-
Από την διαχείριση / Admin news
-
5 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:
Αχ αυτά τα αγόρια. Κι ο δικός μου δεν το είχε πάρει καλά αλλά τι να τους κάνουμε. Νομίζω απλά εμείς είμαστε πιο προετοιμασμένες γιατί όλα συμβαίνουν στο σώμα μας ενώ αυτοί είναι απλοί παρατηρητές σε αυτό το στάδιο. Η αλήθεια είναι πως η ovitrelle μπορεί να κάνει 10-12 μέρες να φύγει τελείως. Αν θυμάμαι καλά έχεις κ άλλα εμβρυακια μπόλικα, θα ξανά προσπαθήσεις και θα σου έρθει σίγουρα! 🤞
Κοιτα να δεις ένα αστείο, είχα όλα μα όλα τα συμπτώματα, κράμπες, πόνο στο στήθος, ζαλάδες, τα πάντα σου λέω και στο τέλος τέλος άρχισε να με πονάει η μέση και έβγαλα το καθιερωμένο μου σπυράκι περιόδου. Χοριακή 0. Τα συμπτώματα σε αυτή τη φάση δεν λένε τίποτα απολύτως. Συνεχίζεις την καθημερινότητα σου όσο περισσότερο μπορείς και ελπίζεις. Μόνο αυτό μπορείς να κάνεις! Στις 12 μέρες χοριακη καλά είναι, από τις 9 και μετά είναι safe να κάνεις χοριακη. Καλη επιτυχία και εύχομαι να έχεις ένα τριψήφιο νουμερακι και να ανατραπούν τα μελλοντικά σου πλάνα! ❤️
Εγώ προσωπικά δύο έβαλα, δύο θα έβαζα και αν καταφέρω κ έχω τουλάχιστον 2 πάλι δυο θα βάλω. Εμένα ο γιατρός μου μου είπε πως οι πολυδιμες κυήσεις είναι μια επιπλοκή της εξωσωματικής και οκ δεν τις θέλουν, αν είχα ελεγμένες άριστες με προεμφυτευτικό ή συζήτηση θα ήταν διαφορετική. Με απλά καλές και μέτριες, χωρίς προεμφυτευτικό, δεν είχαμε κάτι να συζητήσουμε, η επιλογή ήταν δική μου. Εσύ προεμφυτευτικό έκανες; Είχες στο παρελθόν άλλη εγκυμοσύνη φυσικά ή με ivf;
Ναι @dimi.traμου έχω ακόμη πέντε .θα ηρεμήσω κ εγώ λίγο κ θα σκεφτώ τι θα κάνω κ πότε .μπραβο πάντως στις κοπέλες που είχαν πολλές αποτυχίες κ συνέχισαν εγώ με μια κ από χθες σκέφτομαι να μην ξανά κάνω.ξερω τώρα είναι ο θυμος που έχω μέσα μου αλλά τις δίνω πολλά συγχαρητήρια.
πρίν από 43 λεπτά , kate82 είπε:@Ρούλα87 πέρασε .... Τέλος αυτό πάμε για άλλα πιο καλά ... Τώρα εκτός ότι ζουζουνευεις με τον ταλιμπανακο σου τι σκέφτεσαι να κάνεις ?
Δεν ξέρω ακόμη την πέμπτη έχω ραντεβου με την γιατρό να μου δώσει κάποιες εξηγήσεις κ με τους έμβρυο λόγους .εδω κάθομαι κ σκέφτομαι τελικά αν έβαζα δυο
-
Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013
-
Θέματα
-
- 13.463 απαντήσεις
- 1.371.449 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 139 απαντήσεις
- 161.458 εμφανίσεις
-
- 11.406 απαντήσεις
- 2.304.252 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 527.811 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 162.246 εμφανίσεις
-
-
-
- 13.463 απαντήσεις
- 1.371.449 εμφανίσεις
-
- 2.887 απαντήσεις
- 186.126 εμφανίσεις
-
- 140 απαντήσεις
- 8.295 εμφανίσεις
-
- 14 απαντήσεις
- 4.471 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 203 εμφανίσεις
-
βελονισμός -ομοιοπαθητική- βότανα και άλλα εναλλακτικά 1 2 3 4 5
Από karlajo, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 67 απαντήσεις
- 8.495 εμφανίσεις
-
- 14 απαντήσεις
- 863 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 3.830 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 269 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 137 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα