Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , kate82 είπε:

Γιαγιά είμαι 43 χαχαχαχα

Μ ανέφερε απλά ότι είναι πιο δυσκολη μπορεί να φέρει πιο εύκολα πρόωρη εγκυμοσύνη,προεκλαμψία μέχρι κ αποβολή ,εντάξει στατιστικά είναι όλα αυτά ,αλλά εγώ μπερδεύτηκα και αγχώθηκα ,καλά έκανε και μου τ είπε για να είναι καλυμμένος 

Σιγά μην βγήκες και σύνταξη ☺️

Από ότι κατάλαβα θέλει να σε πάει όσο πιο safe γίνεται ,όλα αυτά που σου είπε μπορούν κάλλιστα να συμβούν και με ένα έμβρυο ,εσύ τι θα ήθελες να κάνεις;χωρίς να αγχώνεσαι ...

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

καλημερααααααααααααααα!!

μαμα κ γιοι πανε καλα! προχθες πηγα στη γιατρο.ειδαμε τα παλικαρια μου.αναπτυσσονται το ιδιο - θενγκ γκοντ!-

στις 27 ξανα στον εμβρυολογο!πρεπει να γω να ξεθαψω τα παντελονια εγκυμοσυνης μου..

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχω και εγω καποια παντελονια εγκυμοσύνης αλλα ειναι τζιν και εγω τον χειμωνα με τιποτε δεν μπορω να φορεσω τζιν! κρυωνω πολυ!! οποτε προτιμω τα κολαν και τα κοτλε!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Εγω κοριτσια πήρα ενα πολυ μαλακό τζην εγκυμοσύνης που ειναι σαν κολάν κ το εχω πλύνε βάλε! Πάντως κ εμένα με την κοιλιά δεν μου μπαίνουν τα παντελόνια μου, δηλαδή κουμπώνουν αλλα ζοριζομαι!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Γεια σας κορίτσια!!!Σας έχασα.Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη.Πήγαμε χθες στο γιατρό.Δεν υπάρχει αποκόλληση και το μωράκι είναι μια χαρά.Είναι αγόρι!!!!!

Αύριο φεύγουμε για τις γιορτές.Εννοείται πως θα προσέχω πάρα πολύ.

Εγώ βολεύομαι πολύ με αθλητικές φόρμες.Δεν θέλω καθόλου τα τζιν.

Θα σας γράφω απο τα βόρεια!!!φιλιά σε όλες

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια και από εμένα! για πείτε από που ψωνίσατε εγκυμοσύνης γιατί και εγώ θέλω να πάρω κανένα παντελόνι. μέχρι τώρα την βγάζω και εγώ με κολάν! sangreluna τι ώρα έχεις ραντεβού την Τρίτη? μαρίνα αγοράκι και εσύ?με το καλό!

κριστα δεκα και μιση εγω τα παντελονακια μου τα πηρα από το πρεμαμαν του ορκεστρα και ειναι αψογα και επειδη ειχαμε καρτα ηταν και παμφθηνα

πήγα και εγώ σήμερα στα orchrestra και πραγματικά με την κάρτα είναι πάμφηνα!δεν ψώνισα βέβαια σήμερα γιατί γινόταν ο πανικός από κόσμο αλλά θα πάω μέσα στην εβδομάδα με την ησυχία μου! είχε και ωραία μπλουζάκια! πήγα και h&m αλλά δεν συγκινήθηκα ιδιαίτερα!

marina-poz...2/6/2015

mam2be..... 3/6/2015

ΜΑΜΟΥΛΗ....4/6/2015

nia85!....... 8/6/2015

Kidenio..... 11/6/2015 (διδυμα)

dimitra00.. 12/6/2015 (διδυμα)

christab..... 14/6/2015

sangreluna 19/6/2015

gianna87...23/6/2015

jokots.......30/6/2015

καλημέρα κοριτσια!!!

τι κανετε;; κρυω εχουμε παλι σημερα εμεις εδω!

marina-poz πολυ ομορφα τα νεακια σου μπραβο κοριτσι μου!

με τα τζιν εγω προσωπικα πεθαινω!!! δεν τα ανεχομαι με τιποτα! οχι μονο λογο εγκυμοσύνης αλλά και λόγω κρύου νομιζω ότι ειναι πολύ κρυαδικα ουτως ή αλλως.. κολαν και κοτλε μονο!!

προς το παρων πρεπει να αρχισω ψωνια για τα δωτα των χριστουγεννων και του αη βασιλη!! τι θελουν τα παιδακια σας;;; εμενα θελουν χελωνονιτζακια αυτοκινητακια σβουρες.....οχχ

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια!τι κάνετε! sangreluna έφτασε η μέρα!!!θα περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου!

αχ βρε Νία εμένα ο δικός μου έχει κόλλημα με τον μακουην και τα αεροπλάνα! οπότε κάπου εκεί θα προσανατολιστούμε φέτος!

Γεια σας κοριτσια! Sangreluna καλη επιτυχία αύριο! Αν πρόλαβεις το βράδυ μπες να μας πεις! Εμένα ενα τόξο ζήτησε η μεγάλη κ η μικρη μια μαιμουδιτσα που κανει διαφορα απο τον Άγιο βασιλη, α και κατι lego. Εμεις τους πήραμε δώρο σαν γονείς εννοώ, ενα κουτί με ταχυδακτυλουργικα! Τα υπόλοιπα θα τα φέρει ο Άγιος Βασίλης! Μου φαίνεται θα περάσω κ εγω μια βόλτα απο το orchestra οταν έρθουμε Ελλαδα! Καλο βράδυ κοριτσια! Sangreluna όλα καλα θα πανε!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

sangreluna καλη επιτυχια για σημερα!! ολα θα πανε καλα!

την παρασκευη θα παω να κανω τα ψωνια μου οσο αφορα τα δώρα!

και την ερχομανη βδομαδα ερχετε και το κρεβατι μου επιτελους!!!

εχω τακτοποιησει τους μεγαλους στο 2ο δωμάτιο και ετσι εμεινε το 3ο να καθαριστει και να συγυριστει για να υποδεχτούμε τον μικρούλη μπεμπάκο #3!!!

πονολεμο εχω σήμερα, νυσταζω παρα πολύ και κανει κρύο! εχω να φτιαξω και νυχια σήμερα!! για πειτε κανενα χριστουγεννιατικο χρώμα!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημέρα κορίτσια! sangreluna περιμένουμε νέα σου!!!

μάλλον και εγώ Παρασκευή ή Σάββατο πρωί θα πάω για τα δώρα! αχ τι ωραία να ψωνίζεις δώρα βρε κορίτσια! στους άντρες σας τι δώρο θα κάνετε? εγώ σκέφτομαι ένα ζευγάρι παπούτσια!

νία κάνε κανένα χρωματιστό γαλλικό. εμένα μου αρέσουν πολύ! π.χ. κόκκινο όλο το νύχι και στην άκρη μαύρο ή χρυσό. είχα κάνει πέρσι κάτι ανάλογο και είχε βγει πολύ ωραίο και γιορτινό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...