Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια!!! Κασσιόπη καλά έκανες και πήγες στον γιατρό να το δεις, ήταν ο μόνος τρόπος να νιώσεις καλύτερα. Και εγω στην θέση σου αυτο θα έκανα!!!

Μάλλον φταίει ο καιρός ξύονησα και πόναγα στην μέση και ο πόνος χτυπούσε και στο δεξί πόδι. Νιώθω και βαριά, σαν να έχω κουραστεί. Νιώθει καμία άλλη έτσι; Φιλιά σε όλες!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Εγω και πάλι σπίτι! Ειχα χθες βραδυ κατι συσπασουλες και ο γιατρός μου σύστησε ξεκούραση κι δυο φιαλιδια μαγνήσιο την ημέρα! Εσείς τι κάνετε;; Δεν πρόλαβα να σας διαβασω!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Καλημέρα όμορφα κοριτσάκια!

Χάθηκα λίγο, χθες βγήκαμε βολτούλα και φάγαμε μπακαλιαράκι στην πεθερά μου. Ήταν ωραία παρά τον άσχημο καιρό!

Σήμερα ξύπνησα με πόνο στον αριστερό ώμο ...νομίζω θα αρχίσω να κάνω τίποτα διατάσεις... επίσης είχα και κάτι ζαλάδες... μάλλον ήρθε η ώρα να αρχίσω σίδηρο κι εγώ.

Felicitaki συγχαρητήρια για την αυχενική σου! Να σου ζήσει η κόρη!!!!

Κασσιόπη μου χαίρομαι πάρα πολύ που όλα ήταν καλά στην εξέταση και έφυγε το άγχος σου!

Φραουλίτσα ελπίζω σήμερα να αισθάνεσαι καλύτερα!

Κορίτσια χθες ήπια για πρώτη φορά μετά από καιρό έναν ελληνικό και μετά το μικρό ξεκίνησε τις σκουντιές για αρκετές ώρες!!! Κρατούσα και την ανάσα μου να το καταλάβω καλύτερα, αλλά τότε μπερδευόμουν και με τον χτύπο της φλέβας που νιώθουμε στην κοιλιά χαχα! :tongue:

Audette το μωράκι σου θα ήταν! Ανυπομονώ πρώτα ο Θεός να ακούμε τα μωράκια μας συχνά, είναι μεγάλη ανακούφιση!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Εγω και πάλι σπίτι! Ειχα χθες βραδυ κατι συσπασουλες και ο γιατρός μου σύστησε ξεκούραση κι δυο φιαλιδια μαγνήσιο την ημέρα! Εσείς τι κάνετε;; Δεν πρόλαβα να σας διαβασω!

Κοριτσάκι μου ήθελα να σε ρωτήσω, πως τις καταλαβαίνεις τις συσπάσεις?

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλημέρα κορότσια!!!! Εγώ χθες πέθανα από τη μέση. Ξαφνικά χθες το πρωί με πόναγε αφάνατστα. Έκατσα ξάπλα εκτός απ΄οτο μεσημέρι που πήγαμε στα πεθερικά για μπακαλιάρο και σήμερα είναι σαν να μη με πόναγε ποτέ!!!! Μιλάμε για πόνο όμως.Τι να πώ;;;ίσως ήθελα ξεκούραση ή αρχίζει να τεντώνει το σύστημα και... Σήμερα πάω γιατρό με τα αποτελέσματα της αυχενικής.Φιλιά σε όλες:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!! Όντως αυτός ο καιρός ενοχλεί λίγο στη μέση..

Χθες δεν τίμησα τον μπακαλιάρο γιατί είχα λίγο το στομάχι μου, την έβγαλα με μακαρονάκια!

Οι συσπάσεις πρέπει να οφείλονται στην κούραση..Μια μέρα που πιέστηκα είχα κι εγώ αλλά μετά ξεκουράστηκα κι όλα καλά..

Φραουλίτσα, έτσι ένιωθα την προηγούμενη βδομάδα κανά δυο μέρες..Πολύ βαριά χαμηλά στην κοιλιά σε σημείο που δυσκολευόμουν να κινηθώ! Αλλά τώρα είμαι κανονικά! Τι να πω.. Ίσως είναι και το τι τρώμε κάθε μέρα, δεν ξέρω..

Προσωπικά ταλαιπωρούμαι στον ύπνο..Ξυπνάω γύρω στις 5 και μετά στριφογυρίζω για κανένα 2ωρο...Αφήστε από όνειρα...Θα γράψω καμιά ταινία!!

OkoIp3.png

Katja, να έχεις δύναμη και να μπορέσεις να το ξεπεράσεις..Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να το συνειδητοποίησει και μην πιέζεσαι για τίποτα..

Ό,τι θέλεις να μας μιλάς..

Μια ζεστή αγκαλιά..

OkoIp3.png

Καλησπερα κοριτσια μου.Πως ειστε σημερα;Βλεπω εχετε να αρχισει να νοιωθετε τα μπεμπακια,εγω παλι τιποτα ακομη.Περιμενω πως και πως αυτη την στιγμη.Κασσιοπη θα γεννησω στο νοσοκομειο που δουλευω οποτε ξερω τα πραγματα.Ουτε αν πληρωσεις παραπαω δεν σου κανουν.Ετσι το εχουν εκει και στην καισαρικη κανουν μονο ολικη ναρκωση.Ουτε γιατρο στανταρ εχεις.Ειναι αναλογα ποιον θα βρεις οταν πας στο μηνιαιο ραντευου η στην γεννα,μονο την μαια εχεις σιγουρη και ευτυχως εμενα τυχαινει να ειναι και φιλεναδα μου.Φαγατε μπακαλιαρακι σημερα;Εμεις πηγαμε στην πεθερα μου και τον εχει κανει τελειο..

Σόρρυ, δεν θυμόμουν πως δούλευες στο νοσοκομείο, τότε σίγουρα τα ξέρεις καλύτερα. Αφού δεν μπορείς να φροντίσεις για την επισκληρίδιο τότε κατά τη γνώμη μου θα μπορούσες να αναζητήσεις εναλλακτικούς τρόπους για να σε φροντίσεις και να σου φύγει το πολύ άγχος. Δεν ξέρω βέβαια αν έχεις τη δυνατότητα και τον χρόνο. Ας πούμε να κάνεις γιόγκα. Δεν ξέρω πως σου ακούγετε πάντως το έχω ψάξει και ο γιατρός μου επίσης (που εργάζεται σε νοσοκομείο) τον οποίο δεν τον λές με τίποτα εναλλακτικό, μου είχε πει πως είχε πάθει πλάκα και δεν μπορεί να εξηγήσει, πως οι γυναίκες που κάνανε γιογκα γεννούσαν πολύ εύκολα και διαχειριζόντουσαν τόσο εύκολα και άνετα τους πόνους:shock:

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια!!! Κασσιόπη καλά έκανες και πήγες στον γιατρό να το δεις, ήταν ο μόνος τρόπος να νιώσεις καλύτερα. Και εγω στην θέση σου αυτο θα έκανα!!!

Μάλλον φταίει ο καιρός ξύονησα και πόναγα στην μέση και ο πόνος χτυπούσε και στο δεξί πόδι. Νιώθω και βαριά, σαν να έχω κουραστεί. Νιώθει καμία άλλη έτσι; Φιλιά σε όλες!!

Φραουλίτσα μου το αισθάνομαι πλέον το μωράκι μου:D, περισσότερο με βοήθησε τό ότι ρώτησα και μου λύθηκαν οι απόρίες διότι την προηγούμενη φορά κατάλαβα λάθος, δεν ρώτησα και προτίμησα να μπω στο ιντερνετ και να διαάβασω πράγματα που και δεν με αφορούσαν και που με τρομοκράτησαν. Τόση βλακεία..χαχα!! Και εγώ ξύπνησα πολύ βαριά σήμερα λες και εχθές όλη μέρα εσκαβα :cool:

Καλημέρα όμορφα κοριτσάκια!

Χάθηκα λίγο, χθες βγήκαμε βολτούλα και φάγαμε μπακαλιαράκι στην πεθερά μου. Ήταν ωραία παρά τον άσχημο καιρό!

Σήμερα ξύπνησα με πόνο στον αριστερό ώμο ...νομίζω θα αρχίσω να κάνω τίποτα διατάσεις... επίσης είχα και κάτι ζαλάδες... μάλλον ήρθε η ώρα να αρχίσω σίδηρο κι εγώ.

Felicitaki συγχαρητήρια για την αυχενική σου! Να σου ζήσει η κόρη!!!!

Κασσιόπη μου χαίρομαι πάρα πολύ που όλα ήταν καλά στην εξέταση και έφυγε το άγχος σου!

Φραουλίτσα ελπίζω σήμερα να αισθάνεσαι καλύτερα!

Κορίτσια χθες ήπια για πρώτη φορά μετά από καιρό έναν ελληνικό και μετά το μικρό ξεκίνησε τις σκουντιές για αρκετές ώρες!!! Κρατούσα και την ανάσα μου να το καταλάβω καλύτερα, αλλά τότε μπερδευόμουν και με τον χτύπο της φλέβας που νιώθουμε στην κοιλιά χαχα! :tongue:

Audette το μωράκι σου θα ήταν! Ανυπομονώ πρώτα ο Θεός να ακούμε τα μωράκια μας συχνά, είναι μεγάλη ανακούφιση!

Σε ευχαριστώ κοριτάκι μου..Δες και την πίεση σου μαζί με τον σίδερο για τις ζαλάδες μήπως είναι χαμηλή. Τελικά όλες κάπως ξυπνήσαμε σήμερα:roll:

Καλημέρα κορίτσια!! Όντως αυτός ο καιρός ενοχλεί λίγο στη μέση..

Χθες δεν τίμησα τον μπακαλιάρο γιατί είχα λίγο το στομάχι μου, την έβγαλα με μακαρονάκια!

Οι συσπάσεις πρέπει να οφείλονται στην κούραση..Μια μέρα που πιέστηκα είχα κι εγώ αλλά μετά ξεκουράστηκα κι όλα καλά..

Φραουλίτσα, έτσι ένιωθα την προηγούμενη βδομάδα κανά δυο μέρες..Πολύ βαριά χαμηλά στην κοιλιά σε σημείο που δυσκολευόμουν να κινηθώ! Αλλά τώρα είμαι κανονικά! Τι να πω.. Ίσως είναι και το τι τρώμε κάθε μέρα, δεν ξέρω..

Προσωπικά ταλαιπωρούμαι στον ύπνο..Ξυπνάω γύρω στις 5 και μετά στριφογυρίζω για κανένα 2ωρο...Αφήστε από όνειρα...Θα γράψω καμιά ταινία!!

Και εγώ κάποιες μέρες πολύ, όσο περνάει ο καιρός όμως καλύτερα..Εχθές στριφογύριζα για 2 ώρες, ένιωθα τόση ένταση στα πόδια λες και δεν είναι δικά μου, λες και θέλανε να σηκωθούν να φύγουν μόνα τους..τι να πω:roll:

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Καλημέρα κορίτσια!και μεις χθες όλοι μαζί οικογενειακά στην πεθερά μου.ωραία ήταν!έφαγα σκορδαλιά,παστουρμά,μεζεδακια..το βράδυ όμως μια χαρά!δε με πείραξαν ευτυχως.

Κασσιόπη καλά έκανες και πήγες γιατί με το αγχος που έχουμε θα τρελαθούμε.αλλά μας λένε και άλλα καταλαβαινουμε.ηρεμησες λιγάκι!

Audette πώς ένιωσες τις συσπάσεις?τόσο νωρίς δε ξέρω πως τις καταλαβαινουμε.τώρα σου πέρασαν?ξεκουρασου!!!!!

Κορίτσια εγώ αν και δεύτερο μωράκι δεν το νιώθω ακόμα.νομίζω την προηγούμενη εβδομάδα το αισθάνθηκα αλλά από τότε τπτ.ίσως να μη χαλαρώνω αρκετα η ίσως επειδή ξανάγινε χάλια το στομάχι μου και το βράδυ ασχολούμαι με ανακατωσουρες!:D

Felicitaki και γω έχω αναφέρει ότι με πιάνει η μέση μου συχνά αυτό τον μήνα.μου περνάει γρήγορα αλλά για λίγη ώρα δε μπορώ να ισιωσω,δυσκολεύομαι να σηκωθω απ'τα πατώματα που με σέρνει ο μικρός..:D δε μου φαίνεται να είναι από τον καιρό.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Δεν ξέρω πως να το περιγράψω, ηταν σαν να σκλήρυνε η κοιλια μου, δεν ένιωσα πόνο! Το κατάλαβα οτι ηταν συσπασεις γιατι μου το ειχε πειγραψει ο γιατρός μου σαν σφιξιμο στην κοιλια και μου ειχε πει να τον ειδοποίησω αν νιώσω κατι τέτοιο!α συγχρόνως ένιωθα και ταχυκαρδια!

Ανδρομεδα μου μαλλον απο κούραση, οχι οτι έκανα κατι κουραστικό αλλα προφανώς δεν είμαι για πολλα πολλα και το παραμικρό που θα κανω εχει επίπτωση πανω μου!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

Ας πούμε να κάνεις γιόγκα. Δεν ξέρω πως σου ακούγετε πάντως το έχω ψάξει και ο γιατρός μου επίσης (που εργάζεται σε νοσοκομείο) τον οποίο δεν τον λές με τίποτα εναλλακτικό, μου είχε πει πως είχε πάθει πλάκα και δεν μπορεί να εξηγήσει, πως οι γυναίκες που κάνανε γιογκα γεννούσαν πολύ εύκολα και διαχειριζόντουσαν τόσο εύκολα και άνετα τους πόνους:shock:

Κασσιόπη, εσύ κάνεις γιόγκα; Με ενδιαφέρει πολύ γιατί προ εγκυμοσύνης έκανα και εδώ και 4 μήνες τίποτα..Στο γυμναστήριο που είμαι δε θέλω να πάω γιατί δεν ξέρω αν θα με προσέξουν! Έχω βρει και κάποια dvd ειδικά για εγκύους που τα αγοράζεις από το amazon.. Πάντως συμφωνώ απόλυτα! Βοηθάει και κατά την κύηση και κατά τον τοκετό. Εξασκείς τθς αναπνοές, τη σωστή στάση σώματος, μαλάκώνει τους πόνους μέσης-πλάτης. Θεωρώ ότι όλες θα πρέπει να κάνουμε!

Υ.Γ. και τα κέντρα ειδικά για εγκύους είναι πανάκριβα(50Ε/μήνα) γιατί το κοίταξα κι αυτό..

Αν έχεις κάτι υπόψιν σου εσύ ή ο γιατρός σου θα με ενδιέφερε!

Όσο για τον ύπνο φταίει και το ότι σηκώνομαι συχνά για τουαλέτα! :roll:

OkoIp3.png

Όλες είμαστε τέλεια απότι βλέπω οπότε να μην παραπονιέμαι:tongue:. Αχ έχω αρχίσει αυτη την εβδομάδα να ξυπνάω συνέχεια το βράδυ για τουαλέτα!!!!Τζάμπα έκανα χαρά.... Σήμερα πάντως ξύπνησα μια χαρά!!!Φιλιά σε όλες!!

Audette κοίτα να ξεκουραστείς!!!

Και αμάν βρε παιδί μου με αυτον τον καιρό!!!Μου έχουν σπάσει τα νεύρα, μου φαίνεται πάμε για χειμώνα και όχι για καλοκαίρι... Έλεος!!!:twisted::twisted:

zZWsp2.png398Mp3.png

Δεν ξέρω πως να το περιγράψω, ηταν σαν να σκλήρυνε η κοιλια μου, δεν ένιωσα πόνο! Το κατάλαβα οτι ηταν συσπασεις γιατι μου το ειχε πειγραψει ο γιατρός μου σαν σφιξιμο στην κοιλια και μου ειχε πει να τον ειδοποίησω αν νιώσω κατι τέτοιο!α συγχρόνως ένιωθα και ταχυκαρδια!

Ανδρομεδα μου μαλλον απο κούραση, οχι οτι έκανα κατι κουραστικό αλλα προφανώς δεν είμαι για πολλα πολλα και το παραμικρό που θα κανω εχει επίπτωση πανω μου!

Ναι έτσι τις θυμάμαι τις συσπάσεις.κράμπα,πέτρωμα,σφιξιμο στην κοιλιά.απλά σκεφτόμουν τώρα που δεν έχουμε μεγάλη κοιλια μήπως τις νιώθουμε πιο χαμηλά η κάτι άλλο.εγώ λέω να εκμεταλλευτεις αυτή την περίοδο κ να κάτσεις να σε περιποιηθουν!κ ας νιώθεις καλά :D

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Ο καιρός μας έχει εκνευρίσει όλους μου φαίνεται!ακόμα κ ο γιος μου ξυπνάει κ λέει ουφφφ δε μπορώ άλλη βροχή!

Εγώ κορίτσια ούτε γιόγκα ούτε γυμναστήρια...τπτ!μια ζωή αγυμναστη.ευτυχώς είμαι μικροκαμωμενη από τη φύση μου γιατί αλλιώς θα είχα πρόβλημα.γιόγκα έκανε η κουμπάρα μου κ συνέχισε κ στην εγκυμοσυνη κανονικά.την βοήθησε πολύ.δε ξέρω λεπτομέρειες όμως..τη σνομπάρω τη γυμναστική χαχα

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Γεια σας κοριτσια!!!

Χάθηκα γιατι ειχα παει για μια βδομαδα στην αδερφή μου που μένει Μυτιλήνη και είμασταν ολο βολτουλες..ευτυχως εκτος απο μια μερα γενικα μας έκανε καλο καιρο....

Τι ωραια που νιώθετε τα μωρακια σας απο τωρα...

Εγώ τιποτα ακομα..το μονη πυ εχω πολυ έντονα πλέον ειναι πόνο χαμηλά στην κοιλια και εχω αρχίσει να αγχώνομαι..ηταν να παω σημερα στο γιατρο αλλα τελικα θα παμε τη δευτερα!!!

Για γυμναστικουλα γενικα λένε οτι βοηθάει εγώ ειπα να ξεκινήσω γιογκα για εγκυους αλλα οντως ειναι πολυ ακριβά για τεσσερις φορες το μηνα

Οποτε περιμενω να φτιαξει λιγακι ο καιρος και να αρχίσω περπάτημα το πρωι..

Nv6Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...