Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • On 3/11/2026 at 8:55 ΜΜ, Kroketa είπε:

      Καλησπέρα σε όλες! ❤️

      Είμαι καινούρια στο forum και, επειδή δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη ακόμα, ελπίζω να γράφω στο σωστό θέμα.

      Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου ιστορία. Όχι γιατί έχει ακόμα το πολυπόθητο happy end, αλλά γιατί θέλω να δώσω λίγο κουράγιο σε κάθε κοπέλα που προσπαθεί να αποκτήσει το μωράκι της και νιώθει πως ο δρόμος είναι δύσκολος.

      Σήμερα είμαι 39 χρονών. Με τον άντρα μου ξεκινήσαμε τις προσπάθειες τον Οκτώβριο του 2024. Το πρώτο θετικό τεστ ήρθε σχεδόν αμέσως, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η χαρά μας ήταν απερίγραπτη! Δυστυχώς, όμως, η εγκυμοσύνη παλινδρόμησε στις 5 εβδομάδες.

      ΕίδηΕγκυμοσύνης

       

      Έναν μήνα αργότερα έμεινα ξανά έγκυος. Αυτή τη φορά η χαρά συνοδευόταν από πολύ άγχος, καθώς η πρώτη απώλεια ήταν ακόμα νωπή. Παρ’ όλα αυτά, η ευτυχία που νιώθαμε και οι δύο ήταν μεγαλύτερη από τον φόβο.

      Στην 6η εβδομάδα είδα αίμα. Θυμάμαι να σκέφτομαι πως δεν αντέχω να ζήσω ξανά το ίδιο. Τελικά, η διάγνωση ήταν εξωμήτρια κύηση στην αριστερή σάλπιγγα. Χρειάστηκε χειρουργείο και αφαίρεση της σάλπιγγας, μαζί με το μωράκι μας.

      ΒιβλίαΒιολογίας

       

      Η ανάρρωση ήταν δύσκολη, κυρίως ψυχολογικά. Ένιωθα πως χρειαζόμουν χρόνο. Χρόνο για μένα, για τον άντρα μου, για τη σχέση μας, για να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Και αυτό ακριβώς έκανα!

      Ταξίδια, βόλτες, έξοδοι, ποτά, γέλια και καλοπέραση! Αποφάσισα να χαρώ τη ζωή μου, γιατί, όσο κι αν πονούσα, η ζωή συνέχιζε να έχει όμορφες στιγμές που δεν ήθελα να χάσω.

      Ο καιρός πέρασε και τον Νοέμβριο του 2025 αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε ξανά.

      Και πάλι θετικό τεστ! Και πάλι χαρά! Αυτή τη φορά σκεφτόμουν: «Τι μπορεί πια να πάει στραβά; Δεν γίνεται να είμαι τόσο άτυχη!».

      Κι όμως…

      Στην 6η εβδομάδα, ξανά αίμα. Ξανά αγωνία. Ξανά φόβος. Ξανά θυμός. Όλα τα συναισθήματα που πίστευα πως είχα αφήσει πίσω μου επέστρεψαν μέσα σε μια στιγμή.

      ΒιβλίαΒιολογίας

       

      Και τότε, κορίτσια μου, τράβηξα το λαχείο. Το ένα στις 30.000.

      Ετερότοπη κύηση.

      Δίδυμη εγκυμοσύνη. Ένα μωράκι μέσα στη μήτρα και ένα δεύτερο στη δεξιά σάλπιγγα.

      Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε υποψιαστεί τίποτα, αφού στον υπέρηχο είχε ήδη φανεί ο ενδομήτριος σάκος.

      Έφτασα στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους και αιμορραγία. Η δεξιά σάλπιγγα είχε υποστεί ρήξη και είχα εσωτερική αιμορραγία.

      ΒιβλίαΑνατομίας

       

      Φοβήθηκα πολύ. Έκλαψα πολύ. Δεν ήξερα τι θα μου ξημέρωνε.

      Δυστυχώς, ούτε το μωράκι που βρισκόταν μέσα στη μήτρα τα κατάφερε.

      Ξύπνησα από το χειρουργείο χωρίς τα μωράκια μου και χωρίς καμία από τις δύο σάλπιγγες.

      Σωματικά, ευτυχώς, ανάρρωσα γρήγορα. Ψυχολογικά, όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Εμφανίστηκαν κρίσεις πανικού και κατάλαβα πως χρειαζόμουν βοήθεια. Απευθύνθηκα σε ειδικό, ακολούθησα θεραπεία και πήρα φαρμακευτική αγωγή, την οποία διέκοψα πριν από λίγες εβδομάδες.

      Δεν ήταν εύκολο. Καθόλου εύκολο. Αλλά σιγά σιγά άρχισα να ξαναβρίσκω τον εαυτό μου.

      Και κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα.

      Χωρίς σάλπιγγες, η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι πλέον ο μοναδικός μας δρόμος.

      ΤεστΓονιμότητας

       

      «Μην καθυστερείς», μου είπε ο γιατρός. «Με ΑΜΗ 0,46 δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε πολύ».

      Και δεν θα περιμένω!

      Αύριο ξεκινάω τα φάρμακα της διέγερσης.

      Στα 39 μου, με χαμηλή ωοθηκική εφεδρεία, τρεις εγκυμοσύνες που δεν προχώρησαν, δύο χειρουργεία και πολλές δύσκολες στιγμές στην πλάτη μου, είμαι εδώ. Όρθια. Αισιόδοξη. Και έτοιμη να προσπαθήσω ξανά.

      ΕίδηΕγκυμοσύνης

       

      Δεν ξέρω πόσα ωάρια θα καταφέρουμε να πάρουμε. Δεν ξέρω πόσα εμπόδια μπορεί να συναντήσουμε ακόμα. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε με την πρώτη.

      Ξέρω όμως πως δεν έχω χάσει την πίστη μου.

      Πιστεύω στο σώμα μου. Πιστεύω στην επιστήμη. Πιστεύω στον γιατρό μου. Και πάνω απ’ όλα πιστεύω πως αξίζει να προσπαθήσω.

      Ιατρικέςυπηρεσίες

       

      Ελπίζω να τα καταφέρω. Και βαθιά μέσα μου πιστεύω πως θα τα καταφέρω.

      Ίσως ο δρόμος να είναι δύσκολος. Ίσως χρειαστεί να περπατήσω λίγο παραπάνω από άλλες γυναίκες για να φτάσω εκεί που ονειρεύομαι. Αλλά θα τον περπατήσω!

      Κορίτσια μου, αν κάτι θέλω να κρατήσετε από την ιστορία μου, είναι πως καμία μας δεν είναι μόνη της σε όλο αυτό.

      Επιτρέψτε στον εαυτό σας να λυγίσει, να κλάψει, να θυμώσει, να κουραστεί. Δεν χρειάζεται να είμαστε δυνατές κάθε μέρα. Αλλά μην ξεχνάτε να ζείτε, να γελάτε, να αγαπάτε και να χαίρεστε όλα τα υπόλοιπα όμορφα πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας.

      Η ζωή μας δεν αρχίζει τη μέρα που θα κρατήσουμε ένα μωρό στην αγκαλιά μας. Η ζωή μας συμβαίνει και τώρα. Και αξίζει να τη ζούμε!

      Εύχομαι ολόψυχα σε καθεμία από εσάς να αποκτήσει το μωράκι που τόσο λαχταρά. Να γεμίσουν οι αγκαλιές σας και τα σπίτια σας με παιδικά γελάκια.

      Κι εγώ ελπίζω κάποια μέρα να επιστρέψω εδώ και να σας γράψω πως, τελικά, ήρθε και το δικό μας θαύμα. 

      Μέχρι τότε, συνεχίζουμε με πίστη, ελπίδα και αγάπη!

      Συγγνώμη για το τεράστιο σεντόνι! Ήθελα απλώς να τα πω κάπου που ξέρω πως θα με καταλάβουν. 

      Είσαι πάρα πολύ δυνατή και μπράβο σου! 👏 Εύχομαι τα καλύτερα από εδώ και πέρα! 

      • Μου αρέσει 1

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκαν

Τι λες καλε....πουλι??? Θα τρελαθω.....μωρε μπραβο .....!

Κι εγω προχτες της ειχα φτιαξει φακες και δυο μερες εκανε κακα φακες....αμασητες τις κατεβαζε.....ελεος!

Κι εμεις φευγουμε σημερα αλλα δεν εχω μαζεψει τιποτα...ουτε πετσετες μπανιου δεν εχουμε.....βασικα εχω δουλεια μολις γυρισω κατι θα κανω....Ευτυχως που ειναι μονο για τρεις μερες και δε με νοιαζει και να ξεχασω κατι! Αντε να δουμε πως θα μας παει! Εχω και μια αγωνια μηπως ξεσηκωσουμε ολο το ξενοδοχειο! Μου την εχει σπασει και ο καιρος απο χτες!

Παντως ανια μου δε πρεπει να καταλαβαινει τι σημαινει το Σ αγαπω...σιγουρα! Απλα ειναι στη φαση που προσπαθει να πει οτι ακουει....εδω προχτες της τσιμπαγα το παμπερς που ηταν 8 κιλα με τα τσισα και της ελεγα τι ειναι αυτο τι ειναι αυτο? Και μου λεει Κωλος!!!!!! Ακου κωλος! Μαλλον απο δω και περα πρεπει να προσεχω παααααραααα πολυ τι αμολαει το στομα μου! Χειροτερη απο Μάινα εχει καταντησει...ξερετε αυτο το πουλι που αντιγραφει την ομιλια και αμα λαχει κανει και διαλογο!


as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκαν

Axaxaxaxκωλος αχαχαχα!! Εμενα αρχισε τα μπλα μπλα μπα πμπααα και κατι αλλα τρελα ας ελπισουμε!

Αυριο παμε χωριο και αρχσαμε κι εμεις να μαζευουμε!! Πιστευω να περασουμε καλα!

Φιλια και θα τ αξαναπουμμε!!!


xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Δημοσιεύτηκαν

Γειά σας κορίτσια!!!

Οι περισσότερες θα είστε διακοπές αυτό το σ/κ....

Θα πάμε και εμείς για λίγες μέρες να ξεκουραστούμε, αλλά δεν θα φύγουμε από το νησί!

Ο θηλασμός τέλος και για μας!!!

Έτσι την περασμένη Κυριακή που είχαμε πάει στο χωριό τον άφησα στη μαμά μου!!

Πήγαμε χθες και τον πήραμε και σήμερα γυρίσαμε!

Αυτή τη φορά έμεινε η μικρή!!

Μαρία τι προσκλητήρια έφτιαχνές;

Από τότε που φτιάξαμε τα προσκλητήρια για τη βάπτιση του μικρού, άρεσαν πολύ, και φτιάχνω και για άλλους!!

Χτες στη παραλια πηγαμε με κατι φιλες μας πιο μεγαλες (2 χρ.) οι οποιες φιληθηκαν και τσουπ μη χασει ο γιος μου να συμμετεχει κι αυτος!! Καναμε κατι γελια...λέω κοιτα ν αδεις ο καζανοβας δε χανει τιποτα.,,κια με δυο ξανθιες υπάρξεις...πού θα το ξανακάνει?!!

Αχαχχαχαχχα...

:lol::lol::lol::lol: Φοβερός ο μικρός!!

Ο δικός μου χαζεύει τις ωραίες γυναίκες!!

Πηγαίναμε στην παραλία και περπατούσε δίπλα μου, όταν πέρασαν 3 κοπέλες...

Σταμάτησε και τις κοιτούσε και του λέω "έλα πάμε"

και προχοράω!

Γυρνάω να τον δω και ο κύριος τις είχε πάρει από πίσω!!!!!

Καλά δεν θα το πιστέψετε, εχτες βρήκα στα κακά του Άγγελου ένα μικρό πούλι από ένα μικρούλι τάβλι ταξιδιωτικό που έχουμε :shock:, έπαθα πλάκα, όλο αυτο το πράγμα πέρασε το λαρύγγι του και όλο του το σώμα , ευτυχώς που το έβγαλε.

:shock::shock::shock:

Φαντάζομαι μόλις ανακάλυψες τι ήταν αυτό μέσα στα κακά του.....

Ευτυχως αυτά δεν είναι και πολυ μεγάλα....

(τώρα να πω τι διάβασα εγώ στην αρχή.....??

...."πουλί":roll:..... μου πήρε λίγα δεύτερα μέχρι να καταλάβω.....:cool:)

Πόπη μου τι πάθατε και εσείς στις διακοπές σας!!

Ευτυχώς που είχε διάθεση ο Νικόλας και περάσατε καλά!!!


9B1dp2.png

3OXjp3.png1175066wwpkhrl1s0.gif

Δημοσιεύτηκαν

Κοριτσιαααααα καλημερακιααααα we are back!!!

Περασαμε τελεια με τον αντρουλη μου στη Μυκονο το ξενοδοχειο ηταν super super και γεμισαμε τις μπαταριες γιατι δεν νομιζω να παμε πουθενα αλλου οκ μην μιζεριαζω ακομη δεν ηρθα:cool:

Το αγορι μου 4 μερες τον αφησα και τον βρηκα πιο αντρακι να πω πιο ομορφοπαιδο να πω (χαζομαμα u know)

Ανια Ανδριανη Ειρηνακι ειστε εδω επιστρεψατε απο διακοπες? να κανονισουμε να βρεθουμε!!!

Τα υπολοιπα κοριτσια τι μου κανετε???

Δημοσιεύτηκαν

Καλως τη μου....... αχ μπραβο!!!!! Τι καλα.....εγω δε μπορω να την αφησω! Δε θελω! Με πιανει ενας φοβος δε ξερω γιατι!

Εγω εδω θα ειμαι μεχρι 6 Αυγουστου μετα σαλπαρουμε για Μυτιληνη!!!

Αντε και θελω να γνωρισω τους ομορφαντρες σας!!!

Μαρια αντρας παιδι μου ...... περιμενες να μη παρει απο πισω τις κοπελες!? Αυτο ειναι το φυσιολογικο οχι σαν την ανηψια σου που βλεπει αγορακια μεγαλυτερα απο κεινη μεχρι 10 χρονων και τρελαινεται! Λες και δε θα βρεθουν αντρες οταν παει 35 χρονων ... μη πω 40 και φανω αυστηρη! Που αυτος ο Γκογκος(γιωργος το παιδακι απο κατω μας στην πολυκατοικια) της εχει γινει εμμονη ιδεα! Μεχρι και στον υπνο της τον φωναζει!!! Απο ποιον πηρε ηθελα να ξερα κι εγινε τοσο ευκολη!??? Εγω χρειαστηκα και ενα.....σφηνακι για να πεσω8)8):cool::mrgreen: οταν με ψηνε ο πατερας της!


as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif


Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν

Ειρηνακι τι λες για Πεμπτη απογευμα να συναντηθουμε??

Η Ανια και η Ανδριανη ειναι εδω ξερεις?εχω το κινητο της Ανια θα την παρω να δω εαν γυρισε θα σου στειλω με πμ το κινητο μου παρε με τηλ.

Φιλακιααααααα

Δημοσιεύτηκαν

Καλημέρα καλημέρα,

Πόπη μου εδώ είμαι.....έχω πήξει τρελά αυτές τις μέρες και δεν έχω μπει καθόλου, αλλά μπήκα τώρα στα κλεφτά από την δουλειά και βλέπω ότι κανονίζετε συνάντηση για Πέμπτη απόγευμα. Μπορώ μπορώ....

Να σου στείλω με πμ το κινητό μου ή θέλεις να μου στείλεις εσύ το δικό σου. Για που λέτε?? Εγώ δουλεύω μέχρι τις 17.00.

Τέλεια, ενθουσιάστηκα τώρα!!!!


NcHfp3.png
Δημοσιεύτηκαν

Κοριτσάκια καλημέρα σας!!! Τι κάνετε; Βλέπω πως κανονίζετε συνάντηση και μπήκα για να δηλώσω συμμετοχή!!!! Αχ θα είναι ωραία να γνωριστούμε και να γνωριστούν και τα ζουζούνια μας!!


1211540.png
Δημοσιεύτηκαν

κοριτσια sos!σε ενα μηνα βαπτιζομαστε κι ακομα να καταληξουμε στο ονομα...οποια ξερει στα σιγουρα,θα ηθελα να με βοηθησει!!!ξερετε αν βαπτιζετε το ονομα "αντζελινα" ετσι αυτουσιο?ρωταω γιατι ξερω κοριτσακι που βαπτιστηκε "ιζαμπελλα"και οχι "ισαβελλα"...η πρεπει να τη βαπτισουμε "αγγελινα";μη μου πειτε για "αγγελικη" γιατι δεν το θελουμε με τιποτα!!!!!!!ευχαριστω...

Δημοσιεύτηκαν

..να βαπτιστει αντζελινα λιγο δυσκολο..αγγελικη θα στη βγαλει ο παπας και εσεις τη φωναζετε οπως θελετε μωρε!! Μη μπλεξεις με παπαδες σε αυτα τα θεματα!!

Κοριτσαρες κι εγω θελω συναντηση αλλα ειμαστε στο χωριο...κλαψ...κι απο σημα ουτε καμπανιτσα που λεει κι η διαφημιση..μπαινω πού και πού αλλα λιγο.

Αχχ διακοπες...που πηγαν οι καιροι που αραζαμε στις παραλιες σε ¨μαγικά¨ νησια...αχ αχ αχ!! Εμενα ο δικος μου εχει μια ψιλοδιαρροια μια ανησυχια κατι...τα δοντια ως συνηθως!


xHByp3.png

Ns8Jp2.png


Διαφημίσεις


Δημοσιεύτηκαν

Κοριτσια καλημερα η αρχη εγινε!!!!

Εχθες συναντηθηκα με Ανδριανη και Ειρηνακι καλα εεεεεε τα κοριτσακια τους ειναι ΑΣΤΕΡΙΑΑΑΑΑΑ πολυ χαρηκα που αντε να κανονισουμε και με τις υπολοιπες διαμαντακι και Ανια!!!!

Μπισκοτακι ελατε καμια βολτα Αθηνα να σας δουμε,εμεις υπαρχει μια περιπτωση να ερθουμε καποιο απο τα επομενα ΣΚ Πατρα εαν ναι θα τα πουμε απο κοντα....

Δημοσιεύτηκαν

Καλα ερωτευτικα το γιο σου ποπη! Τι αντρας! Επισης τι να πω για την Ανδριανη και τη χριστινα της? Οτι ακουει το λεει! Ενα υπεροχο μικρο παπαγαλακι!

Αντε Ανια ακομα διακοπες εισαι???? Μιλησα και με τη Νικη(διαμαντακι) περιμενουμε την επομενη συναντηση!

Ευη κι εμεις το ιδιο........καποιο απο τα επομενα σκ παιζει να ρθουμε Πατρα...Ριο θα μεινουμε & για μπανιο Καλογρια! Και πες στο κουνιαδο........το επομενο βιντεακι που θα λεει για σημα καμπανα και τα λοιπα να το κανει για αλλη εταιρεια!! Κεντρο Αθηνα και δε μπορω να παρω τηλεφωνο! Την Κοσμοτε μου μεσα!


as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

Δημοσιεύτηκαν

Κορίτσια περάσαμε τέλεια η Χριστίνα μου και εγώ στην συνάντησή μας. Ο γιος σου Πόπη φοβερός, σκέτο αντράκι και η Βάλια μια μικρή κυρία!!! Ξεθάρεψε και η Χριστίνα μου και ελπίζω την επόμενη φορά να περπατάμε και να μην μιλάμε μόνο.....

Δεν έχω λόγια..... να το ξανακάνουμε οπωσδήποτε και περισσότερες την επόμενη φορά....

Diamantaki συγγνώμη για την καθυστερημένη ενημέρωση, θα σε πάρω και εγώ τηλ. οπωσδήποτε.

Ποια κοπέλα είναι Πάτρα?? Είμαι από την Πάτρα και έχω συγγενείς κάτω, μπορεί να κατέβουμε κανένα ΣΚ, μένουμε Βραχναίϊκα συνήθως αλλά θα χαρώ πολύ να κανονίσουμε να βρεθούμε.

Φιλιά σε όλες και καλό βράδυ!!


NcHfp3.png
Δημοσιεύτηκαν
Κοριτσια καλημερα η αρχη εγινε!!!!

Εχθες συναντηθηκα με Ανδριανη και Ειρηνακι καλα εεεεεε τα κοριτσακια τους ειναι ΑΣΤΕΡΙΑΑΑΑΑΑ πολυ χαρηκα που αντε να κανονισουμε και με τις υπολοιπες διαμαντακι και Ανια!!!!

Μπισκοτακι ελατε καμια βολτα Αθηνα να σας δουμε,εμεις υπαρχει μια περιπτωση να ερθουμε καποιο απο τα επομενα ΣΚ Πατρα εαν ναι θα τα πουμε απο κοντα....

Eλα βρε Ποποηηηηηηη...δεν εμαι Πατρα τωρα!! Εχουμε τραπεζι στο χωριο για τη βαπτιση και δε ξερω ποτε θα γυρισουμε Πατρα!! Ελατε το αλλο σκ...μετα τις 24!

Εγω εγω κοπελα απο Πατρα!! Βρε σουσουδες να κανονισουμε να βρεθουμε οπως και δηποτε...ΚΑΛΟΓΡΙΑ ειναι τελεια!!! Πιστευω απο αρχες του μηνα να ειμαστε σπιτι!! Τελος του Αυγουστου το χρυσο μου δινει..και θα ειμαστε κάπως αγχωμενοι...αλλα εγω ειμαι ετοιμη για δραση!!


xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Δημοσιεύτηκαν

καλημερα κορίτσια, γυρίσαμε!!!!!

Περάσαμε τέλεια , ημασταν στο Aldemare στη Σκαφιδιά, και πραγματικά ξεκουραστήκαμε, ο Άγγελος ξεσάλωσε τελείως :tongue:

Το μόνο μας παρατράγουδο ήταν ότι μας έκλεψαν την κάμερα και μάλιστα μέσα από το δωμάτιο :evil:. Τι να πω το έχει η μοίρα μας φέτος, το Πάσχα στο Μέτσοβο μας έκλεψαν τα μπουφάν μας και τώρα την κάμερα ... Και όχι τίποτα άλλο αλλά μέσα στη θήκη είχα 2 δισκάκια γραμμένα από τα πρώτα γενέθλια του Άγγελου, τις προηγούμενες διακόπές μας , τα πρώρα μας βήματα και πολύ έχω στεναχωρηθεί που έχασα αυτές τις αναμνήσεις :cry::cry::cry:

Μου είπε η Πόπη ότι κανονίσατε συνάντηση και βλέπω περάσατε όμορφα, άντε τώρα που γυρίσαμε και εμείς και μέχρι να ξανασκορπιστούμε όλοι να κανονίσουμε να σας δούμε και εμείς από κοντά.

Πάω να μαζέψω λίγο το σπίτι γιατί περιμενω τη βαφτιστήρα μου.

Φιλάκια


P7p2p3.pngZQlrp3.png


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...