Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

κι εγω κοριτσια εξηγουμαι οποια με κανει πεθερα θα περασει πολυ καλα στην ζωη της...αφου δεν θα τα ξεχωριζω απο τα παιδια μου!!

κοιτα εγω ελεγα θα γινω σαν την μανα μου η οποια ηταν τυπος και υπογραμως και δνε την ξεχωρισε την νυφη μου και δεν την κακολογησε και την ειχε σαν παιδι της αλλα εγω δεν ξερω τελικα αν πεσω σε καλη κοπελα θα ειμαι ανθρωπος αλλιως την πατησε η νυφη και ο γαμπρος αντιστοιχα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κι εγω κοριτσια εξηγουμαι οποια με κανει πεθερα θα περασει πολυ καλα στην ζωη της...αφου δεν θα τα ξεχωριζω απο τα παιδια μου!!

που γεννας και γεννας φυσιολογικα?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Άχου το μωρέ, με τη μανούλα!! Άντε να δουμε και εμέις τι πεθερές θα είμαστε, στα λόγια όλες καλές είμαστε.

΄Θα σου πω αν θα σου επιτρέψω να γεννήσεις μαζί μου, αν με καθυστερήσει λίγο η γιατρός ώστε να κλείσεις την 36 ςεβδομάδα εντάξει, πλάκα θα έχει να γεννάμε μαζί. Θα είναι απίστευτα παρήγορο να ξέρω ότι και άλλη μία ξενυχτάει όπως εγώ.

ναι τι να σαι πω τι καλα που θα ναι να τα λεμε βρε τα βασανα μας πω ρε κοριτσια το μονο που σκεφτομαι ειναι αυτοι οι πρωτοι 2 μηνες μετα μπορει αν ειναι ιδια ή χειροτερα αλλα τουλαχιστον συνηθιζεις!

εμενα ο γιος μου το πρωτο 3μηνο ηταν χαλια η κατασταση μετα δεν εστρωσε απλα εγω δεν πανικοβαλομουν!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κι εγω δε θελω να θυμαμαι τους πρωτους μηνες.Ηταν εφιαλτης.ολη μερα να κλαιει με τους κολικους και να μη μπορω να τη βοηθησω, να μη καθεται πουθενα μονο αγκαλια βολτες και στηθος...Μετα τον 4ο καπως ηρεμησε.Να πω οτι εγινε ηρεμο παιδακι ποτε δεν εγινε απλα δεν ηταν πια εφιαλτης! Και εβλεπα και βλεπω ακομα μωρακια να καθονται στα καροτσακια τους να πινουν το γαλατακι τους και να κοιμουνται μονα τους σα κουκλιτσες και λεω , καλα εγω τι γεννησα; τερατακι;; Αυτο γιατι ειναι σα ψευτικο;;

Δεν εχει περασει απο το μυαλο μου να ρωτησω αν θα κοψω το μαγνησιο.Θεωρουσα οτι θα το παρω μεχρι τελους; εσας σας ειπαν να το κοψετε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Να ρωτήσω και κάτι άλλο.βλέπω που αναφέρετε τις 36 βδομάδες.στις 36 δε χρειάζεται θερμοκοιτιδα και μπορεί να ανανεώσει η μόνο αν έχουμε κάνει κορτιζονη;

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Κι εγω δε θελω να θυμαμαι τους πρωτους μηνες.Ηταν εφιαλτης.ολη μερα να κλαιει με τους κολικους και να μη μπορω να τη βοηθησω, να μη καθεται πουθενα μονο αγκαλια βολτες και στηθος...Μετα τον 4ο καπως ηρεμησε.Να πω οτι εγινε ηρεμο παιδακι ποτε δεν εγινε απλα δεν ηταν πια εφιαλτης! Και εβλεπα και βλεπω ακομα μωρακια να καθονται στα καροτσακια τους να πινουν το γαλατακι τους και να κοιμουνται μονα τους σα κουκλιτσες και λεω , καλα εγω τι γεννησα; τερατακι;; Αυτο γιατι ειναι σα ψευτικο;;

Δεν εχει περασει απο το μυαλο μου να ρωτησω αν θα κοψω το μαγνησιο.Θεωρουσα οτι θα το παρω μεχρι τελους; εσας σας ειπαν να το κοψετε;

οχι βρε εχουμε και εδω στην αθηνα τερατακια μην νομιζεις το δικο μου ειναι τετοιο!

ηρεμησε οταν εγινε 9 μηνων μολις εκοψα τον θηλασμο και του εδωσα μπουκαλι οταν λεω ηρεμησε απλα κοιμοταν το βραδυ!!

αυτο που λες το εχω ανρωτηθει αυτα που καθονται στο καροτσακι σαν κουκλες λες να τα ποτιζουν κατι????

εμενα πειτε με τρελη αλλα απο οταν περπατησε και μετα εκοψε και το στηθος ενοιωσα αλλος ανθρωπος!!

οσονο αφορα τα φαρμακα εγω επαιρνα και στο γιο μου μου τα εκοψε 37η εβδ τωρα δεν ξερωωωωω!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Να ρωτήσω και κάτι άλλο.βλέπω που αναφέρετε τις 36 βδομάδες.στις 36 δε χρειάζεται θερμοκοιτιδα και μπορεί να ανανεώσει η μόνο αν έχουμε κάνει κορτιζονη;

εγω λογο του φοβου της αποβολης αρχικα (αποβολη θα ηταν αν γενναγα στις 18)και προωροτητας μετα μου τα εχουν εξηγησει αναπτυξιολογοι,γυναικολογοι ακι παιδιατροι!

ειναι θεμα παιδιου και παιδιατρου φυσικα αλλα στις 36 χαρακτηριζεται τελιομηνο και αναπνεει κανονικα απλα αν ειναι ελειποβαρες μπαινει θερμοκοιτιδα να ανακτησει βαρος τουλαχιστον κατα την παραμονη της μαμας στο νοσοκομειο!

το θεμα ειναι οτι επειδη ακριβως δεν ξερουμε ποτε εγινε η συλληψη και αρα την ακριβη ηλικια του εμβρυου αν πχ εγω εχω ΤΕΡ 31/12/2012 με κυκλο 32 ημερες μαι αλλη κοπελα εχει 31/12/2012 και κυκλο 26 ημερες και οι δυο εχουμε φυσιολογικους κυκλους αλλα εκεινη κανει ωορηξια νωριτερα αρα το εμβρυο της ενω εγω και εεκεινη ειμαστε για τους γιατρους στην ιδια εβδ ειναι μεγαλυτερο καποιες ημερες οποτε μπορει αν γεννησουμε μαζι το δικο μου να παρουσιασει και κατι αλλο και να μπει θερμο εκεινης σιγουρα δεν θα μπει!!

τεσπα ειναι και θεμα παιδιατρου οπως ειπα καποιοι θεωρουν ελειποβαρες τα κοριτσια κατω απο 2200 και αλλοι λενε οτι και 205ο να γεννηθει αν εχει καλα αντανακλαστηκα δεν μπαινει θερμο!!

η φαρμακοποιος μου εκανε διδυμα 34η εβδ και 2ημ και γεννηθηκαν το ενα 2070 το αλλο 2200 δεν μπηκαν καθολου θερμο ουτε καν ανοιχτη για βαρος!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Με αυτά που λέτε για θερμοκοιτίδα συμφωνώ. Από την 36η εβδομάδα (δεν ξέρω αν εννοούν όταν μπαίνεις ή όταν την κλείνεις) θεωρείται τελειόμηνο και αν έχει καλά αντανακλαστικά (να μπορεί να θηλάσει κτλ) και φυσικά αν δεν χρειαστεί οξυγόνο, δεν το κρατάν, το δίνουν στη μαμά του. Και εγώ ξέρω άτομο που γέννησε μωρό 2,200 κιλά και το πήρε και έφυγε, δεν το κράτησαν.

Τι άλλο είπατε; Α, η μικρή μου πρώτη φορά ΔΕΝ ξύπνησε το βράδυ για γάλα αφού είχε κλείσει τους 14 μήνες. Στους 9,5 περίπου έκοψα το θηλασμό, δεν άλλαξε τίποτα εκτός από το ότι την τάιζε ο άντρας μου ένα γάλα κατά τις 12 και ξυπνούσε και κατά τις 3-4 για άλλο ένα. Και μετά στις 7-8 μ'όνιμα. Πολύ ωραία περάσαμε, άς' τα. Και να πεις ότι είναι και φαγανό... μόνο γάλα ήθελε να΄πίνει, τίποτα δεν έτρωγε ότι και να κάναμε.

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Για τα φάρμακαΑ: στην πρώτη εγκυμοσύνη κανείς δεν μου είπε να κοψω τροφοκάρντ- ουτροζεστάν που έπαιρνα, και μια χαρά σπάσανε τα νερά όταν ήρθε η ώρα τους (37 εβδ. και κάποιες μέρες). Αφού μετά που γέννησα κάτι μου έλειπε, νόμιζα όλη μέρα ότι κάτι ξέχασα να κάνω που δεν έπαιρνα χάπια. Τώρα ο γυναικολόγος μου είπε αν θέλω να σταματήσω το μαγνήσιο, αλλά λόγω στομαχιού, και ότι πλέον σε αυτόν το μήνα και στη δόση που το παίρνω δεν κάνει σπουδαία δουλειά για τις συσπάσεις και αν χρειαστεί θα πάρω γιουτοπάρ. Αλλά όταν το σταμάτησα για να φτιάξω το στομάχι μου κάαθε μέρα πάθαινα τουλάχιστον μία κράμπα στη μήτρα, μερικές μάλιστα τρομερά επίπονες, οπότε το ξανάρχισα.

Με αυτά που λέτε για θερμοκοιτίδα συμφωνώ. Από την 36η εβδομάδα (δεν ξέρω αν εννοούν όταν μπαίνεις ή όταν την κλείνεις) θεωρείται τελειόμηνο και αν έχει καλά αντανακλαστικά (να μπορεί να θηλάσει κτλ) και φυσικά αν δεν χρειαστεί οξυγόνο, δεν το κρατάν, το δίνουν στη μαμά του. Και εγώ ξέρω άτομο που γέννησε μωρό 2,200 κιλά και το πήρε και έφυγε, δεν το κράτησαν.

Τι άλλο είπατε; Α, η μικρή μου πρώτη φορά ΔΕΝ ξύπνησε το βράδυ για γάλα αφού είχε κλείσει τους 14 μήνες. Στους 9,5 περίπου έκοψα το θηλασμό, δεν άλλαξε τίποτα εκτός από το ότι την τάιζε ο άντρας μου ένα γάλα κατά τις 12 και ξυπνούσε και κατά τις 3-4 για άλλο ένα. Και μετά στις 7-8 μ'όνιμα. Πολύ ωραία περάσαμε, άς' τα. Και να πεις ότι είναι και φαγανό... μόνο γάλα ήθελε να΄πίνει, τίποτα δεν έτρωγε ότι και να κάναμε.

λοιπον 36 εννωουν κλεισμενες εννοειται!!!

και πρεπει αν αναπνευσει μονο του ,να εχει καλα αντανακλαστηκα και καλες εξετασεις !

εγω θηλαζα αποκλειστηκα οποτε μεχρι τους 9 μηνες που θηλασε ξυπναγε συνεχεια μεσα στην νυχτα καθε μια ωρα!!!

μετα ομως με το μαγικο γαλατακι κοιμοταν σαν πουλακι!!

τι βαζουν στο ξενο γαλα???

και εμενα δεν ειναι φαγανος και ακομα και τωρα κυριως γαλα καταναλωνει!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Για τα φάρμακαΑ: στην πρώτη εγκυμοσύνη κανείς δεν μου είπε να κοψω τροφοκάρντ- ουτροζεστάν που έπαιρνα, και μια χαρά σπάσανε τα νερά όταν ήρθε η ώρα τους (37 εβδ. και κάποιες μέρες). Αφού μετά που γέννησα κάτι μου έλειπε, νόμιζα όλη μέρα ότι κάτι ξέχασα να κάνω που δεν έπαιρνα χάπια. Τώρα ο γυναικολόγος μου είπε αν θέλω να σταματήσω το μαγνήσιο, αλλά λόγω στομαχιού, και ότι πλέον σε αυτόν το μήνα και στη δόση που το παίρνω δεν κάνει σπουδαία δουλειά για τις συσπάσεις και αν χρειαστεί θα πάρω γιουτοπάρ. Αλλά όταν το σταμάτησα για να φτιάξω το στομάχι μου κάαθε μέρα πάθαινα τουλάχιστον μία κράμπα στη μήτρα, μερικές μάλιστα τρομερά επίπονες, οπότε το ξανάρχισα.

καλε τελικα γιατι εκανες καισαρικη εσυ στην κορη σου?

και τα φαρμακα δεν σταματαν την διαδικασια ρηξης αμνιου αλλα μειωνουν την δραστηριοτητα της μητρας δεν υπαρχει λογος να τα περνεις μετα τις 37 εβδ γιατι δεν κανεις τις αναγκαιες συσπασεις οποτε αν σπασουν τα νερα η μητρα δεν ειναι ετοιμη να συνεργαστει το μωρο εχει παραμεινει ψηλα και οδηγησε στην κ.τ. ,που εγω προσωπικα προτιμω αλλο αν ετυχε να γεννησω φυσιολογικα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καισαρική έκανα επειδή είχα ένα ινομύωμα 8 εκατοστών (είχε φτάσει μέχρι 9 εκ., μειώθηκε στον όγδοο), το οποίο ήταν πάνω στον τράχηλο. Δεν υπήρχε περίπτωση να καταφέρει να βγει μωρό από εκεί μέσα, οπότε.... Αλλά έτσι και αλλοιώς ήταν μεγάλο και θα χρειαζόταν καισαρική για την αφαίρεσή του κάποια στιγμή, τα έβγαλα λοιπόν ταυτόχρονα μωρο και ινομύωμα και ησύχασα.

Καισαρική έκανα επειδή είχα ένα ινομύωμα 8 εκατοστών (είχε φτάσει μέχρι 9 εκ., μειώθηκε στον όγδοο), το οποίο ήταν πάνω στον τράχηλο. Δεν υπήρχε περίπτωση να καταφέρει να βγει μωρό από εκεί μέσα, οπότε.... Αλλά έτσι και αλλοιώς ήταν μεγάλο και θα χρειαζόταν καισαρική για την αφαίρεσή του κάποια στιγμή, τα έβγαλα λοιπόν ταυτόχρονα μωρο και ινομύωμα και ησύχασα.

αχ καταλαβα εχεις βοηθεια τουλαχιστον τις πρωτες μερες να τα βγαλεις περα με καισαρικη και μωρο και την μικρη?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Εμεις που εχουμε κοψει θηλασμο και πινει φρεσκο αλλα παλι ξυπναει τα βραδυα ποτε θα ηρεμησουμε; Δε ξερετε τι κλωτσομπουνιδι εχω φαει αυτες τις μερες! βγαζει τον τελευταιο κυνοδοντα!Αλλα και εκτος φασης δοντιων παλι ξυπναει..ηλπιζα οτι μεχρι να ερθει η μπεμπα θα εχει στρωσει λιιιιγο...αλλα δε το βλεπω πια...τρελααα γλεντια θα εχουμε..

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε????

Εμένα βρε κορίτσια ο γιος μου δεν ξυπνάει ποτέ το βράδυ. Λέτε να έρθει με το καλό η μπέμπα και να έχουμε πισωγυρίσματα??????????

Θα φρικάρω εντελώς. Είμαι που είμαι κρεβατωμένη τώρα αν έχω και τέτοια με βλέπω να καταλήγω στο δαφνί!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...