Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Losr είπε:

Ευχαριστώ πολύ. Εμάς το θέμα είναι ότι δεν ζητάμε. Δεν είναι στην πολιτική της εταιρείας. Είναι στην αξιολόγηση της διοίκησης. Για αυτό και γίνεται πάντα αρχές κάθε έτους. Οπότε για αυτό κιόλας δεν ήθελα να πω κάτι για εξωσωματικές, να λείπω, να αργω συνέχεια.  Για αυτό μου βγήκε η ψυχή σε αυτήν την εξωσωματική να προσπαθώ να τα βγάλω όλα με τα ωράρια και τον τρόπο του γιατρού. 

Οχι κ εμείς έχουμε στάνταρ review ετησίως αλλά θα ήταν κ στα αιτήματα μου στο review μου αλλά τώρα δε θα αναφέρω κάτι αν και θα έπρεπε γιατί κλείνω 2 χρόνια εκει.

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

πρίν από 20 λεπτά , mary_33 είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Είναι νωρίς βέβαια, θα δούμε πως θα εξελιχθεί, αλλα μακάρι να πάει καλά! Να σου πω, σε 'μας έτυχε απλά, ενώ έχω πολυκυστικές και είχα να δω περίοδο μήνες..πώς την πετύχαμε την ωορρηξία απορώ...μετά το πρώτο μωρό που χάσαμε προσπαθούσαμε μάταια για ένα χρόνο μέχρι να έρθει ο Μάριος, οπότε καταλήγω ότι το άγχος είναι πολύ σημαντικός παράγοντας στη σύλληψη. Σου εύχομαι να έρθει όποτε το θελήσεις, Νάσια! Το ίδιο και σε όποια άλλη κοπέλα το επιθυμεί! 

Καλά εμείς το τερματίσαμε, αν όλα πάνε καλά, θα έχουν 14 μήνες διαφορά. Στην αρχή ήμουν πολύ χάλια με εμετούς κλπ και είχε έρθει η μητέρα μου, αλλά ένιωθα πολλές τύψεις που δεν μπορούσα να ασχοληθώ με το μωράκι. Ευτυχώς εμεινε 3 εβδομάδες, γιατί δε γινόταν αλλιώς. Μέχρι να έρθει υπέφερα μέχρι να έρθει ο άντρας μου από τη δουλειά. Και τα ξέρετε, τώρα τα μωρά είναι δύσκολα, θέλουν μεγάλη προσοχή, ο δικός μου δεν κάθεται κιόλας πάνω από τέταρτο πουθενά, οποτε πρέπει να τον αλλάζεις σταθμούς και μετά αγκαλιά στο αγκαλιά στο ενδιάμεσο..εννοείται ότι δε γίνεται να απομακρυνθω από το οπτικό του πεδίο, γιατί κλαιει. Φαντάζομαι πάνω κάτω λίγο πολύ όλα τα μωρά στην ίδια φαση είναι.

Για κάποιο λόγο νομίζω ότι θα είναι πιο εύκολο με 2 παιδιά, πάρα η φάση εγκυμοσύνη με ένα βρέφος. Ας πάνε όλα καλά και θα δείξει η πράξη!

Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια! Κι ο δικός μου είναι ασταμάτητος και βαριέται πολύ εύκολα γενικά. Μόνιμα θέλει η να παίζεις μαζί του η να τον έχεις αγκαλιά. Παίζει μόνος κάνα δεκάλεπτο κάπου και αρχίζει να κλαίει. Και προσπαθεί εν αγωνίως να μπουσουλησει, κάνει βουτιές με τα μούτρα και γκρινιάζει. Θέλω να του αγοράσω μεγάλο πάρκο 180*120 να κάνω το σαλόνι παιδότοπο μπας και κάθεται εκεί να κάνω καμιά δουλειά γιατί και όταν κοιμάται αν δεν τον κρατήσω αγκαλιά ξυπνάει σε 10 λεπτά στην καλύτερη. 

Γενικά πιστεύω ότι εύκολο τίποτα δεν είναι με τα παιδιά αλλά όταν φτάνει η ανάγκη τα καταφέρνουμε όλα 😊😊

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 14 λεπτά , Nasiad είπε:

Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια! Κι ο δικός μου είναι ασταμάτητος και βαριέται πολύ εύκολα γενικά. Μόνιμα θέλει η να παίζεις μαζί του η να τον έχεις αγκαλιά. Παίζει μόνος κάνα δεκάλεπτο κάπου και αρχίζει να κλαίει. Και προσπαθεί εν αγωνίως να μπουσουλησει, κάνει βουτιές με τα μούτρα και γκρινιάζει. Θέλω να του αγοράσω μεγάλο πάρκο 180*120 να κάνω το σαλόνι παιδότοπο μπας και κάθεται εκεί να κάνω καμιά δουλειά γιατί και όταν κοιμάται αν δεν τον κρατήσω αγκαλιά ξυπνάει σε 10 λεπτά στην καλύτερη. 

Γενικά πιστεύω ότι εύκολο τίποτα δεν είναι με τα παιδιά αλλά όταν φτάνει η ανάγκη τα καταφέρνουμε όλα 😊😊

Ευχαριστώ πάρα πολύ! Τα ίδια ακριβώς κι εμένα 😂 Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά κι εγώ που έβγαλα πάρκο δε σώθηκα..απλά πρόσθεσα ακόμα έναν σταθμό..πάνω από 10' δεν κάθεται με τίποτα..Ελπίζω στην περίπτωσή σας να πιάσει!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, mary_33 είπε:

Ευχαριστώ πάρα πολύ! Τα ίδια ακριβώς κι εμένα 😂 Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά κι εγώ που έβγαλα πάρκο δε σώθηκα..απλά πρόσθεσα ακόμα έναν σταθμό..πάνω από 10' δεν κάθεται με τίποτα..Ελπίζω στην περίπτωσή σας να πιάσει!

Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι κ εμένα έτσι θα είναι, αλλά ελπίζω ότι όσο μεγαλώνει θα καταπιάνεται καλύτερα με παιχνιδάκια και ιιιισως κάτσει. 

Στο μεταξύ ρε κορίτσια ο ύπνος πλέον είναι σκέτος εφιάλτης. Που είναι το παιδί μου που κοιμόταν τέλεια από τις 10 ως τις 7-8 σερί. Τώρα τον βάζω για ύπνο και για το πρώτο δυωρο-τριωρο είναι ανήσυχος και όλο ξυπνάει και χτυπιέται και κλαίει. Μετά από ωρες ηρεμεί και κοιμάται, ξυπνάει να φάει 3 η ώρα και μετά ξανά 6-7.. και ξανά κοιμάται (όχι πάντα αλλά συνήθως) ως τις 9. Ξέρω ότι ίσως τον ενοχλούν τα δόντια του αλλά δεν λέει να κόψει και το μεταμεσονύκτιο φαγητό πέραν της ανησυχίας. Τώρα πχ είναι η ώρα 1;20, τον έχω αφήσει να κοιμηθεί από τις 10+, κοιμήθηκε σχεδόν δυωρο όλα καλά και κάπου 12:30 ξεκίνησε το πάρτυ. Ξυπνούσε χτυπιοταν στο κρεβάτι έκλαιγε, τον ηρεμώ και μετά από λίγο άντε πάλι. Τον πήρα αγκαλιά να ηρεμήσει δεν ήθελε, κάτω έκλαιγε.. τελικά τον άφησα λίγο στο κρεβάτι το δικό μου για να βάλω πιτζάμα και με τη μία έλιωσε στον ύπνο. Και τι κάνεις τώρα; Το ρισκάρεις να τον κουνήσεις να τον πας στο κρεβάτι του ή κοιμάσαι μαζί του σαν σίγμα τελικό; 😂😂

Καλημέρα κορίτσια! @mary_33 συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Όλα καλά θα πάνε μην αγχώνεσαι! Για σένα δεν ξέρω πως θα είναι πάντως για τα μικρά θα είναι πολύ ωραίο που θα έχουν τόσο μικρή διαφορά ηλικίας! Θα χαίρονται ο ένας την παρέα του άλλου. Το βλέπω τώρα εγώ και με τα δικά μου! 
Εγω κορίτσια τους πήρα ένα χαλάκι  δραστηριοτήτων αρκετά μεγάλο 2χ1,8 τους ξαπλώνω εκεί και δεν βαριούνται παίζουν αρκετά καλά. Εμένα όμως όπως ανέφερα έχουν και ο ένας τον άλλον και περνάει αλλιώς η ώρα τους. 
Εμείς το άλλο Σάββατο φεύγουμε για Τήνο που έχουμε σπίτι εκεί και θα μας περιμένουν τα πεθερικά μου. Ο άντρας μου θα μας πάει και θα φύγει γιατί δουλεύει και θα έρθει σε δύο βδομαδες με άδεια, οπότε θα μείνω μόνη με τα παιδιά και τα πεθερικά θα δούμε πως θα πάει κ αυτό..

Εγω κορίτσια στη δουλειά θα γυρίσω Δεκέμβρη μάλλον, μάλλον δε θα πάρω την έξτρα τετράμηνη άδεια ανατροφής τέκνου. Μπορώ να πω κορίτσια πως μου έχει λείψει η δουλειά μου και το να κάνω κ άλλα πράγματα μέσα στη μέρα μου εκτός από το να είμαι με τα μωρά όσο και αν τα αγαπώ. Όπως έχω αναφέρει δεν έχω καμία βοήθεια από μαμά πεθερά οπότε είμαι 24/7 μαζί τους και κάπου αρχίζει λίγο το μυαλό και κουράζεται δεν ξέρω αν με νιώθετε..Κ για να είναι αυτά καλά σίγουρα θα πρέπει να είμαι κ εγώ καλά μέσα μου. 
@Nasiad γιατί λες πως το 9μηνο σου ξεκίνησε μόλις; Αυτό δεν ξεκινάει 2-3 μήνες μετά τη γέννα; 🙄

• Μου αρέσει 2

πρίν από 11 λεπτά , Fay_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! @mary_33 συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Όλα καλά θα πάνε μην αγχώνεσαι! Για σένα δεν ξέρω πως θα είναι πάντως για τα μικρά θα είναι πολύ ωραίο που θα έχουν τόσο μικρή διαφορά ηλικίας! Θα χαίρονται ο ένας την παρέα του άλλου. Το βλέπω τώρα εγώ και με τα δικά μου! 
Εγω κορίτσια τους πήρα ένα χαλάκι  δραστηριοτήτων αρκετά μεγάλο 2χ1,8 τους ξαπλώνω εκεί και δεν βαριούνται παίζουν αρκετά καλά. Εμένα όμως όπως ανέφερα έχουν και ο ένας τον άλλον και περνάει αλλιώς η ώρα τους. 
Εμείς το άλλο Σάββατο φεύγουμε για Τήνο που έχουμε σπίτι εκεί και θα μας περιμένουν τα πεθερικά μου. Ο άντρας μου θα μας πάει και θα φύγει γιατί δουλεύει και θα έρθει σε δύο βδομαδες με άδεια, οπότε θα μείνω μόνη με τα παιδιά και τα πεθερικά θα δούμε πως θα πάει κ αυτό..

Εγω κορίτσια στη δουλειά θα γυρίσω Δεκέμβρη μάλλον, μάλλον δε θα πάρω την έξτρα τετράμηνη άδεια ανατροφής τέκνου. Μπορώ να πω κορίτσια πως μου έχει λείψει η δουλειά μου και το να κάνω κ άλλα πράγματα μέσα στη μέρα μου εκτός από το να είμαι με τα μωρά όσο και αν τα αγαπώ. Όπως έχω αναφέρει δεν έχω καμία βοήθεια από μαμά πεθερά οπότε είμαι 24/7 μαζί τους και κάπου αρχίζει λίγο το μυαλό και κουράζεται δεν ξέρω αν με νιώθετε..Κ για να είναι αυτά καλά σίγουρα θα πρέπει να είμαι κ εγώ καλά μέσα μου. 
@Nasiad γιατί λες πως το 9μηνο σου ξεκίνησε μόλις; Αυτό δεν ξεκινάει 2-3 μήνες μετά τη γέννα; 🙄

Κ εγώ αυτό σκέφτομαι ότι η μικρή διαφορά είναι ωραία για τα παιδιά. Βλέπω τα ανίψια μου που έχουν δύο χρόνια και τα χαίρομαι οπότε σε μια τέτοια διαφορά στοχεύω. Φυσικά όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει λένε, αλλά λέμε τώρα! 

Εγώ έχω και μαμά και πεθερά διαθέσιμες και τον αφήνω τύπου μια φορά την εβδομάδα η το 15ημερο να πάμε μια βόλτα με τον σύζυγό οι δυο μας. Σιγκυρα κάνει τη διαφορά του αυτό, παίρνεις αέρα αν και φυσικά το μυαλό σου στο μωρό είναι. Εσένα είναι και δύο και σίγουρα η μέρα είναι δίπλα κουραστική οπότε σε καταλαβαίνω όσο μπορώ. 

Το 9μηνο μου ξεκίνησε τώρα τον Ιούλιο! Η άδεια λοχείας τελείωσε 10/2 και μετά πήρα την κανονικά άδεια του '25 και την ισοχδονη και αυτά τελείωσαν 29/06! Καλά αν πω να πάρω και το 4μηνο θα γυρίσω στην δουλειά Σεπτέμβρη '26!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Nasiad είπε:

Κ εγώ αυτό σκέφτομαι ότι η μικρή διαφορά είναι ωραία για τα παιδιά. Βλέπω τα ανίψια μου που έχουν δύο χρόνια και τα χαίρομαι οπότε σε μια τέτοια διαφορά στοχεύω. Φυσικά όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει λένε, αλλά λέμε τώρα! 

Εγώ έχω και μαμά και πεθερά διαθέσιμες και τον αφήνω τύπου μια φορά την εβδομάδα η το 15ημερο να πάμε μια βόλτα με τον σύζυγό οι δυο μας. Σιγκυρα κάνει τη διαφορά του αυτό, παίρνεις αέρα αν και φυσικά το μυαλό σου στο μωρό είναι. Εσένα είναι και δύο και σίγουρα η μέρα είναι δίπλα κουραστική οπότε σε καταλαβαίνω όσο μπορώ. 

Το 9μηνο μου ξεκίνησε τώρα τον Ιούλιο! Η άδεια λοχείας τελείωσε 10/2 και μετά πήρα την κανονικά άδεια του '25 και την ισοχδονη και αυτά τελείωσαν 29/06! Καλά αν πω να πάρω και το 4μηνο θα γυρίσω στην δουλειά Σεπτέμβρη '26!

Ισόχρονη είναι αυτό που αλλιώς το παίρνεις ως μειωμένο ωράριο; Όλο τα μπερδεύω αυτά.. 

Ειναι μεγάλη υπόθεση να μπορείς να το αφήσεις μια στο τόσο και να βγεις να ξεσκάσεις λίγο. Σίγουρα το μυαλό σου είναι στο μωρό αλλά και μόνο η αλλαγή παραστάσεων βοηθάει πολύ υποθέτω. Εμείς μέσα στους 8 μήνες έχουμε βγει δύο φορές οι δυο μας. Εντάξει από τη μια το καταλαβαίνω όπως είναι δύσκολο για μένα να κρατήσω δύο μωρά έτσι είναι και για τον οποιοδήποτε να τα κρατήσει για να βγούμε αλλά οκ..

πάντως αυτή την τετράμηνη Νασια μήπως να την σκεφτείς αν έχεις σκοπό να κάτσεις με το μωρό σου και δεν θες να γυρίσεις. Γιατί σκέψου πως αν γυρίσεις στη δουλειά μετά δύσκολα θα τους πεις τώρα εγώ βαράω μια τετράμηνη άδεια και γεια σας. Οι δύο μήνες είναι με τον βασικό από τον ΟΑΕΔ και οι άλλοι δύο άνευ και μπορούμε να την πάρουμε μέχρι να γίνουν 6 χρονών νομίζω.. 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Fay_ είπε:

Ευχαριστώ πολύ, Φαίη! 

Ναι, σίγουρα τα διδυμάκια είναι τυχερά που έχουν το ένα το άλλο και απασχολούνται πιο άνετα, ίσως και πρόνοια της φύσης για τους διδυμογονείς, δεν ξέρω 😂Το βλέπω κι από τα ανιψάκια μου (δίδυμα αγοράκια κι αυτά) έχουν άλλο δέσιμο και πάντα ο ένας την παρέα του άλλου! 

Για τη δουλειά Φαίη συμφωνώ απόλυτα...στους 6 μηνες κλεισούρας άρχισε να μου λείπει πολύ η δουλειά μου και να θέλω να γυρίσω. Τωρα προέκυψε η δεύτερη εγκυμοσύνη, αλλά τι να γίνει, ας είναι όλα καλά! Πάντως, ήδη ανυπομονώ να επιστρέψω στη δουλειά μου...σε εναμιση χρόνο από τώρα 😂 Χρειάζεται κι άλλα πράγματα ο άνθρωπος να είναι ολοκληρωμένος, θεωρώ. Επίσης, όπως κι εσύ Φαίη, κι εμείς δεν έχουμε καμία βοήθεια Αθήνα (εντάξει, τώρα στα δύσκολα ήρθε η μητέρα μου, αλλά γενικά οι 2 μας) και όπως και να 'χει το 24/7 είναι κουραστικό και πληκτικό, όσο κι αν τα μωρά είναι τα πάντα μας. Σε νιώθω απόλυτα δηλαδή! 

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Fay_ είπε:

Ισόχρονη είναι αυτό που αλλιώς το παίρνεις ως μειωμένο ωράριο; Όλο τα μπερδεύω αυτά.. 

Ειναι μεγάλη υπόθεση να μπορείς να το αφήσεις μια στο τόσο και να βγεις να ξεσκάσεις λίγο. Σίγουρα το μυαλό σου είναι στο μωρό αλλά και μόνο η αλλαγή παραστάσεων βοηθάει πολύ υποθέτω. Εμείς μέσα στους 8 μήνες έχουμε βγει δύο φορές οι δυο μας. Εντάξει από τη μια το καταλαβαίνω όπως είναι δύσκολο για μένα να κρατήσω δύο μωρά έτσι είναι και για τον οποιοδήποτε να τα κρατήσει για να βγούμε αλλά οκ..

πάντως αυτή την τετράμηνη Νασια μήπως να την σκεφτείς αν έχεις σκοπό να κάτσεις με το μωρό σου και δεν θες να γυρίσεις. Γιατί σκέψου πως αν γυρίσεις στη δουλειά μετά δύσκολα θα τους πεις τώρα εγώ βαράω μια τετράμηνη άδεια και γεια σας. Οι δύο μήνες είναι με τον βασικό από τον ΟΑΕΔ και οι άλλοι δύο άνευ και μπορούμε να την πάρουμε μέχρι να γίνουν 6 χρονών νομίζω.. 

Κοίτα αν δεν μένω έγκυος για να το ρίξω στις αναρρωτικες λογικά θα την πάρω την 4 μήνη γιατί έχουμε και πολλές αλλαγές στην εταιρεία που δουλεύω και από ότι φαίνεται θα με μετακινήσουν στο hr, μην μου μαθαίνουν την δουλειά κάποιους μήνες και μετά τους πω γεια σας, θα με μισούν όταν πια γυρίσω για τα καλά 😂 

Καλά και οι δύο σας όπως και γενικά όσοι δεν έχουν βοήθεια στην ίδια πόλη είναι απίστευτα δύσκολο. Δεν μπορώ να το φανταστώ και πραγματικά μπράβο σας!! Εγώ όσο και να είναι και έξω να μην βγω θα έρθει η μαμά μου θα ασχοληθεί με το μικρό θα κάνω μια δουλειά παραπάνω χωρίς βιασύνη και γκρίνιες στο υπόβαθρο 😂

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια καλησπέρα και από μένα!!

Τι ωραία νέα Μαίρη!!Με το καλό!!Να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!! Εμένα ο μεγάλος μου γιος είναι 8.5 ,ο δεύτερος 6 και η μικρή 9 μηνών έγινε προχθές!Τα αγόρια δηλαδή έχουν 2.5 χρόνια μεταξύ τους διαφορά και με τη μικρή που ήρθε ουρανοκατεβατη έχουν πιο μεγάλη!Αλλά ακριβώς την ίδια διαφορά έχω και εγώ με τον μικρό μου αδερφό και έχουμε ωραίο δέσιμο!Πιστεύω και η μικρή θα την έχουν στα ωπα ωπα!Ήδη το βλέπω δηλαδή!

Εμένα παιδιά ξεκίνησε η χειρότερη μου φάση!Παίρνει καρέκλες τις πάει βόλτα,τον καναπέ γύρω γύρω,όπου μπορεί να στηριχθεί δηλαδή πιάνεται και κάνει βηματάκια!Το εκανε εδω και καιρό αλλα πλεον ο ρυθμος της είναι πολυ πιο γρήγορος!Είναι και εκείνη πιο εξοικειωμένη και το πάει πολύ πιο σταθερά και γρήγορα!Οπότε πρέπει να είμαι από πάνω  όλη την ώρα!

Φέτος θα κάνω τρελό εγχείρημα!Ελπίζω να είναι οκ και να μην τραβάω τα μαλλιά μου!Επειδή αναφέρθηκε κάποια κοπέλα στις διακοπές!Εμείς θα πάμε μέσα Αυγούστου τις νορμάλ διακοπές με 3 παιδιά και τέλος Ιουλίου θα πάμε ιστιοπλοΐα!😅 Με τα μεγάλα μου αγόρια όσες φορές έχουμε πάει είναι σούπερ!Οι καλύτερες διακοπές μακράν μπορώ να πω!Τώρα με το μωρό θα δείξει!Δε με φοβίζει με τον υπνο της ,εκεί το χουμε!Πιο πολύ δεν ξέρω πως θα είναι εν πλω!Αλλά αν κάνουμε τις μεγάλες αποστάσεις όσο κοιμάται,πιστεύω θα είναι μια χαρά!Έχω μια αγωνια,αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα πάει καλά αυτό!

Όσον αφορά τον ελεύθερο χρόνο για μας σε σχεση με τα παιδιά,ναι ,είναι πολυ βασικό να υπάρχει βοήθεια!!Έστω και μια ώρα βρε αδερφέ την εβδομάδα να μπορείς να κάνεις ό,τι θες χωρίς άγχος!!Εμενα την κρατούσε η πεθερά για να πάω για γιόγκα 2 φορές την εβδομάδα,αλλά προέκυψε ένα θέμα υγείας του πεθερού και πλέον παίρνω το μωρό μαζί μου!Την αφήνω στο καρεκλάκι και παρακολουθεί!Είναι και τα πανιά χρωματιστά οπότε της αρέσει!Αν βαρεθεί τη βγάζω και μπουσουλαει γύρω γύρω!Αλλά το πιο αστείο είναι που πάει στους καθρέφτες,σηκώνεται όρθια και κάνει γελάκια στον εαυτό της!!🤣🤣Έχει πολλή πλάκα!

Απόψε έχουμε και sleep over ένα φίλο των παιδιών μου!!Οπότε αυτή τη στιγμή είμαι με 3 αγόρια στο σπίτι και ένα μωρό!Με λες και πολύτεκνη!😅Αύριο θα πάμε πρωί πρωί για μπάνιο όλοι μαζί!Να δούμε πως θα πάει και αυτό!Ο μπαμπάς μου ούτως ή άλλως παίρνει τα αγόρια κάθε πρωί για μπάνιο απλά αύριο θα έχει new entry η ομάδα!

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, Anna1986 είπε:

Τι ωραία νέα Μαίρη!!Με το καλό!!Να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!! Εμένα ο μεγάλος μου γιος είναι 8.5 ,ο δεύτερος 6 και η μικρή 9 μηνών έγινε προχθές!Τα αγόρια δηλαδή έχουν 2.5 χρόνια μεταξύ τους διαφορά και με τη μικρή που ήρθε ουρανοκατεβατη έχουν πιο μεγάλη!Αλλά ακριβώς την ίδια διαφορά έχω και εγώ με τον μικρό μου αδερφό και έχουμε ωραίο δέσιμο!Πιστεύω και η μικρή θα την έχουν στα ωπα ωπα!Ήδη το βλέπω δηλαδή!

Εμένα παιδιά ξεκίνησε η χειρότερη μου φάση!Παίρνει καρέκλες τις πάει βόλτα,τον καναπέ γύρω γύρω,όπου μπορεί να στηριχθεί δηλαδή πιάνεται και κάνει βηματάκια!Το εκανε εδω και καιρό αλλα πλεον ο ρυθμος της είναι πολυ πιο γρήγορος!Είναι και εκείνη πιο εξοικειωμένη και το πάει πολύ πιο σταθερά και γρήγορα!Οπότε πρέπει να είμαι από πάνω  όλη την ώρα!

Φέτος θα κάνω τρελό εγχείρημα!Ελπίζω να είναι οκ και να μην τραβάω τα μαλλιά μου!Επειδή αναφέρθηκε κάποια κοπέλα στις διακοπές!Εμείς θα πάμε μέσα Αυγούστου τις νορμάλ διακοπές με 3 παιδιά και τέλος Ιουλίου θα πάμε ιστιοπλοΐα!😅 Με τα μεγάλα μου αγόρια όσες φορές έχουμε πάει είναι σούπερ!Οι καλύτερες διακοπές μακράν μπορώ να πω!Τώρα με το μωρό θα δείξει!Δε με φοβίζει με τον υπνο της ,εκεί το χουμε!Πιο πολύ δεν ξέρω πως θα είναι εν πλω!Αλλά αν κάνουμε τις μεγάλες αποστάσεις όσο κοιμάται,πιστεύω θα είναι μια χαρά!Έχω μια αγωνια,αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα πάει καλά αυτό!

Όσον αφορά τον ελεύθερο χρόνο για μας σε σχεση με τα παιδιά,ναι ,είναι πολυ βασικό να υπάρχει βοήθεια!!Έστω και μια ώρα βρε αδερφέ την εβδομάδα να μπορείς να κάνεις ό,τι θες χωρίς άγχος!!Εμενα την κρατούσε η πεθερά για να πάω για γιόγκα 2 φορές την εβδομάδα,αλλά προέκυψε ένα θέμα υγείας του πεθερού και πλέον παίρνω το μωρό μαζί μου!Την αφήνω στο καρεκλάκι και παρακολουθεί!Είναι και τα πανιά χρωματιστά οπότε της αρέσει!Αν βαρεθεί τη βγάζω και μπουσουλαει γύρω γύρω!Αλλά το πιο αστείο είναι που πάει στους καθρέφτες,σηκώνεται όρθια και κάνει γελάκια στον εαυτό της!!🤣🤣Έχει πολλή πλάκα!

Απόψε έχουμε και sleep over ένα φίλο των παιδιών μου!!Οπότε αυτή τη στιγμή είμαι με 3 αγόρια στο σπίτι και ένα μωρό!Με λες και πολύτεκνη!😅Αύριο θα πάμε πρωί πρωί για μπάνιο όλοι μαζί!Να δούμε πως θα πάει και αυτό!Ο μπαμπάς μου ούτως ή άλλως παίρνει τα αγόρια κάθε πρωί για μπάνιο απλά αύριο θα έχει new entry η ομάδα!

Καλά εσένα ή δικιά σου είναι μια κατηγορία μόνη της. Που να κάτσει ο δικός μου μια ώρα ήρεμα κάπου. Μιλάμε για ακάθιστο ον που βαριέται στο πεντάλεπτο. Δεν έχει μάθει και ακόμη να μπουσουλαει κάνει ήδη βουτιές με τα μούτρα προσπαθώντας και είναι επικίνδυνος. Τώρα τον έχω μέσα στο παρκοκρεβατο εδώ και πέντε λεπτά και ήδη άρχισε η γκρίνια 😂😂 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Στο παρκοκρεβατο κάθεται και σε μένα λίγο!Βασικά αν είμαι στο οπτικό της πεδίο δεν κάθεται με τίποτα!Είναι το μόνο σημείο που αν με βλέπει,ενώ εκείνη είναι μέσα,κλαίει!Και πιστεύω το έχει συνδυάσει με τον υπνο που εκείνη είναι μέσα και εγώ απέξω οπότε μέσα στη μέρα αν την αφήσω εκεί για κάποιο λόγο,υπάρχει πρόβλημα!😅😅 Αυτό που την απασχολεί κυριολεκτικά ώρα είναι ένα τραπεζάκι δραστηριοτήτων που έχω ακόμα από το μεγάλο μου γιο και η βεράντα!Στη βεράντα αστην ώρες!!Κανένα πρόβλημα!Το μόνο πρόβλημα το έχουν τα λουλούδια μου!Θα μαδαει και σκαλίζει και τις γλάστρες που έχω κάτω!Αν είμαι τυχερή,σηκώνεται όρθια και μέσα από τα κάγκελα κοιτάει τα σκυλιά μας!Αλλά εκεί μπορώ να την αφήσω και δεν παραπονιέται!Τώρα αλλάξαμε και καρεκλάκι φαγητού και επίσης της αρέσει!Την βάζω εκεί και όταν θέλω πχ να φτιάξω ένα κέικ!Για να μην την έχω ανάμεσα στα πόδια μου!Γιατί τώρα που έχει 4 δόντια,αν θέλει πχ χέρια,μπουσουλαει να με βρει,με βρίσκει,πιάνεται από τα πόδια μου/φορεμα κρατιέται από εκεί!Τις τελευταίες μέρες,αν δει ότι δεν την παίρνω,απλά παίρνει και με δαγκώνει στο μπουτι(όπου φτανει)!!😅😅Και αυτό το κάνει όταν θέλει κυρίως να θηλάσει για να κοιμηθεί!

Με τα κακά της παρατηρώ μόνο ότι δεν κάνει κάθε μέρα όπως ο μεγάλος μου γιος,αλλά κάθε 2η μέρα!Ο παιδίατρος μου είπε ότι εφόσον δε δυσανασχετεί και τα κακά είναι μαλακά είναι οκ!Αλλά έχω ακούσει ότι ιδανικά είναι καλό να ενεργειται 1 φορά τη μέρα!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Anna1986 είπε:

Στο παρκοκρεβατο κάθεται και σε μένα λίγο!Βασικά αν είμαι στο οπτικό της πεδίο δεν κάθεται με τίποτα!Είναι το μόνο σημείο που αν με βλέπει,ενώ εκείνη είναι μέσα,κλαίει!Και πιστεύω το έχει συνδυάσει με τον υπνο που εκείνη είναι μέσα και εγώ απέξω οπότε μέσα στη μέρα αν την αφήσω εκεί για κάποιο λόγο,υπάρχει πρόβλημα!😅😅 Αυτό που την απασχολεί κυριολεκτικά ώρα είναι ένα τραπεζάκι δραστηριοτήτων που έχω ακόμα από το μεγάλο μου γιο και η βεράντα!Στη βεράντα αστην ώρες!!Κανένα πρόβλημα!Το μόνο πρόβλημα το έχουν τα λουλούδια μου!Θα μαδαει και σκαλίζει και τις γλάστρες που έχω κάτω!Αν είμαι τυχερή,σηκώνεται όρθια και μέσα από τα κάγκελα κοιτάει τα σκυλιά μας!Αλλά εκεί μπορώ να την αφήσω και δεν παραπονιέται!Τώρα αλλάξαμε και καρεκλάκι φαγητού και επίσης της αρέσει!Την βάζω εκεί και όταν θέλω πχ να φτιάξω ένα κέικ!Για να μην την έχω ανάμεσα στα πόδια μου!Γιατί τώρα που έχει 4 δόντια,αν θέλει πχ χέρια,μπουσουλαει να με βρει,με βρίσκει,πιάνεται από τα πόδια μου/φορεμα κρατιέται από εκεί!Τις τελευταίες μέρες,αν δει ότι δεν την παίρνω,απλά παίρνει και με δαγκώνει στο μπουτι(όπου φτανει)!!😅😅Και αυτό το κάνει όταν θέλει κυρίως να θηλάσει για να κοιμηθεί!

Με τα κακά της παρατηρώ μόνο ότι δεν κάνει κάθε μέρα όπως ο μεγάλος μου γιος,αλλά κάθε 2η μέρα!Ο παιδίατρος μου είπε ότι εφόσον δε δυσανασχετεί και τα κακά είναι μαλακά είναι οκ!Αλλά έχω ακούσει ότι ιδανικά είναι καλό να ενεργειται 1 φορά τη μέρα!

Να δω ποτέ θα αρχίσει και ο δικός μου να μπουσουλαει χωρίς να βουτάει γιατί τώρα δεν τολμαω να το αφησω σε μέρος χωρίς στρώμα, θα σπάσει τα μούτρα του. Αγόρασα εκείνα τα παζλ δαπέδου και τον βάζω και πάλι βουτάει με όλη του τη δύναμη και έχει χτυπήσει ήδη πόσες φορές, αλλά εκεί δεν λέει να το κόψει. Εμένα και στο καρέκλακι δεν πολυγουσταρει εκτός κ αν του δίνω ασταμάτητα κάτι να τρώει 😂 αν τελειώσει το φαι αρχίζει η κλαψα ακόμη και αν του δώσω παιχνιδάκια να ασχολείται. Συνήθως τα πετάει με νεύρα και κλαίει. Πήρα παιχνίδια με βεντούζες και καταφέρνει και τα βγάζει κ αυτά και τα πετάει 🤦

Καλά εγώ για τα κακά τι να σου πω, εμάς είναι μονίμως πέτρες 🤣 πλέον κάνει κάθε μέρα έστω, κ αν τύχει κάποια φορά να μην κάνει 1-2 μέρες μετά κάνει μαζεμένες 3 φορές μέσα στη επόμενη. Πάλι δυσκοιλιότητα έχει αφού είναι σκληρά, αλλά έστω κάνει χωρίς να βάζουμε πια υπόθετο κάθε 3 μέρες όπως τόσους μήνες. Κατά τα άλλα η παλινδρόμηση του επιμένει, δεν μπορώ να του δώσω πχ γιαούρτι ενώ του αρέσει πολύ γιατί το ξερναει λίγο λίγο για ώρες και έχει τέτοια μυρωδιά... άστο!! Τον πιέζω να τρωει όσο γίνεται φαγητά γιατί με τις στερεές έστω δεν τις βγάζει τόσο, αλλά κάποιες μέρες που δεν θέλει και του δίνω παραπάνω γάλα παλι βγάζει αβερτα. Είναι πλέον και τόσο δραστήριος και θέλει όλο να γυρνάει στην κοιλιά και να χτυπιέται και αυτό τον κάνει να τα βγαΖει ακόμη πιο εύκολα. Απορώ ποτέ θα ησυχάσουμε από αυτό..

16 ώρες πρίν, Anna1986 είπε:

Ευχαριστώ πολύ, Άννα! 

Καλά αυτό με τις διακοπές το αντιμετωπίζω κι εγώ πολύ διστακτικά..έχουμε κλείσει ένα 3ημερο τη Δευτέρα Σίφνο και έχω αρχίσει να το μετανιώνω και μόνο για το κουβαλημα..Κατά τα λοιπά, Αύγουστο στο πατρικό μου Καλαμάτα  πιστεύω θα είναι πιο άνετα, γιατί έχουμε ήδη εξοπλίσει το σπίτι με τα απαραίτητα. Ελπίζω να του αρέσει το μπάνιο, γιατί του Αγίου πνεύματος που επιχειρήσαμε έκλαιγε, αλλά ίσως ήταν λόγω του ότι ήταν κρύα θάλασσα. Διαφορετικά, με τέτοια ζέστη θα κάνουμε απλά μια τρύπα στο νερό, μεταφέροντας την κούρασή μας από το ένα σπίτι στο άλλο 😂

Εμείς για διακοπές ούτε καν τώρα καλοκαίρι γιατί και οικονομικά δεν το τολμώ μιας και η βάφτιση θα βγει ένα σωρό λεφτά, αλλά και δεν ξέρω αν θέλω να πάω κάπου με τόσο μικρό παιδί. Είναι αυτό που είπες Μαίρη, νιώθω ότι απλά θα μετακινήσουμε την κούραση σε άλλη τοποθεσία και με ένα τόνο μπαγκαζια 😂 χειμώνα θέλω να πάω κάπου, εξωτερικό γιατί γενικά είμαστε του εξωτερικού, και φυσικά χωρίς το μικρό αλλά σου τη μία θέλω και από την άλλη ήδη σκέφτομαι το πώς θα τον αφήσω 4-5 μέρες..

Γεια σας κορίτσια τι κανετε; Είπα να μπω να σας στείλω γιατί με έπιασε μια νοσταλγία!

@mary_33 συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!! Ολα με το καλό να πάνε!!!!

Ο μικρούλης μου έχει πολύ πλάκα όπως παίζει με τα αδέρφια του. Σέρνεται σε όλο το πάτωμα. Από φαγητό δεν τρώει ιδιαίτερα καλά. Θηλάζουμε, πίνουμε γάλα ξένο, τρώει κοτόπουλο, μοσχάρι, ρυζάλευρο. Γιαούρτι ούτε για λόγος δεν το θέλει. 

Σχετικά με το πάρκο, έχω κι εγώ το κλασικό με το δίχτυ και με έχει βολέψει. Κάθεται αρκετή ώρα, τον βάζω και για ύπνο τα βράδια όταν κάνει τον βασικό του ύπνο και μετά αγκαλίτσα και συγκοιμιση. Δε με ενοχλεί, το απολαμβάνω. 

Με την περίοδο έχω θέμα! Δεν πονούσα ποτέ και τώρα πονάω πάρα πολύ κι όχι μόνο την πρώτη μέρα. 
Από κιλά δεν έχω χάσει, έχω ξεπρηστεί αλλά από κιλά είμαι σταθερή. Όταν λέω δεν έχω χάσει βασικά, εννοώ ότι δεν τα έχω χάσει όλα, έχουν φύγει τα βασικά, τα κιλά του μωρού, τα υγρά κλπ, έχουν μείνει τα υπόλοιπα (του φαγητού 🤣)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...