Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , kate82 είπε:

Γιαγιά είμαι 43 χαχαχαχα

Μ ανέφερε απλά ότι είναι πιο δυσκολη μπορεί να φέρει πιο εύκολα πρόωρη εγκυμοσύνη,προεκλαμψία μέχρι κ αποβολή ,εντάξει στατιστικά είναι όλα αυτά ,αλλά εγώ μπερδεύτηκα και αγχώθηκα ,καλά έκανε και μου τ είπε για να είναι καλυμμένος 

Σιγά μην βγήκες και σύνταξη ☺️

Από ότι κατάλαβα θέλει να σε πάει όσο πιο safe γίνεται ,όλα αυτά που σου είπε μπορούν κάλλιστα να συμβούν και με ένα έμβρυο ,εσύ τι θα ήθελες να κάνεις;χωρίς να αγχώνεσαι ...

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ααα δλδ θα την γλυτωσει παλι και δεν θα σου παρει τπτ????

ψηνω τον αντρα μου να με παει σε ενα ταβερνακι που ειναι κατω απο το σπιτι μας....θελω να φαω τζατζικι και μπριζολα και κουνουπιδι σαλατα!!!αντε κ λιγες πατατουλες!!θα με παει λεει!!!!!!!!!!!

Ναι μωρέ Πόπη! Πηγαίνετε μια βολτούλα να ξεσκάσετε! Πόσο θα καθίσετε πια.. Μόλις δεις να κουράζεσαι το πολύ πολύ φεύγετε.

Εγώ μόλις πριν λίγο έφαγα παστίτσιο που έφτιαξα χθες. Πιο πριν ήμουν για καφέ με φίλες μου που ήρθαν από Καστοριά! Άλλο πράγμα βρε παιδιά η έξοδος! Καιρό είχα να πάω για καφέ! Και ήπια μια φοβερή σοκολάτα!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα Ανθη μου.... ναι μακαρι για ολες ΑΝνθη μου....

ααα τωρα ειδα οτι παμε περιπου μαζι .....

Νίκη που είναι το τικεράκι με τις εβδομάδες σου???

LXEWp2.png

τωρα ελευθερια μου μας εκανες την καρδια περιβολι!!!!:lol::lol::lol::lol:

Αχαχα και να θες, δεν μπορείς να κάνεις πίσω τώρα;)

Αλλά αν έκανα νωρίτερα την ένεση δεν θα πονούσα τόσο ρε συ, αυτό θέλω να πω.

Και Νίκη μου μην το ρισκάρεις. Ζήτα από τώρα ένεση, να γίνει στην ώρα της να είσαι και πιο χαλαρή.

Ειλικρινά δεν είναι ώρα να πειραματίζεσαι τελικά...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Και Νίκη μου μην το ρισκάρεις. Ζήτα από τώρα ένεση, να γίνει στην ώρα της να είσαι και πιο χαλαρή.

Αχ Ελευθερία στο τικεράκι σου η μπέμπα πήρε θέση με το κεφάλι! :)

LXEWp2.png

εεε δεν το πιστευω ας σε παρει κανα ριλαξ κανα αποστειρωτη κατι ετσι για το καλο γιαγια θα γινει...!!!και σιγα την αξια των σεντονιων,,,,ποσο εχουν??

τι να πω....

αχ ναι Νικη μου λεμε να παμε βεβαια ακομα κολλημενος ειναι στον υπολογιστη να δω τι ωρα θα φαω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μωρέ καλά έκανε και τα ξέθαψε! Θα χρειαστούν! Το θέμα είναι τι θα αγοράσει εκείνη! Σκέψου κάτι άλλο και καλά να της το πετάξεις! Καμιά κουβερτούλα αν δεν πήρες ή το ρηλάξ ή κάτι τέτοιο. Ή ας πάρει μεγαλύτερο νούμερο φορμάκια!

Όσο για την επισκληρήδιο και γω νομίζω ότι δεν θα αντέξω...! Απλά μας είπαν οι μαίες ότι καλό θα είναι να φτάσουμε διαστολή 4 περίπου, μην την κάνουμε πιο νωρίς γιατί μπορεί να επιβραδύνει την διαδικασία. Βεβαία πάλι εξαρτάται από τις συνθήκες και τον κάθε οργανισμό!

αποστειρωτη και ενδοεπεικοινωνια μου εδωσε η πεθερα μου πάλι που ειχε απο παλια, ριλαξ και τετοια γενικα ολα κρεβατκι ξερετε τα εχουμε παραγγειλει και εδωσε ο πεθερος μου 250ευρω..... ρουχαλακια εχω μεχρι για 6 μηνων και θα θελω πιο μεγαλα αλλα καλοκαιρινα και δεν θα μπορει να μου πάρει τωρα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγώ Νίκη μου ευγενικά ευγενικά δεν θα τα δεχόμουν τα σεντονάκια και θα της έλεγα πως προτιμώ τα καινούργια. Εκτός και αν με αυτά τα λεφτά έχει σκοπό να σου πάρει κάτι άλλο.

Ποπάκη και να θες την επισκληρίδιο δεν την κάνουν από την αρχή, νομίζω πρέπει να έχεις έστω 4-5 διαστολή. Καμιά φορά η επισκληρίδιος μπορεί να κολλήσει την διαδικασία της γέννας.

Πάρτε το χαμπάρι...Τοκετός χωρίς πόνο πρίν ή μετά δεν υπάρχει, είτε φυσιολογικός είτε καισαρική:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ναι μωρέ Πόπη! Πηγαίνετε μια βολτούλα να ξεσκάσετε! Πόσο θα καθίσετε πια.. Μόλις δεις να κουράζεσαι το πολύ πολύ φεύγετε.

Εγώ μόλις πριν λίγο έφαγα παστίτσιο που έφτιαξα χθες. Πιο πριν ήμουν για καφέ με φίλες μου που ήρθαν από Καστοριά! Άλλο πράγμα βρε παιδιά η έξοδος! Καιρό είχα να πάω για καφέ! Και ήπια μια φοβερή σοκολάτα!

αχου τι ωραια καφεδακι με φιλεναδες!!!!!!!!!μαλλον σοκολατιτσα...μιαμ μιαμ!!!

αλλα και το παστιτσιοοοο μιαμ μιαμ!!!!!!!!!ολα μιαμ μιαμ ειναι τελικα !!!

ναι ετσι λεμε ετσι και αλλιως πλεον στην καρεκλα καθομαι αρκετη ωρα!!!

:-D:grin::-D:grin:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

τελικα τι ειχαμε αποφασισει το τζατζικι επιτρεπεται??αχ δεν κρατιεμαι...μεχρι στιγμης ειμαι με 2 φρυγανιες και 4 μανταρινακια!!!

εεε δεν το πιστευω ας σε παρει κανα ριλαξ κανα αποστειρωτη κατι ετσι για το καλο γιαγια θα γινει...!!!και σιγα την αξια των σεντονιων,,,,ποσο εχουν??

τι να πω....

αχ ναι Νικη μου λεμε να παμε βεβαια ακομα κολλημενος ειναι στον υπολογιστη να δω τι ωρα θα φαω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

επιτρεπεται!!!!!!!!! με μαυρο ψωμακι ομως!!!!!!!!!!!!!! αντε πηγαινε να τον σηκωσεις επιτελους!! ποτε θα φας?????????????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

λες δηλαδη οταν θα παω στη γιατρό μου να της πω οτι θα κανω επισκληριδιο;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Καλλιοπάκη να πας ρε συ, να ξεσκάσεις λίγο. Αμάν πια, έγκυος είσαι όχι εσώκλειστη! Αααα ξέρεις πως σε αποθήκευσα???Καλλιόπη-Χάκερ! Αχαχαχαχα!

Νίκη ούτε εγώ βλέπω το τικεράκι σου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εγώ Νίκη μου ευγενικά ευγενικά δεν θα τα δεχόμουν τα σεντονάκια και θα της έλεγα πως προτιμώ τα καινούργια. Εκτός και αν με αυτά τα λεφτά έχει σκοπό να σου πάρει κάτι άλλο.

Ποπάκη και να θες την επισκληρίδιο δεν την κάνουν από την αρχή, νομίζω πρέπει να έχεις έστω 4-5 διαστολή. Καμιά φορά η επισκληρίδιος μπορεί να κολλήσει την διαδικασία της γέννας.

Πάρτε το χαμπάρι...Τοκετός χωρίς πόνος πρίν ή μετά δεν υπάρχει, είτε φυσιολογικός είτε καισαρική:)

αχ ελευθερια μου αγχωνομαι εγω φοβαμαι και τον ορο...

αλλα νομιζω οτι η φυση μας εφτιαξε ετσι ωστε να αντεχουμε και τον τοκετο..τωρα αφου μας βοηθαει κ η επιστημη γιατι οχι να γλυτωσουμε καποιους πονους...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Και στην πραγματικότητα έχει πάρει θέση Ανθή μου:)

Εγώ δεν ξέρω τι κάνει εκεί μέσα ο δικός μου! Την τελευταία φορά που τον είδαμε είχε το κεφάλι προς τα κάτω, αλλά νιώθω αλλιώς τα χτυπήματα τώρα. Σαν να είναι οριζόντια. Και αυτός ο λόξυγγας μια μέρα εδώ και μια μέρα εκεί είναι... Ελπίζω την κατάλληλη στιγμή να είναι στην κατάλληλη θέση!

LXEWp2.png

Νίκη κάνε μια συζήτηση με την γυναικολόγο σου να δεις τι θα σου πει και εφόσον το αποφασίσεις εξέφρασε την επιθυμία σου πως θέλεις να κάνεις επισκληρίδιο να το γνωρίζει από τώρα για να έχει κανονίσει αναισθησιολόγο, αν και αυτός εκεί γύρω βρίσκεται έτσι και αλλιώς.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...