Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , kate82 είπε:

Γιαγιά είμαι 43 χαχαχαχα

Μ ανέφερε απλά ότι είναι πιο δυσκολη μπορεί να φέρει πιο εύκολα πρόωρη εγκυμοσύνη,προεκλαμψία μέχρι κ αποβολή ,εντάξει στατιστικά είναι όλα αυτά ,αλλά εγώ μπερδεύτηκα και αγχώθηκα ,καλά έκανε και μου τ είπε για να είναι καλυμμένος 

Σιγά μην βγήκες και σύνταξη ☺️

Από ότι κατάλαβα θέλει να σε πάει όσο πιο safe γίνεται ,όλα αυτά που σου είπε μπορούν κάλλιστα να συμβούν και με ένα έμβρυο ,εσύ τι θα ήθελες να κάνεις;χωρίς να αγχώνεσαι ...

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 19 λεπτά , kate82 είπε:

Κάποια που να έχει κάνει prp να με πει αν πονάει ????

Ενδομήτριο που θα κάνεις  εσύ δεν έκανα , για να σου πω άποψη ....μόνο ωοθηκών έκανα ....με μέθη φυσικά ,την επόμενη μέρα είχα λίγες ενοχλήσεις μόνο αλλά τίποτα αξιοσημείωτο!

Διαφημίσεις

21 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Εντελώς φυσικά ναι για Β φάσης στον Μαστρ αλλά με διαφορά την orgalutran που έκανα τώρα. 

Έχω 3 τώρα, ιδανικά θέλω άλλη 1 ή 2. Θα το πάω μέχρι φθινόπωρο και βλέπουμε. Άπαξ και προχωρήσω σε στάδιο εμβρυομεταφορας πάλι κ δε πετύχει, δε γυρνάω πάλι πίσω στις ωοληψιες. Το έκανα μια φορά και ήταν ψυχοφθόρο. Οπότε αν προχωρήσω σε εμβρυομεταφορα θέλω να εξαντλήσω τις ωοληψιες πρώτα. 

Καταλαβαίνω απόλυτα, και εγώ μετά την απογοήτευση με την τελευταία ωοληψία, δεν θέλω με τίποτα να κάνω άλλη, με έχει πιάσει άρνηση, το είπα και στον γιατρό όχι ότι του κάνει κάποια αίσθηση, αλλά θα διαφωνήσουμε σίγουρα γιατί εγώ θέλω να τα βάλω ένα ένα τώρα και εκείνος θα επιμένει να τα βάλω μαζί πάλι που σημαίνει ότι αν αποτύχει τα χάσαμε και τα δύο και τελειώσαμε.. Αν γίνει αυτό, δεν ξέρω ποιο θα είναι το επόμενο βήμα και πού.. αλλά ας είμαστε αισιόδοξοι ότι θα γίνει το θαύμα!

• Ευχή 2

πρίν από 48 λεπτά , Sofiiii είπε:

Ενδομήτριο που θα κάνεις  εσύ δεν έκανα , για να σου πω άποψη ....μόνο ωοθηκών έκανα ....με μέθη φυσικά ,την επόμενη μέρα είχα λίγες ενοχλήσεις μόνο αλλά τίποτα αξιοσημείωτο!

Ευχαριστώ 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα συντρόφισσες ,είμαι καθοδόν για το κέντρο ,μήπως είναι και καμία άλλη κοπέλα που έχει ραντεβού σήμερα για να πιούμε καφέ ??? 😄

17 ώρες πρίν, Souri είπε:

χαχα κι εγώ μπερδεύομαι ειδικά με τη παράθεση μηνύματος!!

Ευχαριστώ @Ρούλα87 ελπίζω να είναι όλα εντάξει σήμερα και να προχωρήσουμε! 

@Souri τι έγινε με τον υπερυχο ,όλα καλά ?

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια αρνητική έπεσε στο 4 η χοριακη .δεν πειράζει τι να κάνουμε συμβαίνουν κ αυτά .να σας πω εγώ δεν ήμουν σίγουρη από την αρχή το περίμενα .καλη επιτυχία στις υπόλοιπες 🥰🥰

• Λυπημένη/-ος 8

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Κορίτσια αρνητική έπεσε στο 4 η χοριακη .δεν πειράζει τι να κάνουμε συμβαίνουν κ αυτά .να σας πω εγώ δεν ήμουν σίγουρη από την αρχή το περίμενα .καλη επιτυχία στις υπόλοιπες 🥰🥰

Κορίτσι μου πήγες στο ίδιο κέντρο ??? Αν θυμάμαι καλά είχες 22την εμβομη μέρα ,σήμερα είσαι στην 9 ?μην στεναχωριέσαι ,πάμε δυνατά για την επόμενη ,πάρε αγκαλιά το ζουζούνι σου και θα γεμίσεις δύναμη 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Κορίτσι μου πήγες στο ίδιο κέντρο ??? Αν θυμάμαι καλά είχες 22την εμβομη μέρα ,σήμερα είσαι στην 9 ?μην στεναχωριέσαι ,πάμε δυνατά για την επόμενη ,πάρε αγκαλιά το ζουζούνι σου και θα γεμίσεις δύναμη 

Ναι κορίτσι μου στο ίδιο έχω αρκετές βλαστοκύστες ακόμη .δεν πειράζει κορίτσι μου όλα θα πάνε καλά .εχω κ τον Ταρζάν εδώ που τον κυνηγάω όλη μέρα .😂😂😂

Just now, Ρούλα87 είπε:

Ναι κορίτσι μου στο ίδιο έχω αρκετές βλαστοκύστες ακόμη .δεν πειράζει κορίτσι μου όλα θα πάνε καλά .εχω κ τον Ταρζάν εδώ που τον κυνηγάω όλη μέρα .😂😂😂

Εσύ πήγες Θεσσαλονίκη σήμερα ;όλα καλά ;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Ρούλα87 είπε:

Εσύ πήγες Θεσσαλονίκη σήμερα ;όλα καλά ;

Ναι κορίτσι μου και σ ευχαριστώ που ενώ έχεις τα δικά σου ρωτάς .όλα καλά δεν ένιωσα τίποτα ,από 6.2 που ήταν χθες πήγε στο 6.9 ,αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι την άλλη βδομάδα ( για την κυστουλα που έχω εννοώ ) τρίτη ή πεμπτη θα γίνει η μεταφορά ,απλά ο εξωσωματιστης μου επιμένει για ένα 

• Καλή τύχη! 2

πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Ναι κορίτσι μου και σ ευχαριστώ που ενώ έχεις τα δικά σου ρωτάς .όλα καλά δεν ένιωσα τίποτα ,από 6.2 που ήταν χθες πήγε στο 6.9 ,αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι την άλλη βδομάδα ( για την κυστουλα που έχω εννοώ ) τρίτη ή πεμπτη θα γίνει η μεταφορά ,απλά ο εξωσωματιστης μου επιμένει για ένα 

Πίσσα έχεις στην κατάψυξη;ένα γιατί να σου βάλει το σου είπε ;Κ εμένα δε με άφησε να βάλω δύο αλλά είχα τρελό ιστορικό με τα τρίδυμα που είχα πιάσει 

Just now, Ρούλα87 είπε:

Πίσσα έχεις στην κατάψυξη;ένα γιατί να σου βάλει το σου είπε ;Κ εμένα δε με άφησε να βάλω δύο αλλά είχα τρελό ιστορικό με τα τρίδυμα που είχα πιάσει 

Τρία έχω ακόμα 4ββ,3αβ,2αβ . Φοβάται το μετά για επιπλοκές στην εγκυμοσύνη 

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Τρία έχω ακόμα 4ββ,3αβ,2αβ . Φοβάται το μετά για επιπλοκές στην εγκυμοσύνη 

Κοίταξε πλέον οι γιατροί δεν είναι φαν στο να γίνονται πολυδιμες κυήσεις.αφου έχεις τρεις πήγαινε με μια .δεν θα σου πω για τις ποιότητες υπάρχουν πολλές φορές που είναι μέτριες κ καταλήγουν σε εγκυμοσύνη.κ εμένα από τις έξι που είχα ήταν η πιο καλή κ τελικά δεν τα κατάφερε μπορεί κάποια άλλη να τα καταφέρει ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί .

• Ευχαριστώ 1

Just now, Ρούλα87 είπε:

Κοίταξε πλέον οι γιατροί δεν είναι φαν στο να γίνονται πολυδιμες κυήσεις.αφου έχεις τρεις πήγαινε με μια .δεν θα σου πω για τις ποιότητες υπάρχουν πολλές φορές που είναι μέτριες κ καταλήγουν σε εγκυμοσύνη.κ εμένα από τις έξι που είχα ήταν η πιο καλή κ τελικά δεν τα κατάφερε μπορεί κάποια άλλη να τα καταφέρει ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί .

Είναι μέτριες οι γλυκούλες μου ,δεν ξερω ας δούμε πρώτα αν θα προχωρήσω ή όχι και μετά ότι μας έρθει πρώτο στο κεφάλι ,αυτό θα κάνουμε . Εσύ 5 άρα είχες βάλει αν θυμάμαι καλά ,είναι και το timing ,ειδωμεν 

πρίν από 4 λεπτά , kate82 είπε:

Είναι μέτριες οι γλυκούλες μου ,δεν ξερω ας δούμε πρώτα αν θα προχωρήσω ή όχι και μετά ότι μας έρθει πρώτο στο κεφάλι ,αυτό θα κάνουμε . Εσύ 5 άρα είχες βάλει αν θυμάμαι καλά ,είναι και το timing ,ειδωμεν 

Ναι ήταν πολύ καλές ποιοτικά .καλη επιτυχία να έχεις κ θα τα ξανά πούμε θα μπαίνω να μιλάμε κ να μαθαίνω νέα σας 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Ναι ήταν πολύ καλές ποιοτικά .καλη επιτυχία να έχεις κ θα τα ξανά πούμε θα μπαίνω να μιλάμε κ να μαθαίνω νέα σας 

Καλά παιχνίδια με τον Ταρζάν σου

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...