Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • On 3/11/2026 at 8:55 ΜΜ, Kroketa είπε:

      Καλησπέρα σε όλες! ❤️

      Είμαι καινούρια στο forum και, επειδή δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη ακόμα, ελπίζω να γράφω στο σωστό θέμα.

      Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου ιστορία. Όχι γιατί έχει ακόμα το πολυπόθητο happy end, αλλά γιατί θέλω να δώσω λίγο κουράγιο σε κάθε κοπέλα που προσπαθεί να αποκτήσει το μωράκι της και νιώθει πως ο δρόμος είναι δύσκολος.

      Σήμερα είμαι 39 χρονών. Με τον άντρα μου ξεκινήσαμε τις προσπάθειες τον Οκτώβριο του 2024. Το πρώτο θετικό τεστ ήρθε σχεδόν αμέσως, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η χαρά μας ήταν απερίγραπτη! Δυστυχώς, όμως, η εγκυμοσύνη παλινδρόμησε στις 5 εβδομάδες.

      ΕίδηΕγκυμοσύνης

       

      Έναν μήνα αργότερα έμεινα ξανά έγκυος. Αυτή τη φορά η χαρά συνοδευόταν από πολύ άγχος, καθώς η πρώτη απώλεια ήταν ακόμα νωπή. Παρ’ όλα αυτά, η ευτυχία που νιώθαμε και οι δύο ήταν μεγαλύτερη από τον φόβο.

      Στην 6η εβδομάδα είδα αίμα. Θυμάμαι να σκέφτομαι πως δεν αντέχω να ζήσω ξανά το ίδιο. Τελικά, η διάγνωση ήταν εξωμήτρια κύηση στην αριστερή σάλπιγγα. Χρειάστηκε χειρουργείο και αφαίρεση της σάλπιγγας, μαζί με το μωράκι μας.

      ΒιβλίαΒιολογίας

       

      Η ανάρρωση ήταν δύσκολη, κυρίως ψυχολογικά. Ένιωθα πως χρειαζόμουν χρόνο. Χρόνο για μένα, για τον άντρα μου, για τη σχέση μας, για να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Και αυτό ακριβώς έκανα!

      Ταξίδια, βόλτες, έξοδοι, ποτά, γέλια και καλοπέραση! Αποφάσισα να χαρώ τη ζωή μου, γιατί, όσο κι αν πονούσα, η ζωή συνέχιζε να έχει όμορφες στιγμές που δεν ήθελα να χάσω.

      Ο καιρός πέρασε και τον Νοέμβριο του 2025 αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε ξανά.

      Και πάλι θετικό τεστ! Και πάλι χαρά! Αυτή τη φορά σκεφτόμουν: «Τι μπορεί πια να πάει στραβά; Δεν γίνεται να είμαι τόσο άτυχη!».

      Κι όμως…

      Στην 6η εβδομάδα, ξανά αίμα. Ξανά αγωνία. Ξανά φόβος. Ξανά θυμός. Όλα τα συναισθήματα που πίστευα πως είχα αφήσει πίσω μου επέστρεψαν μέσα σε μια στιγμή.

      ΒιβλίαΒιολογίας

       

      Και τότε, κορίτσια μου, τράβηξα το λαχείο. Το ένα στις 30.000.

      Ετερότοπη κύηση.

      Δίδυμη εγκυμοσύνη. Ένα μωράκι μέσα στη μήτρα και ένα δεύτερο στη δεξιά σάλπιγγα.

      Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε υποψιαστεί τίποτα, αφού στον υπέρηχο είχε ήδη φανεί ο ενδομήτριος σάκος.

      Έφτασα στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους και αιμορραγία. Η δεξιά σάλπιγγα είχε υποστεί ρήξη και είχα εσωτερική αιμορραγία.

      ΒιβλίαΑνατομίας

       

      Φοβήθηκα πολύ. Έκλαψα πολύ. Δεν ήξερα τι θα μου ξημέρωνε.

      Δυστυχώς, ούτε το μωράκι που βρισκόταν μέσα στη μήτρα τα κατάφερε.

      Ξύπνησα από το χειρουργείο χωρίς τα μωράκια μου και χωρίς καμία από τις δύο σάλπιγγες.

      Σωματικά, ευτυχώς, ανάρρωσα γρήγορα. Ψυχολογικά, όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Εμφανίστηκαν κρίσεις πανικού και κατάλαβα πως χρειαζόμουν βοήθεια. Απευθύνθηκα σε ειδικό, ακολούθησα θεραπεία και πήρα φαρμακευτική αγωγή, την οποία διέκοψα πριν από λίγες εβδομάδες.

      Δεν ήταν εύκολο. Καθόλου εύκολο. Αλλά σιγά σιγά άρχισα να ξαναβρίσκω τον εαυτό μου.

      Και κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα.

      Χωρίς σάλπιγγες, η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι πλέον ο μοναδικός μας δρόμος.

      ΤεστΓονιμότητας

       

      «Μην καθυστερείς», μου είπε ο γιατρός. «Με ΑΜΗ 0,46 δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε πολύ».

      Και δεν θα περιμένω!

      Αύριο ξεκινάω τα φάρμακα της διέγερσης.

      Στα 39 μου, με χαμηλή ωοθηκική εφεδρεία, τρεις εγκυμοσύνες που δεν προχώρησαν, δύο χειρουργεία και πολλές δύσκολες στιγμές στην πλάτη μου, είμαι εδώ. Όρθια. Αισιόδοξη. Και έτοιμη να προσπαθήσω ξανά.

      ΕίδηΕγκυμοσύνης

       

      Δεν ξέρω πόσα ωάρια θα καταφέρουμε να πάρουμε. Δεν ξέρω πόσα εμπόδια μπορεί να συναντήσουμε ακόμα. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε με την πρώτη.

      Ξέρω όμως πως δεν έχω χάσει την πίστη μου.

      Πιστεύω στο σώμα μου. Πιστεύω στην επιστήμη. Πιστεύω στον γιατρό μου. Και πάνω απ’ όλα πιστεύω πως αξίζει να προσπαθήσω.

      Ιατρικέςυπηρεσίες

       

      Ελπίζω να τα καταφέρω. Και βαθιά μέσα μου πιστεύω πως θα τα καταφέρω.

      Ίσως ο δρόμος να είναι δύσκολος. Ίσως χρειαστεί να περπατήσω λίγο παραπάνω από άλλες γυναίκες για να φτάσω εκεί που ονειρεύομαι. Αλλά θα τον περπατήσω!

      Κορίτσια μου, αν κάτι θέλω να κρατήσετε από την ιστορία μου, είναι πως καμία μας δεν είναι μόνη της σε όλο αυτό.

      Επιτρέψτε στον εαυτό σας να λυγίσει, να κλάψει, να θυμώσει, να κουραστεί. Δεν χρειάζεται να είμαστε δυνατές κάθε μέρα. Αλλά μην ξεχνάτε να ζείτε, να γελάτε, να αγαπάτε και να χαίρεστε όλα τα υπόλοιπα όμορφα πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας.

      Η ζωή μας δεν αρχίζει τη μέρα που θα κρατήσουμε ένα μωρό στην αγκαλιά μας. Η ζωή μας συμβαίνει και τώρα. Και αξίζει να τη ζούμε!

      Εύχομαι ολόψυχα σε καθεμία από εσάς να αποκτήσει το μωράκι που τόσο λαχταρά. Να γεμίσουν οι αγκαλιές σας και τα σπίτια σας με παιδικά γελάκια.

      Κι εγώ ελπίζω κάποια μέρα να επιστρέψω εδώ και να σας γράψω πως, τελικά, ήρθε και το δικό μας θαύμα. 

      Μέχρι τότε, συνεχίζουμε με πίστη, ελπίδα και αγάπη!

      Συγγνώμη για το τεράστιο σεντόνι! Ήθελα απλώς να τα πω κάπου που ξέρω πως θα με καταλάβουν. 

      Είσαι πάρα πολύ δυνατή και μπράβο σου! 👏 Εύχομαι τα καλύτερα από εδώ και πέρα! 

      • Μου αρέσει 1

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκαν
Αντε ολα τα αλλα, βρε αθεοφοβη, ακομα και τις χελωνες φοβασαι???????????

Χαχαχα!!!!!!

το μονο που με σωζει ειναι πως κινουνται αργα οποτε τους ξεφευγω γρηγορα μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ :P:tongue::P:tongue::P:tongue:

εγω ειμαι παιδι για ελευθερο καμπινγκ χαχαχαχαχαχαχαχαχ


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • eleni_k

    2501

  • DEL

    2352

  • mirtoula

    2002

  • nathael

    1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • eleni_k

    eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

  • DEL

    DEL 2.352 δημοσιεύσεις

  • mirtoula

    mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

  • nathael

    nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δημοσιεύτηκαν

Ναι, ειδικα για ελευθερο!!!!!!!!!!

Χαχαχα!!!!!!

Πριν καποια χρονια ειχαμε κανει ελευθερο στην Λευκαδα, σε μια υπεροχη παραλια.

Το πρωι που ξυπνησαμε, η σκηνη απ εξω ηταν καλυμενη με ακριδες!!!!!!

Παιδια, δεν υπηρχε σημειο ελευθερο!!!!!

Ε, ενταξει, τι θα μας κανουν οι ακριδες?

Θα μας φανε?

Δημοσιεύτηκαν

καταλαβα....τα παιδάκια σας δεν θα πάνε ποτέ κατασκήνωση να φανταστώ!!!! χαχαχαχαχα


eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Δημοσιεύτηκαν

ααα οχι! το μικρο θα ηθελα πολυ να τον στειλω και το σκεφτομαι απο τωρα. ασχετα με τις δικες μου φοβιες εκεινος πρεπει να αποκτησει εμπειριες. να γινει φυσιολατρης! :D

Δημοσιεύτηκαν

Καλημέρα σας και αντίο!!!!!!!!!!

Χτυπάει πρινέναλεπτό το τηλέφωνο!!!

-Ναι;;;(Εγώ!)

-Μαγδούλααα, πες αλεύρι!!!-Η πεθερά σου σε γυρεύει!(η πεθερά!!)

-Ααα,γεια σας,τί κάνετε;;

-Ερχομαι για το Σ/Κ!!!

Πάω να κάνω δουλειέεεεεςςςς....


Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν

Θυμηστε μου λιγο...οι διπλωματικες σχεσεις Μαγδας - πεθερας πως ειναι? να εχουμε το νου μας για κανα φονικο????

Νομιζω οτι το Μελινάκι μας δουλευει!!!

Προχτες το χαρτι απο το σταθμο ελεγε οτι εφαγε ψωμι κ εχτες ψωμι με μαρμελάδα.....λεω καλα αυτο δεν αλεθεται, πως εφαγε μιση φετα???

παιρνω σημερα τηλ (να σημειωσω οτι δεν με πειραξε καθολου, ισα ισα χαρηκα που παιρνει γευσεις αλλα απορησα πραγματικα) κ τους λεω λυστε μου την απορια

κ μου λεει η δασκαλα

Το Μελινακι εβλεπε τα αλλα παιδακια να τρωνε κ τσιριζε κ το ζηταγε...οποτε ειπαμε να της δωσουμε....της δωσαμε μπουκιτσα κ την μασαγε, ημουν απο πανω της κ της εδωσα μεγαλη μπουκια να δω τι θα κανει κ την μασησε κανονικα.....κ σημερα εφαγε ψωμι με μερεντα!!!! ΑΛΛΑ οποτε εχω προσπαθησει να της δωσω φαι που δεν ειναι αλοιφη πνιγεται κ το φτυνει....

ΑΡΑ το παιδι μου μας δουλευει κανονικα....ωραιααααααααααααααα

παντως πρεπει να εχει ανοιξει η ορεξη της

τρωει ολη την φρουτοκρεμα κ το φαγητο (χορταστικοτατα πιατα τα εχω δει) κ το απογευμα η 200μλ νερου σε κρεμα ή 2 γιαουρτια, το βραδυ γυρω στα 200 γαλα κ το πρωι 340....αντε να παρουμε κανα κιλο!!!

βεβαια μου ειπε οτι κ στο σταθμο τωρα που τα βγαζουν εξω (τα μπεμπακια εχουν πριβε βεραντα με περγκολα απο πανω κ παιχνιδια, κουνια, τσουληθρα, σπιτακι κλπ) ξελυσσαει κ της αρεσει πολυ!!!!

κ φυσικα οτι γενικα ειναι καλο παιδι κ χαρουμενο κλπ

κουκουβααααααααααααααα


eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Δημοσιεύτηκαν

μωρα το κοριτσακι σου πολυ βολικη ειναι!! πρεπει να της αρεσει με τα αλλα παιδακια και να περναει καλα! οσο για τα αλεσμενα.....ε μαλλον κανει τη δυσκολη στη μανουλα:tongue:

Δημοσιεύτηκαν

καλημέρα κοπελιές!!

πωπω τζενάκι ντουβρουτζάς μου'ρθε!! είχες κ το μωρό μέσα; φαντάζομαι τρομάρα που πήρατε!!

καλά ρε τι πάθανε όλα τα μπεμπεδια κ έχουν μύξες μες στη ζέστη; αμαν πια...

εγώ ορό της βάζω ακόμα κάθε βράδυ στο μπάνιο..τώρα δεν ξέρω γιατί, έτσι από συνήθεια μάλλον, κ αφού καθαρίζει που καθαρίζει ας είναι καθαρή γενικά!

καλά μελινάκι τρέλλα!!! του άνοιξε κ η όρεξη!!! τη φαντάζομαι να κλαίνε τα άλλα παιδιά κ αυτή από δίπλα να βαράει παλαμάκια κ να γελάει!!

εγώ για καμπινγκ...δεν χρειάζεται καν να σχολιάσω...νομίζω...

α ρε μάγδα, να πω ότι συμπάσχω...ό,τι κ να πω...λίγο είναι...μονο μη μαλωσετε κ εσεις...

χαμός στο δικαστήριο το πρωί, χάλασαν οι κλιματισμοί είχε 32 βαθμούς κ βρωμούσε ιδρωτίλα, ξινίλα, ποδαρίλα κ όλα τα εις -ίλα....μέχρι να τελειώσουμε με βγήκε η πίστη....ουφφφφ ευτυχως πίσω στο γραφειάκι τώρα!!


Mo09p3.png
Δημοσιεύτηκαν

Καλημερα

Στελνω αγωνιστικους χαιρετισμους στη Μαγδουλα.

Μυρτω μου εσεις τρωτε πολυ. Μπραβο σας. Εμας τωρα τελευταια μας εχει κοπει η ορεξη. Οχι οτι εχει προβλημα. Πρεπει να εχουμε πιασει σιγουρα τα 11 κιλα. Θα ξερω σιγουρα την πιο πανω βδομαδα που παμε παιδιατρο για εμβολιο.

Εγω δεν εχω κανει ποτε ελευθερο καμπινγκ αλλα υποθετω οτι οι διανυκτερευσεις μου σε σκηνη οταν πηγαινα βουνο με τον ορειβατικο το ιδιο ειναι. Και ομολογω οτι ειναι τελεια. Ουτε ζουζουνια με ενοχλουν, ουτε ο ηλιος που βγαινει νωρις, τιποτα.

Περαστικα στα αρρωστουλια σας κοριτσια και ελπιζω το απογευμα να βρεθειτε ολες μαζι και να διασκεδασετε. Πιειτε και για εμας που θα λειπουμε ενα καφεδακι.


1211708.png

1219295.png


Διαφημίσεις


Δημοσιεύτηκαν
μωρα το κοριτσακι σου πολυ βολικη ειναι!! πρεπει να της αρεσει με τα αλλα παιδακια και να περναει καλα! οσο για τα αλεσμενα.....ε μαλλον κανει τη δυσκολη στη μανουλα:tongue:

κ στο σχολειο, το μεσημεριανο το θελει αλοιφη, αυτο μου ειπε κ η δασκαλα....ενω ψωμι μασαει, με το φαι πνιγεται ...το προηγουμενο σκ της ειχα κανει κρεατακι με λαχανικα κ ειπα τα λαχανικα αντι να τα αλεσω να τα πατησω....ε το φαι που νορμαλ θα ηταν ενα γευμα, το εκανε 2 γευματα κ εμεινε κιολας....αλεσμενα κ οποτε θελει ας το κοψει, δεν θα σκασω

Μαρω εγω δεν εχω προβλημα που ανοιξε η ορεξη της, στο τελευταιο ζυγισμα ηταν 7 κιλα....εεεεεελος πρεπει να παρει λιγο τα πανω της, για αυτο ΧΩΡΙΣ ποτε να την πιεζω την μπουκωνω ολιγον...

καλά μελινάκι τρέλλα!!! του άνοιξε κ η όρεξη!!! τη φαντάζομαι να κλαίνε τα άλλα παιδιά κ αυτή από δίπλα να βαράει παλαμάκια κ να γελάει!!

χαχα μιλαμε ελιωσα στα γελιο...καλα που ειμαι μονη στο γραφειο!!!!


eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Δημοσιεύτηκαν
κ στο σχολειο, το μεσημεριανο το θελει αλοιφη, αυτο μου ειπε κ η δασκαλα....ενω ψωμι μασαει, με το φαι πνιγεται ...το προηγουμενο σκ της ειχα κανει κρεατακι με λαχανικα κ ειπα τα λαχανικα αντι να τα αλεσω να τα πατησω....ε το φαι που νορμαλ θα ηταν ενα γευμα, το εκανε 2 γευματα κ εμεινε κιολας....αλεσμενα κ οποτε θελει ας το κοψει, δεν θα σκασω

!!!!

σιγα μη σκασεις για τα αλεσμενα. εμενα ο γιατρος μου ειπε να τα συνεχισω γιατι αν τα κοψω θα τρωει λιγοτερη ποσοτητα. οποτε αλεθω κανονικα και μετα του δινω καμια μπουκιτσα απο το δικο μας ετσι να συνηθιζει. θα μασησουν οταν θα ειναι ετοιμα.

Δημοσιεύτηκαν
σιγα μη σκασεις για τα αλεσμενα. εμενα ο γιατρος μου ειπε να τα συνεχισω γιατι αν τα κοψω θα τρωει λιγοτερη ποσοτητα. οποτε αλεθω κανονικα και μετα του δινω καμια μπουκιτσα απο το δικο μας ετσι να συνηθιζει. θα μασησουν οταν θα ειναι ετοιμα.

συμφωνω κ επαυξανω

μα κ εμενα που της τα πατησα εφαγε πολυ λιγοτερο

ειπαμε μεριδα μιας μερας την εκανε 2 μερες κ εμεινε κιολας

απο φρουτα τωρα τι τρωτε

της εχω δωσει κ καρπουζι-πεπονι-νεκταρινι

η βανιλια με τι παει???


eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...