Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

      Καλησπέρα ήμουν πολύ κοντά ,έφτασα μέχρι έξι μηνών και έχασα τα μωράκια μου λόγο νοσοκομειακής λοιμωξης ψευδομοναδα ,άστο αν έχεις τύχη διαβεναι 

      Σοκ!!Τι να πω κορίτσι μου καλή δύναμη και σε σένα! Από εδώ και πέρα να πάνε μόνο θετικά όλα!! 💜

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκαν
Τι καλώδια εννοείς? Εγώ δεν είχα κανένα καλώδιο πάνω μου!

Λάθος η λέξη που έγραψα...το ορό και τον καρδιοτακογράφο...έτσι λέγεται νομίζω...με εκείνη την υπεροχη ρόμπα νοσοκομείο πουτ φορούσα...εμένα ο άντρας μου είναι εξαίρεση γιατί δεν αντέχει τα νοσοκομεία...αν ήταν δυνατόν να γεννούσα στο σπίτι δεν θα είχε πρόβλημα να με ξεγεννήσει κιόλας:D:D:D:D:D!!!!


yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • female

    6365

  • mikio

    5355

  • JimDin

    4874

  • honey

    4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • female

    female 6.365 δημοσιεύσεις

  • mikio

    mikio 5.355 δημοσιεύσεις

  • JimDin

    JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

  • honey

    honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δημοσιεύτηκαν

Πάλι ξέχασα να βγάλω κρέας να μαγειρέψω...έλεος πιά!

Περιμένω τον πεθερό μου για την καθημερινή επίσκεψη και μετα θα πάω sm με τον μικρό.


yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Δημοσιεύτηκαν

Απο εχθές το βράδυ ο Λ δεν πίνει γάλα...ούτε το βραδινό...ούτε σήμερα το πρωί...έφαγε ένα μπώλ συριος με γάλα αλλά απο μπουκάλι ,ποτήρι κτλ ούτε να το βάλει στο στόμα του...


yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Δημοσιεύτηκαν

Καλημερα κοριτσάκια!!!!

Δε προλαβα να ταδιαβασω ολα,Ελέ αυριο τελικα??!!!! Αντε με το καλό!!!Με ένα πονο!!!!

Κατα τη διάρκεια της προκλησης ητανε μαζι μου ο Λευτερης στο δωμάτιο, η μαία πηγανοερχοτανε κ ρωτουσε πως πάμε,αν πονάω κτλ...ουσιαστικά ημασταν οι δυο μας ολες τις ωρες.

Εχθες ειχαμε μια περιπετειούλα με τη μικρη,θα σας τα πω άλλη ωρα.

Φιλάκια.

ΥΓ. Καθημερινη επισκεψη??????????!!!!!!!!!!!άουτς!

Δημοσιεύτηκαν

Έκανα όλο το σπίτι σκούπισμα-σφουγγάρισμα, άπλωσα ένα πλυντήριο του μικρού, πλένω άλλο ένα μάλλινες μπλούζες και θέλω να κάνω ακόμη το μπάνιο, φαγητό και να σιδερώσω. Γεμάτη μέρα.

Βασικά δεν έχω συνηδητοποιήσει και τι μέρα ξημερώνει:)

Ντίνα μου εμένα ο άντρας μου είναι ευαίσθητος αλλά το παίζει σκληρός, αλλά είμαι σίγουρη ό,τι αν δεν το αποφασίσει από πριν η μάνα του και η αδερφή του δεν θα τον αφήσουν να μπει εκείνη την ώρα μέσα. Όπως θέλει ο ίδιος, θα σεβαστώ την απόφασή του αρκεί να είναι καθαρά δική του:)

Αγγελικάκι αύριο ναι, αφού η μικρή δεν μας κάνει το χατήρι να έρθει με το καλό:)


KYvKp2.png

5NmIp3.png


Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν

Ena grigoro kalimera kai epo emena...

Sofaki telio to spiti, kaloriziko.

Eleftheria me enan pono tha se exoume sto mialo mas kai tha perimenoume nea sou ayrio. An eisoun stin athina tha eixes ap'ekso na perimenoun toulaxiston 5 atoma parapano.

Annouli pou eisei bre koritsi, se talepori to spori???? Den pirazei kalo einai etsi etsi pos alios tha katalabeis oti exeis mia zooula mesa eki.

Aggeliki ti egine kale me to paidi? Elpizo ola kala tora.

Emeis kala, poli treksimo. mou exoun pesei ola mazemena i alitheia na legete alla eytixos akomi exo ithiko akmeotato. Den epitrepo kamia katastasi na me riksi oute apo tin mitera mou oute apo tin douleia. Eimai esiodoksi oti ola tha pan kala.

Filakia polla sas afino na sinexiso to treksimo.


hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Δημοσιεύτηκαν

Ανδριάννα σε ευχαριστώ κοπέλα μου.

Με το καλό να δεχτείς και εσύ τον αντρούλι σου και μετά θα περιμένουμε δικά σου ευχάριστα:)

Μπράβο που δεν αφήνεις τίποτα να σε ρίχνει, τελικά αυτή είναι η καλύτερη αντιμετώπιση για καταστάσεις που δεν αλλάζουν.

Ουφ κουράστηκα σήμερα, διάδρομο δεν θα κάνω τώρα το πρωί. Ποιο το νόημα πλέον???

Πάω να κάνω το μπάνιο πριν έρθει το παιδί.


KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δημοσιεύτηκαν

καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

ελευθερούλα μου, γλυκιά μου κοπέλα, έφτασε η ώρα!!! αν δεν κάνει την έκπληξη σήμερα η μπουμπούκα σου (γιατί ποτέ δεν ξέρεις, αμε!!!... αυτά είναι πονηρά κι όλα τα καταλαβαίνουν και σκάνε μύτη νωρίτερα από το καθορισμένο για να μας βγάλουν από την αγωνία!!! ;) ) αύριο τέτοια ώρα θα έχεις ήδη χορτάσει μωρουδέλι!!!

Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι έφτασε επιτέλους η μέρα!!! Σε νιώθω πραγματικά, τα φέρνω στο μυαλό μου κι έχω μουδιάσει, δύο φορές το πέρασα και η αγωνία είναι μεγάλη... αλλά είναι και μια γλυκιά προσμονή θα το δεις... Σήμερα όλη μέρα θα κάνεις εργοθεραπεία. Προσπάθησε μόνο το μεσημεράκι να ξεκουραστείς, σου εγγυώμαι πάντως ότι ακόμα και το βράδυ θα κοιμηθείς και μάλιστα θα ονειρευτείς τη ροζούλα σου. Πέρασε ένα χαλαρό απόγευμα κ βραδάκι αγκαλίτσα με τους άντρες σου! Από αύριο η οικογένειά σου θα μεγαλώσει κατά ένα μέλος και θα ζήσεις υπέροχες στιγμές. Δε μπορώ με τίποτα να αποτυπώσω το πόσο όμορφα θα γίνουν όλα! Στη γέννα όλα θα πάνε ακόμα πιο όμορφα, θα τελειώσουν γρήγορα αλήθεια σου λέω! προσπάθησε να ζήσεις την κάθε στιγμή όπως μου έγραφε τότε η άννα! αν είναι δυνατόν να προσπαθήσεις να δεις την έξοδο της μικρής σου! βάλε και τον στέφανο μέσα! ειλικρινά όσο κι αν φοβάται εκείνη τη στιγμή θα βρει δύναμη και κουράγιο να είναι δίπλα σου! ο άρης αμφιταλαντευόταν αλλά εκείνη τη στιγμή μου είπε ότι έμεινε να χαζεύει το μωρό, δε βλέπεις ούτε αίματα, ούτε δυσάρεστες εικόνες. θα είναι μια υπέροχη εμπειρία και για τους δυο σας!!! κι αν ακόμα δεν τον αφήνουν στον τοκετό (που νομίζω είναι απίθανο άμα το ζητήσετε όμορφα και δείξετε θαρραλέοι και αποφασισμένοι) είναι σίγουρο ότι μπορεί να είναι παρόν στο πρώτο στάδιο, στις ωδίνες. δίπλα σου θα σου κρατάει το χέρι!!! είμαι πολύ συγκινημένη αυτή τη στιγμή που στα γράφω, σα να σε βλέπω στη θέση στην οποία βρέθηκα κι εγώ. μόνο όμορφες αναμνήσεις έχω, μόνο όμορφες αναμνήσεις θα έχεις κι εσύ! Με το καλό κοριτσάκι μου να ανταμώσεις την κορούλα σου!!!! θα έχεις όλες μας να σε σκεφτόμαστε εδώ! με ένα πόνο και μιά σπρωξιά σου εύχομαι! ;)


Διαφημίσεις


Δημοσιεύτηκαν

Καλησπέρα!

Κλεο κι εμείς με μπουκωματάκι κάτι μέρες, ήταν ο Άρης έτσι και μάλλον κόλλησε ο μικρός, το πρωί έκανε εμετό ο καημένος στο κρεβάτι το γάλα του, του το έδωσα κι εγώ η έξυπνη να το πιει ξιλοκοιμισμένος γιατί τελευταία δεν το πολυθέλει σαν το Λεω, τον έπιασε βήχας μετά και το έβγαλε.

Ναι Κλεο, πολύ βαρβάτος ο δικός μου θα γίνει τι να σου πω, όλο τις παντόφλες της barbie φοράει από τις ξαδέρφες του, οι δικές του λέει δεν του αρέσουν, και όλη την ώρα: "μόνη μου" μου λέει, βρε του λέω μόνη μου λένε τα κοριτσάκια, "κι εγώ είμαι κοριτσάκι" μου λέει! Αχ αυτά ακούει ο Άρης και γκρινιάζει πως κάνει πολύ παρέα με γυναίκες! Ελπίζω να είναι σύγχυση λόγω ηλικίας και να μην πρέπει να ανησυχώ!

Αγγελικούλα τι έγινε με τη μικρή ρε συ?

Αντριάννα έρχεται ο αντρούλης σου, πότε με το καλό τον περιμένεις?

Τι γίνεται και είσαι στο τρέξιμο βρε κοριτσάκι?

Με τη δουλειά τι θα κάνεις τελικά?

Ελευθερίτσα αύριο είναι η μεγάλη μέρα δηλαδή?

Αχ με έναν πόνο φιλενάδα!!

Όλα καλά θα πάνε κοπέλα μου, η μικρή θα έρθει γρήγορα θα δεις, αν δεν το αποφασίσει να σας την κάνει σήμερα την έκπληξη!

Αύριο τέτοια ώρα θα είστε αγκαλίτσα!

Και ο Μάνος θα είναι ο μεγάλος αδερφός τώρα?

Περιμένω αντιδράσεις και από αυτό το μέτωπο, ένα άγχος το έχω κι εγώ με το δικό μου γιατί ξέρω πως είναι ζωηρά και θα θέλουν ιδιαίτερη μεταχείριση όταν έρθουν τα μπεμπάκια σπίτι!


RJbwp3.png

bAW5p3.png

Δημοσιεύτηκαν

Sofaki mexri tis 3 Flebari ton perimenoume ton mpampaka mas.

Pote den etrexa bre sofaki gia na eimai xalari tora xixixix.

Part time apo 15 flebari stin douleia kai apo 1 Flebri mexri 15 flebari me adeia.

Teliosan ta zoria tis douleias toulaxiston ouf ouf


hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Δημοσιεύτηκαν
διάβασες τι γράφει κάτω-κάτω το τικεράκι σου?? σούπερ ε?? :lol:

χαχαχα

fully baked!!!!!!!

"Well done" ειναι το κορίτσι καλε!!!!!

Γελάω τωρα αλλά θυμαμαι και τα δικα μου ωστοσο..

Το δικο μου ητανε ξεροψημένο προς κάρβουνο!

40+6 ειχα γεννησει.

Δημοσιεύτηκαν

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Αντριάνα, όλα καλά, τελευταίες μέρες τρέξιμο με την δουλειά μετά θα τρέχεις μόνο για την οικογένειά σου.

Έλε έπιασες τελική ευθεία που λένε, προετοίμασε την μπουμπού, θα βγεί με λιακάδα μέσα στον χειμώνα, ωραία!!!

Κλεοπατράκι και Σοφάκι περαστικά σας!!!

Κλοκλό πάρε με κανένα τηλ σε έχασα....

Αγγελική όσο άραζε η Μαριλίζα τόσο τσιτωμένη ήταν η Μαριλένα, ίδια πητ είχαμε, εσύ σχεδόν 41, εγώ 37...

εμένα κάτι πάθαιναν στο τέλος στην κοιλιά, δεν τους άρεσε καθόλου, ο μικρός το παράκανε....

έχω happy hour τώρα, δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω, μάλλον θα αποφασίσω να αράξω στην τιβι.


pvGHp2.png9TDjp2.png
Δημοσιεύτηκαν

τελικά έχουμε πυρετάκο, κ μπούκωμα, όχι τρομερό, αλλά τα νεύρα της είναι κρόσια!

ΕΛέεεεεεεεε αύριοοοοοοοοοοοοοοοο ολεεεεεεεεε!

Ολα σούπερ, μην ανησυχείς για τπτ, εμείς εδώ θα κάνουμε ομμμμ ομμμμμμμ και θα κάνει πραφ κ θα βγει!

Εγώ είχα και στις 2 φπρές το Χ μαζί απτην αρχή, καθόλου δεν έφυγε, μόνο όταν μου καναν την επισκληρίδιο, ακόμα κ στο σπάσιμο νερών εκεί ήταν, κάπως έτσι :shock:

Ηταν ό,τι καλύτερο να είμαστε μαζί, συν του ότι τράβηξε τις καλύτερες φωτογραφίες της ζωής μας όλης, και βίντεο στη Δανάη....ό,τι καλύτερο έχω!

ΤΖΙΝΑΑΑΑ να τηλ τώρα??

ΣΟφία πολύ γέλασα με τα δικά σου, άντε ρε το παιδί, καλέ είναι πολύυυυυυυ μικρά ακόμα, μη του λετε τίποτα! αφήστε το να κάνει όοοοοτι θέλει!΄

Για πράγματα που λέτε...εγώ όλα σχεδόν τα δωσα στο βαφτισιμιό, και ακολουθούν κ τα επόμενα....δε θα κρατήσω κάτι, όλα θα τα δώσω σε άλλους που τα χρειάζονται! Και ρούχα ελάχιστα κρατάω, για συναισθηματικούς λόγους.....


DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...