Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 9 ώρες πρίν, cris88 είπε:

      Καλησπέρα! Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Είμαι σε πρόωρη εμμηνόπαυση και έκανα την τέταρτη αποτυχημένη έμβρυο μεταφορά με δανεικά. Πιστεύω ότι το θέμα της προγεστερόνης πέρασε στα ψιλά γράμματα από τον γιατρό και μαζί με κάποια άλλα που με απασχολούν, το σκέφτομαι σοβαρά να πάρω και μια δεύτερη γνώμη από άλλον γιατρό. Έχετε κάποιον να μου πρότεινετε για Θεσσαλονίκη; Λογικά σε πμ. Ευχαριστώ πολύ όσες μπουν στη διαδικασία να ασχοληθούν.

      Ιατρικέςυπηρεσίες

       

      ειστε ήδη θεσσαλονικη ? σε ποιον γιατρο?

      4 ώρες πρίν, Kroketa είπε:

      Καλησπέρα σε όλες! ❤️

      Είμαι καινούρια στο forum και, επειδή δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη ακόμα, ελπίζω να γράφω στο σωστό θέμα.

      Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου ιστορία. Όχι γιατί έχει ακόμα το πολυπόθητο happy end, αλλά γιατί θέλω να δώσω λίγο κουράγιο σε κάθε κοπέλα που προσπαθεί να αποκτήσει το μωράκι της και νιώθει πως ο δρόμος είναι δύσκολος.

      Σήμερα είμαι 39 χρονών. Με τον άντρα μου ξεκινήσαμε τις προσπάθειες τον Οκτώβριο του 2024. Το πρώτο θετικό τεστ ήρθε σχεδόν αμέσως, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η χαρά μας ήταν απερίγραπτη! Δυστυχώς, όμως, η εγκυμοσύνη παλινδρόμησε στις 5 εβδομάδες.

      Έναν μήνα αργότερα έμεινα ξανά έγκυος. Αυτή τη φορά η χαρά συνοδευόταν από πολύ άγχος, καθώς η πρώτη απώλεια ήταν ακόμα νωπή. Παρ’ όλα αυτά, η ευτυχία που νιώθαμε και οι δύο ήταν μεγαλύτερη από τον φόβο.

      Στην 6η εβδομάδα είδα αίμα. Θυμάμαι να σκέφτομαι πως δεν αντέχω να ζήσω ξανά το ίδιο. Τελικά, η διάγνωση ήταν εξωμήτρια κύηση στην αριστερή σάλπιγγα. Χρειάστηκε χειρουργείο και αφαίρεση της σάλπιγγας, μαζί με το μωράκι μας.

      Η ανάρρωση ήταν δύσκολη, κυρίως ψυχολογικά. Ένιωθα πως χρειαζόμουν χρόνο. Χρόνο για μένα, για τον άντρα μου, για τη σχέση μας, για να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Και αυτό ακριβώς έκανα!

      Ταξίδια, βόλτες, έξοδοι, ποτά, γέλια και καλοπέραση! Αποφάσισα να χαρώ τη ζωή μου, γιατί, όσο κι αν πονούσα, η ζωή συνέχιζε να έχει όμορφες στιγμές που δεν ήθελα να χάσω.

      Ο καιρός πέρασε και τον Νοέμβριο του 2025 αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε ξανά.

      Και πάλι θετικό τεστ! Και πάλι χαρά! Αυτή τη φορά σκεφτόμουν: «Τι μπορεί πια να πάει στραβά; Δεν γίνεται να είμαι τόσο άτυχη!».

      Κι όμως…

      Στην 6η εβδομάδα, ξανά αίμα. Ξανά αγωνία. Ξανά φόβος. Ξανά θυμός. Όλα τα συναισθήματα που πίστευα πως είχα αφήσει πίσω μου επέστρεψαν μέσα σε μια στιγμή.

      Και τότε, κορίτσια μου, τράβηξα το λαχείο. Το ένα στις 30.000.

      Ετερότοπη κύηση.

      Δίδυμη εγκυμοσύνη. Ένα μωράκι μέσα στη μήτρα και ένα δεύτερο στη δεξιά σάλπιγγα.

      Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε υποψιαστεί τίποτα, αφού στον υπέρηχο είχε ήδη φανεί ο ενδομήτριος σάκος.

      Έφτασα στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους και αιμορραγία. Η δεξιά σάλπιγγα είχε υποστεί ρήξη και είχα εσωτερική αιμορραγία.

      Φοβήθηκα πολύ. Έκλαψα πολύ. Δεν ήξερα τι θα μου ξημέρωνε.

      Δυστυχώς, ούτε το μωράκι που βρισκόταν μέσα στη μήτρα τα κατάφερε.

      Ξύπνησα από το χειρουργείο χωρίς τα μωράκια μου και χωρίς καμία από τις δύο σάλπιγγες.

      Σωματικά, ευτυχώς, ανάρρωσα γρήγορα. Ψυχολογικά, όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Εμφανίστηκαν κρίσεις πανικού και κατάλαβα πως χρειαζόμουν βοήθεια. Απευθύνθηκα σε ειδικό, ακολούθησα θεραπεία και πήρα φαρμακευτική αγωγή, την οποία διέκοψα πριν από λίγες εβδομάδες.

      Δεν ήταν εύκολο. Καθόλου εύκολο. Αλλά σιγά σιγά άρχισα να ξαναβρίσκω τον εαυτό μου.

      Και κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα.

      Χωρίς σάλπιγγες, η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι πλέον ο μοναδικός μας δρόμος.

      «Μην καθυστερείς», μου είπε ο γιατρός. «Με ΑΜΗ 0,46 δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε πολύ».

      Και δεν θα περιμένω!

      Αύριο ξεκινάω τα φάρμακα της διέγερσης.

      Στα 39 μου, με χαμηλή ωοθηκική εφεδρεία, τρεις εγκυμοσύνες που δεν προχώρησαν, δύο χειρουργεία και πολλές δύσκολες στιγμές στην πλάτη μου, είμαι εδώ. Όρθια. Αισιόδοξη. Και έτοιμη να προσπαθήσω ξανά.

      Δεν ξέρω πόσα ωάρια θα καταφέρουμε να πάρουμε. Δεν ξέρω πόσα εμπόδια μπορεί να συναντήσουμε ακόμα. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε με την πρώτη.

      Ξέρω όμως πως δεν έχω χάσει την πίστη μου.

      Πιστεύω στο σώμα μου. Πιστεύω στην επιστήμη. Πιστεύω στον γιατρό μου. Και πάνω απ’ όλα πιστεύω πως αξίζει να προσπαθήσω.

      Ελπίζω να τα καταφέρω. Και βαθιά μέσα μου πιστεύω πως θα τα καταφέρω.

      Ίσως ο δρόμος να είναι δύσκολος. Ίσως χρειαστεί να περπατήσω λίγο παραπάνω από άλλες γυναίκες για να φτάσω εκεί που ονειρεύομαι. Αλλά θα τον περπατήσω!

      Κορίτσια μου, αν κάτι θέλω να κρατήσετε από την ιστορία μου, είναι πως καμία μας δεν είναι μόνη της σε όλο αυτό.

      Επιτρέψτε στον εαυτό σας να λυγίσει, να κλάψει, να θυμώσει, να κουραστεί. Δεν χρειάζεται να είμαστε δυνατές κάθε μέρα. Αλλά μην ξεχνάτε να ζείτε, να γελάτε, να αγαπάτε και να χαίρεστε όλα τα υπόλοιπα όμορφα πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας.

      Η ζωή μας δεν αρχίζει τη μέρα που θα κρατήσουμε ένα μωρό στην αγκαλιά μας. Η ζωή μας συμβαίνει και τώρα. Και αξίζει να τη ζούμε!

      Εύχομαι ολόψυχα σε καθεμία από εσάς να αποκτήσει το μωράκι που τόσο λαχταρά. Να γεμίσουν οι αγκαλιές σας και τα σπίτια σας με παιδικά γελάκια.

      Κι εγώ ελπίζω κάποια μέρα να επιστρέψω εδώ και να σας γράψω πως, τελικά, ήρθε και το δικό μας θαύμα. 

      Μέχρι τότε, συνεχίζουμε με πίστη, ελπίδα και αγάπη!

      Συγγνώμη για το τεράστιο σεντόνι! Ήθελα απλώς να τα πω κάπου που ξέρω πως θα με καταλάβουν. 

      Σου εύχομαι να πανε όλα καλα .Μέσα απο την ψυχη μου. 

      • Ευχή 1

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκαν
Τώρα ξαναέχει, Κλειώ μου. Κοιμήθηκε και τώρα κοιμάται. Ευτυχώς μέχρι στιγμής φαίνεται να τον πιάνει το ντεπόν

ωχου μωρε το ψυχακι τυραννηθηκε.περαστικουλια


s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δημοσιεύτηκαν
το αριστερό βγάζει μια σταγόνα το άλλο βγαζει γυρω στα 20ml.για πόσο καιρό να έχω μόνιμα ένα στενό σουτιέν και όχι πολλά υγρά;και μετα από πόσο καιρό θα σταματίσει γιατί είμαι 3 βδομάδες

καλε δεν ειναι αναγκη να το στραγγίζεις καθε φορα..

αστο να εχει κ θα σταματήσει μον του.οσο το βγαζεις κατεβάζει καινούριο


eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png
Δημοσιεύτηκαν
Κορίτσια σαν να ήρθε το Φθινόπωρο εδώ(Σέρρες):confused::confused::confused:.

Να σας ρωτήσω άν τα πήγατε τα μικρούλια σας σε δικό τους δωμάτιο???

πραγματι ο καιρος ειναι τρελος...

Σοφία κουκλάκια τα παιδακια σου να σου ζήσουν!

απιστευτο μαλλί ο γιος σου και η κόρη σου τι ματάρες!!!


x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν
Κορίτσια σαν να ήρθε το Φθινόπωρο εδώ(Σέρρες):confused::confused::confused:.

Να σας ρωτήσω άν τα πήγατε τα μικρούλια σας σε δικό τους δωμάτιο???

Καλησπερα και εδω τα ιδια!!!:confused::confused:

Εγω δεν τον πηγα ακομη και μαλλον θα αργησω γιατι εχει πολλα σαλια και πνιγεται!!!

Βρε κοριτσια τα δικα σας εχουν πολλα σαλια??εμενα ο σικος μου γινεται μουσκεμα και βαζει ολη του τη γροθιτσα μεσα στο στομα!!!:mrgreen::mrgreen:


nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Δημοσιεύτηκαν
πραγματι ο καιρος ειναι τρελος...

Σοφία κουκλάκια τα παιδακια σου να σου ζήσουν!

απιστευτο μαλλί ο γιος σου και η κόρη σου τι ματάρες!!!

Ευχαριστώ joanna μου απο μαλλί έχει πλούσια χαίτη ο φυστικούλης μου αφού σκέφτομαι αν αργήσουμε να τον βαφτίσουμε θα τον πάω μακρυμάλλι:P.Και η κόρη μου είναι μια γλυκιά <<αντάρτισα>>!!

Δημοσιεύτηκαν
[ATTACH]644[/ATTACH]

καλημερα κοριτσια!!!

καιρο εχω να σας γραψω και μου λειψατε!

αυτο εινα το φυστικακι μου!!!μεγαλωσαμε και 18 ιουλιου ετοιμαζομαστε για βαφτηση.....

Με το καλό! Κούκλος ο γαμπρός :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Πάει, πρέπει να μαζέψω προίκα εποιγόντως....:rolleyes:

κούκλα η μπουμπου σου!!!

έφτιαξα και εγω αλμπουμ!!!

Ευχαριστούμε πολύ!!! Τσακίζομαι να μπω! :mrgreen:

kalimera koritsakia ti kanete?vlepo me xara thilazete.ego logo oti den eixa galataki prospatho edo kai kairo gia fysiko apothilasmo.den leo vgazo mono 20 ml.alla pote tha stamatisei teleios?o mikros moy emena vre koritsia exei mpolika salia.toy dino paixnidia gia ta oula alla den xerei na ta vazei sto stoma ta petaei kai vazei ta 2 tou daxtyla les kai thga sfyrixei poly gelio.

Πουσαι βρε Φανούλα? Μας έλειψες! Τα ίδια κι εμένα, βάζει τα δάχτυλα λες κ θα σφυρίξει! Χαχα

swity καλημερουδια!!!εστω και πολυ καθυστερημενα να σου ζησει ο αντρας της ζωης σου!να ειναι παντα γερος και δυνατος!!πως ειναι η ζωη με δυο παιδια;εμεις περναμε φανταστηκα!δεν το φανταζομουν ετσι νομιζα θα φρικαρω...

Έτσι, να μας δίνεται κουράγιο για τα επόμενα! :mrgreen:

Καλησπερα και εδω τα ιδια!!!:confused::confused:

Εγω δεν τον πηγα ακομη και μαλλον θα αργησω γιατι εχει πολλα σαλια και πνιγεται!!!

Βρε κοριτσια τα δικα σας εχουν πολλα σαλια??εμενα ο σικος μου γινεται μουσκεμα και βαζει ολη του τη γροθιτσα μεσα στο στομα!!!:mrgreen::mrgreen:

Μια απ'τα ίδια Αθηνούλα, καμιά φορά σπρώχνει το ένα χέρι με το άλλο:rolleyes:

Περαστικούλια σας cate μου του έδωσες depon?

Ναι, τη νύχτα. Έπεσε αλλά τώρα ξαναέχει. Περιμένω να περάσει το 8ωρο να του ξαναδώσω.

Πως είστε cate μου? :confused:


KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Δημοσιεύτηκαν
Είναι και μεγάλο παιδάκι , παίζει με άλλα παιδάκια , τον ενδιαφέρουν και αλλα πρόσωπα εκτος απο την μαμά . Αλλιως θα ζήλευε περισσότερο πιστεύω .

Παντως εγω οταν σκεφτομαι οτι και στο δευτερο πρέπει να κάνω καισαρική , διστάζω .

Απλά θα αφήσω τον χρόνο να σβήσει τις αναμνήσεις για μια χρονιά τουλάχιστον ......

switty , δηλαδή το δικό σας μωράκι , βεντουζάρει στο μπιμπερό , οπως στο στήθος ? Ρουφάει ? Ποσα μλ πίνει με το μπιμπερό ?

ε, δε τρελλενεται κιολας αλλα επειδη συνηθως της το δινει μετα το θηλασμο που ειναι μισοκοιμισμενη το πινει, αλλες φορες 60, αλλες 90 αλλες 30 αναλογως η και καθολου...κοιταω να φαει οσο πιο πολυ μπορει για να κοιμαται..


rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Δημοσιεύτηκαν

κατερινιω πως ειστε σημερα ? φανταζομαι καλυτερα. στον πυρετο βοηθαει πολυ χλιαρο μπανακι και κρυες κομπρεσες στα χερακια και ποδαρακια μετωπο...


rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png


Διαφημίσεις


Δημοσιεύτηκαν

A, ξεχασα να σας πω, το μαγιο μας σας το εδειξα επειδη ειναι πανα-μαγιο δλδ δεν φευγουν τα κακακια στη θαλασσα και αρκετα απο τα τσισα..


rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Δημοσιεύτηκαν
κατερινιω πως ειστε σημερα ? φανταζομαι καλυτερα. στον πυρετο βοηθαει πολυ χλιαρο μπανακι και κρυες κομπρεσες στα χερακια και ποδαρακια μετωπο...

Ευτυχώς σήμερα είμαστε απύρετοι. Ταλαιπωρήθηκε ο κακομοίρης χθες, όλη μέρα ανεβοκατέβαινε ο βρωμοπυρετός. Ελπίζω να πέρασε. Σας ευχαρσιτώ όλες για το ενδιαφέρον

Δημοσιεύτηκαν

καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?

εμεις βγήκαμε εχθές με τον αντρούλη μου για ποτό μετα από καιρό και περάσαμε τέλεια τη μικρή την κράτησε η πεθερά μου και μόλις γυρίσαμε κοιμόταν πάω της δίνω ένα φιλάκι ανοίγει τα ματάκια της μου χαμογελάει και ξανακοιμήθηκε αχ με τρέλανε το ζουζούνι μου!!!

Σήμερα έχουμε γάμο παντρεύεται μια πρώτη ξαδέρφη του άντρα μου θα πάρω και την μπουμπού μαζί και στο τραπέζι θα κατσουμε όσο αντέξει η μικρή...


x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png
Δημοσιεύτηκαν
Ευτυχώς σήμερα είμαστε απύρετοι. Ταλαιπωρήθηκε ο κακομοίρης χθες, όλη μέρα ανεβοκατέβαινε ο βρωμοπυρετός. Ελπίζω να πέρασε. Σας ευχαρσιτώ όλες για το ενδιαφέρον

καλημέρα Κατερίνα πως ειναι σήμερα ο σκιουράκος σου?


x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...