Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Μην παιδεύεις τον εαυτό σου κορίτσι μου ,το έχω περάσει 7 φορές ,άκρη δεν θα βγάλεις με το Αν ... Ηρέμησε πάρε τον ταρζανακο σου και παντε βόλτα παίξτε να ξεχαστεις,έχεις μεγάλο ατού που έχεις ήδη ένα θαυματακι δίπλα σου ... Πάνε μιλά μαζί τους και πάρε τις αποφάσεις σου .εμείς εδώ είμαστε για οτιδήποτε .,

Γιαυτο σας δίνω πολλά συγχαρητήρια μπράβο σας .το ξέρω κ μου δίνει πολύ δύναμη ο μικρός  κ είμαι από τις τυχερές που έπιασα με την πρώτη ετ  εκεί ήμουν πολύ τυχερή .

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!

Ελπίζω να είστε καλά κι εσείς και τα μπεμπίνια σας!

Είχαμε χθες ραντεβού στο γιατρό. Η μικρούλα μας ήταν καλά, ζωηρή, με βάρος 2.650. Ο γιατρός ανέφερε διπλή περιτύλιξη -ήταν μονή πριν από 4 εβδομάδες- και ενώ στο προηγούμενο ραντεβού με είχε ρωτήσει αν έχω βρει μαία κι αν θα κάνω μαθήματα ανώδυνου χτες μου ανέφερε το ενδεχόμενο της καισαρικής...

Νιώθω φόβο, ανάμεικτο με ανασφάλεια... Γνωρίζω ότι η περιτύλιξη από μόνη της αν δε διαπιστωθεί ότι σφίγγει το έμβρυο και του προκαλεί δυσφορία δε συνιστά λόγο καισαρικής. Από την άλλη ανησυχώ πολύ για τη μικρούλα... Κι αν σφιχτεί; Κι αν γυρίσει πάλι και γίνει και 3η περιτύλιξη;

Μέχρι τώρα οι ενδείξεις ήταν ότι πάμε για φ.τ. και ποτέ δε συζητήσαμε για καισαρική και να που τώρα τίθεται επί τάπητος... Και το θέμα είναι ότι θέλω να είμαι σίγουρη ότι αν γίνει θα γίνει για τους σωστούς λόγους...

Παραμυθένια εγώ θα σου έλεγα να εμπιστευτείς το γιατρό σου σημασία έχει να βγούν γερά τα μωρά μας. Αφού μέχρι τώρα σου μίλαγε για φ.τ. και μαθήματα ανώδυνου σημαίνει ότι είναι υπέρ. Έτσι κι ο δικός μου μέχρι την 30 μου έλεγε για φ.τ. όταν είδε όμως ότι το μωρό έχει πολύ χαμηλό βάρος μου είπε μάλλον καισαρική για να μην στρεσαριστεί επειδή είμαι πρωτότοτοκος και στενή και μπορεί να καθυστερήσει ο τοκετός. Σκέψου εγώ είχα κάνει ήδη μαθήματα ανώδυνου... Αλλά προτιμώ το μωρό μου να γεννηθεί ξεκούραστο και καλά οξυγοινομένο και να μην μπεί σε καμιά θερμοικοιτίδα παρά να κάνω του κεφαλιού μου και να ρισκάρω την υγεία του για το πείσμα μου. Άλλωστε μέχρι και το τέλος δεν μπορούμε να ξέρουμε κι εγώ αν το μωρό πάρει βάρος παραπάνω και ξεπεράσει την 10η εκατοστιαία θέση μακάρι Παναγία μου θα πάω για φ.τ. αλλιώς καισαρική. Οπότε κι εσύ κάνε τα μαθήματά σου και να ελπίζεις ότι θα ξετυλιχθεί το μωράκι σου όπως και σου εύχομαι!!!!

UQTep2.png

Xgjmp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια!

Ελπίζω να είστε καλά κι εσείς και τα μπεμπίνια σας!

Είχαμε χθες ραντεβού στο γιατρό. Η μικρούλα μας ήταν καλά, ζωηρή, με βάρος 2.650. Ο γιατρός ανέφερε διπλή περιτύλιξη -ήταν μονή πριν από 4 εβδομάδες- και ενώ στο προηγούμενο ραντεβού με είχε ρωτήσει αν έχω βρει μαία κι αν θα κάνω μαθήματα ανώδυνου χτες μου ανέφερε το ενδεχόμενο της καισαρικής...

Νιώθω φόβο, ανάμεικτο με ανασφάλεια... Γνωρίζω ότι η περιτύλιξη από μόνη της αν δε διαπιστωθεί ότι σφίγγει το έμβρυο και του προκαλεί δυσφορία δε συνιστά λόγο καισαρικής. Από την άλλη ανησυχώ πολύ για τη μικρούλα... Κι αν σφιχτεί; Κι αν γυρίσει πάλι και γίνει και 3η περιτύλιξη;

Μέχρι τώρα οι ενδείξεις ήταν ότι πάμε για φ.τ. και ποτέ δε συζητήσαμε για καισαρική και να που τώρα τίθεται επί τάπητος... Και το θέμα είναι ότι θέλω να είμαι σίγουρη ότι αν γίνει θα γίνει για τους σωστούς λόγους...

Παραμυθενια να σκεφτεσαι μονο να κρατησεις στην αγκαλια σου ενα γερο μωρακι!Ηθελα πολυ να γεννησω φυσιολογικα αλλα δεν τα καταφερα.Δεν ξερω αν ο γιατρος το εκανε ετσι ωστε να παμε για καισαρικη αλλα πραγματικα πλεον δεν με νοιαζει.Οταν ακουω οτι περιμενουν 15 ωρες για να γεννησουν φυσιολογικα ή οτι το μωρο απο την πιεση χανει σφυγμους πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι να μας ενοχλει τοσο η καισαρικη.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

κοριτσακια καλησπερα σας!

τι κανετε?

διαβασα τα νεακια σας το θεμα ειναι κοριτσια γερα μωρα με καισαρικη ή χωρις να ειναι γερο το μωρο τιποτα αλλο και θα πρεπει να εχετε απολυτη εμπιστοσυνη στο γιατρο σας να ειστε σιγουρες οτι οτι κανει το κανει για το καλο σας και το καλο του μωρου σας!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κορίτσια μου εννοείται πως αν κριθεί απαραίτητο θα την κάνω. Προέχει η υγεία του μωρού!

Απλά δε θέλω να γίνω από αυτές τις γεμάτες μένος προς το γιατρό τους γυναίκες που θεωρούν πως άδικα υπέστησαν καισαρική...

jbssp3.png

Κοριτσια μου καλησπερααα!!

Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω ελπιζω να τα καταφερω σημερα!

Το μονο που ειδα και χωρις λεπτομερειες ειναι οτι η Dike γεννησε!!

Να σου ζησει κοριτσι μου! Ολα τα καλα γερο και δυνατο! Θα προσπαθησω να διαβασω και να επανελθω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Μπραβο Μαρκελα πολυ χαρηκα! Ολα να πανε τελεια απο δω και περα!

Οι υπολοιπες...υπομονη και οοοολα να πανε καλααα!!

Κι εγω ετοιμαζω βαλιτσα σιγα σιγα...βαλιτσες δλδ εβαλα κα ενα δευτερο μικροτερο!Δε χωρανε!

Θα μιλησω και με το νοσοκομειο να δω τι ζητανε μηπως βγαλω τπτ...:P

Εγω γιατρο το σαββατο αλλα νιωθω πολυ καλα..λιγοτερες συσπασεις και πεταωωω δε κουραζομαι ευκολα η απλα συνηθισα να ξεφυσαω! χαχα!με τρεχει και η μικρη και ειμαι σε φορμα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Καλημερα κοριτσακια!

Πως παμε;

Το μωρακι μας τι κανει dike?

Oι υπολοιπες κρεβατωμενες;;;

Ησυχια εχουμε και ανησυχω! μη τα κανετε αυτα!! Να δηλωνετε παρουσια χαχα!

Δε μου λετε οι του δημοσιου ποσα σεντονακια κουβερτες πετσετες και φορμακια εσωτερικα εξωτερικα θα παρετε μαζι; στην κυπρο ζητουσαν παρα πολλα και πρεπει να παρω και δευτερη βαλιτσα οπως ειχα παρει και κυπρο και αλλι ενα μικρο βοηθητικο.Θα ρωτησω και στο νοσοκομειο οταν παω να με δει αλλα για πειτε...

μου φερνουν κι αλλα αν ειναι σιγουρα αλλα απο περιεργεια..

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Καλημερα κοριτσακια!

Πως παμε;

Δε μου λετε οι του δημοσιου ποσα σεντονακια κουβερτες πετσετες και φορμακια εσωτερικα εξωτερικα θα παρετε μαζι; στην κυπρο ζητουσαν παρα πολλα και πρεπει να παρω και δευτερη βαλιτσα οπως ειχα παρει και κυπρο και αλλι ενα μικρο βοηθητικο.Θα ρωτησω και στο νοσοκομειο οταν παω να με δει αλλα για πειτε...

Καλημερούδια!

caramello μου η μαία μου είπε να πάρω 2-3 σετ σεντονάκια, μία κουβέρτα πιο χοντρή φλις ή βελουτέ (εγώ πήρα βελουτέ), μία πικέ, 2-3 πετσέτες ή μπουρνουζάκια, 6-7 φορμάκια και εσωρουχάκια. Πάρε όσα νομίζεις ότι θα χρειαστείς -εσύ είσαι εμπειρομανούλα άλλωστε-και αν χρειαστείς κι άλλα στα φέρνουν.

jbssp3.png

Καλημερα σας!

Καλε πολυ ησυχια εχει δικιο η caramello.Βρε κοριτσια βλεπω τι εχετε να παρετε μαζι σας στο δημοσιο και φαινονται πολλα πραγματα.

Λοιπον εχω εδω και δυο μερες πονους περιοδου.Χθες το βραδυ ηταν πολυ εντονοι και μαζι πονο στη μεση.Εν τω μεταξυ νιωθω και ενα τσουξιμο στην ευαισθητη περιοχη. Λετε να αρχισω να ανησυχω? Σε οτι διαβασα στο parents γραφει οτι ειναι φυσιολογικο.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Καλημερα κοριτσακια!

Πως παμε;

Καραμελίτσα, εγώ έχω βάλει όλα τα ρούχα του μωρού στη βαλίτσα, ένα μπουρνούζι- κάπα, ένα σετ σεντόνια, μια θεόχοντρη φλις κουβέρτα (αυτήν θα δώσω στη μαία για μόλις γεννηθεί) και μια πιο λεπτή πικέ. Κοινώς, δεν άφησα και πολλά στο σπίτι. Επίσης πάνες, μωρομαντηλα, αφρόλουτρο- σαμποάν (δύο σε ένα) και δειγματάκια από αφρόλουτρο και κρέμα συγκάματος. Αυτά. Κοινώς τα πάντα που χρειάζεται το μωρό. Μου είπαν επίσης από το νοσοκομείο να πάρω μαζί μου υποσέντονα για να μην αγοράζω από το κυλικείο...

Α, πήρα και ένα μικρούτσικο μαξιλαράκι που είχαν φέρει δώρο στην κόρη μου (πράσινο χρώμα) για να καρφιτσώνουν τα "ματάκια" όσοι φέρουν.

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα σας!

Καλε πολυ ησυχια εχει δικιο η caramello.Βρε κοριτσια βλεπω τι εχετε να παρετε μαζι σας στο δημοσιο και φαινονται πολλα πραγματα.

Λοιπον εχω εδω και δυο μερες πονους περιοδου.Χθες το βραδυ ηταν πολυ εντονοι και μαζι πονο στη μεση.Εν τω μεταξυ νιωθω και ενα τσουξιμο στην ευαισθητη περιοχη. Λετε να αρχισω να ανησυχω? Σε οτι διαβασα στο parents γραφει οτι ειναι φυσιολογικο.

Εγώ θα ανησυχούσα τόσο ώστε να πάω να κάνω κορδέλα, ή έστω να με δει λίγο ένας γιατρός. Η "Θεά" γιατρός (θα πω μετά γιατί είναι Θεά) που θα με ξεγεννήσει μου είπε ότι σε κάθε έντονο, περίεργο, συνεχόμενο ή επαναλαμβανόμενο πόνο να πάω στο Νοσοκομείο (εκεί δουλεύει αυτή). Επίσης μου τόνισε ότι τις συσπάσεις τις νιώθουμε σαν πέτρωμα στην κοιλιά, και μπορεί να πονάμε ή και να μην πονάμε σαν να έχουμε περίοπδο, αλλά μπορεί και να πονάμε στη μέση όπως όταν έχουμε περίοδο. Για τσούξιμο δεν είπε τίποτα, αλλά έχω και εγώ τσουξίματα τουλάχιστον ένα μήνα τώρα και δεν ανοίγει τίποτα, άρα αυτό δεν πρέπει να είναι και πολύ ανησυχητικό. Οι πόνοι περιόδου όμως......αξίζει τον κόπο να πας λίγο στο γιατρό, μη γίνει καμιά στραβή τώρα στα τελειώματα.

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Εγώ θα ανησυχούσα τόσο ώστε να πάω να κάνω κορδέλα, ή έστω να με δει λίγο ένας γιατρός. Η "Θεά" γιατρός (θα πω μετά γιατί είναι Θεά) που θα με ξεγεννήσει μου είπε ότι σε κάθε έντονο, περίεργο, συνεχόμενο ή επαναλαμβανόμενο πόνο να πάω στο Νοσοκομείο (εκεί δουλεύει αυτή). Επίσης μου τόνισε ότι τις συσπάσεις τις νιώθουμε σαν πέτρωμα στην κοιλιά, και μπορεί να πονάμε ή και να μην πονάμε σαν να έχουμε περίοπδο, αλλά μπορεί και να πονάμε στη μέση όπως όταν έχουμε περίοδο. Για τσούξιμο δεν είπε τίποτα, αλλά έχω και εγώ τσουξίματα τουλάχιστον ένα μήνα τώρα και δεν ανοίγει τίποτα, άρα αυτό δεν πρέπει να είναι και πολύ ανησυχητικό. Οι πόνοι περιόδου όμως......αξίζει τον κόπο να πας λίγο στο γιατρό, μη γίνει καμιά στραβή τώρα στα τελειώματα.

Θανουλα δεν αντεξα τον πηρα τωρα τηλεφωνο.Μου ειπε οτι οι πονοι απο μονοι τους δεν μας ανησυχουν.Αλλα αν συνοδευονται απο συχνες συσπασεις να παω για NST (αν το εγραψα σωστα).Μου ειπε να ξεκουραζομαι.Αυτο ηταν ανεκδοτο...

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Γεια σας κοριτσια! Λοιπον εγω εχω ετοιμασει μια βαλιτσα και ενα σακ βουαγιαζ. Νομιζω οτι οταν ερθει η ωρα να παω νοσοκομειο θα με κοιτανε ολοι με τοσα που θα κουβαλω. Στη βαλιτσα εχω βαλει ολα τα ρουχα και τα καλλυντικα τα δικα μου και της μπεμπιτσας συν σεντονια, πετσετες και στο σακο πανες, μωρομαντηλα, μπιμπερο, βραστηρα, υποσεντονα, επιθεματα, βιβλιαριο υγειας κτλ. Πραγματικα μαζευτηκαν πολλα ή εγω ειμαι τρελη;;;;;:confused:

mTTwp2.png?OQgwOGTP

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...