Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Μην παιδεύεις τον εαυτό σου κορίτσι μου ,το έχω περάσει 7 φορές ,άκρη δεν θα βγάλεις με το Αν ... Ηρέμησε πάρε τον ταρζανακο σου και παντε βόλτα παίξτε να ξεχαστεις,έχεις μεγάλο ατού που έχεις ήδη ένα θαυματακι δίπλα σου ... Πάνε μιλά μαζί τους και πάρε τις αποφάσεις σου .εμείς εδώ είμαστε για οτιδήποτε .,

Γιαυτο σας δίνω πολλά συγχαρητήρια μπράβο σας .το ξέρω κ μου δίνει πολύ δύναμη ο μικρός  κ είμαι από τις τυχερές που έπιασα με την πρώτη ετ  εκεί ήμουν πολύ τυχερή .

• Μου αρέσει 2

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καληνυχτα Ελλη!!!!!!!!!! Καλο υπνο!!!

Αγορομαμυ, πρωτα δοκιμασα τα χαπια προκλησης που δυστυχως δεν με επιασαν και δεν βοηθησαν να κανω ωορρηξια...Επειτα ακολουθουν οι ενεσεις προκλησης, που νομιζω οτι ειναι οι ιδιες ενεσεις με αυτες της εξωσωματικης αλλα σε χαμηλοτερες δοσεις. Αυτο λεω να το δοκιμασω καποια στιγμη!

Αν δεν πιασει και αυτο, προχωρας σε εξωσωματικη. Αλλα εγω δεν θα φτασω μεχρι εκει!!!!!!!!! Εχω το παιδακι μου και δεν θελω, δεν αντεχω και δεν εχω να μπλεξω με εξωσωματικες...

Αν ερθει εγκυμοσυνη, θα ερθει καποια στιγμη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσιααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Σας μιλαει ενα πτωμααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετεεεεεεεεεε??????????

Μαρηηηηηηηηηηηηη κοαλακι μουυυυυυυυ!!!!!Με γεια στο φουρτουνακι μας!!!!!!!!!!!

Αγορομαμυ μου συμφωνω απολυτα μαζι σου.Δυστυχως πολλες φορες τα πραγματα δεν ερχονται οπως τα εχουμε υπολογισει!!!!!!!Αλλωστε για αμς που δουλευουμε και δεν ειμαστε ολη τη μερα στο σπιτι το θηλαστρο ειναι πολυ καλη λυση.Ασε που και να μη δουλευα,δεν εχω σκοπο να τα παρατησω ολα και να κραταω ενα βυζι στο χερι.Θα τον παιρνω μαζι μου τον μπομπηρα μου κι οπως λες γαλατακι!Και να μου πεις και λεπτομερειες για την καταψυξη!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσια ήρθε και ο αντρουλης μου στο κρεβατι οπότε πάω για νάνι.. Καληνύχτα και πολλα φιλια σε όλες!

Καληνυχτα Ελλακη μου...Δεν μιλησαμε καθολου σημερα....:|:neutral:.

Τα λεμε αυριο ....Φιλακια!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσια μου,θα σας καληνυχτισω!

Κολλαει παρα πολυ η σελιδα!Δε ξερω εαν εχετε το ιδιο προβλημα!Πφφφφ...

Θα τα πουμε αυριο,πρωτα ο Θεος!

Καλο ξημερωμα!

Μαρωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!Τι κανεις μαρη?Υπνο?Καληνυχτα και φιλια στο Δημητρουλη μας!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσιααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Σας μιλαει ενα πτωμααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετεεεεεεεεεε??????????

Μαρηηηηηηηηηηηηη κοαλακι μουυυυυυυυ!!!!!Με γεια στο φουρτουνακι μας!!!!!!!!!!!

Αγορομαμυ μου συμφωνω απολυτα μαζι σου.Δυστυχως πολλες φορες τα πραγματα δεν ερχονται οπως τα εχουμε υπολογισει!!!!!!!Αλλωστε για αμς που δουλευουμε και δεν ειμαστε ολη τη μερα στο σπιτι το θηλαστρο ειναι πολυ καλη λυση.Ασε που και να μη δουλευα,δεν εχω σκοπο να τα παρατησω ολα και να κραταω ενα βυζι στο χερι.Θα τον παιρνω μαζι μου τον μπομπηρα μου κι οπως λες γαλατακι!Και να μου πεις και λεπτομερειες για την καταψυξη!!!!!!!

Μιλανε και τα πτωματααααα.......?????? :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Που εισαι μαρηηηηηηηη εσυ.....???????

Ευχαριστουμεεεεεε....!!!!!!

Τι κανετε....??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Λοιπον ειμαι πολυ χαρουμενη. Το golf ball που ειχαμε εντοπισει στο β επιπεδου οπως πολυ σωστα μας ειχε πει ο γιατρος εχει εξαφανιστει τωρα στην 32η. Ειναι 1800 γρ. φυσιολογικως για την ηλικια κυησης του και το ντοπλερ βγηκε παλι κατα φυση. Θα ξαναπαω σε 3 εβδομαδες μετα απο εξετασεις αιματος και ουρων.Οταν του ειπα οτι εχω μια ημερομηνια στο μυαλο μου χαμογελασε και μου ειπε να μην το γρουσουζευω γιατι πολλα γινονται και δεν μπορουμε να θετουμε ορια. Οποτε εγω πρεπει να προχωρησω τις δουλειες.Ντουλαπες και στρωσιμο χαλιων μεχρι 15 Νοεμβρη και στολισμα δεντρου 1η Δεκεμβρη.Η συρταριερα με τα ρουχα του ειναι ετοιμη.Ομορφες μερες ερχονται...

Επειδη εχω ξεχασει οι μικρομανουλες μου θυμιζετε αν βαζουμε μαλακτιοο Προδερμ στα ρουχα του νεογεννητου γιατι σημερα που πηγα σουπερ το βρηκα μπροστα μου.Εγω τα επλυνα μονο με το απορρυπαντικο Προδερμ.

Yola μου!!!!!!!!!Μπραβο ολα τελειαααααααααα!!!!!!!!!!!

Ειδες μας τρομαξαν τα μικρα μας αλλα ολα καλα τωρα!!!Καλη συνεχεια μαναρακι και σε σενα!!!!!!!!!Κι εγω αυτες τις δουλεις κανω τωρα

Οσον αφορα το ικα εγω θα πληρωθη για τις πρωτες 56 και μετα την γεννα για τις 63.Αλλα τα εκαν τα χαρτια μου πριν τη μερα που βγαινω κανονικα σε αδεια!!!!!!

1sh1p2.png

Μιλανε και τα πτωματααααα.......?????? :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Που εισαι μαρηηηηηηηη εσυ.....???????

Ευχαριστουμεεεεεε....!!!!!!

Τι κανετε....??????

Αστα η μανουλα μου εφυγε και θα ερθει και αυριο ο αντρας μου παλευει με το παιδικο κι εγω καθομαι φαρδια πλατια γιατι παρεδωσα.Οχιοτι εκανα τιποτα βαρυ,αλλα ειμαι απο το πρωι στο ποδι και κουραστηκα και σε 4 εβδομαδες γενναωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Αστα η μανουλα μου εφυγε και θα ερθει και αυριο ο αντρας μου παλευει με το παιδικο κι εγω καθομαι φαρδια πλατια γιατι παρεδωσα.Οχιοτι εκανα τιποτα βαρυ,αλλα ειμαι απο το πρωι στο ποδι και κουραστηκα και σε 4 εβδομαδες γενναωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ ανατριχιασα τωρα ετσι οπως το ειδα γραμμενο αυτο το "σε 4 εβδομαδες γενναωωωωωωωωωωω",τελειωσαν τα ψεμματα, οντως γενναααααααααααας.......!!!!!!!! Υπεροχααααααααααααα :D:D:D

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ριτσακι μου καλο τωρα καταλαβαινω... Τον αλλο μηνα θα κανονισεις σαλπιγγογραφια? γιατι δεν ψαχνεις να την κανεις καπου φθηνα οπως το Ηλιοβασιλεμα που πηγε σε πανεπιστημιακο?

Μποτσακι μου γλυκο καλως μας ηρθες!! Κι εγω ακομα και αν δε δουλευα το θηλαστρο θα το επαιρνα, ειναι πολυ ανακουφιση να θελεις να κοιμηθεις λιγο παραπανω και να δωσει ο αντρας σου στο μωρο το γαλα.. ειδικα αν δεν εχεις πολυ βοηθεια στο σπιτι και εχεις περα απο το μωρο να ασχοληθεις με ολο το σπιτι ειναι δυσκολα! σημερα μιλουσα με μια φιλη μου που γεννησε πριν 2 μηνες, κανει αποκλειστικο και εχει νοικιασει νοσοκομειακο για τους παραπανω λογους.εκεινη δεν εχει και θηλη και βαζει ενα εξαρτημα στο στηθος που βγαζει τη θηλη εξω και θηλαζει ο μπεμπης της! οσο για την καταψυξη το διατηρεις εως 6 μηνες, εγω το αποθηκευα και εβαζα πανω ημερομηνια. Αν παρεις θηλαστρο εχει μεσα οδηγιες για την καταψυξη γαλακτος.

to1Np2.png

KCkop2.png

Μποτσακι μου ο,τι απορια εχεις θα σε βοηθησουν και στο μαιευτηριο (εξαρταται που θα πεσεις, μια μαια με βοηθησε πολυ μονο) Εχεις δικια σου μαια? αν ενδιαφερεσαι και δεν εχεις δικια σου μπορω να σου προτεινω τη δικια μου, ειναι νεο κοριτσι, πολυ γλυκια, πολυ κατατοπισμενη και με βοηθησε στα παντα! μεχρι να αποθηλασω μιλουσα μαζι της, αποθηλασα και χωρις χαπι χαρη στη βοηθεια της...

to1Np2.png

KCkop2.png

Ριτσακι μου καλο τωρα καταλαβαινω... Τον αλλο μηνα θα κανονισεις σαλπιγγογραφια? γιατι δεν ψαχνεις να την κανεις καπου φθηνα οπως το Ηλιοβασιλεμα που πηγε σε πανεπιστημιακο?

Μποτσακι μου γλυκο καλως μας ηρθες!! Κι εγω ακομα και αν δε δουλευα το θηλαστρο θα το επαιρνα, ειναι πολυ ανακουφιση να θελεις να κοιμηθεις λιγο παραπανω και να δωσει ο αντρας σου στο μωρο το γαλα.. ειδικα αν δεν εχεις πολυ βοηθεια στο σπιτι και εχεις περα απο το μωρο να ασχοληθεις με ολο το σπιτι ειναι δυσκολα! σημερα μιλουσα με μια φιλη μου που γεννησε πριν 2 μηνες, κανει αποκλειστικο και εχει νοικιασει νοσοκομειακο για τους παραπανω λογους.εκεινη δεν εχει και θηλη και βαζει ενα εξαρτημα στο στηθος που βγαζει τη θηλη εξω και θηλαζει ο μπεμπης της! οσο για την καταψυξη το διατηρεις εως 6 μηνες, εγω το αποθηκευα και εβαζα πανω ημερομηνια. Αν παρεις θηλαστρο εχει μεσα οδηγιες για την καταψυξη γαλακτος.

αααααααααααααα τελεια!!!!!!!!!!!Κι εγω θα το κανω αυτο!!!!!!!!!!

Δεν ξερω κοριτσια το παιδι μου ειναι και θα ειναι η ζωη μου αλλα πρεπει να κανονισω τους χρονους μου γιατι αν εγκαταλειψω το μποτσακι τελειωσαμε!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...