Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Souri είπε:

Πάω για 3ο και δε θέλω σε καμία περίπτωση στο ένα άλλο ένα δώρο, χαχα! Ναι όντως είναι πολύ μικρές οι πιθανότητες να πιάσουν και τα δύο, αλλά κι αν κάτσει;;; 
      Κι εγώ με το DeepSeek και το ChatGPT άντε και με το perplexity κάνω πολύ παρέα το τελευταίο καιρό και τα έχω ξετινάξει, κατέληξα ότι η περίπτωση τώρα του φυσικού κύκλου είναι όντως μια πιο θετική προσέγγιση, κι ενώ έχω καλά δεδομένα αποτελεσμάτων για την ηλικία μου τα προγνωστικά εννοείται δεν είναι καλά οπότε καλό είναι να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και τον προεμφυτευτικό. 

Με λίγα λόγια ζω μια σχιζοφρένεια, έχω καταδικάσει πλήρως στο μυαλό μου αυτή τη μεταφορά, δυστυχώς δε πιστεύω ότι θα κάτσει κι από την άλλη "να μου πάει" να βάλω δύο. Γενικά χορεύει τσιφτετέλι η ψυχολογία μου, είμαι αρκετά ευέξαπτη και ευσυγκίνητη και στρεσάρομαι με το παραμικρό. Είναι σημαντικό να φύγω την άλλη εβδομάδα για δουλειά και συνδιάζεται και σαν απόδραση με τον σύζυγο γιατί το έχουμε μεγάλη ανάγκη, αλλά τώρα μου είπαν ότι θέλει κάθε 2 ημέρες παρακολούθηση με τον υπέρηχο.
      Άρα αν με δει Τετάρτη 21 του μήνα και φύγω το βράδυ, δε θα μπορώ να με δει και Παρασκευή 23 και είναι οι κρίσιμες ημέρες της ωορηξίας. Και εννοείται αχγώθηκα τόσο πολύ που είπα άστο να πα  να πνηγεί αυτός ο κύκλος πάμε στον επόμενο δε θα πλαντάξω. Τελικά μίλησα με τη βοηθό του και μου είπε θα γίνει συνεκτίμηση στον υπέρηχο της Τετάρτης 21 του μήνα και θα με δει πάλι Δευτέρα 26 που μάλλον εκεί είναι η οωρρηξία .. τώρα κάνω βλακεία ή όχι δε ξέρω.. 

Κορίτσι μου αν πας 21-5 μετά ναι θα πας ή Δευτέρα ή Τρίτη για υπερυχο άρα μπορείς να πας να χαλαρώσεις ,έχουμε ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα και 21-5 θα πάω για να δούμε το ενδομήτριο.απο κει και πέρα γιατί τα έχεις καταδικάσει όλα ??? Σκέψου θετικά κορίτσι μου μια χαρά είναι οι βλαστοκυστες σου ,πάρε λίγο τα πάνω σου ,προχωρά πάνε διακοπές και όλα θα πάνε κατ ευχην 

Προσπάθεια σύλληψης 2025

Recommended Posts

πρίν από 20 λεπτά , Eirini98 είπε:

Αχχχχ άντε άντε έφτασαν οι μέρες για σας !!  Εγω έχω δρόμο ακόμα. Τελειώνει την επόμενη πέμπτη. Οπότε από Κυριακή την επόμενη θεωρητικά μπαίνω στις γόνιμες. Η εφαρμογή μου δείχνει για ημέρα ωορρηξίας 22/5. Άντε να δούμε ….εγω θα αργήσω να σας πω νέα.. θα αναμένω τα δικά σας  

Εγώ έχω ένα δεκαήμερο ακόμα οπότε δεν έχω μπει στην περίοδο της μεγάλης ανυπομονησίας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 108
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 53 λεπτά , Eirini98 είπε:

Αχχχχ άντε άντε έφτασαν οι μέρες για σας !!  Εγω έχω δρόμο ακόμα. Τελειώνει την επόμενη πέμπτη. Οπότε από Κυριακή την επόμενη θεωρητικά μπαίνω στις γόνιμες. Η εφαρμογή μου δείχνει για ημέρα ωορρηξίας 22/5. Άντε να δούμε ….εγω θα αργήσω να σας πω νέα.. θα αναμένω τα δικά σας  

Κάνε ένα διάλειμμα, και μακάρι να είναι ο Μάιος ένας καλός μήνας για όλες μας! 🩷 

Αλλά και να μην είναι, ελπίζουμε για το καλοκαιράκι!! 

Καλησπέρα κορίτσια! 

Σήμερα μόλις έλαβα το θετικό τεστακι ωορρηξίας μου. Οπότε έφτασαν και οι δικές μου μέρες. Κάνουμε την προσπάθεια μας και θα έχω νέα μου κατά της 25-26 του μήνα! 🤍

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 1

πρίν από 22 λεπτά , katekatekate είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

Σήμερα μόλις έλαβα το θετικό τεστακι ωορρηξίας μου. Οπότε έφτασαν και οι δικές μου μέρες. Κάνουμε την προσπάθεια μας και θα έχω νέα μου κατά της 25-26 του μήνα! 🤍

Καλή επιτυχία και θετικά αποτελέσματα! 🙏👍

• Ευχαριστώ 1

On 9/5/2025 at 6:43 ΜΜ, SOPHIA_99 είπε:

Καλή επιτυχία και θετικά αποτελέσματα! 🙏👍

Αναμένουμε! Καλά αποτελέσματα και σε εσένα !! Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!  

Εμείς στην αναμονή σιγά σιγά. Ότι έγινε, έγινε! 😂

Είναι αυτό που ο μήνας πάει μια χαρά, και όταν φτάνουν οι κρίσιμες μέρες κάτι θα τύχει και δεν θα καλυφτούν όπως πρέπει, όλες οι μέρες και με το παραπάνω, θα μπορούσαμε σίγουρα και καλύτερα! Αλλά σίγουρα προσπαθήσαμε και υπάρχουν πιθανότητες. Δεν είμαι απαισιόδοξη αλλά το να λάβω θετικό τεστακι σίγουρα θα με φέρει προ εκπλήξεως! 

Εσείς; Πως είστε ; 

6 ώρες πρίν, katekatekate είπε:

Καλημέρα κορίτσια!  

Εμείς στην αναμονή σιγά σιγά. Ότι έγινε, έγινε! 😂

Είναι αυτό που ο μήνας πάει μια χαρά, και όταν φτάνουν οι κρίσιμες μέρες κάτι θα τύχει και δεν θα καλυφτούν όπως πρέπει, όλες οι μέρες και με το παραπάνω, θα μπορούσαμε σίγουρα και καλύτερα! Αλλά σίγουρα προσπαθήσαμε και υπάρχουν πιθανότητες. Δεν είμαι απαισιόδοξη αλλά το να λάβω θετικό τεστακι σίγουρα θα με φέρει προ εκπλήξεως! 

Εσείς; Πως είστε ; 

Εντάξει, δεν είναι πάντα εφικτό να πηγαίνουν τα πράγματα ακριβώς όπως τα προγραμματίζουμε. Οι υπόλοιπες υποχρεώσεις δεν σταματούν να υπάρχουν κατά την διάρκεια της προσπάθειας, οπότε όλο και κάτι θα προκύψει που ενδεχομένως να δυσκολέψει την κατάσταση. Προσπαθούμε για το καλύτερο που επιτρέπουν οι συνθήκες και ελπίζουμε να αποδώσει.

1 ώρα πρίν, SOPHIA_99 είπε:

Εντάξει, δεν είναι πάντα εφικτό να πηγαίνουν τα πράγματα ακριβώς όπως τα προγραμματίζουμε. Οι υπόλοιπες υποχρεώσεις δεν σταματούν να υπάρχουν κατά την διάρκεια της προσπάθειας, οπότε όλο και κάτι θα προκύψει που ενδεχομένως να δυσκολέψει την κατάσταση. Προσπαθούμε για το καλύτερο που επιτρέπουν οι συνθήκες και ελπίζουμε να αποδώσει.

Έτσι είναι..

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, katekatekate είπε:

@SOPHIA_99 

Πως είσαι; 🤍

Τίποτα ιδιαίτερο ακόμα, μόνο ένα μικρό πρήξιμο στο στήθος που όμως σχεδόν πάντα υπάρχει σε αυτή την φάση του κύκλου. Δεν είναι κάτι που να δείχνει κάτι διαφορετικό προς το παρόν.

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, SOPHIA_99 είπε:

Τίποτα ιδιαίτερο ακόμα, μόνο ένα μικρό πρήξιμο στο στήθος που όμως σχεδόν πάντα υπάρχει σε αυτή την φάση του κύκλου. Δεν είναι κάτι που να δείχνει κάτι διαφορετικό προς το παρόν.

Αναμονή, υπομονή και σε λίγες μέρες θα ξέρεις! 

πρίν από 15 λεπτά , SOPHIA_99 είπε:

Για εσένα φαντάζομαι δεν θα υπάρχει κάτι, είναι νωρίς ακόμα.

Ακριβώς, δεν νιώθω κάτι ακόμα .. ούτε τα συμπτώματα περιόδου άρχισαν. Αν και νομίζω κάποιο τρανταχτό συμπτώμα εγκυμοσύνης (αν υπάρξει) είναι σπάνιο να εμφανιστεί πριν την καθυστέρηση.. 

Φυσιολογικά περιμένω γύρω στης 25 μαϊου. Έχω πολύ δρόμο ακόμα 

πρίν από 14 λεπτά , katekatekate είπε:

Ακριβώς, δεν νιώθω κάτι ακόμα .. ούτε τα συμπτώματα περιόδου άρχισαν. Αν και νομίζω κάποιο τρανταχτό συμπτώμα εγκυμοσύνης (αν υπάρξει) είναι σπάνιο να εμφανιστεί πριν την καθυστέρηση.. 

Φυσιολογικά περιμένω γύρω στης 25 μαϊου. Έχω πολύ δρόμο ακόμα 

Όντως είναι νωρίς και εκτός αυτού πολλά μοιάζουν με αυτά της περιόδου οπότε δύσκολο μπορεί να βγει κάποιο συμπέρασμα

πρίν από 8 λεπτά , SOPHIA_99 είπε:

Όντως είναι νωρίς και εκτός αυτού πολλά μοιάζουν με αυτά της περιόδου οπότε δύσκολο μπορεί να βγει κάποιο συμπέρασμα

Και τώρα ; Πως περνάνε οι μέρες; 😂 

Έχεις κάποιο ένστικτο;; Σίγουρα είσαι πιο χαλαρή από εμένα ! Τον πήρα αυτόν τον μήνα πιο χαλαρά αλλά όσο πλησιάζουν οι μέρες... Με αγχώνει. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...