Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , kate82 είπε:

Γιαγιά είμαι 43 χαχαχαχα

Μ ανέφερε απλά ότι είναι πιο δυσκολη μπορεί να φέρει πιο εύκολα πρόωρη εγκυμοσύνη,προεκλαμψία μέχρι κ αποβολή ,εντάξει στατιστικά είναι όλα αυτά ,αλλά εγώ μπερδεύτηκα και αγχώθηκα ,καλά έκανε και μου τ είπε για να είναι καλυμμένος 

Σιγά μην βγήκες και σύνταξη ☺️

Από ότι κατάλαβα θέλει να σε πάει όσο πιο safe γίνεται ,όλα αυτά που σου είπε μπορούν κάλλιστα να συμβούν και με ένα έμβρυο ,εσύ τι θα ήθελες να κάνεις;χωρίς να αγχώνεσαι ...

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Νίκη μου δεν υπάρχει πλαφόν το πόσο θα πονέσεις και για πόση ώρα. Κανείς δεν ξέρει, η κατάσταση είναι απρόβλεπτη και κανένας τοκετός δεν μοιάζει με τον άλλο.

Εγώ που έκανα επισκληρίδιο πολύ αργά και δεν με έπιασε, δηλαδή πήρα όλους τους πόνους της γέννας και που είμαι άνθρωπος πολύ ψύχραιμος και πολύ ανθεκτικός στον πόνο, σου λέω πως εκείνη την ώρα παρακαλούσα να τελιώσει αυτό το μαρτύριο. Τόσο πόνο δεν έχω ξανανιώσει ποτέ μου και δεν νομίζω ό,τι συγκρίνεται με κανέναν άλλο. Είναι ο μέγιστος πόνος που μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος. Η μαία μου έλεγε πως ο πόνος της γέννας φτάνει τα 10 decibel και ο μέγιστος πόνος που μπορεί να αντέξει ένας άντρας είναι 6 decibel...Παραπάνω δεν αντέχουν.

Μην ακούς τι λέει η πεθερά, πάνε τόσα χρόνια από τότε που γέννησε και αν είχε την δυνατότητα νομίζω θα επέλεγε την ένεση για να πονέσει το λιγότερο δυνατόν.

τωρα ελευθερια μου μας εκανες την καρδια περιβολι!!!!:lol::lol::lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ααα θελω να πω και κατι αλλο παλι με τη πεθερα απλα ρωταω τη γνωμη σας.... σας τα επρειξα με τη πεθερα μου.... που λετε μου ειχε πει ότι θέλει να παμε να αγορασει ρουχαλακια του μωρού αλλα εχουμε αρκετα και σκεφτομαι οτι θα μου φερουνε αρα παρα να παμε να τα παρουμε και να μην τα βαλει της ειπα να παρουμε σεντονακια που τα εχουμε και ελειψη, τελικά καθισε και βρηκε κατι σεντονακια που ειχε απο την κορη της περιπου πριν 10 χρονια μπορει και περισσοτερα δεν ξερω ακριβώς, και ειπε να τα πλύνει και να μου τα δωσει. καλα εκανε λέτε και τα βρήκε να μου τα δώσει παρα να παει να πάρει καινουργια;

οταν το ειπα της μαμας μου, μου ειπε οτι θα μου αγορασει μερικά καινοργια εκείνη....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

τωρα ελευθερια μου μας εκανες την καρδια περιβολι!!!!:lol::lol::lol::lol:

Αναστασακη μου θα αντεξουμε όσο μπορουμε για τα μωρακια μας, δεν μπορουμε να κανουμε κι αλλιος... ευτυχως που υπάρχει και η επισκληριδιος να λεμε.... εσυ Αναστασια μου θα κανεις; δεν θυμαμαι αν μου ειχες πει.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

ααα θελω να πω και κατι αλλο παλι με τη πεθερα απλα ρωταω τη γνωμη σας.... σας τα επρειξα με τη πεθερα μου.... που λετε μου ειχε πει ότι θέλει να παμε να αγορασει ρουχαλακια του μωρού αλλα εχουμε αρκετα και σκεφτομαι οτι θα μου φερουνε αρα παρα να παμε να τα παρουμε και να μην τα βαλει της ειπα να παρουμε σεντονακια που τα εχουμε και ελειψη, τελικά καθισε και βρηκε κατι σεντονακια που ειχε απο την κορη της περιπου πριν 10 χρονια μπορει και περισσοτερα δεν ξερω ακριβώς, και ειπε να τα πλύνει και να μου τα δωσει. καλα εκανε λέτε και τα βρήκε να μου τα δώσει παρα να παει να πάρει καινουργια;

οταν το ειπα της μαμας μου, μου ειπε οτι θα μου αγορασει μερικά καινοργια εκείνη....

και με τα λεφτα που θα σου επερνε ρουχαλακια τι θα σου παρει δηλαδη????????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Αναστασακη μου θα αντεξουμε όσο μπορουμε για τα μωρακια μας, δεν μπορουμε να κανουμε κι αλλιος... ευτυχως που υπάρχει και η επισκληριδιος να λεμε.... εσυ Αναστασια μου θα κανεις; δεν θυμαμαι αν μου ειχες πει.....

ναι νικη μου! θα ζητησω να κανω!!!:lol::lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ααα δλδ θα την γλυτωσει παλι και δεν θα σου παρει τπτ????

πόπη τελικα τι θα φας????

ψηνω τον αντρα μου να με παει σε ενα ταβερνακι που ειναι κατω απο το σπιτι μας....θελω να φαω τζατζικι και μπριζολα και κουνουπιδι σαλατα!!!αντε κ λιγες πατατουλες!!θα με παει λεει!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Γεια σας όμορφες κοιλίτσες! Ήρθα και γω!

Αχ έκανε ποδαρικό στο καφέ μας ο μπέμπης της Αννίτας!!! Τι υπέροχο! Κι εγώ ανατρίχιασα και σκέφτομαι ότι κοντεύουμε κι εμείς! Ελπίζω να πήγαν όλα καλά! Να σας ζήσει Αννίτα! Καλότυχος να είναι!!! Πεθαίνω να μάθω λεπτομέρειες..!

1405451txece1x07r.jpg

Άντε να έχουμε όλες εύκολες γέννες εύχομαι από εδώ και πέρα!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

ααα δλδ θα την γλυτωσει παλι και δεν θα σου παρει τπτ????

ψηνω τον αντρα μου να με παει σε ενα ταβερνακι που ειναι κατω απο το σπιτι μας....θελω να φαω τζατζικι και μπριζολα και κουνουπιδι σαλατα!!!αντε κ λιγες πατατουλες!!θα με παει λεει!!!!!!!!!!!

ε απο τι καταλαβα Καλιοπη μου τίποτα αλλα δεν ξερω σιγουρα, απλα εγω προτεινα τα σεντονακια και ελεγα θα μου πει να παμε μαζι να τα παρουμε και τελικα τσουπ παρα να τα αγορασει ξεθαψε εκεινα που ειχε απο παλια...

αντε μακαρι να πας μεχρι κατω δεν ειναι τίποτα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Αχ έκανε ποδαρικό στο καφέ μας ο μπέμπης της Αννίτας!!! Τι υπέροχο! Κι εγώ ανατρίχιασα και σκέφτομαι ότι κοντεύουμε κι εμείς! Ελπίζω να πήγαν όλα καλά! Να σας ζήσει Αννίτα! Καλότυχος να είναι!!! Πεθαίνω να μάθω λεπτομέρειες..!

1405451txece1x07r.jpg

καλησπερα Ανθη μου.... ναι μακαρι για ολες ΑΝνθη μου....

ααα τωρα ειδα οτι παμε περιπου μαζι .....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

ε απο τι καταλαβα Καλιοπη μου τίποτα αλλα δεν ξερω σιγουρα, απλα εγω προτεινα τα σεντονακια και ελεγα θα μου πει να παμε μαζι να τα παρουμε και τελικα τσουπ παρα να τα αγορασει ξεθαψε εκεινα που ειχε απο παλια...

Μωρέ καλά έκανε και τα ξέθαψε! Θα χρειαστούν! Το θέμα είναι τι θα αγοράσει εκείνη! Σκέψου κάτι άλλο και καλά να της το πετάξεις! Καμιά κουβερτούλα αν δεν πήρες ή το ρηλάξ ή κάτι τέτοιο. Ή ας πάρει μεγαλύτερο νούμερο φορμάκια!

Όσο για την επισκληρήδιο και γω νομίζω ότι δεν θα αντέξω...! Απλά μας είπαν οι μαίες ότι καλό θα είναι να φτάσουμε διαστολή 4 περίπου, μην την κάνουμε πιο νωρίς γιατί μπορεί να επιβραδύνει την διαδικασία. Βεβαία πάλι εξαρτάται από τις συνθήκες και τον κάθε οργανισμό!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

αντε να πας!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 να χλαπακιασεις!!!!!!!!!!!!

τελικα τι ειχαμε αποφασισει το τζατζικι επιτρεπεται??αχ δεν κρατιεμαι...μεχρι στιγμης ειμαι με 2 φρυγανιες και 4 μανταρινακια!!!

εεε δεν το πιστευω ας σε παρει κανα ριλαξ κανα αποστειρωτη κατι ετσι για το καλο γιαγια θα γινει...!!!και σιγα την αξια των σεντονιων,,,,ποσο εχουν??

τι να πω....

αχ ναι Νικη μου λεμε να παμε βεβαια ακομα κολλημενος ειναι στον υπολογιστη να δω τι ωρα θα φαω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

1405451txece1x07r.jpg

καλησπερα Ανθη μου!!!τι κανεις???

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...