Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, anemonii είπε:

Μου δίνεις θάρρος! ❤️ Εσύ όλα καλά, ξεκίνησες διέγερση ή ακόμη;

Ναι, αυτή η αναμονή είναι δύσκολη. Αλλά θα περάσουν οι μέρες!!

Οχι ακόμα, περιμένω την περίοδο μου και θα δω αν θα ξεκινήσω γιατί είναι του αγίου πνεύματος 9/6 οπότε μπορεί να τον χάσουμε και αυτόν τον κυκλο. 
      Μια χαρά θα πάνε όλα, υπομονή και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και σε κάνουν να νιώθεις καλά. ❤️

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Κατερινα Κων, ποσο μεγαλύτερο στο βγάζουν το παιδι; Το πρωτο μωρο μου το έβγαζαν υπέρηχογραφικα 10 μερες μεγαλύτερο (χωρις ανησυχία, ουτε τέθηκε θεμα ζαχαρου ή μεγάλου παιδιου, χωρις δηλ. να μου πουν κατι κλπ.). Ημερολογιακή ΠΗΤ 17/4, Υπερηχογραφικη 7/4. Τελικα γέννησα 16/4 (άρα πήρα όλο το μηνα ημερολογιακα ) και το μωρο γεννήθηκε 3.650. Φίλης μου το έβγαζαν κανονικα στην εβδομαδα του (της ελεγαν 3.200 δυο μερες πριν γεννήσει και γεννήθηκε 3.700.

EGd5p3.png

vYCpp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι Εγω 2 νυχτικιες και μια πυτζαμα! Και λεω να παρω μια ακομη νυχτικια μαζι μου για καβαντζα.

Οσο για τα βρακια, μια φιλη που γεννησε προσφατα μου ειπε πως ειχε αγορασει και μια χρησης της tena και την πρωτη και δευτερη μερα τα καταβολευτηκε.

Σημερα ηρθε και η παραγγελια με το θερμομετρο (αχρειαστο να ναι) και ενα αφρολουτρο που κανει κ για το πιπι μας και το υπολοιπο σωμα και το προσωπο..

Ααααα ηρθαν και τα mustela της μπεμπας. Η μυρωδια δεν με ενθουσιασε....:roll::roll::roll:

Κι εγω mustela έλεγα να πάρω... αλλά με απογοήτευσες τώρα....

Weleda που χρησιμοποιούσα στον γιό μου μυριζαν απ ότι θυμάμαι ωραία!!!

Ευτύχως θα τα πάρω απο ένα πελάτη του άντρα μου που έχει ηλ φαρμακειο..

εμεις όμως θα πάμε απο την αποθηκη κι ετσι θα έχω την δυνατοτητα να τα μυρίσω κιολας..

έχει πάρα πολλές μάρκες....

Κορίτσια καμιά άλλη μάρκα εκτος απο mustela και weleda???

eNortjKzUjIyNLI0NFKyBlwwFW0Czg,,24.png

eNortjKzUjIyNLU0tVSyBlwwFaQC3A,,32.png

Γεια σας κούκλες!!!!!!

Βλέπω όλες ετοιμαζεστε.... εγώ πάλι δεν έχω κάνει τίποτα....

Το Σάββατο πήρα τα πρώτα μου "ΡΟΖΟΥΛΙΑ" μια κουβερτούλα και δυο σεντονάκια για την καλαθούνα που ήδη έχω...

Απο τα mothercare τα πήρα και είχε προσφορά σε είδη προικος αν πάρεις 2 ειδη το δευτερο μισή τιμή.

Ρούχα-σεντόνια και συναφή θα τα πλύνω όλα μαζί μόλις βγώ σε άδεια.. με την ησυχία μου.

Αρχές Ιουλίου με βλέπω...

Κορίτσια οσον αφορά για το μαιευτηριο.... οτι πήρα στον γιο θα πάρω και στην κόρη με κάποιες παραλλαγές λογω εποχής...

* Εσώρουχα μια χρήσεως (μαζί με μεγάλη σερβιέτα φυσικά)

* Σερβιέτες (ειχα πάρει απο το mothercare κάτι τεράστιες και δεν με βόλεψαν καθόλου,ευτυχως είχα πάρει και always μωβ νομίζω ήταν και σώθηκα... βέβαια ειχα και πολύ λίγο αίμα )

* 1 νυχτικάκι με ζακετάκι (το φορούσα μόνο όταν δεν είχα επισκεπτήριο)

* 1 πυτζάμα για τον ύπνο (τωρα θα πάρω σορτσάκι με μπλουζάκι)

* Σαγιονάρες για το μπάνιο

* Πάνινα παντοφλάκια

* 1 σετ φόρμες (τωρα θα πάρω μπουρνουζέ) οταν θα έχω επισκεπτήριο και θα κατεβαίνω

στο καφέ που έχει η κλινική να είμαι κάπως ντυμένη μαζί με παπούτσια τύπου Toms.

Δεν μπορώ να είμαι όλη μέρα με νυχτικό ή πυτζάμες..... αρρωσταίνω..!!!

* Κρέμες,σαμπουαν,μαλακτικές (σε μπουκαλάκια μικρά όλα)

* Πιστολάκι μαλλιών,βούρτσες,άρωμα και καλλυντικά εννοείται..... (είμαι λίγο κοκετίτσα..)

* Πετσέτες σώματος και προσώπου (οι ιδιωτικές τα δινουν αλλά θα πάρω δικές μου)

* Ρούχα μωρού και κανένα πάμπερς

* Καθισματάκι αυτοκινήτου

Δεν νομίζω να ξεχνάω κάτι.. αλλώστε η κλινική από το σπίτι μου είναι 3-5 ΄το πολύ...

Αααα! Θεσσαλονικιές να συννενοηθούμε για το καφεδάκι που είπατε..!!!!!

Ioanna που ειπαμε θα γεννησεις;;;

Εγω κανα δυο φουστανακια σκεφτομαι να εχω για τις ωρες του επισκεπτηριου.. Κι εμενα δεν μ αρεσει η ιδεα να κυκλοφορω με τις νυχτικιες και την ρομπιτσα μεσα στην κλινικη. Αν και στον Γαληνο δεν εχει καφετερια....

bdf4p3.png

Κι εγω mustela έλεγα να πάρω... αλλά με απογοήτευσες τώρα....

Weleda που χρησιμοποιούσα στον γιό μου μυριζαν απ ότι θυμάμαι ωραία!!!

Ευτύχως θα τα πάρω απο ένα πελάτη του άντρα μου που έχει ηλ φαρμακειο..

εμεις όμως θα πάμε απο την αποθηκη κι ετσι θα έχω την δυνατοτητα να τα μυρίσω κιολας..

έχει πάρα πολλές μάρκες....

Κορίτσια καμιά άλλη μάρκα εκτος απο mustela και weleda???

Ιωαννα εγω σκεφτομουν και τα απιβιτα και τα φρειζιντερμ.

Ενταξει δεν βρωμανε τα μουστελα, απλα δεν με ενθουσιασε η μυρωδια τους! Εσενα μπορει και να σ αρεσει!!

bdf4p3.png

Ioanna που ειπαμε θα γεννησεις;;;

Εγω κανα δυο φουστανακια σκεφτομαι να εχω για τις ωρες του επισκεπτηριου.. Κι εμενα δεν μ αρεσει η ιδεα να κυκλοφορω με τις νυχτικιες και την ρομπιτσα μεσα στην κλινικη. Αν και στον Γαληνο δεν εχει καφετερια....

Στο Γένεσις.

Μια χαρά είναι και τα φουστανάκια... !!!!

Λογικά θα πάρω τρίκλινο.. (δεν ξαναπετάω λεφτά για μονόκλινο)

κι ετσι όταν θα έχω επισκεπτήριο και θα έρχεται και ο μικρός μου θα είμαι κάτω αρκετή ώρα..

με την φορμουλα μου μια χαρά θα είμαι..!!!

Δεν μπορώ με νυχτικάκια κτλ καθόλου...

Ναι και για τα frezyderm τα ξέχασα.. αντιηλιακό μόνο έχω πάρει και είναι πολύ καλό!!

Αα!! και αντικουνουπικό....

Διαφημίσεις

Το στρώμα και εγώ θα σου προτεινα να το πάρεις καινουριο !

Εκτός απο τα ακάρεα που αν ειδικα έχει βραχεί σίγουρα θα υπαρχουν ( και βασικά και αν οι συνθήκες εκει που το αποθηκευσαν δεν ηταν οι ιδανικες πχ υγρασία) υπάρχει και το θέμα με το βαθούλωμα στο στρώμα γιατι λένε οτι δεν είναι καλο για το σώματακι και τον υπνο του νεογέννητου να κοιμάται στο "σχημα" αλλου παιδιού που το είχε και όταν βάρυνε πολύ...

Κι εμεις δε θα χρησιμοποιήσουμε το στρωμα που ειχαμε στο πρωτο μωρο, καλο ειναι το στρωμα να ειναι καινούργιο!

EGd5p3.png

vYCpp2.png

ziu_zitsu ioanna21 κρεμες ειναι αυτες κοριτσια για αλλαγη πανας η σωματος??

Έχουν ολοκληρωμένη βρεφική φροντίδα.

Σαμπουάν, αφρόλουτρο, κρεμα για πρόληψη συγκάματος,κρέμες σώματος κτλ..

Καλέεε τι γίνεται, έχετε χτίσει τις προίκες από τώρα, με αγχώσατεεε!!! Εμείς το μόνο που πήραμε το 3ήμερο ήταν οι πάνες από τον ΑΒ (1+1 και εξαργύρωσα και το κουπόνι των 5 ευρώ, καλά μας ήρθε!) και σήμερα το πρωί ρωτήσαμε για στρωματάκια! Γα όσες δεν έχουν πάρει ακόμα:

Για λίκνο: mothercare foam 65 ευρώ, cocomat σκέτος κοκοφοίνικας 82 ευρώ, dunlopillo σκέτος κοκοφοίνικας 45 ευρώ, dunlopιilo σκέτο φυσικό Latex 89 ευρώ, elite δεν είχε για λίκνο

Για κρεββατάκι: cocomat κοκοφοίνικας+latex 198 ευρώ, dunlopillo κοκοφοίνικας+latex 144 ευρώ, dunlopillo σκέτο latex 239 ευρώ, elite ελατήρια+latex 108 τα μεγάλα ελατήρια και 190 τα μικρά

Χτες το βράδυ βγήκαμε με κάτι φίλους και έφεραν τους κουμπάρους τους με ένα γλυκούλι κοριτσάκι 9 μηνών, είχε γεννηθεί πέρσι τον Αύγουστο :tongue: Η κοπέλα μου έδωσε πολλές συμβουλές και θα μου στείλει και λίστα με τα απαραίτητα! Αχ ανυπομονώ κι εμείς να το έχουμε αγκαλίτσα (ο άντρας μου βέβαια αγχώθηκε γιατί το μωράκι έκλαιγε κάθε 5' αλλά του είπα ότι το δικό μας δε θα γκρινιάζει χαχα)

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

Έχουν ολοκληρωμένη βρεφική φροντίδα.

Σαμπουάν, αφρόλουτρο, κρεμα για πρόληψη συγκάματος,κρέμες σώματος κτλ..

Η Παιδιατρος μας δε θελει κρέμες τους πρώτους μήνες για να αναπνέει το δέρμα!

EGd5p3.png

vYCpp2.png

Διαφημίσεις

Καλέεε τι γίνεται, έχετε χτίσει τις προίκες από τώρα, με αγχώσατεεε!!! Εμείς το μόνο που πήραμε το 3ήμερο ήταν οι πάνες από τον ΑΒ (1+1 και εξαργύρωσα και το κουπόνι των 5 ευρώ, καλά μας ήρθε!) και σήμερα το πρωί ρωτήσαμε για στρωματάκια! Γα όσες δεν έχουν πάρει ακόμα:

Για λίκνο: mothercare foam 65 ευρώ, cocomat σκέτος κοκοφοίνικας 82 ευρώ, dunlopillo σκέτος κοκοφοίνικας 45 ευρώ, dunlopιilo σκέτο φυσικό Latex 89 ευρώ, elite δεν είχε για λίκνο

Για κρεββατάκι: cocomat κοκοφοίνικας+latex 198 ευρώ, dunlopillo κοκοφοίνικας+latex 144 ευρώ, dunlopillo σκέτο latex 239 ευρώ, elite ελατήρια+latex 108 τα μεγάλα ελατήρια και 190 τα μικρά

Χτες το βράδυ βγήκαμε με κάτι φίλους και έφεραν τους κουμπάρους τους με ένα γλυκούλι κοριτσάκι 9 μηνών, είχε γεννηθεί πέρσι τον Αύγουστο :tongue: Η κοπέλα μου έδωσε πολλές συμβουλές και θα μου στείλει και λίστα με τα απαραίτητα! Αχ ανυπομονώ κι εμείς να το έχουμε αγκαλίτσα (ο άντρας μου βέβαια αγχώθηκε γιατί το μωράκι έκλαιγε κάθε 5' αλλά του είπα ότι το δικό μας δε θα γκρινιάζει χαχα)

9 μηνων να κλαιει συνέχεια δεν ειναι και το πιο συνηθισμένο. Συνήθως τα παιδια δεν κλαίνε εκτος σπιτιου γιατι εντυπωσιάζονται με αυτα που βλέπουν. Ομως μη δημιουργείς του ανθρώπου ψεύτικες προσδοκίες και το πάθει το σοκ!! Γιατι το μωρο ... Θα κλαιει...

EGd5p3.png

vYCpp2.png

zizoulis μου το έβγαζαν εδώ και καιρό καμιά δεκαριά μέρες παραπάνω τώρα μου το έβγαλαν τουλάχιστον 2 βδομάδες πιο μπροστά!βέβαια δεν ξέρω αν τώρα με τη διατροφή μειώθηκε η ανάπτυξη του. Σε καμια δεκαριά μέρες έχω dobbler, οπότε και εκει δεν θα μου πουν λογικά? Άρα παίζει να μην είναι και πολύ ακριβείας τα κιλά που βγάζουν ε?

ioanna21 εγώ σκεφτόμουν και για apivita η frezyderm, συν αυτές τις δύο μάρκες που είπες!δεν έχω καταλήξει όμως.

Και εγώ σίγουρα θα πάρω φουστανάκια μαζί και κανά σορτσάκι με λάστιχο, για να βολτάρω:D

url%5Dcbf47431c9.png

zizoulis μου το έβγαζαν εδώ και καιρό καμιά δεκαριά μέρες παραπάνω τώρα μου το έβγαλαν τουλάχιστον 2 βδομάδες πιο μπροστά!βέβαια δεν ξέρω αν τώρα με τη διατροφή μειώθηκε η ανάπτυξη του. Σε καμια δεκαριά μέρες έχω dobbler, οπότε και εκει δεν θα μου πουν λογικά? Άρα παίζει να μην είναι και πολύ ακριβείας τα κιλά που βγάζουν ε?

ioanna21 εγώ σκεφτόμουν και για apivita η frezyderm, συν αυτές τις δύο μάρκες που είπες!δεν έχω καταλήξει όμως.

Και εγώ σίγουρα θα πάρω φουστανάκια μαζί και κανά σορτσάκι με λάστιχο, για να βολτάρω:D

Σου λέω απλως την εμπειρια μου! Ακριβειας δεν ειναι σίγουρα τα μηχανήματα και θα φανεί στο τελος και με την παρέα μας... σε λιγες θα πέσουν μεσα...

Ομως στο τι ειναι ανησυχητικό και στο τι οχι δεν μπορω να σου πω ή τι ρόλο μπορει να εχει ο διαβήτης!

Μην μπερδευεσαι ομως δεν εχεις διαβητη, προσεχεις για να μην κανεις ... Επομένως γιατι να εχει επηρεαστεί σε κατι το μωρο...

Εμάς μας ειπε απο την αρχη οτι περιμενουμε λογικά ενα παρόμοιου μεγέθους μωρο, που ειναι φυσιολογικό (λογω των δικών μας σωματικών διαστάσεων) δεν τέθηκε ουτε τότε ουτε τώρα θεμα για ενα άνω των 4 κιλών μωρο, που θεωρείται μακροσωμο.

Γι' αυτο σου λέω τότε με 10 μερες μεγαλύτερο που φαινόταν γεννήθηκε 3650, εξαντλώντας το χρονο, αν ειχα γεννήσει 10 μερες νωρίτερα (καθώς δεν εξαντλούν ολες οι έγκυες τον 9ο) δε θα ηταν πανω απο 3.400, άρα... τι καταλαβαίνεις;

EGd5p3.png

vYCpp2.png

Στο Γένεσις.

Μια χαρά είναι και τα φουστανάκια... !!!!

Λογικά θα πάρω τρίκλινο.. (δεν ξαναπετάω λεφτά για μονόκλινο)

κι ετσι όταν θα έχω επισκεπτήριο και θα έρχεται και ο μικρός μου θα είμαι κάτω αρκετή ώρα..

με την φορμουλα μου μια χαρά θα είμαι..!!!

Δεν μπορώ με νυχτικάκια κτλ καθόλου...

Ναι και για τα frezyderm τα ξέχασα.. αντιηλιακό μόνο έχω πάρει και είναι πολύ καλό!!

Αα!! και αντικουνουπικό....

Ωραία! Εγω στην βιοκλινικη κλεινω. Τεθηκε και το διαβαλκανικο στην κουβεντα μας, αλλα η διαφορα στο μονοκλινο ειναι αρκετη.

Βιοκλινικη φτ. 1280?, διαβαλκανικο 1800?

Βιοκλινικη κτ. 1550?, διαβαλκανικο 2500?

Αν και λογω Χαλκιδικης θα μας βολευε περισσοτερο το διαβαλκανικο. Κι απ την αλλη σκεφτομαι πως σιγα την κινηση που θα πετυχουμε Αυγουστιατικα στο κεντρο.

bdf4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...