Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • On 3/11/2026 at 8:55 ΜΜ, Kroketa είπε:

      Καλησπέρα σε όλες! ❤️

      Είμαι καινούρια στο forum και, επειδή δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη ακόμα, ελπίζω να γράφω στο σωστό θέμα.

      Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου ιστορία. Όχι γιατί έχει ακόμα το πολυπόθητο happy end, αλλά γιατί θέλω να δώσω λίγο κουράγιο σε κάθε κοπέλα που προσπαθεί να αποκτήσει το μωράκι της και νιώθει πως ο δρόμος είναι δύσκολος.

      Σήμερα είμαι 39 χρονών. Με τον άντρα μου ξεκινήσαμε τις προσπάθειες τον Οκτώβριο του 2024. Το πρώτο θετικό τεστ ήρθε σχεδόν αμέσως, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η χαρά μας ήταν απερίγραπτη! Δυστυχώς, όμως, η εγκυμοσύνη παλινδρόμησε στις 5 εβδομάδες.

      ΕίδηΕγκυμοσύνης

       

      Έναν μήνα αργότερα έμεινα ξανά έγκυος. Αυτή τη φορά η χαρά συνοδευόταν από πολύ άγχος, καθώς η πρώτη απώλεια ήταν ακόμα νωπή. Παρ’ όλα αυτά, η ευτυχία που νιώθαμε και οι δύο ήταν μεγαλύτερη από τον φόβο.

      Στην 6η εβδομάδα είδα αίμα. Θυμάμαι να σκέφτομαι πως δεν αντέχω να ζήσω ξανά το ίδιο. Τελικά, η διάγνωση ήταν εξωμήτρια κύηση στην αριστερή σάλπιγγα. Χρειάστηκε χειρουργείο και αφαίρεση της σάλπιγγας, μαζί με το μωράκι μας.

      ΒιβλίαΒιολογίας

       

      Η ανάρρωση ήταν δύσκολη, κυρίως ψυχολογικά. Ένιωθα πως χρειαζόμουν χρόνο. Χρόνο για μένα, για τον άντρα μου, για τη σχέση μας, για να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Και αυτό ακριβώς έκανα!

      Ταξίδια, βόλτες, έξοδοι, ποτά, γέλια και καλοπέραση! Αποφάσισα να χαρώ τη ζωή μου, γιατί, όσο κι αν πονούσα, η ζωή συνέχιζε να έχει όμορφες στιγμές που δεν ήθελα να χάσω.

      Ο καιρός πέρασε και τον Νοέμβριο του 2025 αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε ξανά.

      Και πάλι θετικό τεστ! Και πάλι χαρά! Αυτή τη φορά σκεφτόμουν: «Τι μπορεί πια να πάει στραβά; Δεν γίνεται να είμαι τόσο άτυχη!».

      Κι όμως…

      Στην 6η εβδομάδα, ξανά αίμα. Ξανά αγωνία. Ξανά φόβος. Ξανά θυμός. Όλα τα συναισθήματα που πίστευα πως είχα αφήσει πίσω μου επέστρεψαν μέσα σε μια στιγμή.

      ΒιβλίαΒιολογίας

       

      Και τότε, κορίτσια μου, τράβηξα το λαχείο. Το ένα στις 30.000.

      Ετερότοπη κύηση.

      Δίδυμη εγκυμοσύνη. Ένα μωράκι μέσα στη μήτρα και ένα δεύτερο στη δεξιά σάλπιγγα.

      Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε υποψιαστεί τίποτα, αφού στον υπέρηχο είχε ήδη φανεί ο ενδομήτριος σάκος.

      Έφτασα στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους και αιμορραγία. Η δεξιά σάλπιγγα είχε υποστεί ρήξη και είχα εσωτερική αιμορραγία.

      ΒιβλίαΑνατομίας

       

      Φοβήθηκα πολύ. Έκλαψα πολύ. Δεν ήξερα τι θα μου ξημέρωνε.

      Δυστυχώς, ούτε το μωράκι που βρισκόταν μέσα στη μήτρα τα κατάφερε.

      Ξύπνησα από το χειρουργείο χωρίς τα μωράκια μου και χωρίς καμία από τις δύο σάλπιγγες.

      Σωματικά, ευτυχώς, ανάρρωσα γρήγορα. Ψυχολογικά, όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Εμφανίστηκαν κρίσεις πανικού και κατάλαβα πως χρειαζόμουν βοήθεια. Απευθύνθηκα σε ειδικό, ακολούθησα θεραπεία και πήρα φαρμακευτική αγωγή, την οποία διέκοψα πριν από λίγες εβδομάδες.

      Δεν ήταν εύκολο. Καθόλου εύκολο. Αλλά σιγά σιγά άρχισα να ξαναβρίσκω τον εαυτό μου.

      Και κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα.

      Χωρίς σάλπιγγες, η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι πλέον ο μοναδικός μας δρόμος.

      ΤεστΓονιμότητας

       

      «Μην καθυστερείς», μου είπε ο γιατρός. «Με ΑΜΗ 0,46 δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε πολύ».

      Και δεν θα περιμένω!

      Αύριο ξεκινάω τα φάρμακα της διέγερσης.

      Στα 39 μου, με χαμηλή ωοθηκική εφεδρεία, τρεις εγκυμοσύνες που δεν προχώρησαν, δύο χειρουργεία και πολλές δύσκολες στιγμές στην πλάτη μου, είμαι εδώ. Όρθια. Αισιόδοξη. Και έτοιμη να προσπαθήσω ξανά.

      ΕίδηΕγκυμοσύνης

       

      Δεν ξέρω πόσα ωάρια θα καταφέρουμε να πάρουμε. Δεν ξέρω πόσα εμπόδια μπορεί να συναντήσουμε ακόμα. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε με την πρώτη.

      Ξέρω όμως πως δεν έχω χάσει την πίστη μου.

      Πιστεύω στο σώμα μου. Πιστεύω στην επιστήμη. Πιστεύω στον γιατρό μου. Και πάνω απ’ όλα πιστεύω πως αξίζει να προσπαθήσω.

      Ιατρικέςυπηρεσίες

       

      Ελπίζω να τα καταφέρω. Και βαθιά μέσα μου πιστεύω πως θα τα καταφέρω.

      Ίσως ο δρόμος να είναι δύσκολος. Ίσως χρειαστεί να περπατήσω λίγο παραπάνω από άλλες γυναίκες για να φτάσω εκεί που ονειρεύομαι. Αλλά θα τον περπατήσω!

      Κορίτσια μου, αν κάτι θέλω να κρατήσετε από την ιστορία μου, είναι πως καμία μας δεν είναι μόνη της σε όλο αυτό.

      Επιτρέψτε στον εαυτό σας να λυγίσει, να κλάψει, να θυμώσει, να κουραστεί. Δεν χρειάζεται να είμαστε δυνατές κάθε μέρα. Αλλά μην ξεχνάτε να ζείτε, να γελάτε, να αγαπάτε και να χαίρεστε όλα τα υπόλοιπα όμορφα πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας.

      Η ζωή μας δεν αρχίζει τη μέρα που θα κρατήσουμε ένα μωρό στην αγκαλιά μας. Η ζωή μας συμβαίνει και τώρα. Και αξίζει να τη ζούμε!

      Εύχομαι ολόψυχα σε καθεμία από εσάς να αποκτήσει το μωράκι που τόσο λαχταρά. Να γεμίσουν οι αγκαλιές σας και τα σπίτια σας με παιδικά γελάκια.

      Κι εγώ ελπίζω κάποια μέρα να επιστρέψω εδώ και να σας γράψω πως, τελικά, ήρθε και το δικό μας θαύμα. 

      Μέχρι τότε, συνεχίζουμε με πίστη, ελπίδα και αγάπη!

      Συγγνώμη για το τεράστιο σεντόνι! Ήθελα απλώς να τα πω κάπου που ξέρω πως θα με καταλάβουν. 

      Είσαι πάρα πολύ δυνατή και μπράβο σου! 👏 Εύχομαι τα καλύτερα από εδώ και πέρα! 

      • Μου αρέσει 1

Recommended Posts


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δημοσιεύτηκαν

Κι εγώ έλεγα να πάρω αλλά φοβήθηκα τη ζέστη! Δεν ιδρώνετε? Λες να το πάρω κι εγώ ? Εξαντλήθηκα με τις αγκαλιές!!!:mrgreen:

κοιτα..κ με τις αγκαλιες δεν ζεσταίνεστε?? τουλαχιστον με τ μάρσιπο εχεις ελεύθερα χερια.

εγω τον αγορασα απο μια κοπελα στο φορουμ.20ε.

το σκεφτομουν για να τον παρω καινούριο ,42 πολλα μου φανηκαν..


eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png
Δημοσιεύτηκαν
ευχαριστω κοριτσια ναι γενεθλια ειχα...εκλεισα τα 32!!!!!! εσεις ποσο ειστε ?????????

καλημερουδια σε ολες....

ασε σουιτυ...εγω εχω χασει τον λογαριασμο..

ξερω γω..το 76 ειμαι

sto esteila sto fb.


eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png
Δημοσιεύτηκαν
κοιτα..κ με τις αγκαλιες δεν ζεσταίνεστε?? τουλαχιστον με τ μάρσιπο εχεις ελεύθερα χερια.

εγω τον αγορασα απο μια κοπελα στο φορουμ.20ε.

το σκεφτομουν για να τον παρω καινούριο ,42 πολλα μου φανηκαν..

Δεν έχεις άδικο, θα ψάξω να βρω κι εγώ κανέναν οικονομικό, Thanks:tongue:

ασε σουιτυ...εγω εχω χασει τον λογαριασμο..

ξερω γω..το 76 ειμαι..

:mrgreen::mrgreen:

Εγώ 30 είμαι κορίτσια, αλλά σε 5 χρόνια δεν ξέρω αν θα συνεχίζω να τα λέω...:mrgreen:


KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Δημοσιεύτηκαν
ευχαριστω κοριτσια ναι γενεθλια ειχα...εκλεισα τα 32!!!!!! εσεις ποσο ειστε ?????????

καλημερουδια σε ολες....

Να τα χιλιάσεις! :-D Ξέχασα να σου πω, ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια, δεν ήξερα πως να σου απαντήσω εκεί, γίνεται? Ήταν φρεσκοβαμμένα γι'αυτό πάντως, μη νομίζεις ότι είμαι έτσι μόνιμα :rolleyes:


KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png


Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν
ευχαριστω κοριτσια ναι γενεθλια ειχα...εκλεισα τα 32!!!!!! εσεις ποσο ειστε ?????????

καλημερουδια σε ολες....

εγώ κλείνω τα 28 τον Σεπτέμβριο.


s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

Δημοσιεύτηκαν

συγνώμη με την κοιλιά και την παλιοσαμπρέλα της εγκυμοσύνης τι κάνετε?σας έφυγε?μην μου πείτε όλες ναι γιατί θα πέσω σε κατάθλιψη καλοκαιριάτικα ούτε να βλέπω τον εαυτό μου δεν θέλω στον καθρέπτη.προσπαθώ να χάσω ακόμα 3 κιλά και δεν φεύγουν τα ρημάδια και κοιλιακούς κάνω αλλά πάλι τιποτα και ζώνη φοράω αλλά δεν φεύγει.λέτε να με αγαπησε?????εχω πεθάνει της πείνας με τόσο καρότο κατοπουλο και ρυζι που τρώώ.Ημαρτον


s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

Δημοσιεύτηκαν

αστα φανη..κ την σαμπρελα εχω..κ τη γραμμη έχω κ την τομή προίκα.

μονο που εγω δεν προσέχω.δεν το εχω πάρει απόφαση ακομα να αρχίσω διαιτα..

αλλα απο τα 75 που ειχα φτάσει τωρα ειμαι 61..εχω ακομα 6.


eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png
Δημοσιεύτηκαν

Και εγω του 76 είμαι .

Κοιλίτσα δυστυχώς έχω και οχι μονο , αλλα και ραγάδες και 10 κιλά απο την εγκυμοσύνη .

Δεν κάνω ιδιαίτερη δίαιτα για να τα χάσω , γιατί δεν θέλω να εχει επίπτωση στο θηλασμό .

Απο Σεπτέμβρη το εχω βάλει στο πρόγραμμα να ξεκινήσω τις σοβαρές προσπάθειες .


Δημοσιεύτηκαν
αστα φανη..κ την σαμπρελα εχω..κ τη γραμμη έχω κ την τομή προίκα.

μονο που εγω δεν προσέχω.δεν το εχω πάρει απόφαση ακομα να αρχίσω διαιτα..

αλλα απο τα 75 που ειχα φτάσει τωρα ειμαι 61..εχω ακομα 6.

Α ναι , ειναι και η τομή , το ξέχασα !!!!



Διαφημίσεις


Δημοσιεύτηκαν

Λοιπόν εγώ 32 τον Αύγουστο, κοιλίτσα είχα έτσι κι αλλιώς, σωματότυπος μήλο, γαρ και τα κιλά μου επανήλθαν στα "κανονικά" τους, δηλαδή 62, που είναι πολλά έτσι κι αλλιώς. Οπότε, τί είχες Γιάννη, τί είχα πάντα. Μια ζωή δίαιτα, τώρα με το θηλασμό το έχω ρίξει εντελώς έξω..... Δικαιολογίες για να τρώω ό,τι θέλω, απίστευτη κραιπάλη.

Δημοσιεύτηκαν
Και εγω του 76 είμαι .

Κοιλίτσα δυστυχώς έχω και οχι μονο , αλλα και ραγάδες και 10 κιλά απο την εγκυμοσύνη .

Δεν κάνω ιδιαίτερη δίαιτα για να τα χάσω , γιατί δεν θέλω να εχει επίπτωση στο θηλασμό .

Απο Σεπτέμβρη το εχω βάλει στο πρόγραμμα να ξεκινήσω τις σοβαρές προσπάθειες .

ναι ναι κι εγω ετσι ελεγα..μωλις σταματήσω τον θηλασμό..αλλα μάλλον δικαιολογίες εψαχνα..

εν το μεταξύ η αγλαια λεει οτι οταν θηλάζουμε μπορούμε να κάνουμε ακομα κ διαιτα!!

γιαυτο οσες θέλετε μπορείτε..χαχα


eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png
Δημοσιεύτηκαν

Εγώ έκλεισα τα 32 το Μάιο. Από κιλά είμαι στα 70. Ξεκίνησα 62, στην εγκυμοσύνη πήρα 20 και αμέσως μετά έχασα τα 12. Τα υπόλοιπα δεν φεύγουν γιατί δεν προσέχω. Η μόνη μου ελπίδα πια είναι τα μπάνια στη θάλασσα τον Αύγουστο μπας και γυμναστώ λιγάκι.


eNortjKzUjI0MjIxMlWyBlwwFWACzQ,,96.png

eNortjKzUjI0tbQ0tlCyBlwwFcUC4A,,28.png

Δημοσιεύτηκαν

Εγω είμαι 27(μισό:D)!

Από κιλά στην εγκυμοσύνη είχα πάρει 12 τα δέκα τα έχασα τις πρώτες 20 ημέρες και όταν σαράντησα τα άλλα 2 δίαιτα δεν κάνω καθόλου τρώω πόλυ περισσότερο απο όταν ήμουν εγκυος αλλα ευτυχώς με το θηλασμό δεν έχω πάρει γραμμάριο βέβαια δεν έχω χάσει και γραμμάριο γιατί έχω και αλλα 3 κιλ'ακια προ εγκυμοσύνης που θέλω να χάσω αλλά δεν τα βλέπω να φευγουν σύντομα γιατι από ορεξη αλλο τίποτα!!!

Κοιλιά ευτυχώς δεν έχει μείνει καθόλου όπως ήμουν πριν αλλά αυτό που δεν έχει φυγει ακόμη ειναι η γραμμή στη κοιλιά πότε φεύγει?


x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png
Δημοσιεύτηκαν
ναι ναι κι εγω ετσι ελεγα..μωλις σταματήσω τον θηλασμό..αλλα μάλλον δικαιολογίες εψαχνα..

εν το μεταξύ η αγλαια λεει οτι οταν θηλάζουμε μπορούμε να κάνουμε ακομα κ διαιτα!!

γιαυτο οσες θέλετε μπορείτε..χαχα

Καλα αυστηρή δίαιτα δεν σκοπεύω να κάνω ετσι και αλλιως , εκτός αν δω τα πολύ σκούρα . Δεν την αντέχω την πείνα . Απλα με τον θηλασμό εχω και δικαιολογία . :P (Και ιδανικά θέλω να κρατήσω αυτη τη δικαιολογία μέχρι να χρονίσει η μπέμπα)

Γυμναστική ομως θέλω να ξεκινήσω απο Σεπτέμβριο και σε αυτό ελπίζω ......... ε και σε κανα μπανακι τον Αυγουστο .



Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...