Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 9 ώρες πρίν, cris88 είπε:

      Καλησπέρα! Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Είμαι σε πρόωρη εμμηνόπαυση και έκανα την τέταρτη αποτυχημένη έμβρυο μεταφορά με δανεικά. Πιστεύω ότι το θέμα της προγεστερόνης πέρασε στα ψιλά γράμματα από τον γιατρό και μαζί με κάποια άλλα που με απασχολούν, το σκέφτομαι σοβαρά να πάρω και μια δεύτερη γνώμη από άλλον γιατρό. Έχετε κάποιον να μου πρότεινετε για Θεσσαλονίκη; Λογικά σε πμ. Ευχαριστώ πολύ όσες μπουν στη διαδικασία να ασχοληθούν.

      Ιατρικέςυπηρεσίες

       

      ειστε ήδη θεσσαλονικη ? σε ποιον γιατρο?

      4 ώρες πρίν, Kroketa είπε:

      Καλησπέρα σε όλες! ❤️

      Είμαι καινούρια στο forum και, επειδή δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη ακόμα, ελπίζω να γράφω στο σωστό θέμα.

      Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου ιστορία. Όχι γιατί έχει ακόμα το πολυπόθητο happy end, αλλά γιατί θέλω να δώσω λίγο κουράγιο σε κάθε κοπέλα που προσπαθεί να αποκτήσει το μωράκι της και νιώθει πως ο δρόμος είναι δύσκολος.

      Σήμερα είμαι 39 χρονών. Με τον άντρα μου ξεκινήσαμε τις προσπάθειες τον Οκτώβριο του 2024. Το πρώτο θετικό τεστ ήρθε σχεδόν αμέσως, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η χαρά μας ήταν απερίγραπτη! Δυστυχώς, όμως, η εγκυμοσύνη παλινδρόμησε στις 5 εβδομάδες.

      Έναν μήνα αργότερα έμεινα ξανά έγκυος. Αυτή τη φορά η χαρά συνοδευόταν από πολύ άγχος, καθώς η πρώτη απώλεια ήταν ακόμα νωπή. Παρ’ όλα αυτά, η ευτυχία που νιώθαμε και οι δύο ήταν μεγαλύτερη από τον φόβο.

      Στην 6η εβδομάδα είδα αίμα. Θυμάμαι να σκέφτομαι πως δεν αντέχω να ζήσω ξανά το ίδιο. Τελικά, η διάγνωση ήταν εξωμήτρια κύηση στην αριστερή σάλπιγγα. Χρειάστηκε χειρουργείο και αφαίρεση της σάλπιγγας, μαζί με το μωράκι μας.

      Η ανάρρωση ήταν δύσκολη, κυρίως ψυχολογικά. Ένιωθα πως χρειαζόμουν χρόνο. Χρόνο για μένα, για τον άντρα μου, για τη σχέση μας, για να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Και αυτό ακριβώς έκανα!

      Ταξίδια, βόλτες, έξοδοι, ποτά, γέλια και καλοπέραση! Αποφάσισα να χαρώ τη ζωή μου, γιατί, όσο κι αν πονούσα, η ζωή συνέχιζε να έχει όμορφες στιγμές που δεν ήθελα να χάσω.

      Ο καιρός πέρασε και τον Νοέμβριο του 2025 αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε ξανά.

      Και πάλι θετικό τεστ! Και πάλι χαρά! Αυτή τη φορά σκεφτόμουν: «Τι μπορεί πια να πάει στραβά; Δεν γίνεται να είμαι τόσο άτυχη!».

      Κι όμως…

      Στην 6η εβδομάδα, ξανά αίμα. Ξανά αγωνία. Ξανά φόβος. Ξανά θυμός. Όλα τα συναισθήματα που πίστευα πως είχα αφήσει πίσω μου επέστρεψαν μέσα σε μια στιγμή.

      Και τότε, κορίτσια μου, τράβηξα το λαχείο. Το ένα στις 30.000.

      Ετερότοπη κύηση.

      Δίδυμη εγκυμοσύνη. Ένα μωράκι μέσα στη μήτρα και ένα δεύτερο στη δεξιά σάλπιγγα.

      Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε υποψιαστεί τίποτα, αφού στον υπέρηχο είχε ήδη φανεί ο ενδομήτριος σάκος.

      Έφτασα στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους και αιμορραγία. Η δεξιά σάλπιγγα είχε υποστεί ρήξη και είχα εσωτερική αιμορραγία.

      Φοβήθηκα πολύ. Έκλαψα πολύ. Δεν ήξερα τι θα μου ξημέρωνε.

      Δυστυχώς, ούτε το μωράκι που βρισκόταν μέσα στη μήτρα τα κατάφερε.

      Ξύπνησα από το χειρουργείο χωρίς τα μωράκια μου και χωρίς καμία από τις δύο σάλπιγγες.

      Σωματικά, ευτυχώς, ανάρρωσα γρήγορα. Ψυχολογικά, όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Εμφανίστηκαν κρίσεις πανικού και κατάλαβα πως χρειαζόμουν βοήθεια. Απευθύνθηκα σε ειδικό, ακολούθησα θεραπεία και πήρα φαρμακευτική αγωγή, την οποία διέκοψα πριν από λίγες εβδομάδες.

      Δεν ήταν εύκολο. Καθόλου εύκολο. Αλλά σιγά σιγά άρχισα να ξαναβρίσκω τον εαυτό μου.

      Και κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα.

      Χωρίς σάλπιγγες, η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι πλέον ο μοναδικός μας δρόμος.

      «Μην καθυστερείς», μου είπε ο γιατρός. «Με ΑΜΗ 0,46 δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε πολύ».

      Και δεν θα περιμένω!

      Αύριο ξεκινάω τα φάρμακα της διέγερσης.

      Στα 39 μου, με χαμηλή ωοθηκική εφεδρεία, τρεις εγκυμοσύνες που δεν προχώρησαν, δύο χειρουργεία και πολλές δύσκολες στιγμές στην πλάτη μου, είμαι εδώ. Όρθια. Αισιόδοξη. Και έτοιμη να προσπαθήσω ξανά.

      Δεν ξέρω πόσα ωάρια θα καταφέρουμε να πάρουμε. Δεν ξέρω πόσα εμπόδια μπορεί να συναντήσουμε ακόμα. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε με την πρώτη.

      Ξέρω όμως πως δεν έχω χάσει την πίστη μου.

      Πιστεύω στο σώμα μου. Πιστεύω στην επιστήμη. Πιστεύω στον γιατρό μου. Και πάνω απ’ όλα πιστεύω πως αξίζει να προσπαθήσω.

      Ελπίζω να τα καταφέρω. Και βαθιά μέσα μου πιστεύω πως θα τα καταφέρω.

      Ίσως ο δρόμος να είναι δύσκολος. Ίσως χρειαστεί να περπατήσω λίγο παραπάνω από άλλες γυναίκες για να φτάσω εκεί που ονειρεύομαι. Αλλά θα τον περπατήσω!

      Κορίτσια μου, αν κάτι θέλω να κρατήσετε από την ιστορία μου, είναι πως καμία μας δεν είναι μόνη της σε όλο αυτό.

      Επιτρέψτε στον εαυτό σας να λυγίσει, να κλάψει, να θυμώσει, να κουραστεί. Δεν χρειάζεται να είμαστε δυνατές κάθε μέρα. Αλλά μην ξεχνάτε να ζείτε, να γελάτε, να αγαπάτε και να χαίρεστε όλα τα υπόλοιπα όμορφα πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας.

      Η ζωή μας δεν αρχίζει τη μέρα που θα κρατήσουμε ένα μωρό στην αγκαλιά μας. Η ζωή μας συμβαίνει και τώρα. Και αξίζει να τη ζούμε!

      Εύχομαι ολόψυχα σε καθεμία από εσάς να αποκτήσει το μωράκι που τόσο λαχταρά. Να γεμίσουν οι αγκαλιές σας και τα σπίτια σας με παιδικά γελάκια.

      Κι εγώ ελπίζω κάποια μέρα να επιστρέψω εδώ και να σας γράψω πως, τελικά, ήρθε και το δικό μας θαύμα. 

      Μέχρι τότε, συνεχίζουμε με πίστη, ελπίδα και αγάπη!

      Συγγνώμη για το τεράστιο σεντόνι! Ήθελα απλώς να τα πω κάπου που ξέρω πως θα με καταλάβουν. 

      Σου εύχομαι να πανε όλα καλα .Μέσα απο την ψυχη μου. 

      • Ευχή 1

Recommended Posts


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • makarinaerthei

    3411

  • fairytale

    3304

  • maria_s

    2450

  • zoi_m

    1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δημοσιεύτηκαν
ελα βρε Σοφακι που χαθηκες και εσυ?Να χαιρεσαι και εσυ το αντρακι σου, πολυχρονος να ειναι και υγιης πανω απ ολα.....εχετε μια μερα πριν απο μας γενεθλια εεεε?

περαστικα στο παλλικαρι σου...ετσι καπως ειναι ο συζυγος και ο μπαμπας μου...και απο οτι βλεπω κολλαμε και οι υπολοιποι σιγα σιγα....ευτυχως πυρετο δεν εχουμε!!!αυτο με το ιντερνετ που λες το ειχα παθει και εγω με την ιδια εταιρια....ωσπου το εκοψα...δεν ειχαμε ποτε σημα!!!

Μαρακι μου...περαστικα του Κων/νου....καπου κολλησε ο καημενος!!!προσοχη το μωρο και εσυ φυσικα!!!!φορα προληπτικα μασκουλα....

καλα αμα σας πω τι επαθα εχτες.......καθομουν ηρεμη στην καρεκλα μου εδω στο μαγαζι καλη ωρα....ωσπου αρχιζει να τρεχει η μυτη μου ...λεω συναχακι....μπαινει ενας πελατης και κοιταω το χερι μου μετα και βλεπω αιμα...και δεν προλαβαινω να παρω χαρτι και να τρεχει το αιμα ποταμι στη κυριολεξια.......τα χασα τετοια ποσοτητα δεν ειχα ξαναδει......ωσπου προσπαθω να το σταματησω ελαφρως σκυμμενη κατα κατω με πιεση στην μυτη και χτυπαει τηλ...και ειναι η μαμα μου και εκει που μιλαμε.....αρχιζει και το δευτερο ρουθουνι να τρεχει ασταματητα.....το κλεινω το τηλ και προσπαθω να παρω τον Κ.!!!

του λεω τρεχα...χανομαι!!1:confused:παω να αλλαξω το χαρτι και βγαινει απ την μυτη μου ενα μεγαλο κομματι αιμα σε μηκος οσο ενα μαχαιρι και υφη σαν το συκωτι ...το ιδιο και απο την αλλη μερια....τα χασα....δεν ηξερα τι να κανω και η μυτη να μην σταματαει......ωσπου ανοιξα ενα χυμο λεμονι και εβαλα λιγο στην ακρη και σιγα σιγα σταματησε η ροη......:shock:

δεν το χω ξαναπαθει ποτε αυτο σε τετοια ποσοτητα και διαρκεια.....παντα ανοιγε η μυτη μου αλλα στην πολλη ζεστη και οταν αγχωνομουν σχολειο......

και μου λεει ο Κ." εισαι τυχερη , γιατι σε κανενα εγκεφαλικο , θα ανοιξει η μυτη σου και θα σωθεις"!!!!!:shock:....ειμαι και στην κρισιμη δεκαετια των 30 ...με τα εγκεφαλικα !!!!!:tongue:

Το Σοφακι μας τι να κανει? δεν μαθαμε νεα της.....Μαρακι ξερεις τιποτα?

Ελενιτσα,τρομαξα μονο που τα διαβασα...φαντασου να σε εβλεπα κιολας...

Πηγες να το κοιταξεις?Μιλησες με καποιο γιατρο?

Βρε Ελενιτσα...τι εγινε με την δημοπρασια τελικα?Εχω χασει επεισοδια...


eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Δημοσιεύτηκαν

Μαρακι μου περαστικα σας!

Την περασαμε κι εμεις αυτην την ιωση με πυρετο μονο.

Κρατησε 3 μερες και αλλες 2 μετα μονο με δεκατα.

Στο τσακ γλυτωσαμε την αντιβιωση.

Κι ευτυχως δεν κολλησε και η Μαρια.

Μην τους φερνεις πολυ σε επαφη μηπως και την γλιτωσει ο μικρουλης.


eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Δημοσιεύτηκαν
καλημερα κ απο μενα!

μαρακι πως ειστε σημερα?

σοφακι να χαιρεσαι τον ανασταση σου!πολυχρονος κ ευτυχισμενος!

απ τη σοφια εχουμε κανα νεο?

ελενιτσα πωπω τρομαξα που το διαβασα!ευτυχως σταματησε με το λεμονι!

επανερχομαι κλαιει ο μπεμπης!

Σοφακι πως τα πατε εσεις?

Πως τα πανε τα αδερφακια?Ζηλευει η μεγαλη?


eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png


Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν
Βρε ΜΑρακι μου!!!!!

ΚΑταρχην δεν αγχωνόμαστε!!!!!!!

Δευτερον ο πυρετος δεν ειναι αρρώστια αλλα ενδειξη αρρώστιας που σημαινει οτι μπορει να μην εχει κανενα συμπτωμα και οταν πεσει τοτε να βγουνε ολα!!!!

Ενα κρυωματακι το πολυ να ειναι.....

Εμεις εδω ξεκινησαμε με εναν πυρετο χωρις κανενα συμπτωμα το προηγουμενο ΣΑββατο..(Οχι αυτο που μας περασε .....το πιο πριν...)μετα δεν ξαναεκανε τιποτα ουτε βηχα ουτε μυξες μετα ξανα δευτερα απογευμα πυρετο μεχρι Τεταρτη ξημερωματα....Μετα βηχα με μυξες και τελος Σαββατο ξημερωματα πυρετο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΕλεια Ιωση??????????????????

Τωρα θελω να πιστευω οτι ειμαστε μετα απο 10 και μερες στην ανάρρωση και αυριο επιτελους θα τον ξαναπαω σχολειο!!!!!

Και το χειροτερο απο ολα ειναι οτι αν και προσεχα παρα πολυ κολλησε και η μικρη......:cry::cry::cry:

Βεβαια τοσες μερες αρρωστος θα ηταν αδυνατον να μην κολλησει .....

ΚΑι η μικρη μου η καημενη οταν βηχει κανει εμμετο !!!!!!Κολαση!!!!!!!!!!!!!!!!:evil::evil::evil::evil:

Γι αυτο εχω χαθει και τα εχω παιξει και εχω κουραστει!!!!!!!!!!!!!ΚΑι ακομα ειναι η αρχη μου λενε........................:cry::cry::cry::cry:

Αχ,Ζωιτσα μου ποσο σε νιωθω...Εγω τα ειχα και τα 2 με μυξες και δεν ηξερα ποιον να πρωτο βαλω ορο και οτριβιν...οχι να μου κανουν και εμετο.

Φανταζομαι επικρατει χαος...λογικο να χαθεις...εδω ειναι υγιεστατα και δεν μας φτανει το 24ωρο...που τωρα που ειναι και αρρωστα...

Περαστικα σας!


eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Δημοσιεύτηκαν

Σας αφηνω... παω να ετοιμασω τα συμπραγκαλα της Μαριας για να την στειλω στην πεθερα

και να ετοιμαστω κι εγω για την δουλεια.

Καλημερα!


eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Δημοσιεύτηκαν

Καλημερα σας κοριτσια μου...ολα καλα?

εγω σε εγρηγορση για το παρτυ του Σαββατου και ταυτοχρονως και τα σχολεια....

αυτο που σας ελεγα με την μυτη μου το επαθα και εχτες παλι στο ασχετο.....:confused:

τι θα κανω η καημενη? αδιαθετησα κιολας ...χανω απο παντου......

αν τυχον και γινει κατι παλι σημερα εφυγα για νοσοκομειο......

Ευμορφακι μου σε ευχαριστω πολυ...να σαι και εσυ καλα με την οικογενεια σου!!!

Ζωιτσα τι κανουν τα παιδακια σου? Μαρακι μου εσενα ο κων/νος σου? καλυτερα σημερα?

Σοφια που εισαι εσυ σημερα?

Δημοσιεύτηκαν

καλημερα κ απο μενα!

εχω τον μπεμπη ξυπνιο απ τις 8 γι αυτο δε μπηκα...μια χαρα κοιμαται το βραδυ αλλα τα πρωινα δε ξερω τι παθαινει...ειναι δυντον 26 ημερωνν μωρο να μενει ξυπνιος 4-5 ωρες?υποτιθεται τα νεογεννητα κοιμουνται 18 ωρες την ημερα!τα νευρα μου!!θα τον παω καμια βολτα μαλλον μπας και ξεραθει.

μαρακι πως πατε?

ελενιτσα αληθεια τι εγινε με τη δημοπρασια?

το σοφακι μας βγαινει το σαβατο απ οτι μου ειπε...αντε με το καλο να πανε σπιτακι τους!

ευμορφακι μου η ελλη ζηλευει πολυ...καπως καλυτερα ειναι τα πραγματα τωρα τουλαχιστον δε χτυπαει το μπεμπη...εμεις τρωμε κατι ψιλες που και που...και φυσικα εξακολουθει να τα κανει πανω της τις περισσοτερες φορες...που θα παει θα στρωσει!

φιλια πολλα σε ολες!


uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Δημοσιεύτηκαν

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές και το ενδιαφέρον!!!:D:D:D:D:D:D

Θα σας τα πω γρηγορα λογω περιορισμένου χρόνου....

Γέννησα με μια απαίσια καισαρική :cry: (θα σας περιγράψω άλλη στιγμή το τι έζησα...) αλλά το αποτέλεσμα φανταστικό!!!

ένα αντράκι κουκλί που μας πήρε τα μυαλά!!!

Λόγω καλής ανάρρωσης ο γιατρός με άφησε να φυγω 1 μέρα νωρίτερα!

Η Βαλ τον υποδέχθηκε με ενθουσιασμό αλλά επειδή είναι ακόμα με βήχα, προσπαθούμε να τους κρατάμε χωριστά...πράγμα πολύυυυυ δύσκολο!!!:?

Με τον μπέμπη έχουμε ένα θεματάκι και θέλω όλη τη θετική σας ενέργεια για να το ξεπεράσουμε...

Προς το παρόν παίρνει αντιβίωση και σε 2-3 μέρες θα πρέπει να δούμε θετικά αποτελέσματα!

αρνούμαι να σκεφτω οτιδήποτε άλλο παρά τη θετική έκβαση απο όλο αυτό...

Κατά τα άλλα εγω είμαι αρκετά καλά...

λίγο με τραβάει η τομή αλλά φυσικό είναι...

Τριτη πάμε παιδιατρο για να δει το μπεμπίτο κι εγω γυναικολόγο για να κόψω τα ράμματα....

αυτά...

Και παλι σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας...

για λίγες μέρες δε θα έχω χρόνο να μπαίνω όπως καταλαβαίνετε αλλά ευελπιστω συντομα να τα καταφέρνω!

Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!


Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png


Διαφημίσεις


Δημοσιεύτηκαν
Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές και το ενδιαφέρον!!!:D:D:D:D:D:D

Θα σας τα πω γρηγορα λογω περιορισμένου χρόνου....

Γέννησα με μια απαίσια καισαρική :cry: (θα σας περιγράψω άλλη στιγμή το τι έζησα...) αλλά το αποτέλεσμα φανταστικό!!!

ένα αντράκι κουκλί που μας πήρε τα μυαλά!!!

Λόγω καλής ανάρρωσης ο γιατρός με άφησε να φυγω 1 μέρα νωρίτερα!

Η Βαλ τον υποδέχθηκε με ενθουσιασμό αλλά επειδή είναι ακόμα με βήχα, προσπαθούμε να τους κρατάμε χωριστά...πράγμα πολύυυυυ δύσκολο!!!:?

Με τον μπέμπη έχουμε ένα θεματάκι και θέλω όλη τη θετική σας ενέργεια για να το ξεπεράσουμε...

Προς το παρόν παίρνει αντιβίωση και σε 2-3 μέρες θα πρέπει να δούμε θετικά αποτελέσματα!

αρνούμαι να σκεφτω οτιδήποτε άλλο παρά τη θετική έκβαση απο όλο αυτό...

Κατά τα άλλα εγω είμαι αρκετά καλά...

λίγο με τραβάει η τομή αλλά φυσικό είναι...

Τριτη πάμε παιδιατρο για να δει το μπεμπίτο κι εγω γυναικολόγο για να κόψω τα ράμματα....

αυτά...

Και παλι σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας...

για λίγες μέρες δε θα έχω χρόνο να μπαίνω όπως καταλαβαίνετε αλλά ευελπιστω συντομα να τα καταφέρνω!

Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!

εννοειται οτι εχεις ολη τη θετικη μας ενεργεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μπολικα +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ευχομαι ολα να ειναι περαστικα κ συντομα τιποτε να μη σας απασχολει!!!!!!!!!!!!!!! καλη αναρρωση κ καλο σαραντισμο ΣΟΦΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!


ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Δημοσιεύτηκαν

Σοφσκι εχεις και τη δικη μου θετικη ενεργεια

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Μην ανησυχεις...ολα θα πανε καλα...να εισαι αισιοδοξη (αν κι απο οτι διαβαζω,εισαι)

και ο μπεμπιτος θα ειναι μια χαρα!

Περαστικα και καλο σαραντισμο!


eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Δημοσιεύτηκαν

συμπι μουουουουουουουου!

τι ωραια επιστρεψατε σπιτακι σας! εννοειται οτι εχεις οοολλληηη τη θετικη μας ενεργεια :P ζζζζζζζιιιιιιιιιιιτττττττττττττ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ολα καλα θα πανε. καλη αναρρωση (δε μασας εσυ σε ξερω), καλο σαρνατισμο και περαστικα σας! περιμενω λεπτομερειες για την σκατοκαισαρικη (ας μου επιτραπει αυτη η λαιτ εκφραση), για το Βαλεριακι που αντεδρασε σουπερ , για τον σταρ πρωταγωνιστη φυσικα κλπ κλπ κλπ :P

Δημοσιεύτηκαν

καλημερα κ απο μενα!

σοφακι μου καλως ηρθατε σπιτι σας!εχεις ολη τη θετικη ενεργεια και απο μενα!γιατι παιρνει αντιβιωση ο μπεμπης?περιμενουμε νεα σου οποτε μπορεσεις!

μαρακι να χαιρεσαι τον κων/νο σου!πολυχρονος κ ευτυχισμενος!

πολλα φιλια και καλο σκ!


uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...