Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Αγχώνομαι για το αποτέλεσμα, ρε παιδιά έχω κουραστεί μόνο να δουλεύω σα σκυλί και να μη γίνεται κάτι καλό για  εμένα… Δλδ μια ζωή θα είμαι 12 ώρες στο γραφείο χωρίς προσωπική ζωή και χωρίς παιδί τελικά; Τεσπα, ήθελα να γκρινιάξω λίγο γιατί με έχουν τεντώσει εδώ που είμαι τώρα και σκέφτομαι γιατί τα κάνω όλα αυτά εν τελεί. 

οχι δεν θα εισαι κοριτσι μου. δες το απλα ως τροπο τωρα να καλυπτεις τα εξοδα των προσπαθειων σου. κι οταν με το καλο γινει το θαυματακι σου, επαναπροσδιορισε τις συνιστωσες στη ζωη σου, δως τους μια μουτζα και πηγαινε βρες κατι πιο ανθρωπινο. ναι μεν δεν θα εχεις το ιδιο εισοδημα πιθανοτατα, αλλα θα εχεις την ψυχικη σου ηρεμια και χρονο με την οικογενεια σου. δες τωρα τη δουλεια σου απλα ως μεσο να φτασεις στον αλλο σκοπο σου, το παιδι. στα λεω απο προσωπικη εμπειρια 😉

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

α ουτε εγω βιαζομαι να αγορασω πανες. οταν με το καλο ερθει το μικρακι θα πειραματιστω.κρεμα για τα συγκαματα πηρα μια να υπαρχει και αφρολουτρο. αλλα και παλι εχουμε μπροστα μας να πειραματιστουμε με μαρκες ;)

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατι είχα διαβάσει ότι κάποιες πάνες έχουν βλαβερά στοιχεία. Ή κάτι τέτοιο. Καρκινογόνα ή κάτι τέτοιο. Δεν θυμάμαι πολύ καλά. Νομίζω έλεγε για τα pampers. Δεν θυμάμαι.

Κατα τα άλλα σήμερα δεν είμαι καθόλου καλά. Έχει γίνει κάτι και πρέπει να δώσουμε 6500? και δεν ξέρω και τι άλλο θα γίνει μέχρι το τέλος της μέρας!!!!!!!!! :-(:sad::confused:

uDLqp1.png

αχ νατασα μου τι μας λες!!! πωπωωωωω βρε παιδι μου!!!! προσπαθησε να ηρεμησεις, να τα βαλεις κατω κ να δεις πως μπορειτε να κανονισετε...ειναι ενα σεβαστο ποσο καταλαβαινω..ολα να πανε καλα βρε κοπελα μου, τουλαχιστον να μην ειναι κατι σοβαρο....

Μπουμπου τουλαχιστον ολα ενταξει με την αδεια? ταχτοποιηθηκε?

ουτε καν κοριτσακι μου..αλλα μου ειχαν πει απο το τηλ, αλλα μου ελεγαν εκεί...

Τελικα πήγα και άλλαξα στα κεντρικα του ΙΚΑ τον τοπο διαμονης μου αρα και το ΙΚΑ που ανηκω για να μου γραψει αυριο χαριστικα λεει την αδεια επειδη ειμαι και όμορφη....Αληθεια ετσι είπε σα δεν ντρεπεται λιγο!:mad:

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Δε βιάζομαι να πάρω πάνες αλλά έχω ήδη μπει στο μήνα μου και πριν από λίγο μίλησα και με το μαιευτήριο και μου είπαν να έχω και πάνες μαζί μου. Απ'ότι κατάλαβα δεν προσφέρουν τπτ. Οπότε κάτι πρέπει να έχω μέσα στη βαλίτσα.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά!

Πώς είστε;

Εγώ σήμερα δεν είμαι στα καλά μου. Δεν λένε να με αφήσουν οι εμετοί και το στομάχι μου έχει γίνει κουρέλι... Ευτυχώς δεν συμβαίνει πλέον κάθε μέρα.

Από καούρες πώς πάτε; Πείτε καμιά ιδέα...

2522daf9de.png

swGop2.png

αχ νατασα μου τι μας λες!!! πωπωωωωω βρε παιδι μου!!!! προσπαθησε να ηρεμησεις, να τα βαλεις κατω κ να δεις πως μπορειτε να κανονισετε...ειναι ενα σεβαστο ποσο καταλαβαινω..ολα να πανε καλα βρε κοπελα μου, τουλαχιστον να μην ειναι κατι σοβαρο....

Σε ευχαριστώ!!!

Νομίζω θα τα καταφέρουμε. Απλά ελπίζω να μη γίνουν χειρότερα τα πράγματα.

uDLqp1.png

Δε βιάζομαι να πάρω πάνες αλλά έχω ήδη μπει στο μήνα μου και πριν από λίγο μίλησα και με το μαιευτήριο και μου είπαν να έχω και πάνες μαζί μου. Απ'ότι κατάλαβα δεν προσφέρουν τπτ. Οπότε κάτι πρέπει να έχω μέσα στη βαλίτσα.

δικιο εχεις natasa μου τοτε,σε δημοσιο θα γενννησεις ε? Κι εγω, αλλο για πανες δεν μου ειπαν .φανταζομαι οτι προσφερουν. αλλωστε εχω ακουσει και για πολλα διαφημιστικα που ισως μας δωσουν στο μαιευτηριο.

88M1p3.pngycQap3.png

δικιο εχεις natasa μου τοτε,σε δημοσιο θα γενννησεις ε? Κι εγω, αλλο για πανες δεν μου ειπαν .φανταζομαι οτι προσφερουν. αλλωστε εχω ακουσει και για πολλα διαφημιστικα που ισως μας δωσουν στο μαιευτηριο.

Στο Αρεταίειο γεννάω! Είχα ακούσει πως δίνουν πανες όμως σήμερα που ρώτησα μου είπαν να πάρω απ' όλα!

Στην τελική αν δεν τα χρησιμοποιήσω θα τα φέρω πίσω. Γενικά για τι βαλίτσα βάζω ΑΠ' ΟΛΑ. Σαν να πάω κάπου που δεν έχουν τπτ.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Τελικα πήγα και άλλαξα στα κεντρικα του ΙΚΑ τον τοπο διαμονης μου αρα και το ΙΚΑ που ανηκω για να μου γραψει αυριο χαριστικα λεει την αδεια επειδη ειμαι και όμορφη....Αληθεια ετσι είπε σα δεν ντρεπεται λιγο!:mad:

κ εγω μπουμπου εχω αλλαξει διευ8υνση απο αυτη που γραφει στο βιβλιαριο. πηγα στο ΙΚΑ της περιοχης που γραφει το βιβλιαριο μου και δεν ειπα κουβεντα.ετσι εξυπηρατηθηκα,αλλιως θα ετρεχα ακομα:-P:razz:

88M1p3.pngycQap3.png

Σε ποιο θα γεννήσεις εσύ?

uDLqp1.png

Γεια σας κορίτσια!

Πώς είστε;

Εγώ σήμερα δεν είμαι στα καλά μου. Δεν λένε να με αφήσουν οι εμετοί και το στομάχι μου έχει γίνει κουρέλι... Ευτυχώς δεν συμβαίνει πλέον κάθε μέρα.

καλησπέρεςςςςςςςς....:D

Ακόμη ταλαιπωρείσαι ε???

Εγώ από καούρες αστα να πάνε ειδικα τα βραδια καιγεται ολος ο οισοφάγος μου!

Εχω διαβασει διαφορα αλλα δεν ειδα και καμια διαφορά!

ουτε καν κοριτσακι μου..αλλα μου ειχαν πει απο το τηλ, αλλα μου ελεγαν εκεί...

:shock::shock::shock:μα τι ανθρωποι υπαρχουν!!!! ελπιζω να μη σε ταλαιπωρησουν πολυ

εγω πηρα 2 πακετα για νεογεννητα κ κ 2 πακετα νουμερο 2...αφου λεει κ η δοχτορας θα βγει μεγαλο το παιδι τα πηρα αναλογα με τα κιλα που εγραφε πανω. κ μετα βλεπουμε, φερνει ο αντρας μου. αλλα θα πρεπει να εχω κ στο μαιευτηριο μαζι μου πανες.

Γεια σας κορίτσια!

Πώς είστε;

χρονια πολλα...αληθως ο Κυριος.

για καουρες γαλατακι....εγω ευτυχως δεν επαθα, αλλα εχω ακουσει κ διαβασει οτι το γαλατακι ειναι ενα κ ενα...

κ εγω μπουμπου εχω αλλαξει διευ8υνση απο αυτη που γραφει στο βιβλιαριο. πηγα στο ΙΚΑ της περιοχης που γραφει το βιβλιαριο μου και δεν ειπα κουβεντα.ετσι εξυπηρατηθηκα,αλλιως θα ετρεχα ακομα:-P:razz:

Αν το ηξερα κι εγω ετσι θα έκανα...αλλα δεν με ενημερωσαν απο το τηλ οτι πρεπει να παω στο ΙΚΑ που ανηκει το βιβλιαριο για να μου γραψει ο γιατρός αδεια και μετα να παω να πληρωθω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...