Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, anemonii είπε:

Μου δίνεις θάρρος! ❤️ Εσύ όλα καλά, ξεκίνησες διέγερση ή ακόμη;

Ναι, αυτή η αναμονή είναι δύσκολη. Αλλά θα περάσουν οι μέρες!!

Οχι ακόμα, περιμένω την περίοδο μου και θα δω αν θα ξεκινήσω γιατί είναι του αγίου πνεύματος 9/6 οπότε μπορεί να τον χάσουμε και αυτόν τον κυκλο. 
      Μια χαρά θα πάνε όλα, υπομονή και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και σε κάνουν να νιώθεις καλά. ❤️

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια! Τι κανετε; Εχω ευχαριστα νέα! Το μωρο μου ξετυλιχτηκε! Ειναι 2147γρ. και εχει κατι τεραστια μαγουλα!:D Ειναι ολα πολυ καλα! Ειχε ανοιχτα τα ματακια της και τρελαθηκα. Η γιατρος μου ειπε οτι ειναι αντιγραφο μου! Ανυπομονω να τη σφιξω στην αγκαλια μου και να της ρουφηξω τα μαγουλακια, μπρατσακια, μπουτακια κτλ. :P

Άντε, πολύ χάρηκα!! Μπράβο...Και έχει και μαγούλες, ε; Να της ρουφήξεις όσο θές ότι βρίσκεις προκλητικό, τίποτα δεν θα πάθει το παιδί από την αγάπη σου και τα φιλάκια σου!

την κυριακη γιορταζουμε τα πεμπτα γενεθλια του μεγαλου μου αστεριου !! λετε να μας κανει εκπληξη ο μικρος?

Να κάτσει στα αυγά του ο μικρός- μικρός και να σας αφήσει να χαρείτε τα γενέθλια. Αλλουνού είναι εκείνη η μέρα. Έτσι πες του...

Όπως είπε και ο γιατρός μου χτες, "Να μην πιάσεςι 36 εβδομάδες, να πιάσεις 38 να μην ζοριστείς και στο θηλασμό, να μπορεί να ρουφήξει γερά το παιδί, να το παρεις και σίγουρα μαζί σου σπίτι γρήγορα". Οπότε να μην το σκέφτεται καθόλου.

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Κορίτσια καλημέρα!

Χάθηκα πάλι αλλά ......γέννησα!!!!!

Στις 6/8 μπήκα στο νοσοκομείο γιατί πάλι είχα μια μικρή διαρροή αμνιακού υγρού.

Νοσηλεύτηκα για 2 εβδομάδες όπου κάναμε μέρα παρά μέρα dopler για να ελέγχουμε το μωρό αν βάζει αρκετό βάρος(αν θυμάστε την βρίσκαμε 2 εβδομάδες μικρότερη) ώσπου 19/8 είδαμε οτι πλέον και δεν είχα καθόλου αμνιακό υγρό αλλά το σημαντικότερο η μικρή δεν έπαιρνε άλλο βάρος.

Έτσι στις 20/8(στις 31w+5d)το πρωί έφερα στον κόσμο την μικρούλα μου!!!

Βάρος μόλις 1110γρ αλλά δόξα το Θεό υγιέστατη!!

Φυσικά είναι ακόμη στην ΜΕΝΝ και θα είναι μέχρι να πάρει το απαιτούμενο βάρος.

Ευτυχώς είναι το μόνο που μας απασχολεί εφόσον είναι υγιέστατη!

Αυτά τα νέα μας στα πολύ γρήγορα γιατί πρέπει να πάω να αντλήσω γάλα.(ευτυχώς της δίνουν το δικό μου)

Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μωράκια όλα εντός κοιλιάς!!

όταν έχω ευκαιρία θα μπαίνω να σας διαβάζω!!

fxwxp2.png

EKLUp2.png

Κορίτσια καλημέρα!

Νοσηλεύτηκα για 2 εβδομάδες όπου κάναμε μέρα παρά μέρα dopler για να ελέγχουμε το μωρό αν βάζει αρκετό βάρος(αν θυμάστε την βρίσκαμε 2 εβδομάδες μικρότερη) ώσπου 19/8 είδαμε οτι πλέον και δεν είχα καθόλου αμνιακό υγρό αλλά το σημαντικότερο η μικρή δεν έπαιρνε άλλο βάρος.

Αυτά τα νέα μας στα πολύ γρήγορα γιατί πρέπει να πάω να αντλήσω γάλα.(ευτυχώς της δίνουν το δικό μου)

Να σου ζησει μαναρι μου και συντομα στην αγκαλιτσα σου!!!

Γεννησες την ημερα που εχει γενεθλια ο αντρας μου!

Λοιπον σαν γνησιο λιονταρακι η κορακλα σου θα παρει γρηγορα βαρος και θα ερθει σπιτακι της εσυ ανεκτησε δυναμεις γιατι μετα θα θελει την αποκλειστηκοτητα της μαμας της!!!!

Να μας ζησει λοιπον αν και αντι για οκτωβρη ηρθε αυγουστο η βιαστικη μπεμπιτσα!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα!

Να σου ζησειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!Γερη και καλοτυχη να ειναι!αχ βιαζοτανε η μπουμπου να βγει!!Με το καλο να την παρετε σπιτακι σας χχχχ:D:D:D:D

WvYwp2.png I9Cbp2.png

την κυριακη γιορταζουμε τα πεμπτα γενεθλια του μεγαλου μου αστεριου !! λετε να μας κανει εκπληξη ο μικρος?

Χρονια πολλα στο μεγαλο αλλα να κατσει στα αυγα του ο μικρος το καλο που του θελω μαρη την αλλη παρασκευη πιανεις τις 36 αστο δολιο να πιασει το μηνα του!!

να σας ζησει ο μεγαλος!πω πω παντος εχεις γιο 5 χρονων ε?να τα 100στησει!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κορίτσια καλημέρα!

DIKE μου να σου ζήσει η μπεμπούλα σου!!!!!!!!!!!!!!!! Με το καλό να την πάρεις σπιτάκι σου.

Σε σκεφτόμουν πολύ τις τελευταίες μέρες μιας που είχες καιρό να μπεις!!!!!

Και εγώ 1200γρ γεννήθηκα και είμαι υγιέστατη γι'αυτό δεν έχεις κάτι να φοβάσαι!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Φιλιά πολλά!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Γεια σας κοριτσια! Τι κανετε; Εχω ευχαριστα νέα! Το μωρο μου ξετυλιχτηκε! Ειναι 2147γρ. και εχει κατι τεραστια μαγουλα!:D Ειναι ολα πολυ καλα! Ειχε ανοιχτα τα ματακια της και τρελαθηκα. Η γιατρος μου ειπε οτι ειναι αντιγραφο μου! Ανυπομονω να τη σφιξω στην αγκαλια μου και να της ρουφηξω τα μαγουλακια, μπρατσακια, μπουτακια κτλ. :P

αντε μπραβο ισα που σε εσκασε η κορακλα σου!!!

σιγα σιγα στην ωρα του θα γινει και αυτο θα την παρεις αγκαλια και θα την λυσαξεις στα φιλια!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

καλημερα κοριτσια

dike να σου ζησει το κοριτσακι σου.παντα να ειναι ευτυχισμενη.με το καλο να την παρετε σπιτι σας.συγκινηθηκα με οσα εγραψες

νασια συγχαρητηρια για το ντοπλερ

μαρκελα μπραβο στο κοριτσακι σου,ολα να πανε καλα

οι υπολοιπες πως ειστε?

chuTp2.png

Διαφημίσεις

Dike: Να σου ζήσει η κουρούλα σου κοριτσάκι!!! Με το καλό να πάρει τα κιλάκια της και να την πάρεις σπίτι!!

Ρε παιδιά, ένα φαί πήγα να φτιάξω και να τα συγκλονιστηκά νέα!! Αχ, συγκινήθηκα, αν και πρόωρο το πρώτο μωράκι είναι υγιέστατο!!

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!

Τελειόμηνες εγκυμοσύνες σε όλες με γερά μωράκια στην αγκαλιά σας!!!!

Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω εκτενέστερα γιατί έχω και τον μεγάλο που δεν ξεκολλάει απο πάνω μου μετά τον ξαφνικό αποχωρισμο......

Θα επανέλθω όμως!

fxwxp2.png

EKLUp2.png

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!

Τελειόμηνες εγκυμοσύνες σε όλες με γερά μωράκια στην αγκαλιά σας!!!!

Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω εκτενέστερα γιατί έχω και τον μεγάλο που δεν ξεκολλάει απο πάνω μου μετά τον ξαφνικό αποχωρισμο......

Θα επανέλθω όμως!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Το πρωτο μωρο του cafe μας

Dike συγχαρητηρια κοριτσι μου! Να χαιρεστε το μωρουλι σας και να το δειτε οπως επιθυμειτε! Ολα καλα πηγαν! Τωρα απο δω και περα θα τη βλεπεις για πολλα πολλα χρονια να μεγαλωνει. Παντα να σας δινει χαρες! Αχ πολυ χαιρομαι! Αντε να περνανε οι μερες να ερθει και η δικη μας σειρα!

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

mTTwp2.png?OQgwOGTP

Κοριτσια γειας σας και στις υπολοιπες! Πως ειστε; Εχω πεσει με τα μουτρα (λεμε τωρα) και κανω δουλειες! αργοτερα προς τα μεσα του μηνα θα βαλω και μια γυναικα. Αλλα κουραζομαι πολυ ευκολα. Καθε λιγο και λιγακι καθομαι στον καναπε και νομιζω οτι εχω σκαψει στρεμματα. Ετοιμασα και βαλιτσα!

mTTwp2.png?OQgwOGTP

Κοριτσουδια καλημερα!!!

Μπηκα για να σας πω οτι πηρα τα αποτελεσματα απο την εξεταση αιματος DNA απο αμερικη σημερα και το μωρακι ειναι κοριτσακι και ειναι υγιες απο τρισωμιες 13-18-21!!!!

Ειμαι πολυ χαρουμενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι ομορφα νεα ειναι αυτα κοπελα μου τα διαβασα και τα μπιξα!!!

αντε με το καλο το κοριτσακι σου παει το ανγχος σου τωρα ηρεμησε και απολαυσε το σου αξιζει!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...