εχω μια φιλη που εχει ενα αγορακι 5 ετων αλλα και αυτη ειναι σε αλλη φαση εστω και αν εχει μωρο ξερεις 20 ετων ειναι ακομη.... λεω να μην λεω τιποτα για την εγκυμουνη μου εκτος αν με ρωτησουν

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...