Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, επέστρεψα και εγώ μετά από πολλή άρνηση και αποστασιοποίηση να μοιραστώ τον πόνο μου, όχι ότι αυτό θα αλλάξει κάτι στην κατάσταση. Τελείωσα το δεύτερο κύκλο διέγερσης με νέο φάρμακο, είχα μεγάλες προσδοκίες ότι μου ταίριαξε καλύτερα από το πρώτο γιατί βλέπαμε 10 ωοθυλάκια και η δεύτερη μέτρηση της οιστραδιόλης έφτασε 3 χιλιάδες... Χθες έγινε η ωοληψία και έμαθα ότι πήραμε 6 γιατί τα 3 ήταν άδεια. Σήμερα μου είπαν ότι τα 4 γονιμοποιηθηκαν. Ο άντρας μου λεει οκ τα ίδια με την πρώτη φορά που ουσιαστικά μείναμε με 4 των 3 ημερών..Τώρα φυσικά εγώ σκέφτομαι πόσα θα φτάσουν τελικά 3η ημέρα και ότι δεν αξίζει να κάνω όλο αυτό για 1 προσπάθεια/ευκαιρία... Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα σε ρίχνει εκεί που πας να ανέβεις λίγο ψυχολογικά..

Κούκλα μου δεν είναι άσχημα τα έξι ωάρια και τέσσερα γονιμοποιημένα.. νομίζω πρέπει να δεις λίγο πιο αισιόδοξα την κατάσταση και να μην συγκρίνεις!

Καλό μήνα με υγεία

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

πάντως ρε κορίτσια με την ανυπομονησία που μας διακρίνει

και πολύ λογικό να μας διακρίνει αφού δε μας ήρθε με το καλημέρα ή το καλησπέρα έστω..

θα μας φανεί βουνό το 9 μήνες εμείς το πολύ πολύ να αντέχαμε 1-2 μήνες εγκυμοσύνη μετά από τόση αναμονή!!!!!!χαχαχα

ναι ας στειλουμε θετική ενέργεια οοοοομμμμμμ!

τι σημαινει μονή ή διπλή?

μπορείς να πας για σπερματέγχυση την ημέρα και ώρα που θα σου υποδείξει ο γιατρός και να επαναλάβεις τη διαδικασία σχεδόν 24 ώρες μετά (άλλοι και νωρίτερα) για περισσότερες πιθανότητες..

οοοοοοομμμμμμμμμ!!

Διαφημίσεις

ωραια....ομμμμμμομμμμμμμμοοοοομμμμ

ρε συ ας μείνουμε και θα εχουμε υπομονή....θα κοιταζουμε ρουχαλάκια επιπλάκια...αξεσουαράκια...θα περνάει ο χρόνος!!!!!

Χεχεχε....με έκανες να γελάσω Kalliroi!!!! Όντως 2 μήνες εγκυμοσύνη θα αντέχουμε με την τόση ανυπομονησία που μας δέρνει όλες εδώ μέσα!!!!:P:p:p

Κορίτσια συμφωνώ με αυτά που είπατε...σε συνδυασμό!!!! Δηλαδή συμφωνώ Kalliroi στην θετική ενέργεια που πρέπει να έχουμε όλες μας για να πετύχουμε κάτι! Θετικές εικόνες στο μυαλό μας και μέσα από αυτές μπορούν να γίνουν πολλά πραγματικότητα!!!! Παράλληλα chryssaki μια δύναμη εκεί πάνω ψηλά μας κρατά!!!! Θέλουμε δεν θέλουμε!!!! Οπότε και το κεράκι βοηθά και η πίστη μας!!!!

Οπότε κορίτσια μαζί με το ιατρικό υπόβαθρο που διακατέχει το φόρουμ μας βάζουμε και μια πινελιά ψυχολογίας και μια πινελιά θρησκείας/θεολογίας και πάει...το καφέ μας έγινε τρι-επιστημονικό!!!!! Οοοοομμμμμμμμ!!!!!

Μιλάμε για πολύ υψηλού επιπέδου καφέ εδώ! Όχι παίξε γέλασε!!!!!:P:p:p

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

μπορείς να πας για σπερματέγχυση την ημέρα και ώρα που θα σου υποδείξει ο γιατρός και να επαναλάβεις τη διαδικασία σχεδόν 24 ώρες μετά (άλλοι και νωρίτερα) για περισσότερες πιθανότητες..

οοοοοοομμμμμμμμμ!!

και οι ανδρες δίνουν συνεχεια σπέρμα?

ωχ τα κακομοιρα!

Διαφημίσεις

Χεχεχε....με έκανες να γελάσω Kalliroi!!!! Όντως 2 μήνες εγκυμοσύνη θα αντέχουμε με την τόση ανυπομονησία που μας δέρνει όλες εδώ μέσα!!!!:P:p:p

Κορίτσια συμφωνώ με αυτά που είπατε...σε συνδυασμό!!!! Δηλαδή συμφωνώ Kalliroi στην θετική ενέργεια που πρέπει να έχουμε όλες μας για να πετύχουμε κάτι! Θετικές εικόνες στο μυαλό μας και μέσα από αυτές μπορούν να γίνουν πολλά πραγματικότητα!!!! Παράλληλα chryssaki μια δύναμη εκεί πάνω ψηλά μας κρατά!!!! Θέλουμε δεν θέλουμε!!!! Οπότε και το κεράκι βοηθά και η πίστη μας!!!!

Οπότε κορίτσια μαζί με το ιατρικό υπόβαθρο που διακατέχει το φόρουμ μας βάζουμε και μια πινελιά ψυχολογίας και μια πινελιά θρησκείας/θεολογίας και πάει...το καφέ μας έγινε τρι-επιστημονικό!!!!! Οοοοομμμμμμμμ!!!!!

Μιλάμε για πολύ υψηλού επιπέδου καφέ εδώ! Όχι παίξε γέλασε!!!!!:P:p:p

ρε μομεντάκι μήπως πρέπει να εμπλουτίσουμε την ύλη μας;;;;

έτσι για να περάσει πιο γρήγορα το στάδιο της αναμονής!

Για πείτε καμιά ιδέα!!!!!!

Α και μάλλον έρχεται καταφθάνει, μια μέρα νωρίτερα από την αναμενόμενη άφιξή της, όπως πάντα Κυρία!!

θα σε ξορκίσω όμως μαντάμ με τη σπερματέγχυση τέλος Μαρτίου!!!

Ομαδικό ξορκισμό να κάνουμε Kalliroi μου!!!! Να μην έρθει σε καμιά μετά το Μάρτη!!!! Ή μάλλον σε μένα να έρθει!!!! Θέλουμε να έρθει όταν τελειώσουν οι ενέσεις!!!! Οπότε ξορκισμό να φύγει από σας και να ρθει σε μένα!!!!! Την θέλω να είναι εδώ μέχρι τέλος Απριλίου!!!! Είπα και ελάλησα!!!!:P:p:p

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Ομαδικό ξορκισμό να κάνουμε Kalliroi μου!!!! Να μην έρθει σε καμιά μετά το Μάρτη!!!! Ή μάλλον σε μένα να έρθει!!!! Θέλουμε να έρθει όταν τελειώσουν οι ενέσεις!!!! Οπότε ξορκισμό να φύγει από σας και να ρθει σε μένα!!!!! Την θέλω να είναι εδώ μέχρι τέλος Απριλίου!!!! Είπα και ελάλησα!!!!:P:p:p

εγώ λέω να σου έρθει προς τα τέλη Μαρτίου (παίζει αυτό?) και να μείνουμε ταυτόχρονα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...