Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , kate82 είπε:

Γιαγιά είμαι 43 χαχαχαχα

Μ ανέφερε απλά ότι είναι πιο δυσκολη μπορεί να φέρει πιο εύκολα πρόωρη εγκυμοσύνη,προεκλαμψία μέχρι κ αποβολή ,εντάξει στατιστικά είναι όλα αυτά ,αλλά εγώ μπερδεύτηκα και αγχώθηκα ,καλά έκανε και μου τ είπε για να είναι καλυμμένος 

Σιγά μην βγήκες και σύνταξη ☺️

Από ότι κατάλαβα θέλει να σε πάει όσο πιο safe γίνεται ,όλα αυτά που σου είπε μπορούν κάλλιστα να συμβούν και με ένα έμβρυο ,εσύ τι θα ήθελες να κάνεις;χωρίς να αγχώνεσαι ...

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια.

Πολλά διαζύγια, δυστυχώς. Η αλήθεια είναι πως με την εγκυμοσύνη και τους πρώτους μήνες, με ένα μωρό τα ζευγάρια ζορίζονται. Το βρίσκω λογικό, δεν είναι εύκολο, η ζωή της κάθε γυναίκας αλλάζει εντελώς, αλλάζουν οι προτεραιότητες, μας μεταλλάσουν οι ορμόνες μας, αγχωνόμαστε, μεγαλώνουν οι ευθύνες και γενικά δεν ήμαστε τα κοριτσάκια που οι σύντροφοί μας γνώρισαν. Πολλές φορές δεν καταλαβαίνουμε ούτε εμείς οι ίδιες τον εαυτό μας, ενώ από την άλλη έχουμε την απαίτηση (λογικό μεν από την πλευρά μας , αλλά…), να μας καταλαβαίνουν και φυσικά, να μας συμπαρασταθούν οι γύρω μας. Δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο να βάλει ο ένας στη θέση του άλλου το εαυτό του και ειδικά ένας άντρας που δεν μπορεί να νιώσει ποτέ λόγο της φύσης του όπως μια γυναίκα στην εγκυμοσύνη και τη λοχία. Δυστυχώς ο κλήρος πέφτει για άλλη μια φορά σε εμάς να χειριστούμε με τέτοιο τρόπο της καταστάσεις έτσι ώστε να φέρουμε πιο κοντά στους συντρόφους μας. Πολλές φορές βοηθάει και η συζήτηση με έναν ειδικό.

--------------------------

Το λουλουδάκι μου εμένα δεν ρωτάει ακόμη «γιατί;», μιλάει βεβαία αρκετά καλά, μετράει μέχρι το 5 (τελευταία βάζει και το 4 , το οποίο και ο δικός μου το σνόμπαρε μέχρι πρόσφατα).

Με την πιπίλα τα πάμε καλύτερα, του είπε η δασκάλα του να την αφήνουν στην τσάντα για να ξεκουράζετε γιατί είναι πολύ κουρασμένη και έτσι όλη τη μέρα στο σταθμό δεν την έχει, στο σπίτι τη ζητάει λίγο (του έχει λείψει) άλλα όχι όπως πριν – την βάζουμε και εμείς να ξεκουράζετε.

----------------------------

rita__ki, ελπίζω να είσαι καλύτερα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα! δεν βρεχει επιτελους κ λεω να ντυθω να παω ΟΑΕΔ να πληρωθω επιτελους.

θα τα πουμε μετα ελπιζω

εγω κ ο γιωργης σας στελνουμε πολλα πολλα ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια!

88M1p3.pngycQap3.png

αν ειναι δυνατον!!!! ο γιος μου πεταξε το παπουτσι του εχθες απο το καροτσι κ δεν πηρα χαμπαρι!!! τον ειχα με την κουκουλα γιατι εβρεχε που γυριζαμε σπιτι!!! τα αλλα 2 ζευγαρια που ειχα δεν τα φοραει με τιποτα!!!! ξυπολυτος σημερα στο σχολειο!!!! κ φοραει μονο μια μαρκα συγκεκριμενη!!!!! δεν ξεκινησε καλα η μερα μας

Καλημέρα!

Ετοιμαζόμαστε για το ταξιδάκι μας ! Ερχόμαστε Αθήνα!Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί από τότε που ήρθαμε "κολλήσαμε" τελείως με τα προβλήματα, τις δουλειες κτλ κτλ...:D

Ριτάκι Κυριακή απόγευμα σας βολεύει δηλαδή?Που θα βρεθούμε? Σου στέλνω πμ με τηλ. για να συννενοηθούμε!;)

Πολλά πολλά φιλάκια σε όλες τις μαγιομανούλες και τα μαγιοπαιδάκια τους!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα σας!

που ειστε ολες?????χαμενες τρεχετε?

κ γω δουλειες σπιτιου κ παρηγορια στους χωρισμενους

3xmama σου στειλα πμ αν κ αυριο θα σε παρω τηλ ! με το καλο ναρθεις στα μερη μας! τα υπολοιπα σιγουρα θα τα πουμε απο κοντα!

fairy αφασια ο γιωργος σας!!!!! πηγατε για ψωνια να φανταστω ???!:tongue:

κοριτσια εχω κανει στο φεις φιλη μου την sophia18 οποια ενδιαφερεται μου λεει ;)

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημέρα!

fairymummy ελπίζω να εξελίχθηκε καλύτερα η μέρα σας ...να πούμε με γεια ή καταφέρατε να φορέσετε τα άλλα ζευγάρια που είχατε τελικά ???

sophia18 τώρα πρόσεξα το τικεράκι σου.Μήπως τα ζουζούνια μας γεννήθηκαν την ίδια μέρα? 24 έχετε κι εσείς γενέθλια?Θα έρθετε στη συνάντηση μας?

Μαγιομανούλες που είστε?

Αθηναίες θα τα πούμε απο κοντά ??????Θα γνωριστούν τα μαγιοπαιδάκια μας???Αννικο,douar,pasxalitsa v,sue,mpoumpou,xainti andith,natassa133???

Συγνώμη αν ξεχασα κάποια...:oops:

καλημερα φιλες!!!!

σημερα εχουμε παιδιατρο ..... ειμαι τοσο περιεργη ποσα κιλα θα τον βρει κτλ κτλ , εντομεταξυ στανταρ βγαζει κ τα υπολοιπα δυο δοντια αλλα δεν με αφηνει να δω , θα μου το επιβεβαιωσει αραγε γιατρος?

την κυριακη θα συναντηθω με την 3xmama δεν γινεται να χασω τετοια ευκαιρεια. θα προσπαθησει να ερθει καμια αλλη ??????????????????

προς τα μερη μου θα συναντηθουμε (βολευει κ την 3xmama)

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημερα!Θα θελα κι εγω να συναντηθουμε, αλλα δεν ξερω αν τα καταφερω αυτο το ΣΚ γιατι εχει ερθει η αδερφη μου με τη μπεμπα της απο Τριπολη και δεν ξερω αν προλαβω..Αν εχω χρονο μπορει να επικοινωνησω μαζι σας, εχω το τηλ. της Ριτας.

Σημερα θα τα κρατησει και τα τρια μωρα η μαμα μου με τον μπαμπα μου, να δω πως θα τα πανε...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

sue σημασια εχει οτι εχεις θεληση ναρθθεις!μακαρι να τα καταφερεις!!!

θα παιξει κ ο μαρινακος, α πουμε κ μεις καμια χαζομαρα :tongue::tongue::tongue:

εχω γραψει λεπτομεριες στην ομαδα μας κ φυσικα μιλαμε κ στο τηλ :tongue::tongue:

μονο 2 μερες θα ειναι εδω η 3xmama κ θελει να δει οσες περισσοτερες γινεται

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρες!!! Έχω πάάάάάρα πολύ καιρό να μπω!! Τρέχω και δε φτάνω...! Μόνο χαζά μπαίνω στο facebook μέσα στην ημέρα αλλά ό,τι αρπάξει το μάτι μου για τα 2 λεπτά τη φορά που μπαίνω... Αφήστε που ο Γιάνναρος ξυπνάει πλέον από τις 6.30 με 7, και πραγματικά σκουντουφλάω από τις 9 το βράδυ... Εγώ που είμαι νυχτοπούλι πολύ μου έχει κακοφανεί! Βέβαια μιλάμε δεν κάθομαι λεπτό από την ώρα που θα ξυπνήσει ως τις 8.30 το βράδυ που θα κοιμηθεί.... Ούτε το μεσημέρι όταν κοιμάται προλαβαίνω να κοιμηθώ κι εγώ λίγο... Ίσως επειδή μου έχει πέσει πάάάρα πολύ δουλειά, την οποία κάνω 5 φορές περισσότερο χρόνο να τελειώσω με το Γιάννη μαζί μου... Ακόμα δεν έχω βρει μια γυναίκα να τον προσέχει όσο δουλεύω... Πραγματικά δε ξέρω για πόσο ακόμα θα αντέχω σε αυτούς τους ρυθμούς! Ειδικά τώρα που ξυπνάει από τόσο νωρίς...! Έχω χάσει και βάρος γιατί δεν τρώω και καλά... Άστα να πάνε! Ουφ! Τα έγραψα και ξαλάφρωσα όμως λίγο! Στο καφέ μας έχω καιρό να σας διαβάσω...

Παρέδωσα πριν λίγο μια μετάφραση, και όμως το Γιάνναρο για ύπνο (6.30 με 7 ξυπνάει πλέον, οπότε στις 12 είναι off! lol), έφτιαξα κι άλλο καφέ και ξεκινάω διάβασμα γιατί πολύ σας έχω αμελήσει η γαϊδούρα! :))))) Θα επανέλθω λοιπόν! Πάντα σας έχω στη σκέψη μου το ξέρετε!!!

Μου έχετε λείψει και του Γιάνναρου οι φίλοι του! Φιλιάάάάάά

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Καλησπέρα κυρίες μου!

douar να αρχίσω με σενα και να σου πω να προσπαθήσεις να βρεις μια γυναίκα να έρχετε κάποιες ώρες για να ξεμπερδεύεις και ποιο γρήγορα με τη δουλεια. Τα έχω παράσει και τα περνάω πάλι και τώρα που δεν έχω πλεον γυναίκα και τα έχω δει όλα. καλά βεβαια ο δικός μου είναι και ταλιμπάν!

Rita εγώ δε θα τα καταφέρω δυστυχώς να έρθω :( αν και θα ήθελα πολύ. Έχω να προετοιμαστώ για μια παρουσίαση και δεν έχω πολλές μέρες.

Λοιπόν τα νέα μας. Έφυγε η αδερφούλα μου αλλά άφησαν πίσω τους εμένα άρρωστη! πρώτα κόλησε από την ξαδέρφη του ο μικρός ο οποίος ευτυχώς το πέρασα ελαφρά και μετά εγώ! με πυρετούς, λαιμό χάλια, μύτη χάλια . μια ομορφιά!

Την Τετάρτη παντρεύεται η αδερφούλα μου με πολιτικό γάμο στη Θεσσαλονίκη αλλά δε θα μπορέσω να πάω γιατί θα είμε Λονδίνο! Και έρχομαι στο συμαντικό! κορίτσια την Τετάρτη έχω ένα πάρα πολύ σημαντικό interview στο Λονδίνο. Αχ αν μπορείτε βάλτε λίγη θετική σκέψη! Για το interview έχω κ την παρουσίαση και δεν προλαβαίνω! έχω πάυει και ένα σοκ! Please please να με σκέφτεστε λίγο μπας και κάτσει παναγιά μου αυτό!!!!!!!

είναι μια φοβερή δουλειά! Αχ μην σασ πρίζω κι άλλο !

καλά να περάσετε κ να βγάλετε φωτο!

πολλά φιλάκια!

uDLqp1.png

νατασσουλι +++++++++++++++++++++++++++++ θετικη ενεργεια κ σκεψη να πανε ολα οπως θες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να ζησει κ η αδελφουλα σου , με το καλο :P κ να ειναι ευτυχισμενη !!!!

douar κουραγια κ σε σενα με τα τρεχαματα κ ευχομαι να σε δω αυριο :tongue::tongue::tongue:

εμεις σπιτι σημερα , το βραδακι θα παμε σε κατι συναδελφους του αγγελου για κρασακι κτλ παρεα κ ο γιωργης (αφου καμια γιαγια δεν μπορω να τον κρατησει)

αυριο το πρωι θα παμε να δουμε την ντορα στο θεατρο κ ειμαι περιεργη αν θα καθισει

στο γυρισμο θα περασω λιγο απτην πεθερα μου κ το απογευμα μαμαδοσυντηση !:lol::lol::lol:

εχτες ειχαμε κ παιδιατρο .....ανεβηκαμε καμπυλη στα κιλα (12.600) κ 88 ποντους (ιδιο με τον προηγουμενο μηνα)

λιγο μου ειπε να ελενχω το ψωμι , δεν ειναι ψωμας αλλα τρωει τοστακια κ κανει παπαρες :roll::roll: εχοντας δει τον πατερα του με τα οσπρια

την γιατρο πλεον την τρεμει κ ουρλιαζει , καν δεν θελει να του μιλαει, ποσο μαλλον να τον αγγιζει. μου προτεινε να αγορασω παιχνιδια ττυπου στηθοσκοπιο κτλ μηπως το δει σαν παιχνιδι .....κοριτσια πραγματικα χαμος .1 ωρα καναμε για να τον εξετασει.ειχε παθει υστερια κατακοκκινος κ του κοβοταν κ η ανασα.

αυταααααααααααααα

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα κ απο μενα

γρηγορα περαστικα στα μωρα μασ κ εμενα δεν ειναι κ στα καλυτερα τουσ τα αγορια ...ο γιωργοσ αντιβιωση κ ο ιασονασ βηχα κ φλεμα κ λιγο δεκατα :cry::cry:

βρηκα δουλιτσα οχι κατι τελειο αλλα απο το τπτ κατι ειναι κ αυτο...σασ ειχα πει για την αγγελια που ειχα βαλει? ε με πηρε τηλεφωνο μια νοσοκομα εχει μια εννιαχρονη κ μια δεκαπεντε μηνων θελει να πηγαινω μερικα πρωινα αλλα 6 να ειμαι εκει κ να φευγω κατα τισ 3,5 :? που θα γυριζει κ οταν θα πηγαινει απογευματα θα πηγαινω 2,5 μεχρι 7-8 περιπου αλλα οχι καθε μερα γιατι θα την βοηθαει κ ο αντρασ τησ καποιεσ μερεσ οποτε ισωσ 3-4 μερεσ να πηγαινω αλλα δεν με χαλαει ισα ισα για να βλεπω κ τα παιδακια μου κ να βγαζω κανα χαρτζιλικι γιατι κ εγω εχω μαθει με δικα μου λευτα κ τωρα που μου μενει μια φορα ακομα απο ταμειο ανεργιασ αρχιζω κ τρεμω αφυστε που του αντρα μου του κολλησε να αλλαξουμε το αυτοκινητο γιατι δεν χωραμε κ χθεσ τελικα εκλεισε ενα απο γερμανια κ ειμαστε σε εξοδα γιατι μεχρι να πουλησουμε κ αν δλδ πουλησουμε αυτο που εχουμε θα πεσει πηνα για λιγο καιρο :mrgreen::roll::roll:

αυτα τα λιγα φιλια καλα να περνατε

natassa +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ολα καλα λιβανισε κ λιγο αναψα κ κανα μερακι κ ολα καλα θα πανε;)

fairy ο γιωργησ με λιγα λογια σου ειπε οτι τα βαρεθηκε κ θελει καινουρια:lol::lol::lol::lol::lol: αντε ο τυχεροσ παλι το δικο του εγινε:tongue::tongue::tongue:

ριτακι μου δεν την ξερω εγω μια τησ κικο εχω

ντουαρ οπωσ βλεπεισ θα ξυπναω απο τισ 5,5 οποτε υπαρχουν κ χηροτερα:tongue: κατα τισ 4 θα πηγαινω να περνα τα μεγαλα απο το ολοημερο κ καποιεσ μερεσ εχουμε κ κολυμβητηριο ισωσ να ριχνω καναν υπνακω στισ κερκιδεσ:lol::lol::lol::lol::lol::confused:

με χανετε σασ λεωωω :!:

3χμαμα τι κανουν τα κοριτσια σου χαθηκεσ τελειωσ ελπιζω να περασετε καλα κ να μαθουμε κανα νεο;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...