Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , kate82 είπε:

Γιαγιά είμαι 43 χαχαχαχα

Μ ανέφερε απλά ότι είναι πιο δυσκολη μπορεί να φέρει πιο εύκολα πρόωρη εγκυμοσύνη,προεκλαμψία μέχρι κ αποβολή ,εντάξει στατιστικά είναι όλα αυτά ,αλλά εγώ μπερδεύτηκα και αγχώθηκα ,καλά έκανε και μου τ είπε για να είναι καλυμμένος 

Σιγά μην βγήκες και σύνταξη ☺️

Από ότι κατάλαβα θέλει να σε πάει όσο πιο safe γίνεται ,όλα αυτά που σου είπε μπορούν κάλλιστα να συμβούν και με ένα έμβρυο ,εσύ τι θα ήθελες να κάνεις;χωρίς να αγχώνεσαι ...

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Τα πόδια και εγώ τα νιώθω δεξιά, όχι πάνω ψηλά. Είναι σαν πέταλο τώρα στην κοιλιά τα καημένα.

Ρε κορίτσια η Αννίτα πρέπει να ήταν 38η εβδομάδα γιατί είχαμε 4 βδομάδες διαφορά με βάση την ΠΗΤ και 5 με βάση το τικεράκι της. Αλήθεια πώς γέννησε? Δεν έλεγε αρχικά πως θα γεννήσει με καισαρική γιατί είχε κάνει εξωσωματική? Ξέρει καμιά?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΠΟΠΑΚΙ!!!!!!!!!!!!

κοριτσια και εμενα εχει λόξυγγα πολυ συχνα μιλαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

παω να μπω για μπανακι και τα λεμε μετα!!! φιλακια!!!!!!!!!!!!!

κι εμενα εχει πολύ λοξυγγα καλθημερινα σχεδόν,,...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Τα πόδια και εγώ τα νιώθω δεξιά, όχι πάνω ψηλά. Είναι σαν πέταλο τώρα στην κοιλιά τα καημένα.

Ρε κορίτσια η Αννίτα πρέπει να ήταν 38η εβδομάδα γιατί είχαμε 4 βδομάδες διαφορά με βάση την ΠΗΤ και 5 με βάση το τικεράκι της. Αλήθεια πώς γέννησε? Δεν έλεγε αρχικά πως θα γεννήσει με καισαρική γιατί είχε κάνει εξωσωματική? Ξέρει καμιά?

ναι οχι πανω ψυλά στη μεση και λίγο πιο κατω αλλα δεξιά....

δεν εχω ιδεα Ελευθερια μου....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Κάνουν ασκήσεις για τα πνευμόνια, είναι καλό να έχουν λόξυγγα.

Νίκη μήπως η πεθερά σου πάρει κάποιο χρυσαφικό? Το συνηθίζεται εκεί?

Εμένα στον γιο μου είχε πάρει 2 σετ σεντόνια, ένα κουβερτάκι κούνιας, ένα σετ πετσέτες, ένα μπουρνούζι και διάφορα ψιλολοίδια από το Τζάμπο αλλά στην κλινική του έφερε ένα βαρύ σταυρό με την αλυσίδα του.

Αυτή την φορά πήρε ένα σετ σεντόνια και ένα μπουρνούζι προς το παρόν. Δεν ξέρω αν πάρει άλλα προικοειδή (της έχω πει πως έχω από τον γιο μου) αλλά χρυσαφικό είμαι σίγουρη ό,τι θα φέρει. Έχει πάει σε όλα της τα εγγόνια κατά την γέννησή τους.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κάνουν ασκήσεις για τα πνευμόνια, είναι καλό να έχουν λόξυγγα.

Νίκη μήπως η πεθερά σου πάρει κάποιο χρυσαφικό? Το συνηθίζεται εκεί?

Εμένα στον γιο μου είχε πάρει 2 σετ σεντόνια, ένα κουβερτάκι κούνιας, ένα σετ πετσέτες, ένα μπουρνούζι και διάφορα ψιλολοίδια από το Τζάμπο αλλά στην κλινική του έφερε ένα βαρύ σταυρό με την αλυσίδα του.

Αυτή την φορά πήρε ένα σετ σεντόνια και ένα μπουρνούζι προς το παρόν. Δεν ξέρω αν πάρει άλλα προικοειδή (της έχω πει πως έχω από τον γιο μου) αλλά χρυσαφικό είμαι σίγουρη ό,τι θα φέρει. Έχει πάει σε όλα της τα εγγόνια κατά την γέννησή τους.

ε συνηθιζεται Ελευθερια μου αλλά εξαρτατε απο το καθένα, ειναι το πρωτο της εγγονι και δεν ξερω.... βρε ελευθερια μου νομιζω δεν θα παρει τίποτα όμως, απλα θα δωσει αυτα που ειχε....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Σοφη, ακουσες στις ειδησεις για εκεινη τη γυναικολογο στο Ελενα?

Που ζητησε 1300 ευρω για να ξεγεννησει μια γυναικα και ο αντρας της βγηκε στα καναλια?

Στο Ελενα λεει ηθελαν 1600 ευρω, μονο για το νοσοκομειο?

Nαι Αννα μου ακουσα ποια ηταν και την εχω ακουστα...Εκεινη λεει τους ζητησε εξ'αρχης τα 1300 για να την αναλαβει και μαλλον αυτοι συμφωνησαν.Επειτα της τα εδωσαν σε φακελακι προσημειωμενα και την επιασε η αστυνομια για να παραπεμφθει στον Εισαγγελεα.Οσο για το Ελενα , ειμαι εντελως σιγουρη πως αν εισαι ασφαλισμενος δεν πληρωνεις τιποτα στο νοσοκομειο-πληρωνει το ταμειο σου...Αν τωρα θες αναβαθμιση δωματιου την πληρωνεις αναλογα.Εγω εδωσα 125 ευρω την ημερα για την σουιτα μονο, τα υπολοιπα τα εδωσε το ικα ...

Επισης εγω μια αποψη...Ισως ειναι λανθασμενη αλλα αυτο θα κανω εγω:

Εγω επελεξα να παω σε μια συγκεκριμενη γιατρο επειτα απο συστασεις γνωστων.Γνωριζα εξ'αρχης οτι θα κλεινω ραντεβου μαζι της και θα πληρωνω επισκεψη(οπως θα πληρωνα και εναν εξωτερικο γιατρο απλα χωρις αποδειξη).

Επισης γνωριζα οτι αν ηθελα να την εχω προσωπικη γιατρο και να την παιρνω σε καθε δυσκολια θα επρεπε να την πληρωσω εξτρα...Οχι δεν ειναι οτι μου περισσευουν για να τα δωσω αλλα για την υγεια του παιδιου μου κ την δικη μου το κανω.

Προτιμω να εχω μια καλυτερη αντιμετωπιση , εναν ανθρωπο που ξερει την πορεια της εγκυμοσυνης μου κ το ιστορικο μου παρα να τρεχω και να μην φτανω...

Οσο για το ποσο που ζηταει ειναι ιδιο με το ποσο που πηρε ο γιατρος της αδελφης μου σε ιδιωτικο νοσοκομειο πριν 3 χρονια...

Κατα τ'αλλα το συστημα ολο μα ολο (και το κρατος ) ειναι ενα χαος(για να μην πω τιποτα χειροτερο ) και δεν νομιζω οτι μπορουμε να το αλλαξουμε αυτην την στιγμη...

Γι'αυτο λοιπον εμενα μου ζητησε 1500η 1600 ευρω και θα της τα δωσω ..Χαλαλι της αρκει να γεννηθει το παιδακι μου υγιες και να'μαστε καλα...

Νίκη μου δεν υπάρχει πλαφόν το πόσο θα πονέσεις και για πόση ώρα. Κανείς δεν ξέρει, η κατάσταση είναι απρόβλεπτη και κανένας τοκετός δεν μοιάζει με τον άλλο.

Εγώ που έκανα επισκληρίδιο πολύ αργά και δεν με έπιασε, δηλαδή πήρα όλους τους πόνους της γέννας και που είμαι άνθρωπος πολύ ψύχραιμος και πολύ ανθεκτικός στον πόνο, σου λέω πως εκείνη την ώρα παρακαλούσα να τελιώσει αυτό το μαρτύριο. Τόσο πόνο δεν έχω ξανανιώσει ποτέ μου και δεν νομίζω ό,τι συγκρίνεται με κανέναν άλλο. Είναι ο μέγιστος πόνος που μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος. Η μαία μου έλεγε πως ο πόνος της γέννας φτάνει τα 10 decibel και ο μέγιστος πόνος που μπορεί να αντέξει ένας άντρας είναι 6 decibel...Παραπάνω δεν αντέχουν.

Μην ακούς τι λέει η πεθερά, πάνε τόσα χρόνια από τότε που γέννησε και αν είχε την δυνατότητα νομίζω θα επέλεγε την ένεση για να πονέσει το λιγότερο δυνατόν.

Ελευθερια μου τα ειπες τελεια συμφωνω απολυτως..Δεν υπαρχει λογος να λεει ο καθενας (και δη η πεθερα) αν θα πρεπει να κανουμε επισκληριδιο η οχι...

κοριτσια ετοιμαζομαι φευγουμεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!γιουργιαααααααααααααααααααααααααααααααα βγαινω απο το σπιτιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ τι ωραια τι καλα!!!!!!!!!!!!!!!

84905m7a4050elm.gif

Μπραβο Ποπη μου καλη βολτα και καλες μασες!!!!

Εγω χαθηκα ξαφνικα γιατι ηρθαν οι γονεις μου.Μαγειρεψαν, φαγαμε , ηρθε και η θεια μου, πηγα μεχρι τον καναπε...Επειτα εφτιαξε η μανουλα μου τα μελομακαρονα..Εγιναν τελεια!!!Τωρα ηρθα παλι στο κρεβατακι μου...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Εννοείς θα δώσει δικά της χρυσαφικά στο παιδί? Καλά η αξία παραμένει, δεν αλλάζει κάτι αλλά οκ καλό είναι να ξέρει το παιδί ό,τι αυτό του το έκανε η γιαγιά του όταν γεννήθηκε. Αν και να σου πω για μένα είναι λίγο ανώφελα τα κοσμήματα γιατί τον Μάρτη μας λήστεψαν και πήραν σχεδόν όλα μας τα κοσμήματα. Του παιδιού δεν άφησαν τίποτα, ακόμη και τον βαφτιστικό του σταυρό πήραν και αναγκάστηκα πριν 2-3 μήνες να του πάρω άλλον τον ίδιο (ευτυχώς τον είχα σε φωτογραφία από την βάφτισή του γιατί ήταν χειροποίητος και δεν υπήρχε δέυτερος) αλλά τον χρυσοπλήρωσα. Ευτυχώς οι γονείς μου και η γιαγιά μου είχαν δώσει χρήματα και τελικά μόνο αυτά έμειναν. Όσα έφεραν τα αδέρφια μας και οι θείοι έκαναν φτερά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σοφάκι πώς πάνε τα καφέ? Τι μυστήριο και αυτό βρε παιδί μου.Εύχομαι πολλά περαστικά και αγύριστα, άντε από εκεί να λαχταράς τώρα στα τελιώματα.

Όσο για τον γιατρό, συμφωνώ μαζί σου. Και ο άντρας μου γκρινιάζει πως ο γιατρός μας παίρνει πολλά, 60Ευρώ σε κάθε επίσκεψη χωρίς απόδειξη και τόσα θα παίρνει και στον 8ο που θα πηγαίνω 2 φορές τον μήνα και στον 9ο που θα πηγαίνω κάθε βδομάδα. Στην γέννα του Μάνου είχε ζητήσει 1400 ευρώ, ευτυχώς αυτά με απόδειξη.

Και του λέω πως είναι δική μας επιλογή. Ιδίως εμείς που έχουμε περάσει και άλλη εγκυμοσύνη στα χέρια του και ξέραμε τις συνθήκες και το πόσο χρεώνει, είναι άδικο να τον κατηγορούμε. Επιλογές κάνεις με βάση τα δικά σου κριτήρια. Δεν μπορείς να κατηγορείς τον γιατρό!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εννοείς θα δώσει δικά της χρυσαφικά στο παιδί? Καλά η αξία παραμένει, δεν αλλάζει κάτι αλλά οκ καλό είναι να ξέρει το παιδί ό,τι αυτό του το έκανε η γιαγιά του όταν γεννήθηκε. Αν και να σου πω για μένα είναι λίγο ανώφελα τα κοσμήματα γιατί τον Μάρτη μας λήστεψαν και πήραν σχεδόν όλα μας τα κοσμήματα. Του παιδιού δεν άφησαν τίποτα, ακόμη και τον βαφτιστικό του σταυρό πήραν και αναγκάστηκα πριν 2-3 μήνες να του πάρω άλλον τον ίδιο (ευτυχώς τον είχα σε φωτογραφία από την βάφτισή του γιατί ήταν χειροποίητος και δεν υπήρχε δέυτερος) αλλά τον χρυσοπλήρωσα. Ευτυχώς οι γονείς μου και η γιαγιά μου είχαν δώσει χρήματα και τελικά μόνο αυτά έμειναν. Όσα έφεραν τα αδέρφια μας και οι θείοι έκαναν φτερά!

οχι χρυσαφικό δεν νομιζωνα δωσει, λεω για αυτά ου μου εχει δωσει μεχρι τωρα απο εκεινα που ειχε παλιά.. α τι κριμα σοβάρα,,, να μην σου τυχει

αυτό.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Σοφάκι πώς πας? Είδα στο parents άλλη μια κοπέλα έπαθε το ίδιο με σένα και όλα πήγαν μια χαρά! Πολύ θετικό αυτό! Εσύ συνέχισε την ξεκούραση και την ξάπλα! Πρέπει να τα χρειάστηκες όταν είδες το αίμα ε? Τρομακτικό.. Θα κάνεις και την καλλιέργεια κολπικού υγρού τελικά?

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

κοριτσια σας αφην λεω να κοιμιθω λιγακι τα λεμε πιο μετα.... φιλια σε ολες!!!

Καλή ξεκούραση Νίκη μου! Κι εγώ λέω να κάνω καμιά δουλίτσα.. Πώς μου τη δίνει να πλένω πιάτα..!:confused:

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Και εγώ τελιώνω το μαγείρεμα, ωστόσο ξεσκόνισα λίγο και θα βάλω σκούπα και σφουγγαρίστρα σε λίγο. Τα αγόρια θα αργήσουν, ο μικρός κοιμήθηκε οπότε θα ξυπνήσει καλές 7!

Επιτέλους μάζεψα και την σιδερώστρα, 2 βδομάδες την είχα στην μέση, ρίζες έβγαλε.

Έχω ακόμη ένα πλυντήριο να βάλω με διάφορα και με τις πιτζάμες του μαιευτηρίου (με προδέρμ να τις πλύνεται και αυτές, όπως και ό,τι έρθει σε επαφή μαζί σας. Εγώ το διατήρησα αυτό για πολύ καιρό επειδή θήλαζα και το παιδί ήταν κολλημένο πάνω μου). Πήρα και τις τένα για το μαιευτήριο, έχω και βρακιά μια χρήσεως, νομίζω είμαι σχεδόν κομπλέ να φτιάξω και την βαλίτσα σε καμιά βδομάδα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Και εγώ τελιώνω το μαγείρεμα, ωστόσο ξεσκόνισα λίγο και θα βάλω σκούπα και σφουγγαρίστρα σε λίγο. Τα αγόρια θα αργήσουν, ο μικρός κοιμήθηκε οπότε θα ξυπνήσει καλές 7!

Επιτέλους μάζεψα και την σιδερώστρα, 2 βδομάδες την είχα στην μέση, ρίζες έβγαλε.

Έχω ακόμη ένα πλυντήριο να βάλω με διάφορα και με τις πιτζάμες του μαιευτηρίου (με προδέρμ να τις πλύνεται και αυτές, όπως και ό,τι έρθει σε επαφή μαζί σας. Εγώ το διατήρησα αυτό για πολύ καιρό επειδή θήλαζα και το παιδί ήταν κολλημένο πάνω μου). Πήρα και τις τένα για το μαιευτήριο, έχω και βρακιά μια χρήσεως, νομίζω είμαι σχεδόν κομπλέ να φτιάξω και την βαλίτσα σε καμιά βδομάδα.

Ελευθερια μου ποιες τενα πήρες?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...