Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

γιατι δεν φαινεται Ανθη μου? αφου ειναι εκει κατω...

εγώ βλέπω το i love my baby boy και το χριστουγεννιάτικο μόνο..

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

επιτρεπεται!!!!!!!!! με μαυρο ψωμακι ομως!!!!!!!!!!!!!! αντε πηγαινε να τον σηκωσεις επιτελους!! ποτε θα φας?????????????

ψωμι δεν τρωω ετσι κ αλλιως...οποτε θα χτυπησω ολα τα υπολοιπα...!!!!

μπριζολα γαλακτος θα παρω κιολας!!!!!!!!!!!ευτυχως ειναι ανοιχτο το ταβερνακι βεβαια δεν λεει και πολλα αλλα απο το τπτ...:lol::lol::lol:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

αχ ελευθερια μου αγχωνομαι εγω φοβαμαι και τον ορο...

αλλα νομιζω οτι η φυση μας εφτιαξε ετσι ωστε να αντεχουμε και τον τοκετο..τωρα αφου μας βοηθαει κ η επιστημη γιατι οχι να γλυτωσουμε καποιους πονους...

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΚΕΡ!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Εγώ Νίκη μου ευγενικά ευγενικά δεν θα τα δεχόμουν τα σεντονάκια και θα της έλεγα πως προτιμώ τα καινούργια. Εκτός και αν με αυτά τα λεφτά έχει σκοπό να σου πάρει κάτι άλλο.

Ποπάκη και να θες την επισκληρίδιο δεν την κάνουν από την αρχή, νομίζω πρέπει να έχεις έστω 4-5 διαστολή. Καμιά φορά η επισκληρίδιος μπορεί να κολλήσει την διαδικασία της γέννας.

Πάρτε το χαμπάρι...Τοκετός χωρίς πόνο πρίν ή μετά δεν υπάρχει, είτε φυσιολογικός είτε καισαρική:)

ελευθερια μου να σου πω ντρεπομαι μωρε να της πω ετσι ασε που μπορει και να παρεξηγιθω και με τον αντρα μου αλλα και με εκεινη.... αλλα δεν ξερω αν θα παρει κατι αλλο απλα νομιζω εγω δεν θα παρει, γιατι αν ήθελε θα μου αγοραζε σεντονακια εστω 1 σετ....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Νίκη κάνε μια συζήτηση με την γυναικολόγο σου να δεις τι θα σου πει και εφόσον το αποφασίσεις εξέφρασε την επιθυμία σου πως θέλεις να κάνεις επισκληρίδιο να το γνωρίζει από τώρα για να έχει κανονίσει αναισθησιολόγο, αν και αυτός εκεί γύρω βρίσκεται έτσι και αλλιώς.

Ναι μωρέ! Πες της πως θα δεις εκείνη την ώρα πόσο αντέχεις αλλά να είναι stand by. Εγώ έτσι θα κάνω. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρω μόνη μου! Σιγά πια πόσο κοστίζει. Τόσα θα δώσουμε. Νομίζω εδώ κάνει περίπου 150 με 250? το πολύ ο αναισθησιολόγος και πάντα εφημερεύει ένας.

LXEWp2.png

Διαφημίσεις

ψωμι δεν τρωω ετσι κ αλλιως...οποτε θα χτυπησω ολα τα υπολοιπα...!!!!

μπριζολα γαλακτος θα παρω κιολας!!!!!!!!!!!ευτυχως ειναι ανοιχτο το ταβερνακι βεβαια δεν λεει και πολλα αλλα απο το τπτ...:lol::lol::lol:

Μια χαρα ειναι!!! μην παραπονιεσαι!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλλιοπάκη να πας ρε συ, να ξεσκάσεις λίγο. Αμάν πια, έγκυος είσαι όχι εσώκλειστη! Αααα ξέρεις πως σε αποθήκευσα???Καλλιόπη-Χάκερ! Αχαχαχαχα!

Νίκη ούτε εγώ βλέπω το τικεράκι σου!

χα χα χα χα ακομα δεν μου εδωσε το επισημο ονομα η Δωρα..ετσι λεει αυτη θα αποφασισει..και ακομα περιμενω...χα χα χα αχ αχααααααααα

Εγώ δεν ξέρω τι κάνει εκεί μέσα ο δικός μου! Την τελευταία φορά που τον είδαμε είχε το κεφάλι προς τα κάτω, αλλά νιώθω αλλιώς τα χτυπήματα τώρα. Σαν να είναι οριζόντια. Και αυτός ο λόξυγγας μια μέρα εδώ και μια μέρα εκεί είναι... Ελπίζω την κατάλληλη στιγμή να είναι στην κατάλληλη θέση!

θα γυρισει Ανθη μου σας κραταει σε αγωνια τωρα και κουτουρντιζει στην κοιλιτσα σου...

εγώ βλέπω το i love my baby boy και το χριστουγεννιάτικο μόνο..

εμενα κανονικα το δειχνει το τικερακι της:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Νίκη κάνε μια συζήτηση με την γυναικολόγο σου να δεις τι θα σου πει και εφόσον το αποφασίσεις εξέφρασε την επιθυμία σου πως θέλεις να κάνεις επισκληρίδιο να το γνωρίζει από τώρα για να έχει κανονίσει αναισθησιολόγο, αν και αυτός εκεί γύρω βρίσκεται έτσι και αλλιώς.

αυτό θα κανω ελευθερια μου... να δουμε τι θα μου πει....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

αχ ελευθερια μου αγχωνομαι εγω φοβαμαι και τον ορο...

αλλα νομιζω οτι η φυση μας εφτιαξε ετσι ωστε να αντεχουμε και τον τοκετο..τωρα αφου μας βοηθαει κ η επιστημη γιατι οχι να γλυτωσουμε καποιους πονους...

Εγώ ορό δεν έβαλα, δεν είναι απαραίτητο πως θα χρειαστείς. Αλλά και πάλι να είσαι σίγουρη πως ό,τι χρειαστεί να κάνεις θα το κάνεις εκείνη την ώρα. Και γιατί δεν έχεις επιλογή και γιατί θα θες να συνεργαστείς για να τελιώσει η διαδικασία και να πάρεις την κορούλα σου αγκαλιά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

εμενα κανονικα το δειχνει το τικερακι της:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Είδες που κατηγορείς τον υπολογιστή σου! :wink: Είναι πολύ μπροστά!!!!8-):cool:

LXEWp2.png

Διαφημίσεις

ελευθερια μου να σου πω ντρεπομαι μωρε να της πω ετσι ασε που μπορει και να παρεξηγιθω και με τον αντρα μου αλλα και με εκεινη.... αλλα δεν ξερω αν θα παρει κατι αλλο απλα νομιζω εγω δεν θα παρει, γιατι αν ήθελε θα μου αγοραζε σεντονακια εστω 1 σετ....

μην λες τπτ και εσυ παρτα και το πολυ πολυ αν δεν σου αρεσουν τα καταχωνιαζεις σε ενα συρταρι...αντε δεν ειναι καιρος για μαλωματα ερχονται κ γιορτες!!!

Μια χαρα ειναι!!! μην παραπονιεσαι!!!

αχ σε μιση ωρα μου λεει θα αρχισω να τρωω και τις πορτες σε λιγο....

428298iod3ikrfok.gif

B4Itp2.png

Εγώ δεν ξέρω τι κάνει εκεί μέσα ο δικός μου! Την τελευταία φορά που τον είδαμε είχε το κεφάλι προς τα κάτω, αλλά νιώθω αλλιώς τα χτυπήματα τώρα. Σαν να είναι οριζόντια. Και αυτός ο λόξυγγας μια μέρα εδώ και μια μέρα εκεί είναι... Ελπίζω την κατάλληλη στιγμή να είναι στην κατάλληλη θέση!

Όσο περνάει ο καιρός δύσκολο να γυρίσει τούμπα γιατί δεν έχει χώρο, όχι πως αποκλείεται όμως.

Όταν έχουν λόξυγγα σείεται όλο τους το κορμάκι, έτσι είναι και όταν γεννηθούν. Αλλά σε ένα σημείο θα νιώθεις πιο έντονα τους χτύπους, εκεί είναι το κεφάλι.

Μπορεί να πήγε από δεξιά, αριστέρα ή το αντίθετο. Σε μένα έτσι έγινε αλλά παραμένει με το κεφάλι κάτω.

Πριν είχε λόξυγγα και ένιωθα τους χτύπους στο κάθισμα της καρέκλας:tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ναι μωρέ! Πες της πως θα δεις εκείνη την ώρα πόσο αντέχεις αλλά να είναι stand by. Εγώ έτσι θα κάνω. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρω μόνη μου! Σιγά πια πόσο κοστίζει. Τόσα θα δώσουμε. Νομίζω εδώ κάνει περίπου 150 με 250? το πολύ ο αναισθησιολόγος και πάντα εφημερεύει ένας.

Εγώ τον πλήρωσα 350 Ευρώ πριν 2,5 χρόνια και τώρα έχει πάει 250!

Νίκη κάνε όπως νιώθεις τότε. Μην πεις τίποτα. Το σωστό θα είναι εφόσον σου έδωσε σεντονάκια έστω και μεταχειρισμένα με αυτά τα χρήματα να πάρει κάτι άλλο. Αν δεν το κάνει, δεν πειράζει, καλή καρδιά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εγώ ορό δεν έβαλα, δεν είναι απαραίτητο πως θα χρειαστείς. Αλλά και πάλι να είσαι σίγουρη πως ό,τι χρειαστεί να κάνεις θα το κάνεις εκείνη την ώρα. Και γιατί δεν έχεις επιλογή και γιατί θα θες να συνεργαστείς για να τελιώσει η διαδικασία και να πάρεις την κορούλα σου αγκαλιά.

αχ εμας μας ειχαν πει στην κλινικη οτι βαζουν στανταρ ορο..τι να πω..εννοειται πως φανταζομαι οτι δεν θα με νοιαζει τπτ παρα μονο να δω την κορακλα!!!

Είδες που κατηγορείς τον υπολογιστή σου! :wink: Είναι πολύ μπροστά!!!!8-):cool:

ουυυυυυυυ ετη φωτος μπροστα ειναι το λαπτοπ μου!!!!!!!!!!!!!

α δεν ξερω...

βρε κοριτσια εσεις το βλεπετε το τικερακι μου;

Νκη εγω το βλεπω!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...