Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • On 7/11/2026 at 4:43 ΜΜ, Skiouri είπε:

      Στις προηγούμενες εμβρυομεταφορες είχα από κατάψυξη 3 έμβρυα νεότερης ηλικίας  και είχα κάνει  μόνο 1 ωοληψια με φουλ διέγερση τότε.

      Γονιμότητα& Υγεία

       

      Νομίζω κάποια στιγμή μου είχε δώσει μόνο clomiphene και δεν με βοήθησε ιδιαίτερα. Έπειτα  σε όλες femara gonal όπως σου είπα. Αλλα ρε συ παρατηρώ ότι όταν έχω πχ 3 καταβολές και μου δώσει 150 μονάδες προχωράνε και τα 3. Άλλη φορά με 3 καταβολές μου έδωσε 75 και πήραμε 2!!Δε ξέρω αν είναι η δόση ή απλά ο κύκλος έτσι. 
      Ναι για προεμφυτευτικό πρέπει να έχεις αποβολές και πάνω από 4 -5 ωάρια για να έχει και νόημα. Ετσι μου είπε εμένα και θα τα στείλουμε πρώτη φορά για έλεγχο. 
      Εσυ τι ηλικία έχεις αν επιτρέπεται;  
      Οποτε για να καταλάβω σε 20 ωοληψιες μάζεψες 2 βλαστοκύστες και η δεύτερη εμβρυομεταφορά ήταν η τυχερή ;;; 

      Το καλό είναι πως κάνει εναλλαγή πρωτοκόλλων κ δεν εμμένει σε ένα πρωτόκολλο. Εγώ έκανα 2 φουλ διεγέρσεις με meriofert κ τη πρώτη φορά πήρα 2 κ τη δεύτερη 3. Εφόσον είδαμε πως δεν οφελεί η φουλ διέγερση, ξεκίνησα τους φυσικούς κ ημιφυσικους κύκλους.

      Μαζεψα σύνολο 6 έμβρυα κ από αυτά κάναμε εμβρυομεταφορα στην αρχή τα 2 που δε προχώρησε κ μετά βάλαμε μόνο ένα κ πέτυχε.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκαν
κι εγώ έτσι νόμιζα αλλά τελικά είδα είχε πάρει φάτσα θα βάλω τα κλάματα από την ώρα που ήταν ψηλά!!!!

λοιπόν πάω για ύπνο...ψόφησα από τα πλυντήρια και τα σίδερα σήμερα

καληνυχτα καλονοικοκυρα!!!


mYQbp2.png


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • elita

    2468

  • mummycool

    2062

  • giota!

    1218

  • katerina23

    1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δημοσιεύτηκαν
νόμιζα ότι είναι υποχρεωτικό για να πας σταθμό ή σχολείο

και το MMR είναι στα υποτιθέμενα υποχρεωτικά; ούτε αυτό το κάναμε εμείς

Ξεκινάει μετά το χρόνο, γι' αυτό.

με το λαδι πρεπει να τσουζει τα ματακια τους

αντε να τελειωνει η βαφτιση μου εχει γινει αγχος!

καλυτερα ληξιαρχειο κατευθειαν και να αποφασιζουνε μονα τους

αλλα θα εχουμε γκρινια αν το κανουμε αυτο (@#$%#%$^&@##$#@@$$%^$#**)...λες και τωρα μας αφηνουν σε ησυχια δηλ.... τλσ!

Εμείς τον δηλώσαμε στο ληξιαρχείο μπας και το γλιτώσουμε. Και τελικά, απλά καταλήξαμε να κάνουμε και βάφτιση από τη γκρίνια τους.... Κι έτσι βαφτίσαμε ένα παιδί που το έλεγαν εδώ και πολλούς μήνες ήδη Δημήτρη.... Ευτυχώς που είχα κρατήσει μια ληξιαρχική από τότε που γεννήθηκε κι έλεγε... αβάπτιστο:tongue::tongue::tongue:


Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν
επεστρεψα..

γαλα σας πινουν???

εμεις 250 μαχ

και μου ειπε η παιδιατρος 500...αλλα τι να κανω αφου δεν θελει?

Δεν ξέρω να σου πω γιατί θηλάζουμε, αλλά τις τελευταίες 10 μέρες, 2 νύχτες αρνήθηκε τελείως να θηλάσει και κοιμήθηκε νηστικός. Κρατάνε σιλουέτα φαίνεται τα καμάρια μας.

Δημοσιεύτηκαν

σχετικα με την βαπτιση παλι..τα εχουμε ολα εξω, ειναι μικρο το εκκλησακι

μυστηριο και catering..ο κ..καιρος χαλασε...αλλο αγχος και αυτο

εντωμεταξυ εχθες σκεπαστηκα με κουβερτα κανονικα...εκανε ψοφο το βραδυ...και το φορεμα που εχω παρει ειναι τιραντακι

το σημαντικοτερο βεβαια ειναι μωρο που θα ειναι γυμνο εξω με το σκατοκρυο

ελπιζω να μην μου κρυωσει


eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png
Δημοσιεύτηκαν

cate εγω παραιτηθηκα απο το να τον ζυγιζω!!! μια φορα το μηνα που παμε παιδιατρο τον ζυγιζει αυτη!!! δεν αντεχω αλλο αυτο το αγχος!

τρωει φαι το μεσημερι γυρω στα 180, φρουτοκρεμα 150 (αλλα εχει τυχει και μερα να φαει 5 κουτ. και το απογευμα δημητριακα αλλα 150 οπου παρομοιως εχει τυχει να μου τη φτυνει...καλα φαριν λακτε και βανιλια κανει εμετο..εχει μαθει να ξερναει αν δεν το θελει κ το πιεζω το σκατουλι! πινει και 250 γαλα κ τελος...τι να τον κανω!


eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png
Δημοσιεύτηκαν

και εμεις δεν πινουμε πια πολυ γαλα... και στα αλλα φαγητα εχει γινει πολυ γκρινιαρα .. θελει πολυ μπουρ μπουρ χαχα χουχου και τραγουδακια να φαει.. αυριο θα φαμε και μοσχαρι, ελπιζω να της αρεσει γιατι ποσο πια τραγουδι???


mYQbp2.png


Διαφημίσεις


Δημοσιεύτηκαν
cate εγω παραιτηθηκα απο το να τον ζυγιζω!!! μια φορα το μηνα που παμε παιδιατρο τον ζυγιζει αυτη!!! δεν αντεχω αλλο αυτο το αγχος!

τρωει φαι το μεσημερι γυρω στα 180, φρουτοκρεμα 150 (αλλα εχει τυχει και μερα να φαει 5 κουτ. και το απογευμα δημητριακα αλλα 150 οπου παρομοιως εχει τυχει να μου τη φτυνει...καλα φαριν λακτε και βανιλια κανει εμετο..εχει μαθει να ξερναει αν δεν το θελει κ το πιεζω το σκατουλι! πινει και 250 γαλα κ τελος...τι να τον κανω!

Εμένα θηλάζει το πρωί καλά, μετά τρώει κανένα 200-250 φρουτόκρεμα, το μεσημέρι 3 κουταλιές χορτόσουπα και μετά κλείνει το στόμα, οπότε θηλάζει, το απόγευμα ρυζάλευρο 250, και το βράδυ ενίοτε θηλάζει, ενίοτε τίποτα........ Κι εγώ δεν τον ζυγίζω πια. Τους πρώτους 3 μήνες πήρε 3200 και από τα 6 κιλά ώς τα 6800 που είναι τώρα έκανε 3 μήνες. Απηυδησα.

Δημοσιεύτηκαν

ασχετο... πηρα ενα φορμακι ολοσωμο για το βραδυ και εχει 14 κλιπακια - κουμπακια. ελεος ρε παιδια... πως θα τα κουμπωνω ολα αυτα? θα μου πειτε δεν το ειδα οταν το πηρα? ε, δεν το ειδα:oops:


mYQbp2.png

Δημοσιεύτηκαν

αχ γιωτα μου δεν μπορεις να φανταστεις!!!! το μουσικο βιβλιαρακι της fisher price το εχω πια σιχαθει!!! ακουω το χοπ χοπ χοπ τρεχα αλογακι και μου ερχετε υστερια!

επισης λεμε οταν θα πας κυρα μου στο παζαρι ξετρελενεται με το κικιρικουυυυυυ και να του κανω την πυροσβεστικη ιου ιου ιου... ασε ασε

σκεψου ολα αυτα κ να εχει την μπουκια στο στομα κ 15 λεπτα! και να τρεχουν απο το πλαι τα ζουμια! μερικες φορες πιανει το νερο του χωνω το μπουκαλι και πριν τραβηξει καλα καλα νερο κατεβαζει την μπουκια! αλλες μου ερχεται να του σκασω το βιβλιαρακι στο κεφαλι την αμαρτια μου την λεω!! εχω κανει 1.45 για να φαει 5 κουταλιες στην κυριολεξια!!! μαυρες σκεψεις με πλυμμηρησανε αλλα αντεξα κ την γλιτωσε! τι τραγουδια τι παραμυθια τι παιχνιδια ΤΙΠΟΤΑ !! η μπουκια στο στομα κ το στομα ανοιχτο !


eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...