-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 10 λεπτά , anemonii είπε:
Καλημέρα!! Εμείς κάναμε την Τετάρτη την ετ, βάλαμε δύο βλαστοκυστες αν και εμένα ο γιατρός μου είπε ότι δεν προτιμαμε πολύδυμες κυήσεις γιατί θεωρούνται υψηλού ρίσκου, έχουν περισσότερες επιπλοκές κλπ. Καταλήξαμε τελικά στις δύο επειδή έχουμε απόθεμα εμβρύων, μπας και αυξήσουμε τις πιθανότητές μας. Πάντως με τον άντρα μου είχαμε συμφωνήσει από πριν ότι θα κάνουμε ο,τι μας πει ο γιατρός.
Εγώ έχω μπει λίγο στο τρυπάκι με τα συμπτώματα, που δεν έχω κανένα απολύτως, πέρα από το στήθος που ποναγε και από πριν λόγω των φαρμάκων, και κάθομαι και βλέπω τις μέρες πότε θα αδιαθετησω αφού σταματήσω τα φάρμακα για να υπολογίσω πότε περίπου θα κάνω υστεροσκοπηση που είπα στον γιατρό ότι θέλω να κάνω πριν προχωρήσουμε στην επόμενη ετ. Γενικα στην κεφαλα μου έχω βγάλει το πρόγραμμα των επόμενων μηνών. Παρόλα αυτά, χτύπησα ένα παγωτακι χθες που το σκεφτόμουν εδώ και μέρες και σήμερα έχω ξυπνήσει με καλή διάθεση!
Ο,τι και να αποφασίσεις τελικά εύχομαι να είναι για καλό, να πάνε όλα καλά και σε μερικούς μήνες να έχεις αγκαλιά το μωρό ή τα μωράκια σου!! Σε όλες μας το εύχομαι!!
Σ ευχαριστώ πολύ τα ίδια ακριβώς και ο δικός μου ,γιατί το έχεις καταδικάσει από τώρα ??? Συμπτώματα δεν υπάρχουν κακά τα ψέματα και όσες νιώθουμε κάτι είναι από τα φάρμακα ,σκέψου λίγο θετικά σε παρακαλώ,ποτέ έχεις χωριακη?
-
ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!
-
Θέματα
-
- 13.451 απαντήσεις
- 1.370.725 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 139 απαντήσεις
- 161.420 εμφανίσεις
-
- 11.406 απαντήσεις
- 2.303.976 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 527.557 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 162.213 εμφανίσεις
-
-
-
- 13.451 απαντήσεις
- 1.370.725 εμφανίσεις
-
- 138 απαντήσεις
- 8.187 εμφανίσεις
-
- 2.879 απαντήσεις
- 185.737 εμφανίσεις
-
- 14 απαντήσεις
- 4.455 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 177 εμφανίσεις
-
βελονισμός -ομοιοπαθητική- βότανα και άλλα εναλλακτικά 1 2 3 4 5
Από karlajo, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 67 απαντήσεις
- 8.454 εμφανίσεις
-
- 14 απαντήσεις
- 841 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 3.813 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 252 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 123 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα