Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @Ρούλα87 Δεν πειράζει μια από αποτυχία ήταν όλα θα πάνε καλά. Να σας πω και τα δικά μου. Αν δεν θυμάστε Δευτέρα ξεκίνησα διέγερση με rekovelle 14 μονάδες. Τον προηγούμενο μήνα έπαιρνα αντισυλληπτικά.Σήμερα έκανα υπέρηχο και είχαμε 3 11αρια στην δεξιά 2 11 αρια στην αριστερή, 2 ενιαρια στην αριστερή και ένα 7αρη στην αριστερή. Από αύριο ξεκινάω και orgalytran. Περιμένω να δω και την οιστραδιόλη αν μου την στείλουν. Όχι ότι θα καταλάβω αλλά λέμε τώρα.

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Ωραία! Εγω στην βιοκλινικη κλεινω. Τεθηκε και το διαβαλκανικο στην κουβεντα μας, αλλα η διαφορα στο μονοκλινο ειναι αρκετη.

Βιοκλινικη φτ. 1280?, διαβαλκανικο 1800?

Βιοκλινικη κτ. 1550?, διαβαλκανικο 2500?

Αν και λογω Χαλκιδικης θα μας βολευε περισσοτερο το διαβαλκανικο. Κι απ την αλλη σκεφτομαι πως σιγα την κινηση που θα πετυχουμε Αυγουστιατικα στο κεντρο.

Στο Γέννεσις που ρωτησα το τρικλινο :

ΦΤ: 790? μειον 10% (παλιος πελάτης) 3 διανυκτερευσεις = 710?

επιπλέον

140? αναισθησιολόγος + 170? παιδιατρος + 30? αναλώσιμα παιδιατρικής

ΣΥΝΟΛΟ: 1.050?

ΚΤ: 1.150 μειον 10% (παλιος πελατης) 4 διανυκτερευσεις = 1.035?

επιπλέον

160? αναισθησιολόγος + 170? παιδιατρος + 30? αναλώσιμα παιδιατρικής

ΣΥΝΟΛΟ:1.395?

αρα για μονόκλινο είναι μια χαρά η βιοκλινική. Πόσες διανυκτερευσεις είναι???

τα επιπλέον είναι κι εκει χωριστά ή όλα μαζί???

Εχω και για δικλινο οποια Θεσσαλονικιά ενδιαφέρεται!!!!

eNortjKzUjIyNLI0NFKyBlwwFW0Czg,,24.png

eNortjKzUjIyNLU0tVSyBlwwFaQC3A,,32.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στο Γέννεσις που ρωτησα το τρικλινο :

ΦΤ: 790? μειον 10% (παλιος πελάτης) 3 διανυκτερευσεις = 710?

επιπλέον

140? αναισθησιολόγος + 170? παιδιατρος + 30? αναλώσιμα παιδιατρικής

ΣΥΝΟΛΟ: 1.050?

ΚΤ: 1.150 μειον 10% (παλιος πελατης) 4 διανυκτερευσεις = 1.035?

επιπλέον

160? αναισθησιολόγος + 170? παιδιατρος + 30? αναλώσιμα παιδιατρικής

ΣΥΝΟΛΟ:1.395?

αρα για μονόκλινο είναι μια χαρά η βιοκλινική. Πόσες διανυκτερευσεις είναι???

τα επιπλέον είναι κι εκει χωριστά ή όλα μαζί???

Εχω και για δικλινο οποια Θεσσαλονικιά ενδιαφέρεται!!!!

Τρεις για φυσιολογικο και τεσσερις για καισαρικη.

Βιοκλινικη.

Φ.τ 230? παιδιατρος κ αναισθησιολογος.

Κ.τ. 280? παιδιατρος κ αναισθησιολογος.

Διαβαλκανικο

Στις παραπανω τιμες συμπεριλαμβανεται ο παιδιατρος αλλα οχι ο αναισθησιολογος. Δεν αναφερει τιμη του αναισθησιολογου ( πριν 5 χρονια η κουνιαδα για φ.τ ειχε δωσει 200?).

Εγω εχω τιμες απο διαβαλκανικο κ βιοκλινικη για ολα τα δωματια για οποια ενδιαφερεται.

bdf4p3.png

Σου λέω απλως την εμπειρια μου! Ακριβειας δεν ειναι σίγουρα τα μηχανήματα και θα φανεί στο τελος και με την παρέα μας... σε λιγες θα πέσουν μεσα...

Ομως στο τι ειναι ανησυχητικό και στο τι οχι δεν μπορω να σου πω ή τι ρόλο μπορει να εχει ο διαβήτης!

Μην μπερδευεσαι ομως δεν εχεις διαβητη, προσεχεις για να μην κανεις ... Επομένως γιατι να εχει επηρεαστεί σε κατι το μωρο...

Εμάς μας ειπε απο την αρχη οτι περιμενουμε λογικά ενα παρόμοιου μεγέθους μωρο, που ειναι φυσιολογικό (λογω των δικών μας σωματικών διαστάσεων) δεν τέθηκε ουτε τότε ουτε τώρα θεμα για ενα άνω των 4 κιλών μωρο, που θεωρείται μακροσωμο.

Γι' αυτο σου λέω τότε με 10 μερες μεγαλύτερο που φαινόταν γεννήθηκε 3650, εξαντλώντας το χρονο, αν ειχα γεννήσει 10 μερες νωρίτερα (καθώς δεν εξαντλούν ολες οι έγκυες τον 9ο) δε θα ηταν πανω απο 3.400, άρα... τι καταλαβαίνεις;

αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι όλα είναι σχετικά;) και στο περίπου είναι αυτά που λένε!απλώς σε κάποιες περιπτώσεις μας αγχώνουν ή και απο μόνες μας αγχωνόμαστε παραπάνω από όσο πρέπει!

url%5Dcbf47431c9.png

Καλημέρα!! Πάω Κομμωτηριο να βαψω και να χτενίσω μαλλί !! Σημερα ειναι το παρτυ του υιου!! Ειμαι πολυ χαρούμενη!!!!!!!!

Καλημέρα!!

Να περασετε ΣΟΥΠΕΡ

σου ξαναευχομαι, να ειναι πολυχρονος, υγειής και τυχερός στην ζωη του!!!

bdf4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα τι κάνετε? έχω μέρες να μπω (σας διαβάζω όμως), απο ότι θυμάμαι όλα καλά? δόξα το Θεό και έτσι να συνεχίσουμε.

τρέχω με τις ετοιμασίες του δωματίου-ανακατάταξη όλου του σπιτιού για την υποδοχή του πρίγκηπα και καταλαβαίνετε. ΄

αγορές θα αρχίσω με το που τελειώσω με όλα αυτά. θα σας ανεβάσω και φώτο!!!!!

καλορίζικα σε όσες κάνατε αγορές και με το καλό σε όλες μας. για τα δωματιάκια τέλεια - τι να πω, καλά οι Αυγουστομανούλες έχουμε τρελό γούστο!!!!!!!!!!

εγώ βλέπω να πίνω καφέ μαζί σας αφού γεννηθεί ο άντρας της ζωής μου - τώρα είμαι τρεχάτε ποδαράκια μου!!!!!!!!!

τη Παρασκευή έκανα και τη καμπύλη (2 ώρες φρίκη αλλά εννοείται χαλάλι)- Τετάρτη απόγευμα οι απαντήσεις!!!!!!!!!!!

ΕΊΜΑΙ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ!!!!!!!!!!

SO9Np3.png

Καλημέρα!! Πάω Κομμωτηριο να βαψω και να χτενίσω μαλλί !! Σημερα ειναι το παρτυ του υιου!! Ειμαι πολυ χαρούμενη!!!!!!!!

Καλημέρα, να σας ζήσει και να περάσετε τέλεια!!! Πρέπει να έχετε ετοιμάσει ωραίο πάρτυ απ'ότι κατάλαβα!

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

Γερός και καλότυχος να είναι στη ζωούλα του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να περάσετε τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!

SO9Np3.png

καλημερουδιαααα...!!!

να σα ζησει,γερος κ δυνατος να ειναι,να περαστε σουπερ...!!!

καλημερουδιαααα και σε σας κοριτσια μου ομορφα που ξυπνησατεεε....σε λιγο παω για δουλειααα και πονανε τα ποδια μουυυυ πρωτου σηκωθωωω:(:(:(:(

ZNO2p3.png

Τι καλά!!!!

Χρόνια του πολλά!!! Να τον χαιρεστε!!!!!:-) :-) :-) :-) :-)

Καλημέρα girls!!!

Κι εγώ στις ετοιμασίες βρίσκομαι και μάλλον όλες μας και έτσι θα εξηγείται γιατί έχουν οι περισσότερες χαθεί απο δω ε....

Μας έδωσε μια φιλη μου καλαθουνα και βαση παλι καλά γλιτωσαμε και ενα εξοδο!!!!:-) :-) :-)

Νατασουλι καλά αποτελέσματα!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια!

Κι εγω mustela έλεγα να πάρω... αλλά με απογοήτευσες τώρα....

Weleda που χρησιμοποιούσα στον γιό μου μυριζαν απ ότι θυμάμαι ωραία!!!

Ευτύχως θα τα πάρω απο ένα πελάτη του άντρα μου που έχει ηλ φαρμακειο..

εμεις όμως θα πάμε απο την αποθηκη κι ετσι θα έχω την δυνατοτητα να τα μυρίσω κιολας..

έχει πάρα πολλές μάρκες....

Κορίτσια καμιά άλλη μάρκα εκτος απο mustela και weleda???

εγώ έχω λατρέψει τα avene. μου άρεσε πολύ το άρωμα του σαμπουάν/αφρόλουτρου. βέβαια δεν το έχω ψάξει από άποψη συστατικών...

zizoulis μου το έβγαζαν εδώ και καιρό καμιά δεκαριά μέρες παραπάνω τώρα μου το έβγαλαν τουλάχιστον 2 βδομάδες πιο μπροστά!βέβαια δεν ξέρω αν τώρα με τη διατροφή μειώθηκε η ανάπτυξη του. Σε καμια δεκαριά μέρες έχω dobbler, οπότε και εκει δεν θα μου πουν λογικά? Άρα παίζει να μην είναι και πολύ ακριβείας τα κιλά που βγάζουν ε?

τα κιλά σίγουρα δεν είναι ακριβείας, αλλά κατά προσέγγιση.

δες και το λινκ:

http://www.doctorvasiliadis.gr/menusidefetusweight.html

αν βάλεις τα στοιχεία που ζητάει (από τον υπέρηχο) θα σου δώσει το βάρος και 2 τιμές ελάχιστου και μέγιστου βάρους.

τί καλά που έχετε πάρτυ! καλή διασκέδαση! να χαίρεστε και τον πρωτότοκο! να σας ζήσει!

Αναστασία έχεις τρέξιμο ε?! να μας βάλεις φωτό... εγώ τώρα περιμένω τα έπιπλα που στην καλύτερη έρχονται στο τέλος του μήνα.

RArep3.png?mjfpyDPm

αχ κορίτσια , όντως πολύ τρέξιμο!!!!!!!!!!!!!!το ζούμε όλες :D:D:D:D:D:D:D:D

μπράβο Μαριλού μου για τη καλαθούνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μου έστειλαν απο τη προδέρμ δείγματα αφρόλουτρο σαμπουάν για νεογέννητο κρέμα συγκάματος κλπ.

μία φίλη μου είπε ότι η καλύτερη κρέμα συγκάματος είναι η sudocream και απο αφρόλουτρα, σαμπουάν κλπ τα καλύτερα είναι τα fissan mama (το προδέρμ της έκανε ερεθισμό στο δικό της μωράκι)

SO9Np3.png

καλημέρα ομορφες!!!!

όλα καλα?

να τον χαίρεσαι, πολύχρονος και δυνατός!!!!

βρε κορίτσια έχω μια απορία...το στρώμα στην καλαθούνα πρέπει να είναι σκληρό ή μαλακό???θα πάρω καλαθούνα απο τζάμπο και είναι μαλακούλι το στρωματάκι, να του πάρω αλλό?

eNortjKzUjIyNLQ0NleyBlwwFX4C1A,,90.png

καλημέρα ομορφες!!!!

όλα καλα?

να τον χαίρεσαι, πολύχρονος και δυνατός!!!!

βρε κορίτσια έχω μια απορία...το στρώμα στην καλαθούνα πρέπει να είναι σκληρό ή μαλακό???θα πάρω καλαθούνα απο τζάμπο και είναι μαλακούλι το στρωματάκι, να του πάρω αλλό?

Καλημέρα mj!

Εγώ αγοράσα στρώμα για την καλαθουνα απο Ήρα grecostrom latex με antiacarea ύφασμα ...

http://www.irabebe.gr/product/%CE%9573249/stroma-kalathounas-latex

Απο οτι είδα είχε μονο δυο επιλογές, κοκοφοίνικα και latex αρα πανω κάτω τα ίδια είναι...δεν ήθελα κοκοφοίνικα όμως για την καλαθουνα γιατί αν βραχεί βγάζει ακάρεα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...